Nové téma
Dobrý den, měl bych takový dotaz, ohledně umístění txt souboru aplikace. Jedná se o txt soubor ve kterém jsou uloženy nějaké parametry pro práci programu, které může uživatel doplňovat. Jde mi o umístění tohoto souboru a to konrétně pro OS Vista. Chci se tedy zeptat kam je správné umíst...
C#, VB.NET, Architektura
Alexx
Dobrý den ve spolek, ve svém projektu jsem použil, MySQL databázi, nyní bych ji vyplněnou (s daty) potřeboval převést na formát MySQL, který následně importuji na web (forpsi.com) 1) lze vytvořit "zdrojový kód" databáze? (CREAT [aaa]...) 2) lze vytvořit SQL soubor (.sql)? přípdně ji...
SQL, Databáze
Tomáš Herceg
Dobrý večer! Poradil by mi niekto ako pridať ku tlačítkam - a x vo Form caption bar ďalšie tlačítko? Za všetky odpovede vopred ďakujem.
Komponenty, Grafika
Lubos Blader
Vedel by mi niekto poradiť, ako simulovať stlačenie prislušného buttonu po stlačení klávesu na klávesnici. To znamená, že ak kliknem trebárs na klávesnici na šipku doľava tak na formulári vidím, že príslušný button klikol. Za všetky odpovede vopred ďakujem.
VB.NET, WinForms
pokud mam program a u me funguje a nekomu ho poslu tak mu vybehne "nepodarilo se spravne inicializovat aplikaci (0xc0000135) kliknutim na OK muzete aplikaci vypnout" je problem v programu nebo v pc diky.
.NET
anonym
Dobrý den, mám zhotovenu sestavu v CrystalReportu a je funkční. Jako datasource location však musím mít zadanou pevnou cestu k souboru mdb. To se mi moc nehodí, protože vždy bude mdb soubor v adresáři s aplikací a vždy když aplikaci někam přesunu a přejmenuju adresář, tak budu muset definovat no...
VB.NET, ADO.NET, Databáze
Zdravím všechny, díky Vaší pomoci a ochotě pomoci amatérovi, se mi konečně podařilo dotáhnout můj webový projekt do fáze, kdy jej mohu umístit na server. V průběhu tvorby a hledání v článcích jsem se dozvěděl o nutnosti zabezpečit (zakódovat) můj ConnectionString, aby jej nebylo možné přečíst,...
ASP.NET WebForms, Databáze
Dobrý den. Učím se sql a mam knížku Naučte se SQL za 21 dní. Tam moc ještě npočítají s Mssql a narazil jsem na problém. Pro oracle pracují s řetězci napr: jenže já potřebuju v mssql spojit jmeno a prijmeni, predvolba a telefon (420-65646454) problém je v tom, že telefon se mi nesp...
SQL
Zdravim, robim aplikaciu kde mam pouzity komponent menustrip a dropdown items vytvaram za behu programu tym myslim : To je fajn vytvori sa mi teraz v dropdowne novy item "text". Ale ako uz spravim to ze ked kliknem na ten item "text" v dropdowne tak aby mi nacitalo hodnotu &q...
Peter Janto
Dobrý den, mám bat file a uvnitř něj: schtasks /create /tn 12345678-01 /tr "c:\cmd\parmsPassing.exe ahoj" /sc "JEN JEDNOU" /st 21:27:00 /ru Petr /rp a1 pak mám aplikaci Když místo batFile dám notepad, tak se notepad normálně spustí, ale batFile.bat bohužel ne. Kd...
VB.NET
Petr Sedláček
Na adrese http://soutez.vbnet.cz/Register.aspx jsme otevřeli registrace. Zaregistrujte se co nejdříve! Pokud nějakou úlohu následně zpracujete odešlete ji formulářem, který se objeví na konci měsíce. Na adrese http://soutez.vbnet.cz/NetBombingEngine.zip (469 332 bytů) naleznete novou verzi Net...
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Dobrý den, rád bych to ve své aplikaci udělal tak, že když aplikace bude spuštěna s parametrem spustí se Pokud bude spuštěna bez parametru spustí se Mohli by jste mi poradit jak to udělat? Díky, PetrS
Caute potrebuju malou radu. mam-li na formu webbrowser a potřebuju v něm měnit 2 url adresy jednim tlačítkem jaka by se na to dala použít podmínka skoušel jsem ruzne možnosti ale porad mi to nějako nejde za radu díky
Zdravím všechny. Mám jeden dotaz. Je možné ve VB nějakým způsobem ukončit z vnořeného cyklu i cyklus nadřazený? Příklad: Exit for uvnitř vnořeného cyklu provede ukončení vnořeného cyklu. Je možné nějak současně s vnořeným cyklem ukončit i cyklus nadřazený? Díky moc za odpověď.
Čaute. Potřebuju poradit potřebuju v programu mít čas vyvolám ho do labelu pro to aby ten cas fachal pouzivat timer, ale záleží na rychlosti počítače někde ten čas(v programu)běží rychle a někde pomalu... šlo by to udělat nějak aby ten čas fachal všude stejně a správně diky
Ondřej Linhart
Dobrý den, v ASP.NET se učím teprve pár dní, takže neznám možnosti komponent, ani různé techniky. Napsal jsem si diskuzní fórum podle tutoriálu na tomto serveru... Chtěl bych dále vytvořit hodnocení přesně takové jako ve Windows Media Playeru. Při výpisu každého příspěvku vracím také jeho průmě...
ASP.NET WebForms
1) Jak se ve Visual C# express ladí vícevláknové programy? Když mám několik vláken, které mi jedou současně, tak se mi při ladění dost často stávalo, že to chvíli trasovalo, ale při přechodu na další řádek to najednou vyskočí z toho vlákna. 2) Jak ladit aplikaci, kde mám několik instancí jed...
C#, Visual Studio, Threading
Honza Dědek
Mám problém se spuštěním stránek www.mstv.cz. Chceto po mě nainstalovat Silverlight, ale ten nainstalovaný mám. Problém mám v IE 8, Mozzile a doknce i Google Chrome. Jediná změna je když stránku zkouším v IE 8. Zde mě to vyzve, abych si stáhl celkem 3 dll knihovny a sice System.Data.Services.Clie...
Offtopic
Zdravím, píšu si takovou jednoduchou aplikaci, která mi skenuje nějaká data a sleduje jejich změny. Já bych potřeboval udělat, aby ta data sledovala třeba každý tři minuty. Zkoušel jsem to již všeljak, ale vždy se mi program zacyklí a zamrzne :( Už si nevím rady. Existuje nějaká funkce, které tot...
Jakub Čermák
Trochu se omlouvám že píšu tak triviální dotaz ale neznám tak dobře jazyk vb. Př: většinou funguje zpětné lomítko \" ale ve vba ne! Prosím věděl by někdo co se píše před uvozovky aby byly chápány jako řetězec. Díky
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít