ScrollBar - Maximum   zodpovězená otázka

VB.NET

Dobrý den.

Setkal jsem se s problémem, že při ručním nastavení maximální hodnoty scrollbaru na jakoukoliv hodnotu, nelze této hodnoty při pohybu posuvníku dosáhnout. Maximální dosažená hodnota je vždy(Maximum - 9).

Není to až takový problém pokud je dosažená hodnota vždy o 9 menší ale zajímá mne zda u sebe nemám nějaký problém, nebo je to takto běžné.

nahlásit spamnahlásit spam -1 / 1 odpovědětodpovědět

Proč se nejdříve nepodíváte do MSDN na dokumentaci k vlastnosti Maximum??? Tam máte toto chování vysvětleno.

The maximum value can only be reached programmatically. The value of a scroll bar cannot reach its maximum value through user interaction at run time. The maximum value that can be reached through user interaction is equal to 1 plus the Maximum property value minus the LargeChange property value. If necessary, you can set the Maximum property to the size of the object -1 to account for the term of 1.

nahlásit spamnahlásit spam 2 / 2 odpovědětodpovědět

Danke, danke,

byl jsem tam ale přehlédl jsem to.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback