Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 > >>

Zachycení stlačení klávesy na formuláři

Zdravím, má následující problém. Mám formulář s více objekty (textboxy, datagridview, button) a potřeboval bych pokud stisknu konkrétní klávesu (např. F2), aby proběhla nějaká událost. Zkoušel jsem použít událost Keydown na formuláři, ale pokud má focus na textbox, tak se nic nestane (resp. nast...

Komponenty, WinForms

5 odpovědí

11.08.2009 18:46

anonym

SqlSiteMapProvider

Ve Vašem seriálu jsme vytvořili SqlSiteMapProvidera, kdy se tímto do roletkového menu vytvoří jednotlivé kategorie, které si vytáhne z databáze. Když si kliknu v tomto menu na jednotlivou kategorii tak to směřuje na stránku default.aspx. A teď k problému. Já jsem chtěl, aby když si kliknu na jedn...

ASP.NET WebForms

14 odpovědí

12.07.2009 17:45

Jakub Němec

Formát datumu

Ještě jednou všechny zdravím a žádám o pomoc. v proceduře přiřazuji prvku Label vlastnost takto: a na stránce se mi v tomto labelu zobrazí aktuální datum ve formátu 06-27-2009. Já ovšem potřebuji , aby datum bylo ve formátu 27.06.2009. Prosím o radu - děkuji

VB.NET

5 odpovědí

10.07.2009 13:58

Tomáš Herceg

Připojení k mailu

Dobrý den, mám malou otázku... Je možné, abych se pomocí VB.Net připojil na E-mail např. na Seznamu? Je-li to možno, tak jak? Předem děkuji za odpověď

VB.NET

5 odpovědí

05.07.2009 14:46

Tomáš Herceg

co je lepší

Dobrý den mohu vás poprosit aby mi někdo poradil jaký je všeobecný rozdíl a který slouží k čemu .mezi Visual Basic , Visual c++ , c++ ?? budu vám vděčný DĚKUJI

Offtopic

14 odpovědí

05.07.2009 14:44

Tomáš Herceg

Visual Web Developer

Jaký je rozdíl mezi Microsoft Visual Web Developer 2005 a Microsoft Visual Web Developer 2005 express? To druhé je zdarma? A nevíte, kdy bude jakýkoli Microsoft Visual Web Developer v češtině? Díky

ASP.NET WebForms

12 odpovědí

05.07.2009 14:43

Tomáš Herceg

Proměnná u Controls

Dobrý den, omlouvám se, jestli se to tady už někde řešilo, ale nic jsem nanašel. Takže k tomu co potřebuji. Mám program ve kterém se vytváří richtextboxy, podle uživatele. To znamená, že nikdy dopředu nevím, kolik richtextboxů bude na formuláři. Dejme tomu, že chci po kliknutí na tlačítko do všec...

VB.NET, WinForms

8 odpovědí

01.07.2009 17:19

anonym

Startup form - Micr. VB 2005 Express Edition

Dobry den, zacal jsem se ucit Visual Basic (podle knihy od Michaela Halvorsona: VB 2005 Krok za krokem) a zkrachoval jsem hned na prvnim skolnim priladu :-). Nejde totiz spustit, po klinuti na zelenou sipku se objevuje nasledujici chybove hlaseni: NoStartupFormException was unhandled. A startup f...

VB.NET, WinForms

6 odpovědí

01.07.2009 8:23

Martin Daněk

Clipboard - binární data

Mohl by mi někdo prosím poradit, jak ve VB NET uložit do souboru obsah schránky, ve které jsou nějaká obecná binární data, jež nereprezentují žádný konkrétní formát? (Text, bitmapa, audio apod...)

VB.NET

2 odpovědí

30.06.2009 22:52

Jaroslav Rajchl

Problem s tiskem pres makro

Dobry den, predem se omlouvam ale jsem uplny laik, a mam takovy snad mensi problem. V praci jsem vytvoril v excelu sesit na tisk kontr. listku, kde jsi zadam kolik listku chci vytisknout a kliknu na tlacitko tisk. K tlacitku jsem si vytvoril makro na tisk s naslednym zneni: Sheets(&quot;Kontr...

VB6/VBA

6 odpovědí

29.06.2009 23:51

anonym

Problem s TabControl

Mam menší problém s komponentou TabControl ve VS2005, která mi nejde do hlavy. Mám na události Tab_Enter změny barev pozadí komponent podle daných kritérií. Při prvním příchodu na tab se mi změny nezobrazí ale při následujícím přístupu se už vše vykresluje jak má. Pravděpodobně to asi bude překre...

VB.NET

3 odpovědí

29.06.2009 19:31

anonym

Odesílaní a psaní icq zpráv přes formulář

Dobrý den, Chtel bych se dozvědet zda je vůbec možné napsat do textboxu text, stisknout tlačítko a zpráva by se odeslala učivateli na druhé straně. Pokud to jde jestli by mi někdo nepomohl se zdrojovým kodem. Dekuji

WinForms

2 odpovědí

29.06.2009 9:30

anonym

Databaza a qsh

Caute mam free hosting na www.qsh.cz. Snazim sa na nom rozbehat svoju aplikaciu ale mam s tym problem. Predpokladam ze tam bude nieco s databazou. Cize databazu som nahral do App_Data a cely projekt som nahral na ftp. Staci to? alebo si mam dat vygenerovat connection string a zmenit ho vo Web...

ASP.NET WebForms, Databáze

1 odpovědí

29.06.2009 8:01

Lubos Blader

uložení dat

dobrý den Mohl bych se zeptat poku jsem vytvořil program kde je možnost si dělat vlastní zápisky a uživatel by jsi je chtěl uloži. Ale problem mam v tom jak nastavit ukládání. na počítači se nenajde adresa ktera je všude stejná a nechce se mi to ukladat tam kde odkud se spouští program dekuji

Architektura

2 odpovědí

27.06.2009 23:17

anonym

Funkce pro konverzi data z PHP

Zdravim, mam v planu udelat aplikaci, která bude zpacovavat generovane soubory z jednech internetovych stranek. Je tu ale jeden hacek, soubory obsahuji datumy, ktere jsou generovane v PHP (je to pocet vterin od 1.1.1970 - to asi znate - v PHP se to standartne pouziva...). Me jde o to to z toh...

.NET

0 odpovědí

27.06.2009 22:25

Pavel Svoboda

MsgBox - vlastnosti

Zdravím všechny, nevíte někdo jak se dá nastavit, aby se mi MsgBox zobrazoval vždy navrchu. Mám na stránkách podmínku, která zobrazuje chybovou zprávu, ale okno s chybovou správou se mi schovává pod právě otevřené okno, takže uživatel má dojem, že po kliknutí se nic nestalo. Děkuji

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

27.06.2009 20:25

Tomáš Herceg

savefiledialog VB.net

Mám v programu savefiledialog. Pokud vyberu nový soubor, všechno funguje hladce. Pokud vyberu existující soubor, tak už to tak dobře nejde. Potřeboval bych napsat podmínku pro případ, že uživatel dá volbu přepsat existující soubor. Doufám, že jsem byl pochopitelný. Jestli ne tak řekněte a já se p...

VB.NET

2 odpovědí

27.06.2009 0:58

anonym

předávání dat mezi vlákny

Mohl by mi prosím někdo poradit jak realizovat předávání si seznamu List&lt;object&gt; mezi vlákny. Mám třídu DeviceThreadClass, která mi čte data ze zařízení ve vlastním vláknu. Těch zařízení mám více, pro každé je spuětěno jedno vlákno. Pak bych potřeboval ta data v jiném vláknu zpracovávat (Pr...

C#, Threading

0 odpovědí

25.06.2009 12:15

anonym

export MySQL do MS Access

Ahoj, Pracuji ve VB6. Hledám nějakou metodu, jak exportovat kompletní tabulky databáze MySQL (na vzdáleném serveru) do Accessu na lokálním počítači. Mám aplikaci s databází Access, která zálohuje data na vzdálený server do MySql. Průběžně posílám SQL příkazy a ty se na serveru spustí. Tím ta...

VB6/VBA

0 odpovědí

24.06.2009 19:18

Standa Schoralek

Vlastní User Control nevrátí data při bindování

Vytvářím vlastní user control. Umístil jsem do něj jen textbox a tlačítko. Vytvoril jsem vlastnost &#39;text&#39;, která je &lt;bindable&gt; a vraci hodnotu textboxu na usercontrolu. Vytvořeny user control a jeho vlastnost text nabinduji na bindingsource. Data se zobrazují v poradku, ale jakmile ...

VB.NET, WinForms, Databáze

0 odpovědí

24.06.2009 14:11

anonym

<< < 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se