Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 > >>

Smazání nově vytvořeného zánamu v databázi.

Dobrý den, potřeboval bych poradit s následujícím problémem. Mám DB vytvořenou v Accessu. První pole v tabulce plní funkci ID (primární klíč), které má nastavenou vlastnost Automatické číslo. Problém nastává při následující sekvenci: 1) vložím nový záznam (btnAddNew_Click) 2) uložím (btnSave...

Algoritmy, Databáze

3 odpovědí

11.04.2012 10:07

anonym

Tisk RichTextBoxu

Ahoj, mám následující kód na vytištění richTextBoxu který jsem kdesi vygooglil (a přiznám že ne všem řádkům úplně rozumím-stydím se:) Kód je v komponentě printDocument v události PrintPage. Kód funguje, ale narazil jsem na 2 základní problémy. 1) při tisku jsou ignorovány všechny tabulá...

VB.NET, WinForms, Tisk

10 odpovědí

31.08.2010 13:37

anonym

Dodržování pravidel publikování

Chtěl bych tímto poděkovat všem příspěvatelům do diskusních fór, kteří dodržují pravidla publikování. Věřím, že to kladně napomáhá k čitelnosti a zvyšuje informační hodnotu pro stálé i náhodné návštěvníky. Zároveň bych chtěl upozornit neposlušné návštěvníky, že jejich příspěvky budou i nadále ...

Offtopic

5 odpovědí

27.10.2009 14:28

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Zobrazování českých znaků VB.NET -> MySQL

Dobrý den, dělám ve VB.NET projekt, kdy se připojuji k databázi MySQL, zatím na localhostu a tahám data a provádím klasické dotazy (SELECT, INSERT,..). Právě s příkazem INSERT mám problém, konkrétně se správným zobrazováním českých znaků, nejdou mi totiž vložit do databáze, nebo se uloží bez háč...

VB.NET, SQL, Databáze

13 odpovědí

24.10.2009 15:41

anonym

Vložení neoficiální komponenty

Zdravím, Při psaní svého programu jsem na razil na problém, když chci udělat například nový dialog napíšu: ale já potřebuji vložit komponentu z DLL knihovny, ale nevím jak. Děkuji za každou odpověď.

Visual Studio, Komponenty

4 odpovědí

03.10.2009 21:17

Ondřej Linhart

Inno Setup - lze vynutit odinstalaci ?

dobrý den, měl bych dotaz jestli je možné v průběhu instalace spustit nejdříve odinstalaci původní verze (jako součást instalátoru)? Tedy po odklikání dialogů kam se bude instalovat, ověřit jestli se tam nenachází odinstalační soubor a pokud ano, tak jej nedjříve nechat proběhnout. Není ...

C#

9 odpovědí

01.10.2009 7:45

Alexx

Náhrada operátoru LIKE v LINQ

Zdravím. VB2008 Na webu jsem se dočetl, že operátor LIKE z SQL lze nahradit metodou Contains. V jednoduchých příkladech mi to fungovalo, pak jsem ale napsal tohle: a tam mi to hlásí chybu, že Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu. a taky Obecný typ Iterator`1 byl p...

VB.NET, LINQ

1 odpovědí

18.09.2009 16:13

Petr Vavřinec

Automatické odhlášení a přihlášení uživatele

Dobrý den, potřeboval bych pomoci vyřešit následující problém: Mám stránku na změnu UserName přihlášeného uživatele a potřeboval bych, aby po provedení změny došlo k automatickému odhlášení a znovupřihlášení pod novým UserName. Děkuji za pomoc

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

18.09.2009 15:20

Tomáš Herceg

Doplnění stránky ze souboru

Zdravím všechny a poprosil bych o jednoduchou radu (myslím, že pro Vás bude jednoduchá :) Jak doplním do stránky obsah ze souboru? moje představa je taková, že bych do Title vložil nějakou proměnou: Tady teda ještě používám masterpage, takže to potřebuji doplnit do a to samé v doplňov...

VB.NET, ASP.NET WebForms

18 odpovědí

18.09.2009 14:07

Dusan Libo

ScrollBar - Maximum

Dobrý den. Setkal jsem se s problémem, že při ručním nastavení maximální hodnoty scrollbaru na jakoukoliv hodnotu, nelze této hodnoty při pohybu posuvníku dosáhnout. Maximální dosažená hodnota je vždy(Maximum - 9). Není to až takový problém pokud je dosažená hodnota vždy o 9 menší ale zají...

VB.NET

2 odpovědí

17.09.2009 18:05

anonym

autentizace

již nějakou dobu řeším problém z autentizací do asp.net webové aplikace. Uživatelé se do jednotlivých částí aplikace budou autentizovat různými způsoby. Moje představa je taková: aplikace bude rozdělená ve složkách podle &quot;druhu&quot; uzivatele. Např. zákazník se do aplikace autentizuje po...

ASP.NET/IIS, Bezpečnost

6 odpovědí

17.09.2009 13:33

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

sql dotaz

Dělám ve vb.net 2008 expres a při použití dotazu: mi vypíše hlášku syntaktická chyba. Lidi nevíte proč? Tento dotaz mi normálně funguje:

VB.NET

0 odpovědí

16.09.2009 23:12

Pavel Klouček

WebBrowser Gecko

Zdravim, potřeboval bych udělat WebBrowser s jádrem Gecko. To je samo o sobě jednoduché, ale nevím si rady se záložkobým systémem na internetu jsem našel toto: Bohužel to nefunguje a je divné že je to závislé na Firefoxu. Hází to chybu: http://upsource.xf.cz/upload/12-9-09-09-54-23_error.JPG...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

16.09.2009 20:33

Hynek Nerad

cislovani odstavcu pomoci VBA ve Wordu

Dobry den, U konecneho Worddokumentu ketry se vytvari skladanim nekolika ruznych Worddokumentu je spatne cislovani odstavcu. Snazim se: #1 smazat vsechna cislovani #2 na jejich mista umistit bookmarky #3 vytvoreni noveho cislovani pri uchovani graficke struktury dokumentu Momentalne mi...

VB6/VBA

0 odpovědí

16.09.2009 20:19

anonym

Visual Basic .NET

Ve VB.NET (Visual Studio.NET.2008) po připojení k databázi na SQL Serveru 2008 se mi ve SqlDataAdapteru nedaří vygenerovat všechny čtyři příkazy (SELECT, INSERT, DELETE a UPDATE), ale generují se pouze první dva a někdy pouze SELECT. Pokud se připojím přes OleDbAdapter k databázi ACCESS je vše v ...

VB.NET, SQL, Databáze

4 odpovědí

16.09.2009 11:20

Ondřej Linhart

Grafika (dotaz trochu na vodě)

V aplikaci kreslím po formu metodou DrawLine. Potřebuji však část nakresleného objektu následně smazat (např. pohyb ručiček po ciferníku). Kdysi v dobách VB3 jsem tohle řešil tak, že se nastavilo pero na cosi a výsledkem bylo to, že pokud se přes nakreslenou čáru nakreslila čára se stejnými param...

WinForms, Grafika, .NET

0 odpovědí

16.09.2009 9:58

anonym

CAPTCHA

Dobrý den. Nevíte o nějakém návodu na vytvoření CAPTCHY?

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, Algoritmy, HTTP/HTML

3 odpovědí

15.09.2009 13:44

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Threading

Aplikace typu WinForm spouští v události LoadForm nové vlákno (přes delegáta). Nové vlákno běží po celou dobu aplikace (Thread.IsBackground = True) a počítá nějaké stavy. Nicméně já bych potřeboval, aby za jistých okolností vypsal výsledky do labelů na hlavním formuláři. Jenže když se pokusím v ...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

15.09.2009 12:36

Ondřej Linhart

existence hodnoty v Poli

Zdravím, mám 1-dimenzionální pole o velikosti 70 (tedy 0-69) potřeboval bych v něm ověřit zda tam existují určité číselné hodnoty...Pokud ano pak zobrazit zprávu o nálezu, a v případě že ne pak provést Funkci Zkoušel jsem to pomocí cyklu ale to se mi při kontrole každé hodnoty provedla ona fu...

VB.NET

5 odpovědí

14.09.2009 14:56

Tomáš Herceg

Odkaz není....

Dobrý den. Chci se zeptat, proč v mém reklamním systému, nefunguje nastavení defaultvalue asp:parameter. Chyba: Neví někdo co to je? Děkuji předem!!!

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

12.09.2009 20:48

Ondřej Ondryáš

<< < 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se