Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 > >>

Skok na poslední položku ListView

Zdravím, vytvářím malou aplikaci &quot;Seznam DVD&quot; a používám ListView nastavený na Details. nemůžu přijít na to, jak udělat aby mi po zmáčknutí tlačítka &quot;Přidat novou položku&quot; skočilo označení na poslední položku. Poradí někdo plííís ?

VB.NET, .NET

8 odpovědí

25.07.2010 8:55

anonym

Listování v blogu

Příklad: čtu blog Tomáše Jechy. Zvolím si tag .NET Tips, tj. catid=22. Ale při posunu na další stránku výpisu se to přepne zase na všechny články blogu (http://www.vbnet.cz/Blog.aspx?blog=jechtom&amp;from=10), catid se už nepředal a zřejmě se ani nepředává přes cookies. P.

Offtopic

5 odpovědí

07.07.2009 20:46

Martin Vích

vb.net a safari

Dobrý den, mám telefon iPhone, internetový &quot;prohlížeč&quot; safari mi nechce otevřít Váš web. Resp.: občas (jednou týdně - náhoda) se mu povede stránku načíst. S jinou stránkou, která by nešla otevřít (při běžném používání) jsem se zatím nesetkal. Váš web navštěvuji pravidelně na PC, p...

Offtopic

5 odpovědí

03.06.2009 12:37

Tomáš Herceg

Datagridview - combobox

Dobrý den, zná někdo z Vás způsob, jak změnit typ buňky(ne však celého sloupce) z DataGridViewTextBoxCell na DataGridViewComboboxCell. Jde o poměrně složitý plánovací formulář a potřebuji několik prvních řádků ponechat jako TextBox a od cca 5-tého řádku potřebuji v prvním sloupci změnit typ buněk...

VB.NET, WinForms

7 odpovědí

23.04.2009 18:25

Kamil Jurčeka

Zkopírování řádku z jedné tabulky do druhé

Zdravím, koukal jsem že toto téma už se tu řešilo a dokonce v článcích o ASP.NET je &quot;podobný příklad&quot;, ovšem ani po přečtení toho všeho nedokáži převést problematiku na svůj projekt... Potřeboval bych zkopírovat řádek z jedné tabulky GridView1(databáze1) do druhé tabulky GridView2...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

06.04.2009 13:36

anonym

TextBoxy v cyklu

Zdravím, potřeboval bych rozchodit, aby se mi po vybrání patřičné hodnoty (číslo 2-9) z ComboBoxu vypsalo po sebe tolik TextBoxů. Zkoušel jsem to pomocí ale vytvořilo se jednom jedno. Takto to mám v cyklu: Prosím o radu, díky ;)

VB.NET, WinForms

12 odpovědí

01.04.2009 9:43

anonym

Handle aplikace a jeho použití

Dobrý den, mohl by mi někdo napsat zda je správný postup zjištění handle např.Notepadu pomocí: Public Function FindWindow (zjištění handle hlavního okna) Public Function FindWindowEx (zjištění handle textové části)? FindWindow i FindWindowEx vrací string a já chci pak použít API SendMessage. J...

VB.NET, Algoritmy, WinAPI

5 odpovědí

27.03.2009 12:20

Ondřej Linhart

Řazení sloupců v dataGridViewu

Zdravím, mám dataGridView do kterého uživatel načítá data přes SQLclienta z SQL serveru. Uživatel může řadit sloupce a může i přehazovat jejich pořadí. Problém ale je že při znovunačtení dat přehozené sloupce zůstanou tak jak chtěl uživatel, ale řazení podle sloupce se zruší. Poradil by někdo jak...

VB.NET

5 odpovědí

27.03.2009 12:10

Ondřej Linhart

Šifrování a podepisování

Zdravím, nevíte někdo o nějakém dobrém informační zdroji, kde by se dalo naštudovat jak ve visual basicu(2008) pomcí certifikátu zašifrovat nebo podepsat třeba část kódu s xml strukturou? Bo jestli máte někdo zkušenost, tak popřípadě tu mě návest správným směrem? Díky

VB.NET, Bezpečnost

5 odpovědí

26.03.2009 19:28

anonym

Zápis a čtení dat

Vytvářím program na analýzu všech možností polohy objektů v řetězci. Všechna řešení jsou číslována a potřebuju je zapsat do souboru txt tak, abych je mohl (podle čísla řešení) kdykoli načíst, ale vždy jen jednu kombinaci. S každým řešením pak potřebuju postupně dál pracovat. Počet řešení jsou mil...

VB.NET, I/O operace

7 odpovědí

26.03.2009 9:52

anonym

Poslání textu na jinou aplikaci

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné poslat text z textboxu aplikace napsané ve vb.net na non vb.net aplikaci bez toho, aniž by se použily API funkce jako SendMessage,FindWindow atd. Mám tento zkušební kód: pak Button a textBox. Chtěl bych zkusit, zda je možné z mého txtboxu poslat text pří...

VB.NET, WinForms, WinAPI

15 odpovědí

26.03.2009 7:46

Tomáš Herceg

SQL Server 2005 - Převod numeric na varchar

Zdravím. V databázi na SQL Serveru 2005 mám uložena ve sloupci typu Numeric(10,2) data, která obecně nabývají hodnot celých nebo desetinných s jedním i dvěma desetinnými místy. Potřeboval bych je pomocí nějaké fuknce použité v příkazu SELECT převést na znakový typ (třeba varchar) a to tak, aby ve...

SQL

2 odpovědí

25.03.2009 0:22

Jaroslav Rajchl

Strip tags

Jakou používáte funkci na odstranění HTML značek? Zatím mě napadl tenhle Regexp &quot;&lt;.*?&gt;&quot;. Někdo jiný přístup? P.

VB.NET, Regulární výrazy

3 odpovědí

24.03.2009 13:21

Petr Žižka

Nečinnost uživatele

Dobrý den, neřešil někdo z Vás, jak hlídat činnost/nečinnost uživatele? Myslím z hlediska celého systému. Předpokládám, že windows v sobě má nějaký mechanismus, který to hlídá. Dá se využít. O co mi jde. Chci měřit využití počítače, lépe řečeno kolik času u něj uživatel stráví. Prostě, aby mo...

VB.NET, Algoritmy

8 odpovědí

24.03.2009 10:04

Tomáš Herceg

detaily zaznamu

caute, mam datagridview kde zobrazujem informacie o uzivateloch. Potrebujem urobit jednu vec: ked klikenm na urcity riadok aby sa mi zobrazil form kde budem mat kompletne dtaily a danom uzivatelovi? je mi jasne ze potrebujem vytvorit este jeden form aj to ze ho ho potrebujem previazat na proce...

VB.NET, WinForms

10 odpovědí

23.03.2009 18:26

anonym

Náhodné klikání myši

Zdravim, potřeboval bych pomoct. Udělal jsem si kód na kliknutí myši po nějaké určené době... To by ještě tak možná šlo... Ale mohl by mi prosím někdo pomoct s problémem aby mi to kliklo pokaždý na jiné místo takže prostě Randomize. Nebo by možná i lepší bylo kdyby se daly ty místa zvolit a zacyk...

VB6/VBA

2 odpovědí

23.03.2009 16:38

Petr Doleček

Transformace z VB6 do VB2008

Dobrý den, ví někdo jak tento kód z VB6 transformovat do VB 2008? Předem děkuji.

VB.NET, VB6/VBA

2 odpovědí

23.03.2009 11:13

anonym

Pole a cyklus

Dobrý den, mám tento pokusný kód: Zajímalo by mě, jak napsat cyklus, např. For_Next, tak, aby tyto pozice kurzoru proběhly jedna za druhou. Pro jednotlivou pozici je to jasné Cursor.Position = New Point(a) Cursor.Position = New Point(b) ale dál nevím. Díky za případné rady. Marcel Borna

VB.NET, Architektura, Algoritmy

12 odpovědí

23.03.2009 9:19

Petr Žižka

Přihlášený uživatel

Můžete mě prosím nakoupnout, jak zjistím username přihlášeného uživatel do WIN? (našel jsem že se to tady řešilo, ale to bylo pro ASP) Moc dík. P.

VB.NET, .NET

2 odpovědí

19.03.2009 10:26

Petr Žižka

Okno

Mam zacatecnicky dotaz..... Lze nejak udelat, aby po spusteni programu zmizel panel na kterym je nazev projektu (Form1) s tim krizkem na vypnuti??? Dekuji

C#, WinForms, Grafika

2 odpovědí

18.03.2009 19:03

anonym

<< < 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se