Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 > >>

TreeView a XML

Existuje nějaká funkce jak XML vložit d TreeViewu? Mám XML kód třeba v tomhle tvaru uzel značí číslo kořenového uzlupoduzel značí podřízený uzel kořenového uzle Ještě lepší by to bylo kdyby se pozice v TreeView zapsala třeba jako 2.3.2. Jde ubec do TreeView zapisovat takhle, že napíšu...

XML, WinForms

5 odpovědí

17.11.2012 23:03

anonym

vypnutí pc

použil jsem tento code účel je ten ze pokud se bude rovnat cas v labelu stejne jako v txtboxu tak by se měl pc vypnout ale nějak mi to nefacha pokud se casy budou rovnat otevre mi to znova ten samej program este jednou pokud by bylo jiné řešení na tento program budu rád díky moc

VB.NET

4 odpovědí

06.01.2011 23:22

anonym

Text

Jak v RichTextBox1 text ze souboru který si vyberu? Zadám: A SharpDeveloper (obdoba visual basic) mi ukáže: Reference to a non-shared member requires an object reference. (BC30469)? Za odpověď ďekuji předem.

VB.NET, WinForms

9 odpovědí

28.05.2009 14:57

anonym

Vzhled

Jak dát na aplikaci vzhled Office 2007?

VB.NET

4 odpovědí

15.05.2009 17:36

Ondřej Ondryáš

Bliknutí při console.clear()

Ahoj, řeším problém s mojí konzolovou aplikací. Potřebuji v určitých intervalech vymazat a znovu zaplnit okno konzole, což provádím přes console.clear() a poté do ní vypíši data z pole. Problém je ovšem v tom, že jakmile konzoli vyprázdním a znovu zaplním, je mezitím vidět &quot;černo&quot...

VB6/VBA

11 odpovědí

11.05.2009 12:59

anonym

Prazdna hodnota z DateTimePicker

Caute potrebujem do databazy vkladat urcite udaje o uzivateloch ako meno, priezvisko, datum narodenia ...... pouzivam nato form kde na zadanie datumu narodenie pouzivam DateTimePicker a moj problem spociva v tom ze ak nahodou neviem datum narodenia uzivatela tak potrebujem aby sa mi zapisal...

Komponenty, WinForms

4 odpovědí

10.05.2009 22:12

Tomáš Herceg

zobrazení console

VB.NET 2008 EXPRESS Dobrý den, poradil by mi někdo se zobrazením konzole viz kód. Žádné okno se mi nezobrazuje. Snad se má zobrazit s CTRL+C, ale to je bez reakce. Děkuji za radu.

VB.NET

6 odpovědí

10.05.2009 18:53

Tomáš Herceg

ComboBox Disable Right click button

Prosim vas nemuzete mi sem nekdo hodit kod pro uzamceni ComboBoxu aby z nej neslo kopirovat atd. Jsem zacatecnik nevim si s tim rady. Dekuji.

VB.NET

1 odpovědí

09.05.2009 21:30

Jan Novák

Jedinečná čísla tlačítek klávesnice ve WInAPI

Dobrý den, při použití funkce keybd_event je potřeba deklarovat konstantu tlačítka, např. Private Const VK_H = 72. Neví tady někdo náhodou, kde bych sehnal seznam všech jedinečných čísel tlačítek pro VB.Net? Díky za odpovědi. Marcel Borna

VB.NET

3 odpovědí

08.05.2009 21:02

Ondřej Linhart

Printer driver

Byl jsem postaven před problém napsat tiskový driver, který by při tisku aplikace převzal data, něco provedl (zápis některých informací z tiskového výstupu na disk) a pak vše přeposlal na korektní tiskárnu. Pokud mám být upřímný, tak vůbec netuším, kudy se vydat a zda-li prostředí frameworku je...

VB.NET, Tisk

1 odpovědí

08.05.2009 20:57

Ondřej Linhart

Server - IC.CZ

Můžu uložit své stránky v asp.net na server ic.cz? Když sem je tam dal pře web developer 08 jako přes ftp, zobrazil se mi místo stránek strom souborů. Pokud to nejde, kam mám uložit své stránky neplaceně?

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

07.05.2009 22:01

anonym

Silverlight x AMD

Donucen okolnostmi jsem se chtěl naučit alespoň něco o ASP.NET. Pěkné videotutoriály z tohoto webu od T. Hercega si ale prohlédnu jen v práci (a tam na ně nemám čas koukat a učit se), doma zase nemohu nainstalovat Silverlight.PC mi hlásí chybu 1503 &quot;Your processor is not supported.&quot; Pož...

Silverlight, Office

2 odpovědí

07.05.2009 21:51

anonym

Vlastna procedura pre databazu

Caute neviete mi poradit ako bz mala vyzerat vlastna procedura na otvorenie (uzavretie) spojenia do databazy a vykonanie nejakeho prikazu, aby som stale nemusel definovat cele pripojenie? Vdaka Cujan

VB.NET, Databáze

4 odpovědí

07.05.2009 18:39

Ondřej Linhart

timer

Dobrý den potřebovyl bych pomoc s Timerem jakým kodem nastavim odpocitani z textboxu1 a po dosazeni 00:00:00 se spustila nějaká podmínka ?? našel jsem něco podobného ale neodpočítávalo to přesně

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

07.05.2009 16:41

anonym

Strukturované zobrazení promenné

Zdravím, existuje něco jako Krumo (http://krumo.sourceforge.net/), ale pro ASP.NET prosím? V kostce: zobrazí přehledně a strukturovaně obsah jakékoli proměnné (pole, objekt, kolekce, apod.) na HTML stránce. Umí to i vnořené objekty, apod. Potřebuji to pro jednoduché zobrazení výstupu objek...

ASP.NET/IIS, HTTP/HTML

0 odpovědí

07.05.2009 9:31

Petr Žižka

Combo box - citanie udajov

Caute naplnam combobox datami pomocou datasetu datami z tabulky napr. studenti, mam nastavene parametre Display Member na priezvisko a Value Member na ID. Ak dam ulozit do premenej napr. parameter hodnotu aktualne vyranej polozky tak mi tam hodi priezvisko a nie id ako by som chcel. v com moze ...

VB.NET, WinForms

8 odpovědí

07.05.2009 7:56

Ján Holub

Refresh Datagridview

Caute na form1 mam studentiDataGridView v ktorom sa mi zobrazuju udaje o studentoch z tabulky studenti z databazy pomocou datasetu StudentiDataset na form2 mam formular pomocou ktoreho vkladam udaje o novom studentovi. Akonahle sa stalcim tlacidlo ULOZ na form2 tak sa mi udaje o studentovi ...

VB.NET, Databáze

2 odpovědí

06.05.2009 21:26

Ján Holub

DropDownList - data z tabulky + jiná položka

Ahoj, mám stránku, kde mám DropDownList, který naplňuji při načtení stránky daty z tabulky. A chtěl bych na začátku s &#39;0&#39; value mít ještě jednu položku. Ale nevím jak ji tam dostat aniž by se naplňováním &quot;vymazala&quot; (respektive nahradila). Víte někdo? Díky.

VB.NET

2 odpovědí

06.05.2009 17:10

anonym

VB 5 klonování objektů

Dobrý den, potřeboval bych prosím poradit ohledně klonování objektů, pomocí nějaké funkce.(ve VB5) Něco sem našel v nápovědě, bohužel jsem si s tím neporadil. Předem děkuji za odpověď.

VB6/VBA

0 odpovědí

06.05.2009 15:20

Vojtěch Bureš

Zase DataGrid

Datagrid je jistě svělá komponenta, ale když od ní člověk chce trochu něco nestandardního, tak je to opravdu &quot;zážitek z natáčení&quot;. V jednom projektu ho potřebuji donutit k tomu, aby po kliknutí na HeaderCell neprováděl třídění. Možná je to banální, ale já jsem to za žádnou cenu nenašel....

VB.NET

1 odpovědí

06.05.2009 10:55

Ondřej Brožek

<< < 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se