Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 > >>

Kurzor - přístup v celé aplikaci

dobrý den, rád bych se poradil jak se řeší ovládání kurzoru v rámci celé aplikace. Mám v aplikaci několik formulářů a chtěl bych při zpracovávání měnit zobrazení kurzoru (při čekání). Používám řadu vlastních eventhandlerů. Jde mi o to, jestli to nelze řešit nějak globálně. Třeba je na t...

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

13.05.2009 15:46

anonym

Instance

Jak udělat aby se mi po kliknutí na tlačítko zobrazila nová instance programu (dělám web browser)

VB.NET

8 odpovědí

11.05.2009 15:14

anonym

MTA, STA,vlákna,Windows service,COM objekt

Mám dotaz. Četl jsem články ohledně vícevláknových aplikací a zatím jsem se zde na konkrétní ukázce nesetkal s řešením problému u win služby, s kterým bojuji já.Mám windows service(MTA), která má v OnStart - mimo jiné - spuštění vlákna(které před spuštěním nastavím STA), které poslouchá na UDP. T...

VB.NET, Threading

3 odpovědí

06.05.2009 8:45

anonym

ComboBox + TextBox

Dobry den. Jsem uplny zacatecnik pomalicku se ucim pracovat ve VB Net2008. Mel bych dve prosby jak se da odstranit z ComboBoxu nebo TexBoxu cele kontextove menu nebo nejlepe uplne vyradit prave tlacitko mysi. A druha prosba jak udelat aby zobrazene polozky v ComboBoxu a TexBoxu nesly vubec...

VB.NET, WinForms, .NET

4 odpovědí

05.05.2009 21:06

Radek Jančík

publish VB Express O8

Ahoj, dokoncil sem program a pote co jsem ho pomoci pruvodce publishoval a zkusil naistalovat na jinem pocitace,bohuzel to zahlasi chybu,..nevim presne jaky je postup, pokud se musi knihovny a jine soubory pridat manualne?! atd... diky Petr

VB.NET

2 odpovědí

05.05.2009 21:04

Radek Jančík

Načítání aplikace po spuštění

Dobrý den, jde nějak programově ošetřit, aby se aplikace rozjela hned po spuštění, aniž by byl zástupce ve složce Po spuštění? Např.ICQ nemá zástupce v této složce a po nainstalování se automaticky otevře hned po spuštění. Dá se to nějak zajistit programově? Díky za odpovědi. Marcel Borna

Offtopic

4 odpovědí

05.05.2009 17:01

Tomáš Herceg

VB.NET 2008 EE: Databinding TextBox-u na premennu.

Pri úvodných pokusoch s väzbou (Databinding) som narazil na problém : keď mám deklarovanú reťazcovú premennú a vytvorenú na ňu väzbu z TextBox-ov (alebo Label-ov), tak sa mi zobrazí len úvodná hodnota tej premennej (zadaná hneď pri deklarácii alebo neskôr - ale ešte pred vytvorením väzby). Po vyt...

VB.NET, WinForms, Databáze

0 odpovědí

05.05.2009 14:51

anonym

Přidání události do vlastního controlu

Dobrý den, V CF 2.0 se snažím vytvořit &quot;Hezčí tlačítko&quot; podobné tlačítku z XP. Tlačítko by se mělo při přejetí myši podbarvit. Chtěl jsem vytvořit událost vyvolanou přejezdem myši, která by změnila private boolean hodnotu _mouseOnCtrl, a při onPaint bych ji použil pro změnu barvy...

C#, VB.NET, WinForms

0 odpovědí

05.05.2009 9:50

Michal Plško

média

Jak udělat aby jsem měl na formuláři přehrávání zvoleného videa. Nebo spíše jak udělat otevírání videa (mám komponentu COM Windows MediaPlayer na formuláři)

VB.NET, WinForms

6 odpovědí

04.05.2009 22:06

David Kitner

Ako vlozit triedu do triedy

Ako spravim triedu ktora sa bude spravat napr. takto Inak povedane, ze mozem volat ale aj

VB.NET, Algoritmy, .NET

8 odpovědí

04.05.2009 18:16

Tomáš Herceg

Internetový prohlížeč

Dělám mal jednoduchý prohlížeč a potřebuji radu: Když mám Toolstrip a v něm textbox a button jak mám udělat aby se mi ve WebBrowser1 ukázala stránka kterou dám do textbox. Když napíšu do button1_click: WebBrowser1.Url = ToolStripTextBox1.Text Zobrazí mi Visual Basic Express 2008 hlášku ...

VB.NET, WinForms

11 odpovědí

04.05.2009 18:01

anonym

Enter je button

Jak udělat aby mi aplikace při stisknutí klávesy enter udělala reakci že jsem klikl na tlačítko button1 ale (pokud to jde) jen když mám najeté do textboxu? Za odpovědi děkuji a pokud mi někdo poradí, dám sem odkaz na Webový Prohlížeč který dělám.

VB.NET

3 odpovědí

04.05.2009 17:55

anonym

Validace formuláře a převod textu

Dobrý den, rád bych požádal o pomoc s následujícím problémém. Mám vytvořený registrační formulář, ve kterém při stisku tlačítka POKRAČOVAT kontroluji zda byla povinná pole vyplněna a zda jsou některé hodnoty zadány korektně. Vše funguje jak má a v případě chybného nebo žádného zadání se mi ve...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

04.05.2009 17:38

anonym

Ovládání kurzorovími klávesami

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Nejsem ve visualu nijak zběhlý a tak se ptám, chtel bych udelat hru kde se bude objekt ovládat kurzorovými klávesami, udelal jsem to takhle funguje to ale jen na ovládání pomocí čísel na numerické klavesnici, díval jsem se ale pro šipky asci kod není. jak to...

VB6/VBA

1 odpovědí

04.05.2009 14:07

anonym

Table exist

Zdravím Mohl by mi někdo poradit jak zjistit jestli tabulka s názven XY už v databázi existuje? Je na to nějaký SQL příkaz? Pokud vyvolám příkaz CREATE TABLE na jmeno tabulky, které už v databázi je, stará se mi přepíše za nově vytvořenou(prázdnou)..

SQL, Databáze

11 odpovědí

04.05.2009 9:50

anonym

Pomoc s regexem

Zdravím, potřeboval bych z textu např. vytáhnout pozice slova &quot;text&quot;. Přemýšlel jsem pomocí Regexu ale moc tomu bohužel nerozumím. Taky mě napadlo jestli by to nešlo pomocí ale to vrátí pouze první výskyt. Doufám že ste mě pochopili :) Děkuji za případné odpovědi

VB.NET

1 odpovědí

04.05.2009 7:43

anonym

dialog

Vím že je to hloupý dotaz, ale jak po kliknutí na tlačítko zobrazit můj připravený dialog? Díky za odpověď.

.NET

1 odpovědí

03.05.2009 14:56

David Kitner

Dědění některých tříd v CF

Dobrý den, omlouvám se toto téma jsem tu již řešil, ale nikam jsme se nedopracovali. Tak zkouším téma oživit. Používám VS2008Pro SP1, a CF 2.0. Když se snažím zdědit třídu ButtonBase nebo třeba Brush dostanu chybu: VB &quot;Class &#39;System.Windows.Form.ButtonBase&#39; has no access...

Reflexe, .NET

2 odpovědí

03.05.2009 10:53

Michal Plško

Boolean.TryParse nepracuje spravne

Ak dam to textboxu napr cislo 0 alebo ine, aj tak sa Boolean.TryParse nevyhodnoti ako True. Vzdy na False, a pritom nieje problem pretypovat Integer na Boolean. Neviete kde robim chybu?

VB.NET, .NET

10 odpovědí

03.05.2009 8:39

Tomáš Herceg

Form Reload

Dobrý večer, narazil jsem na problém (sice asi triviální) . Hledal jsem přes google a nic kloudného jsem nenašel.Možná tak něco pro Vb6. Tak tedy můj problem je ten,že za běhu programu se upraví některé komponenty a po klepnutí třeba na tlačítko potřebuju aby se vrátily na DEFAULT (jako kdybych z...

VB.NET

5 odpovědí

30.04.2009 10:15

anonym

<< < 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se