Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 > >>

Formulář jako vlastní komponenta

Prosím o radu, jak mohu vytvořit formulář jako vlastní komponentu podobně jako třeba OpenFileDialog. Mám své komponenty v knihovně, kterou využívám v jiném projektu. Jediný formulář z knihovny však není v ToolBoxu viditelný. Rád bych taky, aby se formulář choval stejně jako zmiňovaný OpenFileDial...

VB.NET, Komponenty, WinForms

6 odpovědí

10.05.2010 13:57

Pavel Bureš

SDF databaza

Caute pouzivam databazu typu sdf a mam nasledujuce problemy: 1. V databaze mam pole datu_narodenia ktory je typu DATE. Ak do pola ulozim prazdnu hodnotu (NOTHING ziaden datum) a naslednem si prezriem data ulozene v tabulke tak tam namiesto null mam 1.1.1900. Viete mi poradit preco? ja by som ...

VB.NET

8 odpovědí

19.10.2009 21:39

Ján Holub

Načtení prměnné z databáze

Zdravím Vás všechny, jak načtu v data z databáze do proměnných a ty pak mohl doplnit do Lable.Text? v tuto chvíli mám představu DIM ID=xxx Nacti sloupec JMENO z KAMARADI kde IDKamarada = ID a prirad to do LABEL1.text Vím, že to při větším množství dta nebude optimální, ale v tuto c...

ASP.NET WebForms

7 odpovědí

19.10.2009 13:03

Dusan Libo

Identifikace hráčů

Vlastnost [Player].PlayerIndex je nastavená vždy na 0. Čekal bych, že v této proměnné najdu identifikátor, který budu moci používat. Nebo je tam někde něco jiného co se dá použít? Případně bylo by možné dát do této proměnné smysluplnou hodnotu?

2 odpovědí

18.10.2009 11:31

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Odečet procent

Prosím o radu ... Z databáze načítám cenu (datový typ v databázi smallmoney) a potřebuji zjistit cenu bez 5% a bez 10% Používám toto: Výsledek je ale následovný: Pokud cena Price1 z databáze = 94,00 Vrací mi cenu se slevou 84,54 místo (84,55) Můžeete prosím poradit, kde je chyba pop...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

18.10.2009 10:36

Tomáš Herceg

Ochrana proti VB decompileru

Dobrý den, nevíte náhodou jestli je nějaká možnost ochrany programu vytvořeném ve VB6 proti VB decompileru?

VB6/VBA

6 odpovědí

16.10.2009 19:17

Ondřej Linhart

AI - F# - zakázané assembly

Hezký den! Zkouším se naučit F# tím, že v něm napíšu libovolně hloupou, ale funkční AI k této hře, nicméně musím všechny idiomy přepisovat do imperativního stylu, protože není povolen téměř žádný další namespace. &quot;That assembly does not allow partially trusted caller&quot; vyhazuje již n...

3 odpovědí

16.10.2009 11:22

Tomáš Herceg

Sestava RDLC a relační tabulky

Dobrý den, existuje nějaká cesta, jak v ReportVieweru (resp. v sestavě RDLC) zobrazit sestavu z tabulek s relacemi? Umím zobrazit list dat pouze z jedné datatable ale když chci do listu1 vložit podřazený list2 a v něm zobrazit relační data, tak to nelze. V Accessu jsem takovou sestavu vytvo...

VB.NET

1 odpovědí

16.10.2009 9:06

Michal Kezr

spuštění kódu v určený čas

Zdravím, Potřebuji ve spuštěné aplikaci v určité časy pouštět procedury. Tak sem se pokusil prohledat google i tento web a nikde jsem nic nenašel. Nevím jestli jsem se netrefil do vyhledávacího řetězce či co. Měl jsem představu že existuje něco co bude koukat na hodiny a v nastavený čas spustí...

Komponenty, .NET

7 odpovědí

15.10.2009 7:47

Honza Dědek

pasrovanie

Zdravim, Potreboval by som help s vytahovanim udajov zo stiahnuteho kodu napr.... blabla...&lt;u&gt;meno&lt;/u&gt;...blabla no a ked chcem z toho kodu vytiahnut len meno cize aby mi vytiahlo z toho vsetko co je medzi tagom &lt;u&gt;&lt;/u&gt; ako nato tak najefektivnejsie ?

VB.NET

5 odpovědí

14.10.2009 19:23

Petr Zajíc

Otevření stránky s parametry n novém okně

Dobrý den, rád bych požádal o pomoc s následujícím problémem: Mám stránku s formulářem a chci nabídnout klientovy po vyplnění údajů možnost tisku. Vytvořil jsem tedy stránku s tiskovou sestavou, které předávám vyplněné hodnoty z formuláře v události &quot;IButtonPrint_04_Click&quot; jako pa...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

14.10.2009 18:53

Tomáš Herceg

stahovani TXT

mám malý problém pokud mám sránku a potřebuji stáhnout pouze text skusil jsem použít toto ale tohle mi stáhne zdrojový kód stránky jak mám ošéfovat stáhnutí pouze textu bez jakýchkoliv scriptu zatim dik

VB.NET

1 odpovědí

14.10.2009 18:51

Tomáš Herceg

kombinace jazyku

Caute slyšel jsem že ve visual basicu jde psát i C# přes nějakou syntaxi ale jde také zkombinovat basic s visual C++ ?? Díky :) a pokud ano tak přes co se to tam dá vložit

Offtopic

4 odpovědí

14.10.2009 18:50

Tomáš Herceg

klávesové zkratky

Zdravím, potřebuji aby můj program spustil nějakou proceduru po stisknutí klávesové zkratky a to i v případě, že můj program bude zrovna minimalizovaný. Děkuji za všechny reakce.

VB.NET

4 odpovědí

13.10.2009 22:49

Luboš Harastej

Css umístění menu

Dobrý den, mam prosím problém s umístěním menu pomocí Css. Co mám nastavené špatně, když potřebuji, aby pravý div byl vedle levého a nebyl odřádkovaný. viz obrázek http://img96.imageshack.us/img96/2934/beznzvum.jpg Podle postupů z výkladu Css by to mělo být správně. Děkuji za radu.

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

13.10.2009 15:04

Martin Stehlík

Čára VB 2008

Začínám s VB 2008, vůbec nemám v nástrojích nic, čím bych nakreslil čáru. Není tam nebo mám něco špatně?

VB.NET

2 odpovědí

12.10.2009 20:16

David Kitner

Telnet

Potřebuji z aplikace naprosto jednoduché ovládání vzdáleného zařízení přes telnet (stačí mi přihlášení a reboot). Zatím to řeším tak, že na příslušnou IP adresu a port 23 pošlu socket s příkazem (username, passwd, reboot). Vypadá to, že vše pracuje korektně, nicméně jsem trochu nahlédl do definic...

VB.NET

1 odpovědí

12.10.2009 18:25

Jakub Čermák

Form View HTML výstup

Dobrý den, jsem zvyklý si HMTL vždy psát sám a bohužel se mi k tomu nedaří přizpůsobit komponentu FormView. Veškerý požadovaný kód mám umístěný v &lt;InsertItemTemplate&gt;, ovšem i tak se nejprve vyrenderuje tabulka (o jednom řádku a jedné buňce), a až potom mnou definovaný kód. Jde toho c...

ASP.NET WebForms, Architektura, HTTP/HTML

2 odpovědí

12.10.2009 11:22

Tomáš Herceg

Dvě aktivní aplikace

Dobrý den, potřebuji poradit. Mám aplikaci, která hýbe z myší. Ale já potřebuju, aby byla spuštěná &quot;nezávisle&quot;. Prostě, aby při práci třeba s prohlížečkou byla stále aktivní a reagovala na stisk kláves W,S,A,D které z tím kurzorem hýbají. Takže aby byla spuštěná (a &quot;jakoby aktivní...

VB.NET, WinAPI

12 odpovědí

11.10.2009 13:43

anonym

GPS příjem přes USB

Zdravím. Máte někdo zkušenosti s komunikací USB? Mám propojení příjímače GPS přes RS232, ale to mi u notebooku není nic plátné. Děkuji za všechny náměty.

VB.NET, Hardware

4 odpovědí

11.10.2009 10:36

Jakub Němec

<< < 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se