Nové téma
Vykresluji grafiku rovnou na Form1, vše je ve Form1_Paint. Parametry vykreslování (souřadnice) se mění událostmi myši a tlačítek po Me.Invalidate. Vše funguje až na jemné rychlé změny prováděné změnou souřadnic v opakovacím cyklu (vlastně něco jako kousek animace). Změny se neukazují. Po zámě...
VB.NET
Viktor Langer
Pokud mám na GridView navázán XmlDataSource, tak v proceduře Sub GridView_RowUpdating mám k dispozici e.NewValues a e.OldValues (pohoda) . Pokud ovšem mám na GridView navázán jako zdroj DataSet, pak je e.NewValues.Count=0. Proč..? Na pozměněné údaje v řádku GridView pak dosahnu pouze takto: Jak ...
Petr S
Přebírám existující aplikaci (docela žrádélko) a dostává mě to do divokých situací. Mnohým jsem prošel a "kousl" jsem se na problému zápisu do XML souboru, ve kterém jsou uloženy konfigurace, které navíc jinou cestou modifikují jiné aplikace. Takže příklad struktury XML : Zkoušel ...
VB.NET, XML
Jirka Daněk
Mám funkci pomocí které odesílám email. Chtěl jsem odesílat obrázky, ale po přijetí se musí použít: stáhnout obrázky, nahrát obrázky atd..., aby bylo možné obrázky zobrazit. Chtěl bych aby se mi obrázky zobrazili automaticky, funguje na to prý PHPmailer? Jde to nějak použít ve VB?
anonym
Dobrý den, Mohl by mi někdo poradit kde dělam chybu v tomto kódu.
VB.NET, I/O operace, Bezpečnost
Zdravim vsechny, muzete mi poradit jak ulozim do promenne jmeno stranky po nacteni do promenne, abych s timto jmenem potom mohl pracovat. Mam na mysli to ze do obsahu ktery mam v masterpage vykresluji ruzne stranky Prvni.aspx, Druha.aspx, ... no a potrebuji znat ten jejich nazev a pres get si ho...
ASP.NET WebForms
Private Declare Function SendMessage Lib "user32.dll" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Integer, ByVal wMsg As Integer, ByVal wParam As Integer, ByVal lParam As Integer) As Integer Private Declare Function SendMessageByString Lib "user32.dll" Alias "S...
VB.NET, WinAPI
Jan Novák
Zdravím. Potřeboval bych poradit s následujícími problémy: 1) Mám soubor sitemap. Mám v něm enablelocalization="true" a potom zápis ve stylu <siteMapNode url="~/Default.aspx" title="Homepage" resourceKey="Home_Page" />, a v souboru Web.sitemap.resx...
C#, ASP.NET WebForms, HTTP/HTML, I/O operace
Mužete prosím poradit, z vb6 potřebiji přepsat některé části v dokumentu ms word vše funguje dobře, ale funkce replace podporuje jen do 255 znaků, doposud jsem si vystačil, ale teď potřebuji vložit delší text a nevím si rady, nemohu použít bookmarky a podobne vychytávky, vše je řešeno že se vyhl...
VB6/VBA
Dobrý večer všem, mám problém s převodem obrázku do datové podoby. Potřeboval bych Drawing.Image nebo Drawing.Bitmap převést do takové podoby, abych jej mohl: a) Uložit do databáze b) Případně poslat přes TCP/IP spojení Zkoušel jsem různé věci, ale nic nefungovalo, všechno mi jen vrá...
David Burel
Dobrý den. Mohly by jsme mi poradit nějaký článek ( časký ) nebo nějaké vysvětlení XPathu? Jak vytvořit, ... Díky
ASP.NET WebForms, XML
Martin Vích
Dobry den, v Access 2002 mam v tabulce ulozeny hodnoty v datovem typu: OLE-object (formatovany text). Pomoci tohoto kodu exportuji obsah retezce do Worddokumentu. Ve Wordu se mi ale obevi nesmyslne znaky ??? Pokud zamenim v Access OLE-object za Memo funguje to, ale text uz neni formatovany. ...
Tak jsem se po dlouhej době pustil do "programování" a zasekl jsem se u takovej blbosti :( Potřebuju u ComboBoxu nastavit vlastnost, aby za běhu programu do něj už nešlo psát. Pouze vybírat položky. Ve VB6 to byla myslím vlastnost Locked ale ta má ve VB.NET jaksi jinou funkci :( ...
Petr Doleček
Řešení jsem našel na těchto stránkách ale jen v C#. Zajímalo by mě, jestli je možné simulovat stisk klávesy na klávesnici i ve vb.net. Myslím, že je to možné, ale nevím jak. Prosím poraďte. Děkuji.
Lze nějakým způsobem přidat checkbox na záložku u TabControl - myslím tím na "ouško" nějaké TabPage, kde Text. Je nutné to řešit tvorbou vlastního controlu (zatím jsem nedělal) nebo to lze jednodušeji? Díky
VB.NET, WinForms
Prosim o pomoc s VBA kodem pro Access a Word 2002. Zapasim s Exportem OLE-Objektu (Word text) ulozenym v tabulce Accessu do Word Templet dokumentu. Ve vytvorenem Formulari mam checkBoxy a kliknutim na tlacitko "Word Export" sestavim z jednotlivych "puzzle" casti dopis. Zde je ...
Zdravim Prosim Vas ako zistim poradie prvku v kolekcii vo VB 2008? pretoze IndexOf nefunguje. dik za odpoved.
Tomáš Herceg
Lze nějak iterovat Dictionary tak abych měl přístup jak ke klíči tak i k hodnotě? Něco jako tohle: díky
C#
Ondřej Linhart
Zdravím. Mám dotaz. Jdou v ASP.NET použít dvě témata zároven??? Něco jako Page.Theme="BlueLayout","RedControls"; nebo něco na ten způsob??? Díky
Zdravím, mám hlavní form1 a z něj otevírám form2(showdialog) pro přidání uživatele. Zadávám číslo a jméno, kde číslo se po výpočtu přenaší pomocí proměnné z form1 do textboxu na form2. Napoprvé se vše uloží v pořádku, ale opakuju-li zadávání, uloží se mi pouze přijmení, ale číslo zůstane prázdé.P...
Jan Stránský
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít