Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 > >>

Zamezení běhové chyby při zadání písmena

&#39;Prosím o radu: jak mám napsat kód který nahlásí uživateli,že zadal do tabulky písmeno místo čísla?Tabulka s výpočtem DPH a pro jiné případy.Jsem začátečník a už jsem opravdu zoufalý.If...Then...Else mi tam nefunguje,možná mám jen špatnou syntaxi,ale možností jsem vyzkoušel opravdu hodně a v...

VB6/VBA

4 odpovědí

29.11.2012 19:28

anonym

Navigační MENU

Dobrý den, rád bych požádal o pomoc s problémem týkajícím se navigačního menu. .. Na stránkách, mám vytvořenou stránku Master page a v ní umístěnou následující komponentu horizontálního navigačního menu: ... její styly mám naskynované následně: - v souboru SkinFile.skin mám toto - v so...

ASP.NET WebForms

17 odpovědí

18.09.2009 17:03

Tomáš Herceg

Spuštění zástupce jiným uživatelem

Ahoj mám takový zapeklitý problém. Na síťovém disku mám zástupce odkazujícího na místo kam běžný user nemá přístup. Já bych mu to chtěl povolit přes jiného usera stím, že jej zavolám (např. přes psexec) samozřejmě, že nechci uživateli zdělit jméno a heslo. Tedy použiji vbstoexe. Průser je, že s...

VB6/VBA

2 odpovědí

11.06.2009 20:01

Radim Kaiser

Nahrazení SQL Data Source XML

Ahoj. Prosím o pomoc s tímto problémem: Tvořím web, ale místo SQL používám XML. Sada komponent Data (GridView, DetailsView, ...) umím použít jenom ve spojistosti SQL Data Source, kde se to nastavení těch komponent dá nějak naklikat ( sloupce, řádky, ... ). Jdou tyto komponenty použít i p...

ASP.NET WebForms, XML, Databáze

2 odpovědí

09.06.2009 22:41

Tomáš Herceg

Drag and droop zástupce z plochy

Dobrý den Jakým způsoběm se dá ve vb zjistit kam odkazuje daný zástupce. Mám na ploše zástupce určitého programu. Chtěl bych si udělat nějaký prostor, kam když ikonu přetáhnu tak se mi aplikace spustí pod admin účtem (runas). Ani jsem nezačal, protože nevím jak program přinutím vyčíst z přeta...

VB.NET

7 odpovědí

09.06.2009 17:37

Ondřej Linhart

CF a vs 10

Mám jeden dotaz. Lze sehnat doplněk pro dělání programů v CF do VISUAL STUDIA 2010 Beta 1? Pokud ho někdo zkoušel teda. Jinak jaký je odkaz? Díky za odpověď. PC22

Visual Studio

5 odpovědí

08.06.2009 18:26

Ondřej Ondryáš

Podkategorie

K webu by se dalo přidat toto: K diskuzím podkategorie Tedy například: Visual basic 2005/2008 - Desing - Funkcionalita - GDI + atd. - Blablabla Prostě něco takového

Offtopic

4 odpovědí

07.06.2009 9:52

Tomáš Herceg

Ako preniesť hodnoty z jednej tabuľky do druhej?

Zdravím, mám jeden malý problém. Vytvoril som dve tabuľky (Product a PurchaseOrders). Tabuľa Product obsahuje stĺpce ProductID, Type, Price, Note. V tabuľke PurchaseOrders mám stĺpce PurchaseOrderID, DateProcessed, EmployeeID, CustomerID, ProductID, StartDate, EndDate, Days, RateApplied, Ord...

SQL

2 odpovědí

07.06.2009 3:52

Patrik Volka

Tisk textového souboru

Mám textový soubor, který chci před odesláním na tiskárnu prohlédnout pomocí PrintPreviewDialog. Všechno pracuje až na jednu maličkost. Pokud do objektu pošlu větší soubor tak se v PrintPreviewDialog zobrazí několik pevních stránek, tak že jsou prázdné. Přitom tiskne se to dobře - všechno. Probl...

VB.NET, Tisk

3 odpovědí

06.06.2009 23:13

Tomáš Herceg

Problémy se shozením explorer.exe

Dobrý den, dělám program a z bezpečnostních důvodů potřebuji shodit process explorer.exe. Mám tento kód: Kód funguje, explorer.exe shodí. Ale během několika sekund explorer.exe opět naběhne. Neznáte někdo způsob, jak explorer.exe shodit natrvalo (do vypnutí aplikace, kdy bych ho opět naho...

VB.NET

13 odpovědí

06.06.2009 17:56

anonym

Syntaxe v Richtextboxu

Dobrý den, chtěl bych požádat o radu.Potřebuji aby richtextbox zobrazoval syntaxy.To je řešené takto. Problém je , že při psaní textu to doslova nechutně problikává.To jsem se pokusil řešit příkazem RichTextBox1.DeselectAll . Sice to trochu pomohlo , ale výsledek pořád nic moc.Mám tedy otázky: ...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

05.06.2009 21:23

Jan Novák

Úprava a ukládání *.xls

Visual Basic Express 2008 Dobrý den, používám ve firmě faktury v Excelu a potřeboval bych nějaký prográmek, který by za mně vyplnil údaje do faktury z nějakého seznamu firem a poté uložil. Šlo by to nějak? Mockrát děkuji.

VB.NET

3 odpovědí

05.06.2009 16:47

anonym

Odkaz

Než si tohle přečtete rád bych upozornil ze sem uplny amatér co se VB6 týče. Chtěl bych se zeptat jak mám tlačítku dát funkci odkazu na libovolnou www adresu predem diky lamka. :-D

VB6/VBA

2 odpovědí

05.06.2009 15:01

anonym

TextBox -> DB

Ahoj všem, poradí někdo jak dostat text z textboxu do DB při stisknutí Linkbuttonu? díky předem

Databáze, .NET

6 odpovědí

05.06.2009 14:46

anonym

VB.net-MS SQL query file

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli existuje možnost, jak ve VB.net spustit MS SQL query file? Aby to provedlo to samé jako když ho otevřu v MS server management studio express a kliknu na execute.

VB.NET

4 odpovědí

04.06.2009 8:55

Michal Kezr

Velká písmena v TextBoxu

Prosím neví někdo kde se dá nastavit v textboxu vlastnost, která umožní do textboxu psát jen velkýma písmenama. Hledal jsem v tomto fóru, ale nic jsem nenašel. Našel jsem jen vlastnost Password Char která mění zadaný text do textboxu na zvolený znak, ale změnu malých písmen na velké jsem nenašel....

VB.NET, Komponenty, WinForms

7 odpovědí

04.06.2009 7:12

anonym

hledání slova

zdravim potrebuju pomoct koukal jsem po článcích a nenašel jsem tam to co zrovna potřebuji mám-li txt soubor a je velmi dlouhý jak by bylo možno najít určité slovo zadane v textboxu a pokud by existovalo tak by to oznamilo magboxem. dik moc

VB.NET

2 odpovědí

03.06.2009 20:35

anonym

nový PC

Již přes rok pracuji s vlastními silami vytvořenou aplikací (VisualBasic + MS SQL Server 2005). Nastal čas nového PC a nevím jak převést projekt aplikace a samozřejmě také ostrá data (databázi) - poradí někdo?

VB.NET, Databáze

1 odpovědí

03.06.2009 16:19

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Přístup k vlastnosti RadioButtonList ve FormView

Dobrý den, mohl by mi, prosím někdo poradit? Potřebuji schovávat a zobrazovat různá pole na formuláři podle výběru v RadioButtonList, který se načítá z databáze. Po výběru patřičné volby by se měli zobrazit/schovat (nebo pojmenovat) další prvky ve vstupním formluáři. Pořád se mi nedaří dostat s...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

03.06.2009 12:18

Tomáš Herceg

INNO setup

Chtěl jsem se zeptat, jestli je možné v INNO setup nastavit, aby ten instalátor něco spustil. Například aby nejdřív nainstaloval MS SQL 2005, pak v něm vytvořil databázy a pak pokračoval v instalaci.

Offtopic

3 odpovědí

02.06.2009 18:09

Luboš Harastej

<< < 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se