Nové téma
Dobrý večer, potřeboval bych radu, jak zjistit vybranou položku ListView. Mám tam 2 sloupce a potřebuji obě hodnoty. V tuto chvíli používám: a Ale dost často mi to hodí chybu: InvalidArgument=Hodnota 0 není platnou hodnotou pro argument index. Název parametru: index a nevím co s tím Děkuji
VB.NET
Petr H.
Dobrý den, snad můj dotaz není příliš mimo tuto diskuzi... Chtěl bych se zeptat, zda je možné v Access 2007 plnohodnotně použít T-SQL pro psaní uložených procedur. Dočetl jsem se, že jsou uložené procedury nově podporovány, ale příklady, co jsem našel, se týkaly jen jednoho sql příkazu s parametr...
SQL
Petr Zajíc
Dorý den, můžuse zeptat jak použít ve visual basicu příkaz AddHandler?
Viktor Langer
Caute, potrebujem v projekte vyuzivat vlastne funkcie, len tie funkcie potrebujem pouzivat na viac formoch, da sa to nejako zariadit aby som tu funkciu naprogramoval len raz do nejakeho suboru a potom ju len volal? Martin
VB.NET, Algoritmy
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Zdravím, omlouvám se že zde zakládám asi zbytečné téma ale už opravdu nevím jak dál. Jde o to, že mám PictureBox1 s velkým obrázkem (např. fotka) a potřebuju z něj udělat výřez o rozlišení 128x128pix. a ten vykreslit do PictureBoxu2. Zadám pozici výřezu (levý horní roh) a velikost a ono mi t...
VB.NET, WinForms, Grafika
Petr Doleček
Zdravím, a předem se omlouvám, že se vracím k problému, který je řešen o pár vláken níže (vlákno je již vyřešeno, proto jsem si dovolil zeptat se ve vlákně jiném). Setkal jsem se s podobným problémem. Protože jsem se chtěl kouknout na WPF, nainstaloval jsem si poslední verze programovacích pro...
VB.NET, Visual Studio, WPF
anonym
Caute som zaciatocnik, tak mozno to bude torchu hlupa otazka ale predsa moze mi niekto vysvetlit naco su kniznice, popripade ako ich dostat do projektu? Vdaka Rado
Offtopic
Tomáš Herceg
Caute, moze mi niekto poradit nejaky dobry clanok resp navod ako vytvorit tlacovu zostavu vo VB? Vdaka Jano
Ahoj, po delší době jsem se zase rozhodle vrhnout se na tvorbu stránek a dělám pro pracovní potřeby jednoduché diskuzní fórum. Narazil jsem na potřebu volat stránku s parametrem. To dělám takto: Ale mohl by mě prosím někdo popostrčit, jak předat stránce parametrů více?:) Děkuji
ASP.NET WebForms
Honza Dědek
Zdravím, potřeboval bych porovnat 2 tabulky v jednom datasetu, jedná je o WinForm aplikaci. Data tahám z SQL. Obě tabulky mají stejné schéma, jedná se vlastně o porovnání, zda v odpojené verzi jsou stejná data, v případě, že ne, potřebuji vytáhnout data, která jsou v nové verzi změněná - přida...
VB.NET, ADO.NET, Databáze
Dobrý den, můžu se zeptat , jak udělat v richtextboxu horní index?
VB.NET, Komponenty, WinForms
David Kitner
Jak mám vytvořit binární soubor kterej obsahuje *.txt z poznámkového bloku.
Algoritmy
Petr Mánek
Dobrý den, mám aplikaci, u které se při spuštění s parametrem /startup nezobrazí okno, ale jen NotifyIcon. Tady je ukázka: tohle je ve startovním modulu a tohle ve formuláři Problém je tenhle: když aplikace nastartuje bez toho parametru a pokusím se ukončit program tlačítkem ToolStripM...
VB.NET, WinForms
Ondřej Linhart
Zdravím, chtěl bych se jen zeptat, jestli když umím programovat ve Visual Basicu 6.0, tak jestli pro mě bude těžké přejít na VB.Net.
VB6/VBA
Zdravím všechny, mám takový dotaz. Potřebuji z VB.NET otevírat konkrétní webovou stránku. Vzhledem k tomu, že k tomuto účelu chci logicky použít defaultní webový prohlížeč, používám následující kód: Výše uvedené funguje. Pokud ovšem uvedený kód spustím opětovně, v prohlížeči (v mém případě ve...
Ahoj, doufám že jste všichni ve zdraví přežili Silvestr a hned na vás mám jeden dotaz, nebo spíše prosbu:) Píšu semestrální práci o nelegálním software a k tomu bych potřeboval vědět, kolik v minulých letech (řekněme 2005-2007) software stál. Konkrétně se mi jedná o Windows XP Home edition OEM a...
Offtopic, Office
Aleš Michálek
cao, ucim se s VB, mam verzi 6.3 a jeden problémek. Mam dva option buttony a potreboval bych, aby byl pokazde jeden z nich True, proste aby fungovaly jako prepinac. Nevite, jak na to? Diky, Tomas
Dobrý den, potřeubju poradit shledáním vhodné ASP.NET serverové kontrolkz, která by (podobně jako asp:Xml) vkládala do stránky jinou (třeba .html), a měla bz také parametr pro ydrojový soubor, takže třeba: <ab:cdef runat="server" id="cdef1" SourceFile="..." />....
Zdravím. Mám okno s "progress barem", který ukazuje průběh události. Potřebuju, aby uživatel nevstupoval do ostatních formulářů aplikace v průběhu události (okno s progressbarem ostatní okna překrývá). Problém je v tom, že pokud otevřu okno pomocí "Okno.Show()", všechno je...
Dobrý den, prosím vás nevíte někdo, jak můžu zjistit, jestli je mé Visual Studio 2008 týmové nebo jen profi... Vím, že odpověď je v dialogu "about", ale když jsem si ho otevřel, nikde jsem slovo Professional ani Team Suite neviděl... Dík moc.
Visual Studio
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít