Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 > >>

Načtení XML dokumentu v PocketPC - Windows mobile

Dobrý den může mi někdo vysvětlit proč kód který šlape v klasické aplikaci s formuláři Windows nefunguje pro Windows media - smartphone Hlava mi to nebere, soubor &quot;Names_Czech.xml&quot; je přidán jak do projektu WIN a úplně stejně je to v projektu WM6 Systém vypíše tyto chyby ( + m...

VB.NET, XML

4 odpovědí

17.03.2009 15:56

Petr Slezák

Childform ToolStrip v MDI - umístění

Prosím jestli by někdo nedokázal poradit. Mám child form ze kterého pomocí kódu přebírám do MDI celý ToolStrip (chTS). V MDI mám již jeden ToolStrip pro obsluhu MDI formu. Používám ToolStrip panely. Můj problém spočívá v umístění chTS v panelu MDI. Vím, že uspořádání ToolStripů závisí na z...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

09.02.2009 16:48

anonym

Instance programu

Dobrý den. Prosím, jde nějak zjistit, jestli již není spuštěna jiná instance programu? Chci znemožnit opětovné spuštění aplikace..

VB6/VBA

5 odpovědí

05.02.2009 20:47

anonym

ListView - zrušení označení

Dobrý den. Pomozte, prosím! Zkusil jsem už všechno možné, ale jsem bezradný. Objekt ListView má velice nepříjemnou (pro mě nepochopitelnou) vlastnost, kdy při označení několika položek se nezruší označení položky, na kterou bylo naposledy kliknuto. Pro Vaši lepší představu jsem jednoduchou apl...

VB6/VBA

9 odpovědí

03.02.2009 15:25

anonym

Závislost na vybrané položce v Comboboxu

Dobrý den. Mám jeden formulář na něm combobox a pod ním pár textboxů a potřebuji nastavit na textboxy READONLY podle toho jaká položka je vybraná v comboboxu, nevíte jak bych to udělal ?

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

02.02.2009 21:42

anonym

Sitemap

Ahoj. Mám na stránce menu a připojen SiteMap soubor. Problém ale je, že menu se zobrazí pouze jako šipka, a tepve když se na ni najede, tak se zobrazí položky menu. Něco jako by to byla položka, a to co chci aby se zobrazovalo jako položky, se zobrazuje jako podpoložky. Nevíte někdo co s tím?? D...

ASP.NET WebForms

7 odpovědí

02.02.2009 18:46

anonym

Čtení autocad text entities z dwg

Zdar všem, potřebuji načíst textová pole z výkresů *.dwg, text a dle pozice ve výkresu poskládat údaje do souvislostí a dostat do excelu bez instalace a knihoven autocadu pomocí vb,vba nebo i vb.net, avšak výkresy jsou také z verze 2000 a 2002. Přidáním reference na knihovnu autocad...

I/O operace, VB6/VBA

5 odpovědí

02.02.2009 15:44

anonym

Přidání uživatele

Dobrý den, konečně se mi povedlo dojít zdárně na konec tutorialu o ASP.NET a tak jsem se rozhodl že přidání uživatele dotvořím sám. Narazil jsem na nemilou věc a to že neumím přidat heslo, povedlo se mi vyplodit toto: Ale hlasi mi to chybu že vkládání nepodporuje data source &#39;SqlDataSource1...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

02.02.2009 11:12

Roman Trakal

Hodnota CheckBox v DataGridu

VS2008 Mám DataGrid připojený k datům v DataSet. Jeden ze sloupců je CheckBox. Po určité době 2s (pomocí Timer) chci kontrolovat, zda byl změněn některý CheckBox. Problém je v tom, že změněná hodnota CheckBox (označení/odznačení) se propíše do Value CheckBoxu až po přejítí na následující řádek...

VB.NET, WinForms

7 odpovědí

02.02.2009 9:52

Lubor Brabec

architektura aplikace

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jaký máte názor na architekturu aplikace: příklad: -vlákno na pozadí, které načítá data z/do aplikace např. ze sériovky -formulář se zobrazováním dat -formulář s nastavováním dat -... další formuláře pro práci s daty -nějaké &quot;globální&quot; menu...

C#, Architektura

3 odpovědí

01.02.2009 21:05

Ondřej Linhart

Sluzba

Zdravim, Potreboval bych poradit, potrebuji vytvorit sluzbu ktera kdyz zjisti spustenej program v pameti tak ho ukonci. Bohuzel se mi to nedari.

C#, WinForms

5 odpovědí

01.02.2009 17:16

Tomáš Bičík

ASP.NET - foreach

Zdravím. Před časem, jsem tady psal, že bych porřeboval cykluk, který mi projde adresář, a podle soubofů v něm, provede nějaký proces. Získal jsem tento kód: Za něj děkuji. Potřeboval bych ale u toho fileName víc možností. Například aby se dal zjistit formát souboru, a podobně. Vím že to...

VB.NET, I/O operace

3 odpovědí

31.01.2009 20:30

anonym

Kniha

Dobrý den, Na vašich stránkách jsem se dočetl že připravujete knihu o asp.net. Tak jsem se chtěl jen zeptat jestli už nevíte nějaké předběžné datum do kdy by jste knihu mohli mít hotovou a zhruba kolik by mohla stát? Přeji příjemný večer Said Abdulrahman

Offtopic

1 odpovědí

31.01.2009 20:14

Tomáš Herceg

Server Error in '/test' Application - nastavení web.config

Ahoj, mohl by mi nekdo pomoci s tímto problémem? Server Error in &#39;/test&#39; Application. Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely ...

VB.NET

5 odpovědí

31.01.2009 15:22

Zdenek Prochazka

Konverze z C# do VB

Zdravím Mohl by mi někdo pomoci s převodem tohoto kódu do VB? Sám to nezvládnu a konvertor mi vrátil toto: S tím, že VS mě seřve, že System.Void může být použito pouze ve výrazu GetType. Když ale &#39;void&#39; nahradím za &#39;GetType(void)&#39;, dostanu se k další chybové hlášce. T...

C#, VB.NET

6 odpovědí

30.01.2009 22:17

Jan Novák

Editace GridView - šířka tabulky

Při editaci dat v tabulce, která zobrazuji v komponentě GridView, dojde k zoztažení sloupců na nějakou mě neznámou šířku a celá tabulka tak přesáhne okraj mé stránky. Pokud vyskočím z tohoto režimu, zase se tabulka smrskne do původní polohy. Dá se nějak ošetřit, aby i při editaci záznamu v tabulc...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

30.01.2009 20:07

Petr Chalupský

PHP - ASP.NET

Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jestli by se dal vyvtořit PHP script, který by se choval jako prohlížeč. Šel by na nějaký určený server, sáhnul po příslušném ASP.NET souboru, a ten ASP.NET server by ho spracoval a výsledné HTML ředal tomu php scriptu ( třeba v domění, že je to prohlížeč ) a ten PH...

Offtopic, ASP.NET/IIS

3 odpovědí

30.01.2009 19:12

Viktor Langer

Autocomplete DropDownList

ahoj, chtěl bych se zeptat, zda někdo nevíte o nějakém free autocomplete dropdownlistu. Potřeboval bych ho do své aplikace a nejsem tak zdatný, abych si ho napsal sám. Na webu jsem našel pár příkladů, ale jsou docela nespolehlivé a nepodporují například různé druhy prohlížečů. Děkuji za ja...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

30.01.2009 8:34

anonym

Nezobrazuje se web stránka

Ahoj, mám problém se zobrazováním stránek napsaných ve Visual Web Developeru 2008 na mém IIS serveru. Stránka nápovědy http://localhost/iishelp se zobrazí vpořádku. V IE se zobrazí aspx kód a Firefox nabídne stažení souboru. Můžete mi někdo prosím poradit. Předem děkuji. ZP

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

29.01.2009 18:47

Zdenek Prochazka

the multi-part identifier 'textbox.text' could not be bound

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo ví, co znamená the multi-part identifier &#39;textbox.text&#39; could not be bound ? Pořád mi to hlásí chybu, když chci načíst data z databáze a mám tam podmínku where. Mám ještě jednu otázku:když je int.Parse, co to znamená Parse? Potřebuju poradit...

C#, Databáze

1 odpovědí

28.01.2009 19:35

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

<< < 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se