GridView_RowUpdating do XML   zodpovězená otázka

VB.NET

Pokud mám na GridView navázán XmlDataSource, tak v proceduře Sub GridView_RowUpdating mám k dispozici e.NewValues a e.OldValues (pohoda) . Pokud ovšem mám na GridView navázán jako zdroj DataSet, pak je e.NewValues.Count=0. Proč..? Na pozměněné údaje v řádku GridView pak dosahnu pouze takto:

CType(Grid1.Rows(e.RowIndex).Cells(0,1, atd.).Controls(0), TextBox).Text

Jak lze ještě získat údaje rozpracovaného řádku?

Díky za pomoc.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Vážně to nikdo neví, nebo vám vadí barva mojí pleti? Nebo mám vkládat kód celé stránky včetně XML souboru?

nahlásit spamnahlásit spam 2 / 2 odpovědětodpovědět

Nikde není napsáno, že by vám měl někdo odpovídat. Laskavě si tyto " typy urážek " nechte pro sebe a nebo jděte někam jinam. Tu vám prostě NIKDO NEMUSÍ ODPOVÍDAT !!!

A tím mluvím za všechny uživatele tohoto webu a hlavně za administrátory!!!

nahlásit spamnahlásit spam 0 / 2 odpovědětodpovědět

PS: To jsem byl já, PC22.

Vím, proč jste se tak rozčílil pane PC22 - ale věřte mi, není hanba, když na něco nevíte odpověď. Ani já nevím všechno.

K odpovědi jsem navíc nikoho nenutil - a už vůbec ne mluvčího všech uživatelů tohoto webu.

Tím, že jsem si odpověděl nakonec sám (viz můj příspěvek níže, který jsem okopíroval z webu forums.asp.net http://forums.asp.net/p/956604/1178168.a... jsem navíc možná některým uživatelům tohoto V A Š E H O webu ušetřil prsty, klávesnici a hlavně čas.

nahlásit spamnahlásit spam -1 / 1 odpovědětodpovědět

Aha, tak odpověď jsem nakonec našel, i když v tom šíleným jazyce. Nejsem sám, kdo na to narazil:

The problem you are having is the problem of the new ASP.NET 2.0 data presentation controls. They dont work properly if you are not using a DataSource control. You are probably binding the Gridview from code. Well, the e.NewValues will be empty if you are not using a DataSource control. It's really stupid.... I know.

Kdy to bude fungovat..?

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback