Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 > >>

Tisk?

Visual basic 2008 Express Dobrý den, používám ve své aplikaci DataGridView a potřeboval bych vytisknout stránku na šířku, dá se to nastavit nějakým kódem aby mi tiskárna tiskla automaticky na šířku? Za všechny rady a odpovědi děkuji, jsem začátečník a chtěl bych se trochu přiučit. Petr Fiala

VB.NET, WinForms, Tisk

3 odpovědí

24.04.2010 13:24

anonym

Nestandartní přípona souboru

Zdravím, na serveru, kde mám práva administrátora a mohu měnit nastavení IIS bych potřeboval donutit server, ať mi soubor s nestandartní příponou spracuje stejně jako soubor s příponou *.ashx. Pokud možno, nechtěl bych to dělat přes redirect. Zkoušel jsem jednu věc, přidal jsem mu tuto příp...

ASP.NET WebForms, ASP.NET/IIS

6 odpovědí

22.09.2009 7:36

anonym

Class MyCollection

Dobrý den, jak bych si mohl odvodit třídu MyCollection od třídy Collection? Rád bych tam dodal nějaké procedury. Dim store as new MyCollection store.myProcedure() tak něco takového. To samé bych chtěl udělat s polem a také s typem string. Trošku tuším že je to kravina a že se to dělá ...

VB.NET

12 odpovědí

11.08.2009 20:59

anonym

dotaz reinstal Visual Studio 2005

při reinstalování Visual Studio 2005 professional edition se mi objevilo toto zdělení Setup Failed. Use the following links to research the source of the failure: There were errors during setup. Although the components were installed successfully, some setup errors were detected. V...

Visual Studio, Offtopic

5 odpovědí

03.08.2009 19:42

anonym

ASP.NEt: FileInfo

Zdravím. Dělám si fotogalerii v ASP.NET, a chtěl bych ke každé fotce přidat informace třeba: Jakým fotákem byla vytvořená, jaké ohnisko, atd... Jak na to prosím? Zkoušel jsem System.IO.FileInfo, ale žádný atribut tomu podobný jsem nenašel. Díky

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

29.07.2009 11:09

Tomáš Herceg

Chyba renderování s ClearType

Zdravím, používám následující kód: Dopadne to následovně: http://img18.imageshack.us/img18/470/form1.png Nikdy dříve se mi to nestalo. Požívám Win XP SP 2 a ClearType mám zapnutý už opravdu velmi dlouho, bez potíží, až do dneška. Nemáte tušení, čím by to mohlo být? Když ClearType vypnu n...

Offtopic

5 odpovědí

28.07.2009 16:32

Jan Novák

Tělo e-mailu

Zdravím všechny, rád bych požádal o pomoc s úpravou e-mailové zprávy. Mám na stránkách reg. formulář a při kliknutí na tlačítko vytvoření účtu se mi automaticky odesílá potvrzovací e-mail. Vše funguje, akorát mám zatím v těle zprávy zkušební text. Já bych rád v těle zprávy odesílal zadané i...

ASP.NET WebForms

7 odpovědí

28.07.2009 15:58

Tomáš Herceg

Porovnání dvou dat (pouze měsíc a rok)

Zdravím, narazil jsem na potřebu porovnat v T-SQL dvě data, ale bez ohledu na rok. Tzn. vezmu sledované datum a porovnám z něj měsíc a rok s aktuálním datem. A potřebuju vědět pouze to, zda je aktuální datum větší nebo rovno, nebo zda je menší. vymyslel jsem toto: Snažil jsem se pracova...

SQL, Databáze

6 odpovědí

28.07.2009 15:57

Honza Dědek

Error 403

Zdravím. Načítám xml soubor: string Category a ID jsou ve query stringu. Ale hlásí to chybu 403. Co se s tím dá dělat? Díky

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

28.07.2009 15:55

Tomáš Herceg

odelání dat z windows schránky na server

Zdravím. Řeším problém jak odeslat pomocí webové aplikace screenshot klientské obrazovky na servet(do databáze). Nevíte někdo o způsobu řešení. díky

ASP.NET WebForms

6 odpovědí

28.07.2009 15:51

Tomáš Herceg

Query string

Zdravím. Potřeboval bych poradit s query stringem. Když mám něco třeba default.aspx?neco=Něco s mezerami a čárkami, tak se problém, že to ASP.NET nějak zakóduje jinak a já s tím nemůžu pracovat. třeba: if(Reguest.QeryString[&quot;neco&quot;] == &quot;Něco s mezerami a čárkami&quot;) Dá s...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

28.07.2009 15:46

Tomáš Herceg

Jiná virtual path

Zdravím, zajímalo by mě, zda jde nastavit ve VS 08 virtual path při spouštění projektu. VS sám vytvoří VS cesto například já bych potřeboval, aby virtual path byl jen Nějak nemohu nastavení najít :-( lze to nějak?

Visual Studio

4 odpovědí

27.07.2009 21:49

anonym

pořadí stisku butonů

Dobrý den, mohl by jste mi někdo prosím poradit, jak zjistit v jakém pořadí byla stisknuta tlačítka na formu. Dám příklad: Mám např.25 buttonů, vždy se musí stisknout 2 buttony (např.: b1 a b17 nebo b9 a b11), aby se provedla funkce... Potřebuji tedy, aby po stisku v pořadí druhého buttonu prog...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

26.07.2009 14:24

Viktor Langer

nastavení microsoft Visual Studio 2005

v microsoft Visual Studio 2005 mi okno toolbox zobrazuje ovládací prvky v šedé barvě tak že nejdou použít. poraďte mi prosím v čem že je chyba. díky

VB.NET

6 odpovědí

26.07.2009 10:05

anonym

Incorrect syntax near '.2009'.

Zdravím Mám takový problém při práci s datem. Používám funkci: a na řádku Dim rs As DataView = sds.Select(DataSourceSelectArguments.Empty) mi to napíše chybu Incorrect syntax near &#39;.2009&#39;. Data v SQL mám ve formátu datetime tedy například 31.7.2009 0:00:00 Uvítám jakoukoli r...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

24.07.2009 7:56

anonym

Sloupec z tabulky v databázi v comboboxu

Zdravím pánové, napřed bych chtěl poděkovat za výborné stránky a fórum, mnohokrát jsem zde již našel co jsem potřeboval nebo chtěl vědět. Nyní k mým dotazům: Pracuji s VB.NET 2008 EE a SQL Serverem CE Chtěl bych vědět, jestli je možné načíst obsah sloupce z tabulky v databázi(*.sdf) do comb...

VB.NET, WinForms, Databáze

4 odpovědí

23.07.2009 19:35

Róbert Kuszala

BackgroundWorker

Dobrý den,potřeboval bych pomoct s komponentou Backgroundworker.Nikdy jsem se sní nesetkal.Abych to pochopil pustil jsem si Tutoriál na MSTV.Poté sem zkusil napsat ňejaký zkušební prográmek abych zkusil jestli to umím.Bohužel(program spadne),tady mám kód svého programu a byl bych moc rád kdyby mi...

C#, VB.NET, Komponenty, Threading

8 odpovědí

23.07.2009 19:02

David Kitner

Proces běžící aplikace "shodit" na lištu

Dobrý den. Chci se zeptat, je - li možné pomocí VB.NET shodit proces běžící aplikace na lištu. Detekce, výběr procesů, jejich start nebo ukončení,to jsem už dělal, ale jen tak mě napadlo, jestli by šlo udělat i tohle. Uvažoval jsem o použití API GetWindowThreadProcessId, ale nejsem si jistý, jest...

WinAPI

5 odpovědí

23.07.2009 13:23

anonym

vyber a ulozeni obsahu Record Setu do temporary Word-dokumentu

Dobry den, jak by bylo mozne vybrat obsah z record setu (obsahujici OLE-objek) a ten ulozit do temporary Word-souboru? dekuji! (bez diakritiky, cestina neni nainstalovana)

VB6/VBA

0 odpovědí

23.07.2009 9:29

anonym

Zvuky

Dobrý den, ctěl jsem se zeptat jak (jestli?) lze nějak jednoduše (težce?) zakódovat zvuk mluvený do mikrofónu například na pole bitů a poslat přes TPC/IP, na druhé straně zase odkódovat a přehrát. Případně odkaz na nějaký tutoriál. Za odpověď děkuji. (MOC!!!) PS: Odesílat přes TPC/IP umím (dou...

VB.NET, I/O operace

2 odpovědí

22.07.2009 14:05

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

<< < 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se