Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 > >>

Joystick - Windows API

Nevíte, jak číst data z joystiku přes Windows API?

VB.NET

6 odpovědí

15.09.2010 18:41

anonym

Spuštění timeru

Potřeboval bych script na spuštění timeru tlačítkem. S visual basic 6 nedělám moc dlouho. Předem děkuju.

VB6/VBA

2 odpovědí

23.05.2009 17:27

Ondřej Ondryáš

Linq to datasets dbnull chyba

Dobrý den, používám linq to datasets a narazil jsem na chybu se kterou si nevím rady. Potřebuju vyfiltrovat zaznamy, abych je mohl upravit. Filtrování probíhá podle sloupce PSČ. A tady je právě ta chyba, sloupec psč je typu integer a AllowNulls:YES. Při spuštění linq dotazu vyskočí chyba konverze...

LINQ, Algoritmy

2 odpovědí

04.05.2009 18:12

Tomáš Herceg

GridView tisk a tiskový náhled

Zdravím a prosím o radu. Pro výpis dat z databáze (cca do 80 záznamů dle podmínky) na ASP.NET stránku používám GridView. Tento GridView je následně určen pro tisk tzn. v Internet Exploreru náhled tisku a tisk dvou stránek. Vlastnost GridLines = Both zapříčiní, že záznamy v tiskové sestavě jsou od...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

17.04.2009 7:58

anonym

Výpis přihlášených uživatelů na stanici Win XP

Dobrý den, prosím jak vypíšu seznam přihlášených uživatelů na stanici Win XP? Popřípadě jak zjistím, že uživatel se již přihlásil do systému? Děkuji a s pozdravem Tomáš

VB.NET

1 odpovědí

16.04.2009 15:59

Ondřej Linhart

Secteni textoveho retezce VBA

Mam textovy retezec napr. 3+6-4 a potreboval bych ho vypocitat. Napadlo me akorat prevest na cislo pomoci val(), jenze to prevede znaky pouze k prvnimu operatoru. Program je v VBA. diky za rady

VB6/VBA

2 odpovědí

16.04.2009 10:32

Petr Žižka

Query filter - Visual Basic 2008 Express

Dobrý den Jsem v této oblasti začínající a již zhruba týden nemohu najít nic kolem vyhledávání v databázi.Jedná se mi konkrétně o zástupné znaky pro vyhledávání řetězců v databázi (QUERY FILTER - VISUAL BASIC 2008 EXPRESS) . Jediné na co jsem přišel je že při zadání zástupných znaků do filt...

VB.NET

2 odpovědí

16.04.2009 7:26

anonym

anonym

Jak nasledujici promennou cislo zpristupnit celemu programu psanem ve VBA? Logicky me napadlo: Jenze to nefunguje :-( Poradi mi nekdo? dik

VB6/VBA

2 odpovědí

16.04.2009 7:19

Honza Dědek

Server.MapPath

Zdravím Mám drobný problém. Mám script který mi do hlavičky přidává nějaké věci. Když ale někde použiji Server.MapPath, například: Server.MapParh(&quot;~/Directory/Neco.format&quot;); tak se dočkám výsledku: C:\Documents and Settings\...\...\.......\Directory\Neco.format nevíte prosí...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

15.04.2009 18:12

anonym

Oddělení prezentační od datové vrstvy

Zdravím, chci se zeptat jak nejsnadnějí oddělit datovou vrstvu od prezentační. Nechci abych měl v kodu stránky přímo SQL dotazy (SelectCommand, InsertCommand .... )

ASP.NET WebForms, Architektura, Databáze

3 odpovědí

15.04.2009 17:07

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

ASP.NET: HTML Hlavička

Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jak správně dělat HTML Hlavičku v ASP.NET. Myslím tím dynamické meta tagy, které by měly být dynamické ( které by bylo dobré aby si uživatel nějak sám nastavil v adminu, ...), jak třeba přidat javascriptové soubory, když neznám přesnou cestu a v tagu script src n...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

15.04.2009 17:05

anonym

Pomoc s linq dotazem

Dobrý den, potřeboval bych poradit se sestavením linq dotazu. Už nad tím bádám nějakou dobu a zatím nejsem schopný nic pořádného vyplodit. o co jde? mám tabulku:tab skupina(string) hodnota1(int) hodnota2(int) hodnota3(int) hodnota4(int) hodnota5(int) výsledek dotazu nebo dotazů by mě...

VB.NET, SQL, LINQ

3 odpovědí

15.04.2009 15:40

anonym

Nefunguje zvuk ani video

Dobrý den,mám problém u nového pc. Mám nainstalován operační systém Windows Xp Home Edition Sp3.Můj hardware: Amd Athlon 64x2 , 2gb ram, grafika Ati Radeon Hd 3800 series,a M2N základová deska.Nainstaloval jsem originální ovladače přiložene k počítači.Ovšem ani po instalaci všech ovladaču mi nejd...

Offtopic

0 odpovědí

15.04.2009 14:47

David Kitner

DataGridView - barva hlavičky

Zdravím, narazil jsem na potřebu změnit barvu pozadí a barvu textu v hlavičce dataGridViewu (defaultní nastavení barev působí v aplikaci rušivě) a bohužel jsem zde narazil. Našel jsem zde vlastnost ColumnHeaderDefaultCellStyle kde by tyto vlastnosti měli jít změnit. Změna se mi ukáže dole na kon...

VB.NET, WinForms

0 odpovědí

14.04.2009 16:45

Honza Dědek

duplicitní řády v excelu

Zdravím, pomocí OleDb(connection,dataAdapter,command) nacitam z excelu tabulku do DataSetu (všechno je textově). Používám C#. Potřeboval bych zjistit duplicitní řádky v zadaném sloupci a ty pak uložit do jiné tabulky. Vygooglil jsem nějaký postup (http://www.kasman.sk/index.php?id_clanku=1...

C#, ADO.NET, Databáze

11 odpovědí

12.04.2009 22:44

anonym

LINQ preview

Můžete mi poradit, kde sehnat &quot;LINQ preview&quot; do Visual studia 2008, abych tam dostal nové projekty typu &quot;LINQ Console Application&quot;, &quot;LINQ Library&quot;, ... ? Bude to chodit v Express CSharp? Našel jsem něco (tuším May2006) ale to je do VS2005, já potřebuju 2008. ...

C#, VB.NET, LINQ, Offtopic, .NET

1 odpovědí

12.04.2009 18:17

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Cizý klíč

Dobrý den, navrhuju databázy a narazil jsem na problém. Nejde mi vytvořit cizý klíč mezi tabulkami. Vypisuje tuhle chybu:The referential relationship will result in a cyclical reference that is not allowed. tabulky by měli vypadat takhle Hraci - ID (PK) -Klub (FK - Kluby.ID) Kluby - ID (P...

Databáze

5 odpovědí

12.04.2009 11:03

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

ngen.exe

Dobrý den, poradil by někdo jak použít ngen.exe pro úpravu kódu pro specifický PC a OS WinCE5.0 Děkuji

Offtopic

2 odpovědí

10.04.2009 13:29

Michal Plško

Zvětšení bitmapy

Dobrý den, mám aplikaci, ve které mám picturebox a do něj uživatel může něco vykreslit. V konstruktoru formu si tedy vytvořím instanci třídy Bitmap a té předám velikost daného pictureboxu. dále pak v příslušné události mouse move nad pictureboxem vytvořím objekt Graphocs příslušné bitmapy a kre...

VB.NET, WinForms, Grafika

4 odpovědí

10.04.2009 13:27

anonym

Vlastní DialogResult

Zajímalo by mne jestli je možné vytvořit (rozumně jednoduše) vlastní DialogResult. Jedná se mi například o použití při výzvě k uložení dat formulářů. Např. pro tlačítka: Yes YesToAll No NoToAll Cancel Přijde mi, že vytvoření vlastního DialogResultu by bylo nejpřehlednější. Před...

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

10.04.2009 13:14

anonym

<< < 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se