Nemám s tím sice zkušenosti (mé 2 monitory 1600 x 1200 mi bohatě zatím na veškerou práci stačí a dokonce si nedokážu představit, kam bych na stůl vměstnal monitory další, i když jsem takové sestavy už viděl) ale neházel bych předem flintu do žita. Ono jde totiž hlavně o to, co podporuje ovladač Vaší karty. Když jsem se ze zajímavosti kouknul do manuálu ke svému Catalystu (mám ATI-čko X1950), tak tam tuto Vámi popsanou možnost vůbec nevylučují. Dokonce tam píší o dvou módech, jak využít integrovaného grafického procesoru, a to buď pro zapojení dalšího monitoru, nebo pro využití výpočetního výkonu tohoto zahálejícího GPU pro zrychlení her. Bohužel já na desce grafiku nemám, proto to nemohu vyzkoušet, ale alespoň podle manuálu by se po připojení monitoru k výstupu nějaké další karty (vč. integrované) měla v nastavení objevit volba konfigurace:Configuring Additive Graphics for Additional Display Support or Accelerated Gaming Performance Já to, bohužel, ověřit nemůžu, ale třeba v catalyst control center se mi má grafika skutečně hlásí jako "Primární adaptér" - pročež možná by mohlo jít nějaký ten "sekundární" tam nacpat. Takže zkuste zapátrat v dokumentaci svého grafického adaptéru, možná to bude umět taky.
|