Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 > >>

Sitemap providers ze seriálu - chybka

Narazil jsem na jeden problém s vlastním Sitemap provider, ze zdejšího seriálu. Schválně si zkuste do stránky vložit SiteMapPath a kliknout na Výpůjčky. Ty se v drobečkové navigaci vůbec nezobrazí. Všiml jsem si problému, když jsem definoval styly pro aktuální stránku a položka Výpůjčky neustále ...

ASP.NET WebForms

6 odpovědí

25.05.2009 18:15

Jan Šalomoun

Media Player vládání hlasitosti

Zdravím, snažím se při přehrávání hudby prostřednictvím &quot;Windows media player&quot; ovládat kódem hlasitost. Nikde nemužu u &quot;AxWindowsMediaPlayer1&quot; najít vlastnost &quot;Volume&quot;.Neví někdo jak s tím hnout? A jde to vůbec? Díky. Jan

Komponenty

4 odpovědí

20.04.2009 22:01

David Kitner

Ověřování windows a okno k přihlášení

Zdravim, když si nastavím v IIS na aplikaci jenom ověřování systému Windows (ostatní zakážu, protože na stránce potřebuji vyčíst username), tak to po mě chce vždycky připojení k mému počítači (vyskočí okno, kde musím zadat jméno a heslo). A já nevím čím to je a potřebuju se to nějak zbavit. Někde...

Offtopic, Bezpečnost

8 odpovědí

15.04.2009 15:34

Tomáš Herceg

ScroolBar

Zdravím, neví někdo jak ovládat posuvníky (ScroolBar) příkazem? Myslím tím když zmáčknu tlačítko, tak aby se ScroolBar sroloval dolů a když zmáčknu jiné tlačítko, tak aby se nastavil na nejvyšší pozici v textboxu. Vím, že když postavím kurzor na poslední pozici, tak se změní i ScroolBar, ale chc...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

10.04.2009 18:16

anonym

Nákup Windows

Dobrý den,mám dotaz ohledně nákupu Windows jde o to,že otec si chce koupit do (staršího) PC Windows XP Home Edici.V jedné prodejně mu ji nabídli za cca 2100 Kč.Podíval se ještě v druhé prodejně a tam nabízeli balík cca za 4500 Kč.Tento prodejce ovšem říkal ,že pokud koupí ty za 2100 Kč z tamtoho ...

Offtopic

8 odpovědí

08.04.2009 22:02

Jan Šalomoun

Status tiskárny

Zdravím. Jak zjistím, že se na tiskárně (připojené k danému PC - nejedná se o síťovou tiskárnu) právě tiskne nějaký dokument ? Díky.

VB.NET

1 odpovědí

08.04.2009 19:26

Ondřej Linhart

Zobrazení dialogu

Zdravím, dělám program pro parsování informací z jedné www stránky, do listboxu nacitam hodnoty. Po kliknutí na tlačítko se kontaktuje web server a data se načtou, ALE program pri nacitani dat jakoby vytuhne.... to by problem nebyl, ale snazim se pred &quot;vytuhnutim&quot; zobrazit dialog s tex...

VB.NET

4 odpovědí

08.04.2009 9:36

David Kitner

Lokalizace

Dobrý den, vím že toto téma se tu již probíralo, ale přesto se ještě zeptám. Chtěl bych používat lokalizaci ve formu. Form: 1) Localizable = true 2) Na form přidám prvky(buttony,labely ...) 3) Změním vlastnost text pro jazyk default 4) Přepnu se z default do English(United states) 5) Z...

C#, VB.NET, Architektura, WinForms

6 odpovědí

08.04.2009 6:42

Michal Plško

Highlighter

Dobrý den. Mám takový dotaz. Používám tento highlighter http://alexgorbatchev.com/wiki/SyntaxHighlighter:Usage a použítí má být jednoduché. Píšu web v PHP, proto to dávám do Off topic. Píšou, že kod, který se má vložit je tento (vložím ho do index a vlastně do indexu pak vkládám ostatní ...

Offtopic

0 odpovědí

07.04.2009 14:41

Jakub Kratina

Chyba: Za operátorem 'X' chybí operand.

Zdravím, potřeboval bych pomoct s následujícím problémem. Mám aplikaci propojenou s MySQL databází, která mimo jiné obsahuje tabulky &quot;Role&quot; a &quot;Přístupová práva&quot; ve vazbě M:N (existuje ji tzv. spojovací tabulka &quot;Práva role&quot;). Následujícím způsobem chci v prvku...

VB.NET, WinForms, Databáze

1 odpovědí

07.04.2009 12:41

Ondřej Linhart

Vyvolání události jiného objektu

Zdravím, můj dotaz se pořád motá okolo mého customTreeView. Teď mi jde o to jak z customTreeNode dám vědět do customtreeView že došlo ke změně hodnoty isEnabled nebo isReadOnly. Chtěl bych vytvořit události k těmto změnám. Mám tedy customTreeNode kde jsou vlastnosti isEnabled a IsReadOnly: ...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

07.04.2009 12:06

Honza Dědek

Serializace a Compact Framework

Dobry den, nevi nekto jako se pracuje se serializator a deserializatorom v mobilnim zarizeni, konkretne v MW5? Ve velkym .NET Frameworku staci pred tridu napsat [Serializable]. V Compact Frameworku vyhodi error kdyz napisu [Serializable] pre tridu: Error Message: The type or namespace ...

Architektura, Compact Framework

2 odpovědí

06.04.2009 18:05

anonym

ovladani pres BT htc tytn

skvostne dopoledne, mate nekdo zkusenosti s programkama pro windows mobile 6.1? Prohledaval jsem net s informaci o pristupu na bluetooth port, ale nenasel jsem.. Chtel bych realizovat ovladani jedne hracicky s BT-prijimacem pres htc tytn, ale jsem v zacatcich (a vicemene i v koncich). Pokud mate...

Hardware, Compact Framework

2 odpovědí

05.04.2009 17:07

Petr Mánek

Rozdíl mezi ToolBar a ToolStrip

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi těmito třídami? Co je vhodnější použít?

C#, VB.NET, Komponenty, WinForms

1 odpovědí

03.04.2009 17:57

Ondřej Linhart

Převod z VB6.0

Zdravím, mám jeden problém. Při převodu aplikace z VB6.0 se v kodu programu objeví komentář &quot;&#39;UPGRADE_ISSUE: Declaring a parameter &#39;As Any&#39; is not supported... &quot; Bohužel nemám dokumentaci k VB6.0, takže nemohu zjistit, jakou hodnotu má &quot;Any&quot; Mohl by mi někdo...

VB.NET, VB6/VBA

1 odpovědí

03.04.2009 17:53

Ondřej Linhart

Úprava objektu TreeView

Zdravím, otevírám ještě toto téma k mému pokusu upravit si treeView. Původní můj dotaz byl zde: http://www.vbnet.cz/forum-tema--2397-treeview_zak_225_z_225_n_237_node.aspx ale ptal jsem se na trošku něco jiného a bylo mi odpovězeno, tak proto otevírám tento topic. Jde mi hlavně o to aby mi...

VB.NET, WinForms

9 odpovědí

03.04.2009 10:53

Honza Dědek

Rozlišení při startu a ukončení aplikace

Ahoj, vím, že se to tady již řešilo, ale niže uvedený kod mi ne a ne chodit, o co mi vlastně jde zákazník používá win s minimálním rozlišením protože tam používá dos program, který má být nahrazen programem ve vb.netu, a já potřebui před spuštěním přenastavit rozlišení a po ukončení zase vrátir ...

VB.NET, DirectX, WinForms

1 odpovědí

03.04.2009 9:16

Ondřej Linhart

Stopky

Může mi někdo poradit, jak naprogramovat stopky tak, aby se mi zobrazoval i čas na 1/100s? když použiju txt nezobrazuje se nic, MessageBox.Show mi program stopne. Jde mi o měnící se číslice času. Dík

Komponenty, .NET

1 odpovědí

01.04.2009 14:28

David Kitner

Error: The given assembly name or codebase was invalid. (Exception from HRESULT: 0x80131047)

Dobry den, programuji jednoduchou aplikaci a vytvarim si jedno userControl a pouzivam ho v testovaci aplikaci. Kdyz se ma testovaci formular nakreslit ve VS, vyhodi tento error: The given assembly name or codebase was invalid. (Exception from HRESULT: 0x80131047) at System.Reflection....

C#

2 odpovědí

01.04.2009 11:20

Jan Minac

Poradove cislo v datareport

Caute davma si dokopy tlacovu zostavu vo VB2008 pomocou vstavaneho nastroja datareport, zostava vyzera takto: Poradove cislo, meno, priez. Meno a priezvisko taham z databzy. Moze mi niekto poradit ako genrovat poradove cislo? Nemoze to byt id zaznamu lebo zoznam generujem stale podla nejakyc...

VB.NET

0 odpovědí

01.04.2009 10:54

Ján Holub

<< < 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se