Zkrácování   otázka

VB.NET

Zdravim.

potřebuju poradit mám internetovou stránku a rozsáhlý kód který ji zpracuje tak jak požaduji.

Ale těch stránek mám několik cca 25, je nějaký způsob jak to aplikovat na všechny aniž bych musel ten kód kopírovat ???

děkuji.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Váš dotaz je nesrozumitelný. Máte program, který upravuje HTML stránku a vy jich potřebujete zpracovat 25 současně nebo jak?

nahlásit spamnahlásit spam 0 / 2 odpovědětodpovědět

mno zpracovávám data z internetové stránky stáhnu jeji zdrojový kód a z toho kodu to bere jen některé informace které já potřebuji.

Na tuto funkci mám velice dlouhý zdrojový kód a trvá o moc dlouho.

A k té jedné internetové stránce mi přibylo dalších 25 stránek které mám zpracovat stejně a teď otázka: jestli mám stejný kód zkopírovat 25x pro každou stránku zvlášť..

nebo jestli je nějaký návrh kde by se ty stránky střídaly v jednom kódu

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Nezlobte se na mne, ale pokud požadujete od druhých pomoc se svým problémem, pak byste mohl věnovat alespoň triviální pozornost a péči popsání toho problému.

Už pouze ten nadpis "Zkrácování" sice navnadí mnohé čtenáře (jako třeba mne) pročíst si Váš dotaz, aby se dozvěděli, co to slovo má znamenat, leč moc dále se pročtením příspěvku nedostanou.

Jinak Vám asi těžko někdo něco konkrétního poradí, protože nepíšete nic o tom, co Váš program má dělat (tedy je-li univerzálně použitelný na více stránek, nebo je psám cíleně na tu jedinou. To, že máte "velice dlouhý zdrojový kód" nevypovídá vůbec o ničem, ani o případné rychlosti programu.

Proto snad jen obecně - je nesmysl pro opakovanou funkcionalitu "kopírovat kód" stále dokola, to by popíralo samé principy programování.

Pokud na těch stránkách svým programem pácháte skutečně stejné věci, pak nechte odkaz na konkrétní stránku do programu vstupovat jako parametr a pouze 25x zavolejte tutéž funkci, pokaždé s jiným parametrem - předpokládá to ale, že máte ten svůj program takto napsán (že v něm, např. na každém druhém řádku natvrdo nevoláte tu jednu konkrétní stránku přímo jménem,...

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback