Nové téma
Prosím o radu, jak mohu vytvořit formulář jako vlastní komponentu podobně jako třeba OpenFileDialog. Mám své komponenty v knihovně, kterou využívám v jiném projektu. Jediný formulář z knihovny však není v ToolBoxu viditelný. Rád bych taky, aby se formulář choval stejně jako zmiňovaný OpenFileDial...
VB.NET, Komponenty, WinForms
Pavel Bureš
Caute pouzivam databazu typu sdf a mam nasledujuce problemy: 1. V databaze mam pole datu_narodenia ktory je typu DATE. Ak do pola ulozim prazdnu hodnotu (NOTHING ziaden datum) a naslednem si prezriem data ulozene v tabulke tak tam namiesto null mam 1.1.1900. Viete mi poradit preco? ja by som ...
VB.NET
Ján Holub
Zdravím Vás všechny, jak načtu v data z databáze do proměnných a ty pak mohl doplnit do Lable.Text? v tuto chvíli mám představu DIM ID=xxx Nacti sloupec JMENO z KAMARADI kde IDKamarada = ID a prirad to do LABEL1.text Vím, že to při větším množství dta nebude optimální, ale v tuto c...
ASP.NET WebForms
Dusan Libo
Vlastnost [Player].PlayerIndex je nastavená vždy na 0. Čekal bych, že v této proměnné najdu identifikátor, který budu moci používat. Nebo je tam někde něco jiného co se dá použít? Případně bylo by možné dát do této proměnné smysluplnou hodnotu?
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Prosím o radu ... Z databáze načítám cenu (datový typ v databázi smallmoney) a potřebuji zjistit cenu bez 5% a bez 10% Používám toto: Výsledek je ale následovný: Pokud cena Price1 z databáze = 94,00 Vrací mi cenu se slevou 84,54 místo (84,55) Můžeete prosím poradit, kde je chyba pop...
Tomáš Herceg
Dobrý den, nevíte náhodou jestli je nějaká možnost ochrany programu vytvořeném ve VB6 proti VB decompileru?
VB6/VBA
Ondřej Linhart
Hezký den! Zkouším se naučit F# tím, že v něm napíšu libovolně hloupou, ale funkční AI k této hře, nicméně musím všechny idiomy přepisovat do imperativního stylu, protože není povolen téměř žádný další namespace. "That assembly does not allow partially trusted caller" vyhazuje již n...
Dobrý den, existuje nějaká cesta, jak v ReportVieweru (resp. v sestavě RDLC) zobrazit sestavu z tabulek s relacemi? Umím zobrazit list dat pouze z jedné datatable ale když chci do listu1 vložit podřazený list2 a v něm zobrazit relační data, tak to nelze. V Accessu jsem takovou sestavu vytvo...
Michal Kezr
Zdravím, Potřebuji ve spuštěné aplikaci v určité časy pouštět procedury. Tak sem se pokusil prohledat google i tento web a nikde jsem nic nenašel. Nevím jestli jsem se netrefil do vyhledávacího řetězce či co. Měl jsem představu že existuje něco co bude koukat na hodiny a v nastavený čas spustí...
Komponenty, .NET
Honza Dědek
Zdravim, Potreboval by som help s vytahovanim udajov zo stiahnuteho kodu napr.... blabla...<u>meno</u>...blabla no a ked chcem z toho kodu vytiahnut len meno cize aby mi vytiahlo z toho vsetko co je medzi tagom <u></u> ako nato tak najefektivnejsie ?
Petr Zajíc
Dobrý den, rád bych požádal o pomoc s následujícím problémem: Mám stránku s formulářem a chci nabídnout klientovy po vyplnění údajů možnost tisku. Vytvořil jsem tedy stránku s tiskovou sestavou, které předávám vyplněné hodnoty z formuláře v události "IButtonPrint_04_Click" jako pa...
mám malý problém pokud mám sránku a potřebuji stáhnout pouze text skusil jsem použít toto ale tohle mi stáhne zdrojový kód stránky jak mám ošéfovat stáhnutí pouze textu bez jakýchkoliv scriptu zatim dik
Caute slyšel jsem že ve visual basicu jde psát i C# přes nějakou syntaxi ale jde také zkombinovat basic s visual C++ ?? Díky :) a pokud ano tak přes co se to tam dá vložit
Offtopic
Zdravím, potřebuji aby můj program spustil nějakou proceduru po stisknutí klávesové zkratky a to i v případě, že můj program bude zrovna minimalizovaný. Děkuji za všechny reakce.
Luboš Harastej
Dobrý den, mam prosím problém s umístěním menu pomocí Css. Co mám nastavené špatně, když potřebuji, aby pravý div byl vedle levého a nebyl odřádkovaný. viz obrázek http://img96.imageshack.us/img96/2934/beznzvum.jpg Podle postupů z výkladu Css by to mělo být správně. Děkuji za radu.
Martin Stehlík
Začínám s VB 2008, vůbec nemám v nástrojích nic, čím bych nakreslil čáru. Není tam nebo mám něco špatně?
David Kitner
Potřebuji z aplikace naprosto jednoduché ovládání vzdáleného zařízení přes telnet (stačí mi přihlášení a reboot). Zatím to řeším tak, že na příslušnou IP adresu a port 23 pošlu socket s příkazem (username, passwd, reboot). Vypadá to, že vše pracuje korektně, nicméně jsem trochu nahlédl do definic...
Jakub Čermák
Dobrý den, jsem zvyklý si HMTL vždy psát sám a bohužel se mi k tomu nedaří přizpůsobit komponentu FormView. Veškerý požadovaný kód mám umístěný v <InsertItemTemplate>, ovšem i tak se nejprve vyrenderuje tabulka (o jednom řádku a jedné buňce), a až potom mnou definovaný kód. Jde toho c...
ASP.NET WebForms, Architektura, HTTP/HTML
Dobrý den, potřebuji poradit. Mám aplikaci, která hýbe z myší. Ale já potřebuju, aby byla spuštěná "nezávisle". Prostě, aby při práci třeba s prohlížečkou byla stále aktivní a reagovala na stisk kláves W,S,A,D které z tím kurzorem hýbají. Takže aby byla spuštěná (a "jakoby aktivní...
VB.NET, WinAPI
anonym
Zdravím. Máte někdo zkušenosti s komunikací USB? Mám propojení příjímače GPS přes RS232, ale to mi u notebooku není nic plátné. Děkuji za všechny náměty.
VB.NET, Hardware
Jakub Němec
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít