Zdravím, řeším problém kdy se má spustit moje aplikace využívající SQL server (konkrétně MS SQL 2000 - bohužel). Jde o to, že uživatelé zpětně zadají do aplikace data která už tam měli dávno být (ale nejsou vzhledem k vývoji aplikace) a já potřebuji zpětně vygenerovat nějáké sestavy a provést procedury které jsou závislé na datu a čase. Jediné co mě napadlo je hýbat ručně s časem na serveru a tak aplikaci ošálit. Je zde ale problém že na instanci tohoto SQL serveru běží několik aplikací a výpadek si nemohu dovolit. Je možné nějákým způsobem (i když se smiřuju s tím že to asi nepůjde) SQL server přesvědčit aby funkce getdate() vracela datum a čas které ji řeknu že má vracet? V aplikaci je poměrně dost stored procedur a nechce se mi je všechny přepisovat na nějákou proměnnou kterou bych naplnil datem. Pak mě ještě napadlo zkopírovat databázi na jiný server, tam změny provést a vrátit ji zpátky. Tady je ale zase problém že jako drouhou databázi mám k dispozici pouze express verzi SQL serveru, takže mi databáze zkopírovat nejde (i když tam mám jen tabulky, views a stored procedury - řekl bych že tam není nic co neumí express verze).
|