Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 > >>

Kreslení

Jak umožnit užavateli kreslit do pictureboxu, a potom obrázek uložit? Děkujji za odpověď.

VB.NET, WinForms, Grafika

14 odpovědí

02.06.2009 20:24

Ondřej Ondryáš

Objekt na pictureboxu

Mám dotaz, když mám PictureBox z názvem PicTabule a potřebuji vykreslit obrázek a dát mu možnost přesouvání jak to mám udělat? Za odpověď děkuji.

VB.NET, Grafika

11 odpovědí

02.06.2009 18:37

anonym

Uložení UserID do tabulky

Ahoj, jsem nováček v ASP.NET. Prosím o radu. Mám formulář ve kterém se vyplňují různá pole. Potřebuji tyto ůdaje vložit do tabulky a to včetně UserID toho kdo je právě přihlášen. (Požívám Altairis Providera).Pořád se mi nedaří vytvořit InsertCommand aby to vložilo včetně UserID. UserID je v tabul...

VB.NET, ASP.NET WebForms, Databáze

2 odpovědí

02.06.2009 16:05

anonym

komunikace přes TCP

Dobrý den, potřeboval bych řešit komunikaci mezi 2 aplikacemi prostřednictvím TCP protokolu a jsem z toho jelen. Jedna aplikace bude tedy server, druhá bude klient... aplikace by si měly vzájemně povídat - budou na sebe posílat nějaké řetězce (xml, ale to je jedno). Četl jsem zdejší článek, kouk...

C#, Algoritmy, I/O operace

9 odpovědí

01.06.2009 13:54

anonym

ReportViewer s multicolumn tabulkou

Přeji dobrý den, měl bych dotaz na možnost rozdělení tabulky v reportu rdlc do více sloupců. Podařilo se mi to rozchodit pouze při exportu do pdf z lišty ReportViewer. Při zobrazování v ReportViewer komponentě v ASP.NET vidím pořád jen tabulku s původním počtem sloupců. Originál help obsahuje ...

VB.NET

1 odpovědí

28.05.2009 10:06

Michal Kezr

DataGridView počítání

Ahoj, mohl byjste mi někdo poradit? Potřeboval bych v DataGridView např. v pátém sloupci součet sloupců 1-4 s čísly a nevím si s tím rady. Jsem začátečník a nikde to nemůžu najít. Za rady děkuji.

VB.NET, Komponenty, WinForms

16 odpovědí

27.05.2009 16:41

Tomáš Herceg

Chybějící prvky při kopírování ControlCollection

Zdravím, mám problém, který nejsem schopen vyřešit. Ve své aplikaci potřebuji překopírovat kolekci ovládcích prvků určitého formuláře do ovládacího prvku Panel. Formulář se jmenuje Form2 a prvky kopíruji po jednom (lepší způsob mi není znám): Problém je ale v tom, že se zkopírují jen liché ...

VB.NET, Algoritmy

5 odpovědí

26.05.2009 21:34

Jan Novák

Poptávka - naprogramuj aplikaci za úplatu

Našel by se student či jiný zájemce o naprogramování malé aplikace ve Visual Basicu za 6000Kč? Víceméně přístup do databáze a pár dotazů a vyhodnocení. Rozepsal jsem sem i chování aplikace, ale při pokusu to uložit mi to hodilo chybu a tak vážně nemám náladu to sem ťukat znovu. Pokud by někdo ...

Offtopic

3 odpovědí

26.05.2009 21:00

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

xml query s parametrem

Dobrý den, potýkám se teď s problémem jakým způsobem provést xml query s parametrem v SQL 2005. zatim jsem nezjistil proc mi druhy select vraci neco jineho nez prvni. jinak xml obsahuje napr: &lt;xml&gt;&lt;de-DE&gt;dfasdfas&lt;/de-DE&gt;&lt;en-EN&gt;dfasdfas&lt;/en-EN&gt;&lt;/xml&gt;

SQL

0 odpovědí

26.05.2009 10:16

Michal Kezr

Ako zistim prave beziace procesy vo VB6?

Mam DLL-ku a potrebujem zistit, aky proces ju prave pouziva. A to vo VB6. Poradte prosim ako na to. Ci existuje nejaka funkcia VB6 alebo ako pouzit API. Dakujem.

VB6/VBA

2 odpovědí

26.05.2009 8:49

Tomáš Herceg

Pernametní deaktivace hosting procesu

Dobrý den. Můj dotaz směřuje k procesu pro vshoost.exe, který se vytvaří studio při každém novém projektu. Mě zajímá jak ho &quot;vypnout&quot; nastalo, abych to nemusel dělat stále ručně s Debug karty ve vlastnostech projektu. Děkuji předem za odpověd.

VB.NET

3 odpovědí

25.05.2009 21:41

Ondřej Linhart

Sestava v Crystal Reportu

Mohli byjste mi poradit, co vše provést aby hotový report, vyhotovený pomocí Crystal Report,(je součástí VS2005) , který funguje pod vývojovým prosředím VS2005Pro, šel zobrazit i na jiném PC kde je jenom Framework2.0? Děkuji.

VB.NET, Komponenty

2 odpovědí

25.05.2009 15:54

Lubor Brabec

čas nebo čítač... nezávislý na systémových hodinách

Zdravím! Ve VB bych se potřeboval dostat k času od spuštění windows, nebo cokoli co by běželo, bylo přesný na milisekundy a nebylo závislé na systémových hodinách... Dělám totiž stopky a (pro vykreslování a výsledný výpočet času) používám Now a následný rozdíl... a když v průběhu měření změníte...

VB.NET

5 odpovědí

25.05.2009 13:03

anonym

Visual Basic 2005 připojení k databázi MySQL

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jakým způsobem by se dalo připojit k databázi MySQL ve Visual Basicu 2005, podkud by mi sem někdo napsal zdrojový kód, či navedl mě správnou cestou byl bych mu velice vděčný, předem děkuji za opověď.

VB.NET, Databáze

1 odpovědí

24.05.2009 12:56

Ondřej Linhart

Omezení pohybu myši

ahoj, poraďte prosím, jak uzavřít pohyb myši ve VB6, aby se hýbala pouze ve formuláři. Díky

VB6/VBA

3 odpovědí

23.05.2009 19:29

anonym

ukotvení

potreboval bych ukotvit okno tak aby ho uzivatel nemohl nijak zvezšovat ani zmenšovat a aby držel pořád svůj tvra je na toto nějaká funkce děkuji

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

22.05.2009 21:31

anonym

Combobox a čiary

Potreboval by som pri kreslení dať užívateľovi na výber z 20 rôznych druhov čiar. Najlepšie by to bolo cez Combobox len neviem či je to vôbec možné (zobraziť namiesto textu v combe priamo čiary). Pokiaľ áno potreboval by som nasmerovať správnym smerom. Vopred ďakujem za pomoc.

VB.NET, WinForms, Grafika

1 odpovědí

22.05.2009 17:19

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

databaze

Dobrý den výsledek v txt vypada asi takhle začátek --&gt; David ; 123 ; trabant ; 205 &lt;-- Konec ale jak napisu kod pro to aby jse mi informace odelene strednikem jednotlive vypsly do ruznych txtboxu a labelu např:. v labelu1 bude meno v textboxu 4 bude rychlost atd předem díky za něj...

VB.NET

2 odpovědí

22.05.2009 13:53

anonym

Povolit spuštění aplikace pouze na lokálním stroji

Zdravím, prosím (opět) o radu. Mám aplikaci kterou tvoří pouze jeden exe soubor, takže instalačka naní potřeba. Aplikaci distribuuji v rámci firmy přes sdílený adresář (uložím tam exe soubor, uživatelé si ho stáhnou). A zde je problém. Potřebuji, aby si uživatelé skutečně aplikaci stáhli k sobě d...

VB.NET

2 odpovědí

22.05.2009 10:33

Honza Dědek

screen plochy

dobrý den potřeboval bych poradit na webu jsem našel pár takových článků ale nějak jsem to z nich nepochopil. Jak vytvořit program, ktery by dělal screenshoty obrazovky kdykoliv (pri aplikaci,prehravani filmu atd..) a ukládal se do předem určené složky ,focení screenu by bylo predem nastveno v t...

VB.NET

3 odpovědí

21.05.2009 19:27

Ondřej Linhart

<< < 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se