Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 > >>

ListView

Dobrý večer, potřeboval bych radu, jak zjistit vybranou položku ListView. Mám tam 2 sloupce a potřebuji obě hodnoty. V tuto chvíli používám: a Ale dost často mi to hodí chybu: InvalidArgument=Hodnota 0 není platnou hodnotou pro argument index. Název parametru: index a nevím co s tím Děkuji

VB.NET

4 odpovědí

10.03.2011 13:26

Petr H.

SQL stored procedures in Access 2007

Dobrý den, snad můj dotaz není příliš mimo tuto diskuzi... Chtěl bych se zeptat, zda je možné v Access 2007 plnohodnotně použít T-SQL pro psaní uložených procedur. Dočetl jsem se, že jsou uložené procedury nově podporovány, ale příklady, co jsem našel, se týkaly jen jednoho sql příkazu s parametr...

SQL

7 odpovědí

08.01.2009 15:04

Petr Zajíc

AddHandler

Dorý den, můžuse zeptat jak použít ve visual basicu příkaz AddHandler?

VB.NET

5 odpovědí

07.01.2009 19:54

Viktor Langer

Vlasne funkcie

Caute, potrebujem v projekte vyuzivat vlastne funkcie, len tie funkcie potrebujem pouzivat na viac formoch, da sa to nejako zariadit aby som tu funkciu naprogramoval len raz do nejakeho suboru a potom ju len volal? Martin

VB.NET, Algoritmy

4 odpovědí

07.01.2009 15:14

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Výřez z obrázku

Zdravím, omlouvám se že zde zakládám asi zbytečné téma ale už opravdu nevím jak dál. Jde o to, že mám PictureBox1 s velkým obrázkem (např. fotka) a potřebuju z něj udělat výřez o rozlišení 128x128pix. a ten vykreslit do PictureBoxu2. Zadám pozici výřezu (levý horní roh) a velikost a ono mi t...

VB.NET, WinForms, Grafika

11 odpovědí

06.01.2009 21:56

Petr Doleček

VB 2008 Express II.

Zdravím, a předem se omlouvám, že se vracím k problému, který je řešen o pár vláken níže (vlákno je již vyřešeno, proto jsem si dovolil zeptat se ve vlákně jiném). Setkal jsem se s podobným problémem. Protože jsem se chtěl kouknout na WPF, nainstaloval jsem si poslední verze programovacích pro...

VB.NET, Visual Studio, WPF

8 odpovědí

06.01.2009 19:25

anonym

Kniznice

Caute som zaciatocnik, tak mozno to bude torchu hlupa otazka ale predsa moze mi niekto vysvetlit naco su kniznice, popripade ako ich dostat do projektu? Vdaka Rado

Offtopic

3 odpovědí

05.01.2009 21:41

Tomáš Herceg

Tlacova zostava

Caute, moze mi niekto poradit nejaky dobry clanok resp navod ako vytvorit tlacovu zostavu vo VB? Vdaka Jano

VB.NET

8 odpovědí

05.01.2009 17:16

anonym

Předání parametrů stránce

Ahoj, po delší době jsem se zase rozhodle vrhnout se na tvorbu stránek a dělám pro pracovní potřeby jednoduché diskuzní fórum. Narazil jsem na potřebu volat stránku s parametrem. To dělám takto: Ale mohl by mě prosím někdo popostrčit, jak předat stránce parametrů více?:) Děkuji

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

05.01.2009 14:18

Honza Dědek

Porovnání dvou tabulek v datasetu

Zdravím, potřeboval bych porovnat 2 tabulky v jednom datasetu, jedná je o WinForm aplikaci. Data tahám z SQL. Obě tabulky mají stejné schéma, jedná se vlastně o porovnání, zda v odpojené verzi jsou stejná data, v případě, že ne, potřebuji vytáhnout data, která jsou v nové verzi změněná - přida...

VB.NET, ADO.NET, Databáze

4 odpovědí

05.01.2009 12:54

anonym

Richtextbox

Dobrý den, můžu se zeptat , jak udělat v richtextboxu horní index?

VB.NET, Komponenty, WinForms

1 odpovědí

04.01.2009 21:08

David Kitner

binární soubory

Jak mám vytvořit binární soubor kterej obsahuje *.txt z poznámkového bloku.

Algoritmy

10 odpovědí

04.01.2009 17:17

Petr Mánek

Vyvolání události FormClosing když nebyl zobrazen Form

Dobrý den, mám aplikaci, u které se při spuštění s parametrem /startup nezobrazí okno, ale jen NotifyIcon. Tady je ukázka: tohle je ve startovním modulu a tohle ve formuláři Problém je tenhle: když aplikace nastartuje bez toho parametru a pokusím se ukončit program tlačítkem ToolStripM...

VB.NET, WinForms

6 odpovědí

04.01.2009 16:03

Ondřej Linhart

Přechod na VB.Net

Zdravím, chtěl bych se jen zeptat, jestli když umím programovat ve Visual Basicu 6.0, tak jestli pro mě bude těžké přejít na VB.Net.

VB6/VBA

10 odpovědí

04.01.2009 8:58

Petr Zajíc

Vytvoření nové instance webového browseru

Zdravím všechny, mám takový dotaz. Potřebuji z VB.NET otevírat konkrétní webovou stránku. Vzhledem k tomu, že k tomuto účelu chci logicky použít defaultní webový prohlížeč, používám následující kód: Výše uvedené funguje. Pokud ovšem uvedený kód spustím opětovně, v prohlížeči (v mém případě ve...

VB.NET, WinForms

8 odpovědí

03.01.2009 19:53

anonym

Ceny software

Ahoj, doufám že jste všichni ve zdraví přežili Silvestr a hned na vás mám jeden dotaz, nebo spíše prosbu:) Píšu semestrální práci o nelegálním software a k tomu bych potřeboval vědět, kolik v minulých letech (řekněme 2005-2007) software stál. Konkrétně se mi jedná o Windows XP Home edition OEM a...

Offtopic, Office

6 odpovědí

03.01.2009 17:03

Aleš Michálek

option button

cao, ucim se s VB, mam verzi 6.3 a jeden problémek. Mam dva option buttony a potreboval bych, aby byl pokazde jeden z nich True, proste aby fungovaly jako prepinac. Nevite, jak na to? Diky, Tomas

VB6/VBA

4 odpovědí

02.01.2009 12:10

anonym

Hledá se kontrolka

Dobrý den, potřeubju poradit shledáním vhodné ASP.NET serverové kontrolkz, která by (podobně jako asp:Xml) vkládala do stránky jinou (třeba .html), a měla bz také parametr pro ydrojový soubor, takže třeba: &lt;ab:cdef runat=&quot;server&quot; id=&quot;cdef1&quot; SourceFile=&quot;...&quot; /&gt;....

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

01.01.2009 10:57

Tomáš Herceg

Okno.ShowDialog()

Zdravím. Mám okno s &quot;progress barem&quot;, který ukazuje průběh události. Potřebuju, aby uživatel nevstupoval do ostatních formulářů aplikace v průběhu události (okno s progressbarem ostatní okna překrývá). Problém je v tom, že pokud otevřu okno pomocí &quot;Okno.Show()&quot;, všechno je...

VB.NET

4 odpovědí

31.12.2008 13:49

anonym

Visual Studio Team Suite vs. Professional

Dobrý den, prosím vás nevíte někdo, jak můžu zjistit, jestli je mé Visual Studio 2008 týmové nebo jen profi... Vím, že odpověď je v dialogu &quot;about&quot;, ale když jsem si ho otevřel, nikde jsem slovo Professional ani Team Suite neviděl... Dík moc.

Visual Studio

2 odpovědí

31.12.2008 9:22

Petr Mánek

<< < 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se