Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 > >>

Proxy error 502

zdravím, potřeboval bych (opět) poradit. Nasadil jsem moje malé fórum u nás ve firmě a uživatelům kteří jsou ve stejné lokalitě funguje bez problémů. Ale některým uživatelům kteří jsou v Praze naběhne pouze stránka: Network Access Message: the page connot be displayed. Error Code: 502 Pro...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

12.01.2009 8:05

Honza Dědek

Visual Studio-uložené connectStringy

Ahoj, tentokrát se můj dotaz netýká VB ale Visual Studia (nevím jestli by to tedy nemělo být spíš v off topicu). Potřeboval bych vědět, kam si visual studio ukládá connectStringy pokud se připojujete k databázi přes klikacího průvodce. Do svých aplikací to nepoužívám, ale občas když něco nevím t...

Visual Studio, .NET

3 odpovědí

12.01.2009 8:01

Honza Dědek

Mail sender

Ahoj. Mám kod na odesílání e-mailů, ale nějak nechce šlapat:

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

11.01.2009 16:55

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Firebird a ADO.NET

Zdravím mohl by mi někdo poradit jak se připojit do databáze Firebirdu ? Firebird jsem nainstaloval, nedělal žádné změny Administrator, user=sysdba s heslem=masterkey. Zkoušel jsem pouze se přippojit na sample databázi employee.fdb: Chyba z try je: Nelze spustit aplikaci. Informační s...

VB.NET, ADO.NET, Databáze

4 odpovědí

11.01.2009 13:41

Michal Plško

Dynamický AddressOf aneb jak delegovat metodu dle názvu metody

Opět předem děkuji za rady. Mám následující věc k řešení :) Standardní Co potřebuji Převedu to do češtiny deleguji proceduru ProcceduraKteraSeMaSpustit, ale mám k dispozici pouze její název (tzn. typ string). Napadá mě použít System.Reflection. Jenom chci zdůraznit, že chci delegovat met...

VB.NET, Reflexe, .NET

2 odpovědí

10.01.2009 10:18

Radim Kaiser

Počet zobrazených řádků - datagrid

Mám smyčku, která načítá záznamy z mySQL databáze a pomocí Rows.Add je přidává do datagridu. Najednou mi to začalo načítat pouze prvních zhruba 15 řádků (viditelných) + 1 &quot;neviditelný&quot;, těch řádků by to ale mělo načíst a zobrazit přes 1500. Ještě nedávno to fungovalo. Čím to může být, c...

VB.NET, WinForms, Databáze

11 odpovědí

09.01.2009 22:20

anonym

VB 2008 - neprovedení standardní procedury při události objektu

Všechny kdo chtějí pomoci zdravím a děkuji. Mám následující problém, se kterým bych potřeboval pomoci. Téma má vztah k Addhandler tzn. k delegátům a také k dědičnosti. Možná, nechci strašit :), budeme muset i zajít do knihoven API. Představte si následující situaci viz. jednoduchý kód: ...

VB.NET, Algoritmy

8 odpovědí

09.01.2009 21:51

Radim Kaiser

řádkování v Label

Chci zobrazit ve formuláři text zalomený v několika řádcích, nejraději v Label. Text vkládám z kódu. Vložím-li jako zalomení vbcrlf, text se v msgBox u zobrazí korektně, v Label ne. Díky Vlasta

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

09.01.2009 17:31

Ondřej Linhart

Přenos hodnoty proměnné

Prosím o radu, jsem začátečník a mám problém s přenosem hodnot proměnných mezi jednotlivými formuláři. Pro deklaraci jsem použil v GENERAL - DEKLARATION příkaz Public a stejně v dalším programu jiného formuláře proměnná má hodnotu nula ( hodnota se nepřenese ). V původním (prvním formuláři, kde p...

VB6/VBA

11 odpovědí

09.01.2009 17:15

anonym

hledani pres [sloupec] Like %neco%

Cau, chtel bych se zeptat,zda je mozne naprogramovat ve filtrovani polozek z databaze nasledujici vec. Pouzivam normalne prikaz: Jedna se mi o to,ze kdyz do textboxu napisu cislo zacinajici napriklad cislici 11,dostanu polozky i NEZACINAJICI,nybrz obsahujici tuto cislici. Zkratka a dobre,potr...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

09.01.2009 12:54

Petr Mánek

Stlačenie a držanie klávesy VB6

Ako sa dá programovo stlačiť a následne držať x sec. klávesu vo VB6 - Ďakujem

VB6/VBA

1 odpovědí

09.01.2009 10:59

Radim Kaiser

Překreslování grafu

Zdravím, potýkám se s problémem při zobrazování grafu. Když mám aplikaci s jedním grafem (zobrazení jedné hodnoty) lze událostí paint zajistit jeho obnovování při změně na obrazovce. V jiné aplikaci zobrazuji tři hodnoty jako tři čáry drafu a obnovování událostí paint ne a ne fungovat. Zkratka k...

VB.NET, Algoritmy, Grafika

6 odpovědí

08.01.2009 20:57

anonym

Čtení dat z DBF - CZ znaky

Omlouvám se, že tady opět otvírám téma které tu už bylo, ale stále si nevím rady. Používám toto: Problém je ale v tom, že nefungují CZ znaky. Jak na to? Díky, Petr

VB.NET

6 odpovědí

08.01.2009 19:14

Petr Slavík

Intrinsics

Dobrý večer. V .Net existují Classes,Interfaces,...,Intrinsics a Enums. Mohl by mi někdo z vás osvětlit ty poslední dva pojmy? Co v překladu znamenají(pokud je lze přeložit)? Jsem začátečník a narazil jsem na Intrinsics při pátrání, jak využít datum v DateTimePickeru. Mimochodem, pořád mi nejde d...

VB.NET

2 odpovědí

08.01.2009 7:30

anonym

textBox-formátování textu

Zdravím a zároveň prosím o radu. Zkouším dělat takové malé fórum a chtěl bych vědět následující: -Pomocí komponenty formView uživatlé vkládají příspvěky. -FormView obsahuje několik textboxů přičemž hlavní (do kterého se píše příspěvek) je multiline A já bych chtěl vědět jak se v praxi ře...

C#, VB.NET, ASP.NET WebForms

4 odpovědí

07.01.2009 21:28

Honza Dědek

PHP

Rozumí z vás někdo PHP? Mám stránku (v HTML) a potřeboval bych na ni pomocí &lt;?php include (&quot;neco.php&quot;); ?&gt; vložit další kód (taky v HTML). Vytvořím si soubor neco.php a do něj vložím Do stránky ke se má zobrazit kód ze souboru &quot;neco.php&quot; vložím: Jenže když s...

Offtopic

3 odpovědí

07.01.2009 20:10

Petr Doleček

MS SQL Server 2005 - vzdálené připojení

Zdravím, Pracuji s VB 2005 a MS SQL Serverem 2005, obojí ve verzích Express a .NET Frameworkem 2.0. Rozchodil jsem přístup k MS SQL databázi z jiného PC v rámci lokální sítě, než na kterém je SQL server s databází ke které se připojuji. Jelikož ale na obou těchto PC je MS SQL Server nainstalován...

SQL

4 odpovědí

07.01.2009 15:48

anonym

fotodetail na webu

Můžete mi někdo objasnit, čím se dá vyrobit dnes (leden09)již často používaný trik - totiž detail fotky produktu zobrazený na potemnělém pozadí stránky?

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

07.01.2009 12:10

Ondřej Brožek

Převod dvojkové soustavy na desítkovou a zpět

Zdravim chtel bych poprosit o pomoc..Mame zaukol vytvorit program kdtery ma prevadet cislo ze dvojkove do desitkove soustaty...vubec nvm jak na to a mame to jako pololetni praci..muze nekdo prosim pomoct?? predem diky

VB.NET

7 odpovědí

06.01.2009 20:52

anonym

Využití SQL CompactEdition ve vb6

Ahoj, já už jsem sem podobný dotaz dával,ale nějak jsem to nepobral, potřebuji poradit, výše uváděnou db potřebuji použít ve vb6, a ptám se tedy co je nutné dát do referencí a jaký požít connection string, respektive jak ho ve vb6 zavolat. Děkuji předem za odpověď. PS. Není až tak můj výmysl,...

SQL, Databáze, VB6/VBA

1 odpovědí

06.01.2009 20:49

Petr Zajíc

<< < 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se