Nové téma
Dobrý den WinCE CF.NET 3.5 K uložení parametrů přístroje používám DataTable a jeho fci WriteXml. To funguje bezvadně do xml se dá i snadno zvenčí zasáhnout(podmínka). Ale nyní jsem narazil na problém. Potřebuji uchovávat pole Single nebo i jiných. V DataTablu to chodí vpořádku. Ale uložen...
VB.NET, XML, Compact Framework
gBqsPxAZ
Dobrý den, potřebuji poradit. Mám kód: který má zjišťovat zapnutí programu. Ale už při kompilaci mi to hlásí chybu: An error occurred creating the form. See Exception.InnerException for details. The error is: Class name does not match. Nevíte co to je?
VB.NET
Ondřej Ondryáš
Dobrý den, potřeboval bych někoho kdo nám udělá (samozřejmě za úplatu) jednoduchý program na převod DBF do CSV. bližší info na [email protected] děkuji
Offtopic
Ondřej Linhart
Zdravím, měl bych jednu prosbu na správné nasměrování abych se nehnal hned od začátku do slepé uličky. Mám aplikaci která využívá databázi na MS SQL serveru (v současné době MS SQL server 2000 ale snad konečně přejdu na 2005). Je požadavek aby se data jednou měsíčně nahrála do datového skladu (D...
SQL
Honza Dědek
Dobrý den, vytvořil jsem komponentu ascx, ale nevím si rady se zakomponováním stylů do této komponenty. Potřebuji, abych po vložení komponenty do stránky aspx mohl nastavit komponentě např. absolutní pozici a posunout ji na souřadnice. Toto nemůžu rozchodit: Jednou z možností je vlo...
ASP.NET WebForms
anonym
Dobrý den. Prosím o radu, jak ošetřit čekání programu na uložení (uzavření) souboru. Konkrétně moje aplikace pracuje s dokumentem Word. Po ukončení dokumentu (ukončení Wordu uložením souboru nebo i Stornem) aplikace pokračuje dále, ovšem systém se souborem .doc ještě pravděpodobně pracuje. Aplika...
I/O operace, .NET
Tomáš Herceg
Ahoj, narazil jsem na dvě nepříjemnosti. Obě se týkají dataGridViewu, ale jinak spolu vzájemně nesouvisejí. 1) Vzhled dataGridViewu jsem nastavoval pomocí AlternatingRowsDefaultCellStyle a DefaultCellStyle v properties. Vzhled je tak jak má být až na to, že se mi samovolně nastavuje tučné písm...
VB.NET, WinForms
Zdravím všechny, s ASP.net teprve začínám a mám malý dotaz ohledně databází a databázových komponent ve Visual Studiu 2008 (express edice, ale na tom nezáleží). Naučil jsem se zacházet z komponentou GridView, ale myslím, že např. pro vypisování článků z databáze je tato komponenta krajně nevho...
ASP.NET WebForms, Databáze
Mám prosim jednu otázku, když potřebuju zvalidovat shodu údajů z dvou polí heslo, kde mám text mode password pomocí CompareValidator, bude to funkční, když se tam vlastně objevujou jen ty hvězdičky?
Dobrý den, chci si upravit richTextBox k obrazu svému a tak jsem začal psát takovou třídu: Třídu používám takto: Problém je, že MyBase.GetFirstCharIndexFromLine(index) vrací nějakou divnou hodnotu z řádku 16. Navíc, když jsem počítal délku length jako rozdíl Délka byla také spočítána nějak ...
Dobrý den, chtěl bych se zeptat -- mám Table1 naplněnou ze souboru a potřeboval bych, aby se data z naplněné tabulky uložila do nějakého session, abych třeba při reloadu nenačítal data zase ze souboru, ale jen ze sessionu. Data by se načetla jen v případě, že se změní soubor. Můžete mi prosím por...
Hmm registracia este nie je otvorena, ale hlavne ze konci na konci tohto mesiaca. Planujete ju spustit v posledny tyzden, alebo co?
Hledal jsme a nenašel jsem toho moc o tisku ve VB.NET Zaímalo by mne jak vytisknout sestavu s rozmístěním prvků... Našel jsem něco o reportVieweru v MSSQL, ale nějaké použití bohužel ne... Pokdu teda k tomu něco někdo máte, budu rád. Případně jestli existuje nějaká free aplikace pro VB kd...
Petr Zajíc
Zdravím. Mám dotaz. Potřeboval bych do určitých datových typů uložit hodnoty z assembly. Například mám v AssemblyInfo.cs název produktu, verzi,... a mám v niné třídě nějaké například string Product = (zde načíst z assembly-něco jako Assembly.ProductName, ... Doufám že mi porozumíte. Díky z...
C#
Aplikace zpracovává soubory, které jsou zasílány přes FTP z jednotlivých stanic. Stává se mi však, že zpracovávaný soubor se nepovede aplikací smazat, jelikož je pravděpodobně ještě zamčen FTP serverem. Výsledkem je to, že se mi FTP adresář plní časem množstvím souborů, které není možné smazat a...
Martin Stehlík
Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně formátování čísel. Mám proměnnou typu double kterou načítám z databáze a která je zaokrouhlena na 5 desetinných míst. V aplikaci potřebuju počítat s 5 desetinnými místy, ale při prezentaci dat uživateli chci zobrazit kvůli přehlednosti pouze 2 desetinná m...
VB.NET, .NET
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jak efektivně načíst data z Ora databáze, kde jsou data uloženy po hodinách a já chci načíst sumu dat za den jako součet ( ne 24 hod, ale sumu za 24 hod). Zatím načtu data a udělám součty v samostatné proceduře. Při více dnech je to ale docela časově náročné.
Zdravim. potřebuju poradit mám internetovou stránku a rozsáhlý kód který ji zpracuje tak jak požaduji. Ale těch stránek mám několik cca 25, je nějaký způsob jak to aplikovat na všechny aniž bych musel ten kód kopírovat ??? děkuji.
Viktor Langer
Chtěl jsem se zeptat, zda se v ASP.Net 2 a vyšší používají stále stejné validátory- prvky pro kontrolu zadávaného obsahu jako například RequiredFieldValidator,CompareValidator, RangeValidator, RegularExpressionValidator a Custom Validator? Nebo je validace nějak odlišná či rozšířená? Díky
Visual Basic 2008 Express Edition Ahoj, tak nějak se zatím ve VB2008 jen rozkoukávám a potřeboval bych poradit s matematickým výpočtem v textboxu. Přičemž do textboxu píšu celý vzorec např 2+2+3*3 Výsledek po kliknutí na Button1 zapisuji do stejného textboxu. Jaký by byl asi tak nejel...
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít