Nové téma
Dobrý den, Mohl by mi někdo poradit kde dělam chybu v tomto kódu.
VB.NET, I/O operace, Bezpečnost
Viktor Langer
Dobrý večer všem, mám problém s převodem obrázku do datové podoby. Potřeboval bych Drawing.Image nebo Drawing.Bitmap převést do takové podoby, abych jej mohl: a) Uložit do databáze b) Případně poslat přes TCP/IP spojení Zkoušel jsem různé věci, ale nic nefungovalo, všechno mi jen vrá...
VB.NET
David Burel
Lze nějakým způsobem přidat checkbox na záložku u TabControl - myslím tím na "ouško" nějaké TabPage, kde Text. Je nutné to řešit tvorbou vlastního controlu (zatím jsem nedělal) nebo to lze jednodušeji? Díky
VB.NET, WinForms
anonym
Zdravim Prosim Vas ako zistim poradie prvku v kolekcii vo VB 2008? pretoze IndexOf nefunguje. dik za odpoved.
Tomáš Herceg
Zdravím. Mám dotaz. Jdou v ASP.NET použít dvě témata zároven??? Něco jako Page.Theme="BlueLayout","RedControls"; nebo něco na ten způsob??? Díky
ASP.NET WebForms
Dobrý deň, Googlil som naozaj riadne dlhú dobu, ale odpoveď na moju otáyku som nenašiel, tak by som sa Vás chcel spýtať, či náhodou niekto z Vás netuší ako by sa dala zmeniť farba scrollbaru na forme Za odpoveď Vám vopred veľmi pekne ďakujem, Miroslav Pažitiak
Komponenty, Grafika, .NET
Ahoj, mám VB 2008. Chcel by som sa spýtať ako môžem uložiť napr. 2. riadok z txt súboru do premennej. Diky za radu
Algoritmy, .NET
Potřeboval bych pomoct s kalkulačkou jak máte zde: http://www.vbnet.cz/clanek--4-vb_net_od_zacatku_dil_3_promenne_a_datove_typy.aspx , již ji mám hotovou, ale hold jsem začátečník s Visual Basic tak když do ní napíšu text tak mi program spadne a i když tam nenapíšu číslo a ani text tak taky spadn...
VB.NET, Komponenty, Algoritmy
Dobrý den, nevíte prosím někdo jak nejlépe vyřešit následující problém. Mám vytvořen registrační formulář pomocí CreateUserWizard, který se skládá z několika kroků. První krok WizardStep pro zadání údajů jako je jméno, adresa atd. , druhý CreateUserWizardStep pro zadání uživatelského jména, h...
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC
Jsem postaven před problém z frameworku 3.5 projít seznam oken windows, aktivovat jedno z nich (pravděpodobně dle titulku okna) a poslat SendKeys. Kdysi jsem toto řešil přes API, nicméně se tomuto řešení bráním (a navíc je to dosti dlouho a asi bych laboroval opět od začátku). Lze tohoto požadavk...
VB.NET, WinAPI
Ahoj, chci se zeptat, jak správně ukládat položky ListView do souboru? Mám např.třeba(a nekamenujte mě, please): ale to samosebou nefunguje. Jak se to dělá správně? Díky. M.
Honza Dufek
Zdravím, mám hlavní form1 a z něj otevírám form2(showdialog) pro přidání uživatele. Zadávám číslo a jméno, kde číslo se po výpočtu přenaší pomocí proměnné z form1 do textboxu na form2. Napoprvé se vše uloží v pořádku, ale opakuju-li zadávání, uloží se mi pouze přijmení, ale číslo zůstane prázdé.P...
Jan Stránský
Zdravím všechny. Mám takový dotaz, který se ani tak netýká funkčnosti, ale spíše vhodného navržení struktury tříd a funkcí. Chtěl bych znát váš názor případně připomínky. Uvedu příklad. Mám nějaký soubor tříd, který pracuje s aplikací SQL server. Jde většinou o volání různých uložených procedur...
VB.NET, Architektura, Optimalizace, Databáze
newím koho jiného bych se zeptal tady mi snad někdo pomůže mam nainstalovaný program 7zip na odzipovani atd.. na C:/ jsem měl 1.33 GB a na D:/ 1.05 pak jsem dostal složku .rar tak jsem ji pomocí toho 7zipu otevrel a to co jsem potreboval jsem si umistil jinam na D:/ us to bylo na 78% kopírování a...
Offtopic
Dobrý den, nemůžu přijít na způsob, jak sloučit 2 sousední buňky na jednom řádku v jednu buňku. Lze to, případně jak? Pomocí vyhledávání jsem zde našel způsob pouze pro ASP.NET, ale nedokázal jsem z toho odvodit příkazy pro VB.NET. Předem děkuji
Mirka Knížková
Dobrý den, Mohl by mi někdo poradit jak správně napsat tento kód. TextBox1.Text místo 1 dosadit neznámou v tomto případě p.
Zdravím. Chtěl jsem na webu použít AJAX. Stáhnul jsem si jakési dllko, a nevím jak jej použít. Představoval jsem si pod tím nějakou řadu komponent, které se po instalaci oběví někde v toolboxu. Jak se tedy tato knihovna používá? Děkuji za odpovědi
Dobrý den, narazil jsem na zvláštní chování TreeView. V nějaké proceduře nejdříve přidám jednotlivé Node a potom selektuji TopNode. Problém je však s uvedenou TopNode, protože i když existuje jediná Node, které by měla být TopNode, při průchodu kódem se to chová tak, že TopNode = null. ...
C#, WinForms
Zdravím všechny programátory. Narazil jsem na menší problém s komponentou ListView. Když chci, aby se po kliknutí na tlačítko "Přidat položku" označila poslední pozice a seznam se přesunul k označené pozici, tak to nefunguje. Už si nevím rady. Prosím neví někdo jak to udělat? Kód kter...
Prosím o radu. Mám master page a do ní chcí dát externí javascript. script je uložen v rootu webu, ale <script src="~/neco.js" nefunguje. Jak se to v takovém případě dělá? díky
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, JavaScript
Martin Vích
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít