Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 > >>

Příkaz SELECT s parametry

Zdravím, Používám Visual Studio 2008 a SQL Server 2005. Můj problém je ohledně dotazu na databázi, aby mi podle určitých paramertů vypsal určitá data. Jde o to, že uživatel si vybere podle čeho hledat (sloupec v DB) a následovně zadá hodnotu kterou hledat Takže zadá v jakým sloupci (řešen...

C#, SQL, Databáze

6 odpovědí

26.08.2010 12:14

Stano Klanduch

Hýbání s myší

Zdravím, dělám na takové blbůstce (chci si ze svého HTC diamond udělat dálkové ovládání myši pro svůj počítač), ale zarazil jsem se hned na začátku a to jak správně hýbat s myší. Vím jak se pohybovat po souřadnici X, ale pro mě z neznámého důvodu se mi souřadnice Y vždy nastaví na 0 (a vím určit...

VB.NET, WinForms

19 odpovědí

06.06.2010 19:22

anonym

QIP Infium 9020 a novější

Mám takovej problémek s QIPem (verze Infium 9020 a novější). Když ho spustím na Vistách tak se hmed po spuštění minimalizuje do lišty vedle hodin a nejde maximalizovat, vypnout...prostě nic. Vypnout jde pouze přes Alt+Ctrl+Del. Na XPčkách normálně funguje. Zkoušel jsem si nainstalovat novější...

Offtopic

3 odpovědí

09.02.2009 13:36

anonym

Windows 7 a VB.Net

Dobrý den,předem se omlouvám za možná zbytečné &quot;plácání&quot; fóra,ale jsem skrátka zvědavý člověk.Celkem mě udivilo ,že mi nešlo nainstalovat na Windows Seven Visual Basic 2005 ač je to taktéž produkt firmy Microsoft.Toto jsem celkem přešel a řekl jsem si stará verze.Potom jsem skusil Vb 20...

Offtopic

5 odpovědí

07.02.2009 22:23

David Kitner

List view

Ahoj všem, potřeboval bych jednu radu, nevím zda to je vůbec řešitelné, dělám menší aplikaci a na přání zákazníka to muusí být realizováno ve vb6. Mám na formuláři listview a potřebuji tam implementovat funkci - kopie záznamu, který by se měl zařadit za jeho originál. Kopie záznamu není problé...

VB6/VBA

2 odpovědí

07.02.2009 21:56

anonym

Stínování Word tabulky

Potřebuji Word makrem nastavit stínování buňky Word tabulky na šedo. Následující: Selection.Cells.Shading.BackgroundPatternColor = wdColorGrey mi nastaví stínování černě? Kde je chyba, prosím? Děkuji Kaspik.

Office

2 odpovědí

07.02.2009 20:55

anonym

Vytváření a úprava třídy pomocí Reflection

Zdravím, Rád bych se zeptal, zda a jak je možné s pomocí System.Reflection vytvořit třídu a přidat jí nějaké vlastnosti? Mělo by to sloužit k tomu, že po výběru položky v XML stromu se vygeneruje třída s vlastnostmi odpovídajícími parametrům XML prvku. Předá se PropertyGridu, kde jí uživatel...

VB.NET

5 odpovědí

07.02.2009 17:53

Ondřej Linhart

Záznam v GridView zobrazit v ItemTemplate formuláře.

Prosím o nasměrování s tímto začátečnickým problémem. V GridView mám zobrazeny data z tabulek databáze a dole pod tím mám FormView pro přidávání, úpravu a mazání záznamů. Jak docílit toho, aby se mi po kliknutí na příslušný řádek v tabulce GridView, zobrazil tento záznam ve formuláři pod. Mám to ...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

06.02.2009 23:10

Lubos Blader

Eventy tlačítka

Zdrávím, mám drobný problém který zřejmě způsobený tím, že jsem špatně pochopil eventy tlačítka (button). Všiml jsem si že button má kromě bežně využívané události click i keyPress, KeyDown a KeyUp. Chtěl jsem využít KeyPress aby se mi pořád dokola spouštěla procedura namapovaná na tuto událost...

VB.NET, Windows Phone, WinForms

18 odpovědí

06.02.2009 11:35

Ondřej Linhart

Prihlasovani se pres mobil - bezpecnost

Co myslite, je bezpecny se na netu prihlasovat (treba na mail) pres mobil? Musi splnovat mobilni prhlizece bezpecnostni standardy jako prohlhzece na PC? Pisu to proto ze jsem tu pres mobil. A zajimalo by me jestli jde mobil (treba s nainstalovanou Operou) &#39;napichnout&#39;.

Offtopic

2 odpovědí

05.02.2009 21:07

Petr Doleček

Kalkulacka - jak ve windows

Dobrý den, Delam ve Visual Basic (05 nebo 08 Express Edition) kalkulacku a řeším problem s tím, že bych ji chtel udelat jako kalkulacku ve windows . (vidim co pisu .. napr 8+9-47 .. a ukalda se do mezi pameti) ale nwm jak to udelat , aniz bych musel zadavat jen urcite cislo. Že kdybych zmackl ci...

VB.NET

2 odpovědí

05.02.2009 20:07

Radim Běťák

Připojení na Wi-fi

Dobrý den, neznáte někdo nějakou knihovnu pro .NET, která je schopná zjistit dostupné wifi sítě, jejich název, šifrování a sílu, popř. se k nim připojit? Děkuji předem

VB.NET

2 odpovědí

05.02.2009 16:57

Petr Mánek

Jaký zvolit typ projektu

Chtěl jsem se ještě zeptat jak se v praxi realizuje &quot;naslouchající aplikace&quot;. To znemaná aplikace poběží pořád na pozadí, bude naslouchat na určitém portu a když dostane příkaz, tak pohne s myší. Nepotřebuji žádný formulář ani nic podobného, spíš naopak, jen by to překáželo. Jaký typ pr...

VB.NET, Visual Studio

11 odpovědí

05.02.2009 9:06

Petr Žižka

SQL Server 2005 - cizí klíče

Dobrý den. Programuji desktopovou aplikaci a používám VB2005 EE, SQL Server 2005 EE a NET Framework 2.0. Data načítám pomocí SQLDataAdapteru do DataSetu a na jeho objekty DataTable v kolekci Tables (někdy přes BindingSource) mám pověšené formulářové komponenty (povětšinou DataGridView). Zajímalo...

SQL, Databáze

3 odpovědí

04.02.2009 22:17

Jaroslav Rajchl

ASP.NET Rendering

Zdravím. Mám dotaz, je dobré nějak ovlivnovat rendrovaní aplikace? Má to nějak vliv na rychlost, funkčnost, ...

ASP.NET/IIS, HTTP/HTML

6 odpovědí

04.02.2009 16:31

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Just-In-time Debugger

dobrý den, před pád dny jsem si nainstaloval Visual Studio 2000. Občas se mi stává, že se zobrazí okno Just-In-time Debugger. hlavně se to stává při spuštění Internet exploreru. Mohl by mi někdo poradit, jak tomu předejít? (nastaven9m debugger apod.) díky

Visual Studio

5 odpovědí

04.02.2009 10:38

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Načítanie dat z rôznych typov suborov

Zdravím. Potreboval by som pomôcť s jedným problémom. Mám vytvorený program na analýzu a rôznorodé spracovávanie časových radov hodnôt. Všetko funguje ako má. Vstupné hodnoty do tabuľky o dvoch stĺpcov načítavam z textového súboru. Problém ale je, že užívatelia programu majú tieto vstupné dáta u...

C#, VB.NET, Databáze

1 odpovědí

03.02.2009 18:02

anonym

ASP.NET, C#: Komponenta Menu

Zdravím. Mám komponentu Menu, a mám na to vytvořený adapter, takže místo tabulky se rendruje standartně ul, ... Problém ale je, že menu nechá v hlavičce nějaké css styly. Jak se toho zbavím Díky

C#, ASP.NET WebForms

1 odpovědí

03.02.2009 16:46

anonym

ASP.NET, C# - Resource

Zdravím. Chci se zeptat, když si do resource souboru uložím nějaký string, aplikaci zkompiluji, nahraju na server. Jde tato hodnota nějak změnit? Když si vytvořím nějakou admin sekci, v ní bude řeknemě textbox a tlačítko - po stisknutí tlačítka se obsah resoursu přepíše na hodnotu v textboxu......

ASP.NET WebForms

8 odpovědí

03.02.2009 11:31

anonym

Optimalizované načítání z databáze

Dobrý den, prosím o radu, jak optimálně načítat data z databáze do datagridu. Při několika tisících položkách se mi zdá načtení spolu s následným vykreslením vcelku pomalé (několik vteřin), proto bych rád věděl, zda existuje nějaký nejoptimálnější způsob.

VB.NET, Optimalizace, Databáze

1 odpovědí

02.02.2009 19:07

Ondřej Linhart

<< < 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se