Nové téma
Zdravím, mám problém s debug web aplikace v IE7, Vista a Express 2008. Nenapadá někoho, čím by to mohlo být? Děkuji m.j. V aplikaci / došlo k chybě serveru. -------------------------------------------------------------------------------- Výjimka zabezpečení Popis: Aplikace se pokusila o pr...
VB.NET
anonym
Dobrý večer! Prosím o radu. Nainštaloval som si Microsoft SQL Server 2008. Úspešne. Úspešne som odinštaloval a teraz mám Microsoft SQL Server 2005 v "kýbli". TITLE: Connect to Server ------------------------------ Cannot connect to YOUR-067F20FE15. ---------------------------...
SQL
Tomáš Herceg
Zdravím, vytvářím malý prográmek a potřebuji abych proměnné deklarované v hlavním formuláři mohl používat i v Dialogovém okně aniž bych musel obsah proměnných otisknout do textboxů. Jde to vůbec abych měl proměnné pro celý program stejné?
VB.NET, WinForms
Mam maly problem... Stale nemuhu prijit na to jak mam prenest text z textboxu1 po kliknuti na tlacitko do vyhledavaciho policka v seznamu.... Nevedel by nekdo jak na to??? Dekuji
VB.NET, Algoritmy, WinForms
Dobrý den, prosím neporadil by někdo jestli je možné pomocí nějaké funkce nebo třídy zaokrouhlovat dle určitých vlastních pravidel: - zaokrouhlovat na určitý počet desetinných míst, ale vždy směrem dolů - nebo zaokrouhlovat na např. desítky, stovky atd. Mám proměnou kterou potřebuji zao...
Prosím poradí někdo jak zjistit nainstalovaný PowerPack? Předem děkuji za radu
Architektura, Optimalizace, .NET
Zdravim, Rad bych se zeptal jakym zpusobem funguje a hlavne jak se dela aspx stranka ktera nema vubec ve zdrojaku viewstate. viz http://www1.euro.dell.com/content/default.aspx?c=cz&l=ce&~ck=geo po zadnem viewstate ve zdrojaku ani pamatky. diky za vysvetleni
ASP.NET WebForms
Zdravím, potřebuji vyřešit jednu aplikaci, která pracuje s SQL databází a napadla mě spíše obecnější otazka. Co je lepší použít pro formátování SQL dotazu? 1/ string.format a dosazovat parametry přímo 2/ nebo kolekci parameters u command? A proč? Je to jenom o přehlednosti nebo to má i ně...
Pavel Bureš
Mám nadefinovánu tuto podmínku v cyklu. Jak se po jejím skončení zbavím hlášky "Bylo dosaženo konce dokumentu. Chcete v hledání pokračovat od začátku?" Děkuji... JK.
Ahoj jak prosím Vás ve Visual Basic 6 zobrazím Čas a Datum které se řídí Windows(em) a je reálné de to?
VB6/VBA
Petr Doleček
Zdravím, prosím o pomoc s User control. Mám vlastní control, který se skládá z labelu a tlačítka, které je nastaveno do režimu checked = true/false. Potřebuji na formuláři, kde je control použit vyvolat událost checked changed. Můžete prosím pomoct? děkuji
Komponenty, Algoritmy
Jan Novák
Ahoj, zkouším propojit VB a MySQL s oficialním "connectorem", overeni pripojemi: To fugnuje, vyskočí tabulka s Pripojeni bylo uspesne! Pakliže dám do kódu nějaký příkaz: Vyskočí tabulka s chybou: "Chyba pripojeni db: Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu." ...
VB.NET, ADO.NET, Databáze
Zdravím, nevíte/nemáte zkušenosti někdo s "embedded" databázi podporující full text? Prostě něco co mi umožní hledat "SLOVO1 AND SLOVO2", příp. "SLOVO1 OR SLOVO2". Umí tohle SQL compact? Četl jsem, že full text neumí, ale možná že v ni lze napsat výše zmíněný dot...
Petr Žižka
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, jak vybrat text který je napsaný v Labelu, abych ho mohl zkopírovat? Nemůžu na to přijít. Myslím tím aby to šlo vůbec udělat. Děkuji za pomoc. Petr
Ahoj, chtěl bych se zeptat. Mám následující kód: Nevíte, proč mi po proběhnutí makra v buňce vyskočí jako výsledek NEPRAVDA místo čísel 1,2 nebo 227
Zdravím, právě jsem dodělal jednu aplikaci a zjistil jsem jednu zenpokojivou věc. Uživatelé mají Windows XP profesionál a docela dost jich má nastavený styl jako tuším windows 2000. Myslel jsem že to bude mít vliv pouze na okno aplikace jako takové, ale aplikace samotná poběží korektně. Zjistil j...
Honza Dědek
Ahoj všichni, diskuze mě již několikrát pomohla vyřešit můj problém s neznalostí VS2008 tak se obracím znovu. Potřebuji provést následující věc: Pomocí Datetimepickeru vybírám datum pro záznamy k editaci, ale potřebuji pro určité uživatele omezit počet dnů, kdy mohou data opravovat nap...
Petr Bilik
Zdravím, zase vás budu otravovat s takovou malou drobností, mám listbox a potřebuji zjistit kolik je tam ulozeno radku ?
Chtěl bych se zeptat, jak jednoduše přenesu v .NET 1.1 soubor přes ftp. V novějších verzích to není problém pomocí knihovních funkcí, ale tady je nezná.
VB.NET, Compact Framework
DObrý den, rád bych dostal nad vykreslenou linii nějaký text (popisek). Dejme tomu, že mám čáru, co spojuje 2 body a já ji chci popsat /třeba délka. DrawLine, DrawString, to je jasné, jen nevím, jak dostat ten string nad linii, která může být pokaždé jinak dlouhá, pokaždé může mít jiný sklon... ...
Grafika, .NET
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít