Nové téma
Dobrý den, mám problém s wifi připojením.Používám wifi router Netgear.V prodejně router přednastavili.Uvedli, že stačí router připojit, zadat jméno a heslo a vše bude fungovat.Není tomu tak.Nevím kde je problém.Notebook mi zkrátka žádnou síť nenajde.Díky všem za radu.
Offtopic
David Kitner
Zobrazuji na webové stránce v Gridview více sloupců, kde je v headerrow poměrně dlouhý název a pod ním ve sloupcích jsou již jen 3 znaky ve sloupci. Jak mám docílit toho, aby se mi text v headerRow zobrazoval vertikálně? Uvažoval jsem o tom, že tam budu vkládat obrázek s textem, ale headerRow se ...
ASP.NET WebForms
František Hůle
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaké elegantní řešení jak společně (jednou) předat více třídám stejný parametr a zároveň i získat společný jediný výsledek typu bool. Napadá mě to řešit pomocí napojení na událost, ale nešlo by to i nějak jinak? Předem děkuji
C#, Algoritmy
Alexx
Potřeboval bych poradit jakým způsobem aktualizovat některá data v XML souboru, soubor by měl sloužit jako databaze skladu... Potřebuju pak v souboru aktualizovat data... ale jen u vybraných položek... např. a teď bych potřeboval načíst si jen zboží s čárovým kódem 1111111111111 a po zadání mno...
VB.NET
Jirka Daněk
Do FooterTemplate DataListu jsem si vložil tlačítka, jenže nevím, jak se na ně v kódu odkazovat. Předpokládám, že názvy instancí jsou jejich Id. Pokud je vložím jinde do stránky, tak jsou normálně přístupné... Poraďte prosím. Jsem v asp.net úplný začátečník...
Tomáš Herceg
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli nevíte, jak je to s Windows Media Playerem 12 a titulky. Když si pustím film (ve formátu .avi) a mám k němu titulky (ve fortmátu .srt), WMP si s nimi někdy poradí, někdy ne. Přitom titulky se vždy jmenují stejně jako film. Pokud mi to někdo umíte vysvětlit,...
Office
Ondřej Linhart
Zdravím lidičky, učím se odpiky programovat v C# /konkretne ve Visual Studiu 2008/ a zasekla jsem se na problemu, kterej nevím řešit. Potřebuju nastavit TrackBar tak aby měl logaritmickou mírku (teda hodnoty 60, 125, 250, 500, 1000, 2000)ale bez vedlejších hodnot. Teda aby vypisoval jenom tyto ho...
anonym
Dobrý den, lze nějak pod SQL db spustit program který by například každou minutu přičetl v nějkáke buňce jedničku? (třeba nekonečný cyklus v php)
SQL, Databáze
Možem do tlačítka na spodnej lište (po stlačení minimize button) priradiť vlastný text? Ďakujem za odpoveď.
VB.NET, WinForms
A ešte by som mal jednu otázku. Ako vyvolať udalosť kliknutím na tlačítko v Task Bar-e. Za všetky odpovede vopred ďakujem.
VB 2008 express edition. Mám prosbu. Napsal jsem si v VBscript toto: 'Zadat jméno a heslo user = inputbox("Please Enter Username") pass = inputbox("Please Enter Password") 'vytvoření the shell obj Set oShell = CreateObject("WScript.Shell") 'Star...
VB.NET, VB6/VBA
Ondřej Ondryáš
Dobrý den, Mohl by mi někdo poradit s problémem, na který jsem narazil. Zřejmě je to banální věc ale nemohu na to přijít. Mám picturebox a do něj v události paint vykresluji třeba úsečku. Počáteční a koncové souřadnice beru ze 4 textboxů, které obsahují číselné hodnoty. Jestliže spustím aplikac...
Stanislav Rozum
Navrhoval bych článek o psaní plug-inů do Live Writeru.
Ahoj ve spolek, nestálo by za to napsat nějaký článek o crystal reports? jak si vitisknout stránku z databáze, provést tamnějaký výpočet atd...?
Dusan Libo
chtěl bych udělat něco jako Internet Explorer jak mam tedy naprogramovat ProgressBar , aby ukazoval kolik je načtené stránky
VB.NET, Komponenty
Ahoj. Jsem v zacatcich programatorskeho kurzu v GB a pri prvnim testu jsem vedle z otazky : To determine the folder in which your application is placed you can use: A - My.Computer.CurrentFolder B - My.Application.DirectoryPath C - My.System.CurrentFolder D - My.Application.info.Director...
Offtopic, .NET
Roman Patocka
Ahoj, pracuji na ročníkovém projektu, jsem v počátcích. Mam zatím dva Formy. Form1 Form2 Když kliknu na položku menu, Form1 se schová a Form2 se objeví. Když kliknu na další položku menu, Form2 se schová a Form1 objeví. Dá se někde nastavit, aby když přesunu (maximalizuji) jeden Form,...
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Jak se ve WinForm aplikaci dělá přihlašování uživatelů, abych mohl mít některé komponenty viditelné nebo zamčené dle přihlášeného uživatele? Jsou na to nějaké komponenty nebo si to člověk musí sám napsat. Pokud si to člověk musí napsat sám, prosím o malé nakopnutí:-) (čím šifrovat hesla, kam to ...
C#
Poradí mi niekto, prosím, ako odstrániť z formu Maximize box?
WinForms, WinAPI
Lubos Blader
Ahoj. Zajímalo by mě, zda ve VS existuje nějaký správce verzí, případně jestli máte s nějakým dobré zkušenosti.
ASP.NET WebForms, Visual Studio, Offtopic
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít