Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 > >>

Problém s oprávněním složky

Dobrý den, Mohl by mi někdo poradit kde dělam chybu v tomto kódu.

VB.NET, I/O operace, Bezpečnost

11 odpovědí

26.07.2009 14:50

Viktor Langer

Převod obrázku z PictureBox

Dobrý večer všem, mám problém s převodem obrázku do datové podoby. Potřeboval bych Drawing.Image nebo Drawing.Bitmap převést do takové podoby, abych jej mohl: a) Uložit do databáze b) Případně poslat přes TCP/IP spojení Zkoušel jsem různé věci, ale nic nefungovalo, všechno mi jen vrá...

VB.NET

7 odpovědí

21.07.2009 11:03

David Burel

Jak na záložku TabControl přidat CheckBox?

Lze nějakým způsobem přidat checkbox na záložku u TabControl - myslím tím na &quot;ouško&quot; nějaké TabPage, kde Text. Je nutné to řešit tvorbou vlastního controlu (zatím jsem nedělal) nebo to lze jednodušeji? Díky

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

16.07.2009 22:13

anonym

Poradie prvku v kolekcii VB 2008

Zdravim Prosim Vas ako zistim poradie prvku v kolekcii vo VB 2008? pretoze IndexOf nefunguje. dik za odpoved.

VB.NET

6 odpovědí

15.07.2009 22:40

Tomáš Herceg

Dvě témata

Zdravím. Mám dotaz. Jdou v ASP.NET použít dvě témata zároven??? Něco jako Page.Theme=&quot;BlueLayout&quot;,&quot;RedControls&quot;; nebo něco na ten způsob??? Díky

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

15.07.2009 15:16

anonym

Farba Scroll Baru

Dobrý deň, Googlil som naozaj riadne dlhú dobu, ale odpoveď na moju otáyku som nenašiel, tak by som sa Vás chcel spýtať, či náhodou niekto z Vás netuší ako by sa dala zmeniť farba scrollbaru na forme Za odpoveď Vám vopred veľmi pekne ďakujem, Miroslav Pažitiak

Komponenty, Grafika, .NET

3 odpovědí

14.07.2009 18:21

anonym

Ukladanie textu do premennej po riadkoch

Ahoj, mám VB 2008. Chcel by som sa spýtať ako môžem uložiť napr. 2. riadok z txt súboru do premennej. Diky za radu

Algoritmy, .NET

9 odpovědí

13.07.2009 19:41

anonym

Ochrana u kalkulačky proti textu

Potřeboval bych pomoct s kalkulačkou jak máte zde: http://www.vbnet.cz/clanek--4-vb_net_od_zacatku_dil_3_promenne_a_datove_typy.aspx , již ji mám hotovou, ale hold jsem začátečník s Visual Basic tak když do ní napíšu text tak mi program spadne a i když tam nenapíšu číslo a ani text tak taky spadn...

VB.NET, Komponenty, Algoritmy

5 odpovědí

13.07.2009 17:08

Viktor Langer

Tlačítko CANCEL

Dobrý den, nevíte prosím někdo jak nejlépe vyřešit následující problém. Mám vytvořen registrační formulář pomocí CreateUserWizard, který se skládá z několika kroků. První krok WizardStep pro zadání údajů jako je jméno, adresa atd. , druhý CreateUserWizardStep pro zadání uživatelského jména, h...

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC

7 odpovědí

13.07.2009 16:48

Tomáš Herceg

Ovládání jiných oken WIN

Jsem postaven před problém z frameworku 3.5 projít seznam oken windows, aktivovat jedno z nich (pravděpodobně dle titulku okna) a poslat SendKeys. Kdysi jsem toto řešil přes API, nicméně se tomuto řešení bráním (a navíc je to dosti dlouho a asi bych laboroval opět od začátku). Lze tohoto požadavk...

VB.NET, WinAPI

3 odpovědí

13.07.2009 16:40

Tomáš Herceg

Ukládání položek listview do souboru

Ahoj, chci se zeptat, jak správně ukládat položky ListView do souboru? Mám např.třeba(a nekamenujte mě, please): ale to samosebou nefunguje. Jak se to dělá správně? Díky. M.

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

13.07.2009 15:44

Honza Dufek

neukládají se data přes Dataset

Zdravím, mám hlavní form1 a z něj otevírám form2(showdialog) pro přidání uživatele. Zadávám číslo a jméno, kde číslo se po výpočtu přenaší pomocí proměnné z form1 do textboxu na form2. Napoprvé se vše uloží v pořádku, ale opakuju-li zadávání, uloží se mi pouze přijmení, ale číslo zůstane prázdé.P...

VB.NET, WinForms

0 odpovědí

13.07.2009 11:45

Jan Stránský

Optimalni řešení funkcí a tříd

Zdravím všechny. Mám takový dotaz, který se ani tak netýká funkčnosti, ale spíše vhodného navržení struktury tříd a funkcí. Chtěl bych znát váš názor případně připomínky. Uvedu příklad. Mám nějaký soubor tříd, který pracuje s aplikací SQL server. Jde většinou o volání různých uložených procedur...

VB.NET, Architektura, Optimalizace, Databáze

5 odpovědí

12.07.2009 18:31

anonym

pomoc

newím koho jiného bych se zeptal tady mi snad někdo pomůže mam nainstalovaný program 7zip na odzipovani atd.. na C:/ jsem měl 1.33 GB a na D:/ 1.05 pak jsem dostal složku .rar tak jsem ji pomocí toho 7zipu otevrel a to co jsem potreboval jsem si umistil jinam na D:/ us to bylo na 78% kopírování a...

Offtopic

3 odpovědí

12.07.2009 17:04

anonym

Slučování buněk - datagrid

Dobrý den, nemůžu přijít na způsob, jak sloučit 2 sousední buňky na jednom řádku v jednu buňku. Lze to, případně jak? Pomocí vyhledávání jsem zde našel způsob pouze pro ASP.NET, ale nedokázal jsem z toho odvodit příkazy pro VB.NET. Předem děkuji

VB.NET

5 odpovědí

11.07.2009 17:31

Mirka Knížková

Práce s TextBoxem

Dobrý den, Mohl by mi někdo poradit jak správně napsat tento kód. TextBox1.Text místo 1 dosadit neznámou v tomto případě p.

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

11.07.2009 12:47

anonym

AJAX

Zdravím. Chtěl jsem na webu použít AJAX. Stáhnul jsem si jakési dllko, a nevím jak jej použít. Představoval jsem si pod tím nějakou řadu komponent, které se po instalaci oběví někde v toolboxu. Jak se tedy tato knihovna používá? Děkuji za odpovědi

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

11.07.2009 10:53

anonym

TreeView - TopNode a zvláštní chování

Dobrý den, narazil jsem na zvláštní chování TreeView. V nějaké proceduře nejdříve přidám jednotlivé Node a potom selektuji TopNode. Problém je však s uvedenou TopNode, protože i když existuje jediná Node, které by měla být TopNode, při průchodu kódem se to chová tak, že TopNode = null. ...

C#, WinForms

0 odpovědí

10.07.2009 21:45

anonym

ListView - Přesunutí pohledu na konec seznamu

Zdravím všechny programátory. Narazil jsem na menší problém s komponentou ListView. Když chci, aby se po kliknutí na tlačítko &quot;Přidat položku&quot; označila poslední pozice a seznam se přesunul k označené pozici, tak to nefunguje. Už si nevím rady. Prosím neví někdo jak to udělat? Kód kter...

VB.NET

4 odpovědí

10.07.2009 17:49

anonym

Javascript v asp.net

Prosím o radu. Mám master page a do ní chcí dát externí javascript. script je uložen v rootu webu, ale &lt;script src=&quot;~/neco.js&quot; nefunguje. Jak se to v takovém případě dělá? díky

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, JavaScript

3 odpovědí

09.07.2009 19:40

Martin Vích

<< < 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se