Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 > >>

Přístup k textovému souboru

Mám webové stránky testů (http://www.testiky.aspone.cz) na kterých mám možnost přidat test tak že se mi odešlou data do txt na webu a problém je tento: když odesílám data do txt tak se mi zobrazí že nemám práva pro přístup txt. Jak je mám udělit (stránky jsou na aspone.cz), jinak jak můžu udělat ...

ASP.NET WebForms

12 odpovědí

26.09.2011 9:40

anonym

win explorer context menu + winforms

Dobrý den. Tvořím desktopovou aplikaci (c# - winforms, .net 3.5), do níž je třeba umožnit uživatelům předat požadované soubory (obrázky), resp jejich path, pomocí kontextového menu exploreru. Dosáhl jsem toho přidáním následujícího kusu reg kodu: Cestu k vybranému souboru dostanu v poli...

C#

1 odpovědí

31.05.2009 20:41

Jakub Čermák

Zaheslovana databza

Caute, mam access databazu a proti vstupu do nej som ju yahesloval heslom. Nastavil som toto heslo aj vo wizarde v server exploreri, v connection stringu sa mi to prejavilo pridanim polozky no a problem je vtom ze ked spustim aplikaciu tak mi to cele padne ze nespravne heslo. Pricom ked som tes...

VB.NET, Databáze

3 odpovědí

29.05.2009 8:50

Tomáš Herceg

Formát emailu

Je možné při odesílání emailu udělat v těle emailu tlačitko?

VB.NET

8 odpovědí

26.05.2009 8:53

Tomáš Herceg

MaskedTextBox - formát desetinného čísla

Zdravím, používám pro validaci vstupu uživatele MaskedTextBox. Potřebuji aby uživatel mohl zadat do textboxu čísla 0-99 (včetně nepovinných dvou desetinných míst). Data potom vkládám na SQL server jako float. Masku jsem tedy nastavil takto: Nastavím tedy jako povinné pole pouze první po...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

25.05.2009 9:56

Ondřej Linhart

Share point

Chtěl bych se zeptat zda nekdo nevite jestli je Share point a jeho využití pro fabriky zdarma jako třeba Visual Studio. Predem dekuji za odpovedi Zdenek

Visual Studio, Offtopic

4 odpovědí

25.05.2009 6:47

Zdenek Zdrazil

Trial - demo verzia

Caute, chcem sa spytat ako vytvorit demoverziu aplikacie rep. nejaku trial verziu. Viem ze nato nie su nejake extra aplikacie len ma skuste nejako nakopnut. vdaka cujan

VB.NET, Bezpečnost

6 odpovědí

22.05.2009 16:25

anonym

Could not load file or assembly 'System.Core, Version=3.5.0.0

Dobrý den, pokud vytáhnu vytvořený EXE file a některé další nutné soubory z Debug a umístím je na jiný počítač, kde není nainstalován VB2008, hlásí mi to tuhle vyjímku viz titulek. Dočetl jsem se že je potřeba mít naintalován .NET 2.5 framework. 1. Je možné vytvořit takový EXE aby nebylo nutné...

VB.NET

10 odpovědí

21.05.2009 10:06

anonym

TcpListener a IP adresa clienta

Dobrý den, mám komunikační interface, kde se mi připojuje několik klientů zároveň. Používám TcpListener a potřeboval bych zjistit IP adresu připojeného klienta. Díval jsem se do MSDN, ale nikde jsem to tam nenašel. Děkuji mnohokrát

I/O operace, .NET

2 odpovědí

20.05.2009 7:35

David Burel

Zobrazení Reportu

Dobrý den, Mohli byjste mi poradit, co vše provést aby hotový report, vyhotovený pomocí Microsoft report,(je součástí VS2005) , který funguje pod vývojovým prosředím VS2005Pro, šel zobrazit i na jiném PC kde je jenom Framework? Díky.

Visual Studio, .NET

3 odpovědí

19.05.2009 21:00

Lubor Brabec

Default image pro tlačítka ToolBoxu

Prosím, nevíte jak změnit defaultní ikonu, která se generuje automaticky v design módu u tlačítek v toolboxu. Vytvořil jsem si vlastní tlačítko, v konstruktoru mám zde i definován obrázek tohoto tlačítka, avšak když ho vložím, v design módu, je tento obrázek nahrazen tím defaultním, který je vlož...

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

19.05.2009 18:35

Ondřej Linhart

ASPNETDB.MDF

Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jestli jde udělat, aby se informace o uživatelých ukádaly do XML souborů, a né do té strašné ASPNETDB.MDF Díky

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, ASP.NET/IIS

13 odpovědí

19.05.2009 10:53

anonym

Paramtery X datatable

Zdravím, potřeboval bych poradit zda je výhodnější použít output parametry a nebo dataTable. Konkrétně se jedná o toto: -Na SQL serveru mám tabulku se smlouvou která má cca 15 sloupců. -Potřebuji tuto smlouvu dostat do aplikace ve VB. -Vždy načtu pouze údaje o jedné smlouvě. (načítat budu ...

SQL

2 odpovědí

18.05.2009 18:56

Honza Dědek

připojení

Chtěla jsem se zeptat, jak mám zapsat nové připojení na databázi vytvořenou v MSSQL? Dívala jsem se,že je v adresáři na C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data\hraci.mdf Mám tam napsat local nebo localhost?

SQL

4 odpovědí

18.05.2009 14:04

Anežka Kunstarová

mazani .txt

ahoj ,poraďte jak je nejlepší zakodovat heslo. Vytvořil jsem si databazi a při registraci se vytvoří txt soubor ve kterém je heslo ale na to se muze kdokoli kouknout. Kdybych se to heslo ještě pomocí vzorců matematicky zmenilo tak záškodník vytvoří hesel víc a z toho by se dalo zjistit jakým...

VB.NET

9 odpovědí

17.05.2009 1:20

anonym

Design režim

Nevím jak, ale podařilo se mi ve Visual Web Developer 2008 Express zamknout Design View - nemohu vkládat ani upravovat prvky v Design režimu. Jde zřejmě o nastavení nebo chybu v konkrétním projektu, když, si otevřu jiný projekt, režim Design funguje. Nevíte někdo co s tím? Díky

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

16.05.2009 19:29

František Hůle

instalace man.studia

instaluji man.studio pro SQL Server 08 a při části instalce (server conf.) mi to ukáže chybu : The specified credentials for the SQL Server service are not valid. To continue, provide a valid account and password for the SQL Server service. a ještě: The credentials you provided for t...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

16.05.2009 10:36

anonym

Spuštění formuláře z DLL knihovny

dobrý den, prosím vás o radu, nebo doporučení, kde hledat. Mám vytvořenou knihovnu, která obsahuje formulář ale nevím, jak ho spustit z hlavní aplikace. Ve VB 6 to šlo asi takto:

Komponenty, .NET

2 odpovědí

15.05.2009 17:33

Ladislav Hlaváček

celá obrazovka po spuštění

Jak udělat aby se okno maximalizovalo hned po zpuštění?

WinForms

1 odpovědí

15.05.2009 15:32

David Kitner

Datum

Caute riesim taky maly problemik. Mam v tabulke student udaje o studentoch a jeden z udajov je aj Datum_narodenia, stlpec je typu string, lebo ked som dal Date tak som mal kus problem lebo nechcelo mi vlozit prazdnu hodnotu. A problem je v tom ze ked vkladam datum do TextBoxu tak rad by som na T...

VB.NET, .NET

12 odpovědí

15.05.2009 8:50

Tomáš Herceg

<< < 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se