Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 > >>

Formátování matematických výrazů

Zdravím, mám prográmek pro nějaké mat. výpočty - po výpočtu se zobrazí vzorec, zatím jenom do RichTextBoxu, ale například x na druhou se mi zobrazí x^2, snád mi rozumíte co potřebuji... Jak to zobrazit (napsat) tak aby to bylo normálně jako v matematice, jak se tyto věci formátují (nebo kde bych ...

VB6/VBA

13 odpovědí

20.11.2011 14:56

anonym

číslo řádku GridView z TemplatedField

Pro zachycení stisknutí tlačítka v GridView používám Tlačítka mají své E.CommandName, číslo řádku nese E.CommandArgument a podle toho se pro tento řádek provede určitý kód. Pokud však tlačítko není ButtonField, nýbrž je TemplateField, pak nejsem schopen v uvedené proceduře odchytit číslo řádku...

VB.NET, ASP.NET WebForms

3 odpovědí

18.04.2009 21:35

Petr S

Editovanie Cell v DatagridView

Ahojte mám takýto problém. Mám v DataGridView tabuľku, do ktorej pomocu čitačky čiarových kódov ukladám PartNo a SerNo. Po zadaní PartNo sa prepnem na stĺpec SerNo. Po zadaní SerNo, ak je nutné, vytvorím nový riadok a predvyplním PartNo. Prepínam to v udalostnej procedúre CellEndEdit. Akonáhle ...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

08.03.2009 23:19

anonym

Složitější výpis dat z databáze

Dobrý den, jsem v ASP.NET začátečník, projel jsem už celé diskusní fórum o ASP.NET i články pro začátečníky - bohužel jsem odpověď nenašel a tak zakládám toto téma. Rád bych vědel, jak vypsat data z databáze, pokud je mezi tabulkami vztah 1:N (případně M:N). Vysvětlím na jednoduchém příkladu: 1....

ASP.NET WebForms

8 odpovědí

02.03.2009 15:17

Tomáš Herceg

Microsoft SQL Server 2008

Dobrý večer! Poradil by mi niekto, prosím, ako vytvoriť databázu v Microsoft SQL Server 2008. V Microsoft SQL Server 2005 kliknem v Štarte na SQL Server 2005 a mám tam SQL Server Management Studio Express, pomocou ktorého viem vytvoriť databázu. V Microsoft SQL Server 2008 mi takáto možnosť ...

SQL, Databáze

9 odpovědí

26.02.2009 21:47

Lubos Blader

Hodnota Null

Dobrý den,vím že se tu už problém s hodnoutou Null řešil, ale nenašel jsem v tom řešní mého problému, tak se pokusím na to optat. Jde mi o to, že mám několik tabulek v databázi, různě propojené. Když chci vložit hodnotu Null do sloupce, že přímo přiřadím Nothing tak to jde, ale pokud chci přiř...

VB.NET, Databáze

8 odpovědí

25.02.2009 17:03

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Visual Studio hlásí Runtime error R6034

zdravim, z niceho nic (zrejme z casteho pouzivani) mi zacalo Visual Studio 2008 (Prof) vyhazovat tuto chybu: http://soubor.iprotebe.cz/sivin/vs_chyba.png a to pri otevreni Toolboxu.. nekdy se po odkliknuti ukaze jeste: http://soubor.iprotebe.cz/sivin/vs_chyba2.png hledal jsem po i...

VB.NET

8 odpovědí

25.02.2009 7:46

anonym

ClickOnce a sdílená DLL knihovna

Zdravím, netušíte někdo jak přinuti ClickOnce instalaci aby nainstalovala take sdílenou DLL knihovnu? Mám projekt ve VB. K němu potřebuju sdílenou DLL knihovnu s nějakými API funkcemi. Přidal jsem zmíněnou knihovnu k projektu a ta se v pohodě kopíruje když debugu atd. Ale už se nekopíruje kdy...

VB.NET

4 odpovědí

25.02.2009 0:16

Petr Žižka

DayView

Dobrý den Tento ovládací prvek jsem našel na http://www.codeproject.com/KB/selection/Calendardayview.aspx sestavil knihovnu,ovládací prvek přidal to Toolboxu a pokusil jsem se přeložit zbytek programu z C#. Ale dayView1 mi hlásí chybu. VS2008 hlásí&#39; Reference to a non-shared member requir...

VB.NET

3 odpovědí

24.02.2009 22:42

Tomáš Herceg

XNA a výstřel

Zdravím, dělám hru podle vašich tutorialů s XNA. Zkouším udělat jednoduchou hru s vesmirnou lodí, pohyb už mám udělaný, ale nevím jak udělat výstřeli. Nevím jak udělat aby se &quot;vytvářeli&quot; (spíš vykreslili)...

VB.NET, XNA

1 odpovědí

24.02.2009 22:40

Tomáš Herceg

Free webhosting?

Zdravím, určitě se to zde už probíralo, ale hledal jsem a nenašel jsem. Jaké jsou možnosti v ČR free webhostingu, který podporuje ASP.NET? Díky za odpovědi

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

24.02.2009 18:55

Graňák Pavel

UdpClient - Multicast

Lze nějak zařídit, aby mohly na jednom PC dvě (či více) aplikací najednou přijímat data přes UDP v rámci LAN pomocí Multicastu z jednoho zdroje? Mně to chodí pěkně, ale vždy jen pro jednu aplikaci. Pokud chci vytvořit instanci třídy UdpClient v druhé a další aplikaci, tak mi to hlásí chybu &quot...

VB.NET

10 odpovědí

24.02.2009 13:10

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Vícenásobné otevření stejného "formu"

Dobrý den, můj problém, se kterým se nějakou chvíli trápím, je snaha otevřít stejný form několikrát + aby se zobrazil jako samostatné okno v liště (ale byl vázaný na puvodní aplikací). Když to zkouším přes pokud kliknu na tlačítko, tak se form otevře ale jen jednou, opakové pokusy další nevy...

VB.NET

14 odpovědí

24.02.2009 11:34

anonym

DataGridView-read only pouze u vybraných sloupců

Zdravím, narazil jsem na jednu zajímavou věc u dataGridView. Mám tabulku o 16 sloupcích. Celý dataGridView má nastavenou vlastnost ReadOnly = True. Já bych potřeboval po načtení dat povolit uživateli zapisovat pouze do posledního sloupce (je to poznámka) ostatní data jsou neměnná. Představoval js...

VB.NET

5 odpovědí

24.02.2009 9:22

Honza Dědek

TreeView a expanded

Zdravím. V MasterPage používám komponentu TreeView tak, že Value uložím do session a pak REDIRECTnu na jinou stránku viz kód. Problém je v tom, že bych potřeboval, aby byl strom po redirectu rozbaleny tak jak byl. Zkoušel jsem při vytváření stromu nastavit node na expanded = true, ale bez úsp...

VB.NET, ASP.NET WebForms

4 odpovědí

24.02.2009 9:15

Tomáš Herceg

Událost psaná za běhu

Dobrý den, chci se zeptat na jednu věc:v souvislosti s níže uvedeným kódem chci ještě napsat událost Private Sub mCmb_Click(...) a vyzkoušet na mTextBox poslat metodu Text za běhu. Jak to udělat, aby nová instance mTextBox se stala instancí třídy Form1, aby ji událost mCmb_Click mohla využít? Dě...

VB.NET

3 odpovědí

24.02.2009 9:00

Tomáš Herceg

ASP.NET, C#: Přístup do hlavičky

Zdravím. Potřeboval bych poradit, jak dynamicky vkládat obsah například do meta tagů, a podobně Díky

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

24.02.2009 8:42

Tomáš Herceg

Vyhledávání ve sloupci

Dobrý den, řeším pro mnohé z vás asi jednoduchý problém: Mám sloupec definovaný výrazem: kde q a r jsou první a poslední buňka ve zkráceném sloupci. Teď bych potřeboval, aby mi to prohledalo všechny buňky ve sloupci (výběru) a odmázlo řádky, ve kterých se tyto buňky vyskytují. Jedno řešení ...

VB6/VBA

2 odpovědí

23.02.2009 17:29

anonym

Naplnění comboboxu z textoveho souboru

Dobrý den, řeším problém mám textový soubor a v něm řetězce textu každý řetězec je oddělen znakem &quot;;&quot; potřebuji naplnit combobox těmitořetězci aby jeden řetězec byl jednou položkou v comboboxu

VB.NET

7 odpovědí

23.02.2009 11:26

anonym

Tisk z ListView

Zdravím mám problém a potřebuji docela rychléřešení. Potřebuji tisknout z Lisview seznam. Našel jsem něco v C# http://www.codeguru.com/csharp/csharp/cs_controls/custom/article.php/c10613 ale moc tomu neerozumim a hlavne to potrebuju v VB. neví někdo ako na to?? dík moc

VB.NET, WinForms, Tisk

1 odpovědí

22.02.2009 15:29

anonym

<< < 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se