Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 > >>

Upload souboru

Nevíte prosím proč se mi nedaří soubor nahrát na web. Chtěl bych vybrat soubor a uložit ho do složky Files na webu. Zatím se mi daří ukládat jen na pevný disk. Předem děkuji za radu :)

ASP.NET WebForms

10 odpovědí

28.01.2010 0:14

anonym

MS Excel

Zdravím. Líbí se mi váš seriál faktura v MS Word. Nešlo by něco podobného udělat i v MS Excel? Jinak chválím vaše stránky, hlavně diskusi. Je to super a moc mi to pomohlo ve výuce. Děkuji

Offtopic

2 odpovědí

14.09.2009 12:18

anonym

NumericUpDown - nechci přehrání zvuku po Escape

Dobrý den, rád bych si doprogramoval nějaké vlastní funkce ke controlu NumericUpDown a nelíbí se mi, že např. po stisknutí klávesy Escape je vyvoláváno zvukové upozornění. Nevíte prosím někdo jak toto odstranit? Předem děkuji

C#

2 odpovědí

08.09.2009 14:21

anonym

České svátky a dny volna

Zdravím, nevíte jestli už není někde k stáhnutí nějaká knihovna, která by o datu dala informaci o dnu volna, popřípadě o svátku? Klidně si to napíšu, ale už to někdo musel udělat líp, než to zvládu já :-) Díky

VB.NET

6 odpovědí

02.09.2009 17:04

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Prosím o obecné doporučení...

Existuje podniková databáze (sklad, odběratelé, dodavatelé, přehled výrobků, atd... běžná podniková agenda). Je to programované ještě v MS Access 2.0 s řadou nestandardních udělátek, aby to vůbec fungovalo. Otázka zní v jakém prostředí tvořit stejnou podnikovou databázi, ale s moderními prostředk...

SQL, Databáze

5 odpovědí

30.08.2009 14:56

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

MenuStrip-vzhled

Dobrý den, Mám tokový problém s MenuStripem. Jedná se o barvu pozadí, jestliže ji nechám defaultní tak se barva směrem doprava zesvětluje, pokud si barvu změním, už se tak neděje. Nemohu najít vlastnost, která to opět zapne.

VB.NET, WinForms

4 odpovědí

30.08.2009 9:35

Stanislav Rozum

Úprava automaticky odeslaného e-mailu (2)

Zdravím, dne 25.08.2009 jsem založil téma na odeslání emailu z aplikace. Z Vaší pomocí jsem dospěl k níže uvedenému řešení a vše funguje jak má ... Prostřednictvím tohoto kódu se mi odesílá automaticky email i s proměnnými v textových polích, kde tělo zprávy je uloženo a formátováno v soubor...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

29.08.2009 15:39

Tomáš Herceg

výpis složek

Zdravím, mam jen malou prosbičku, potřebuji do listboxu dostat výpis složek, ze složky u programu. Mám složku STATION a v ní se nacházejí další složky(Ziznikov, CeskeZlatniky), jedná se o to že do budoucnosti plánuji stanice přidávat a chtěl bych listbox kde bych si stanici vybral. Tyto složky m...

VB.NET

6 odpovědí

29.08.2009 11:19

Jirka Daněk

Nastavenie prehliadača pre vyvoj ASP net stranok

Poprosím vás ako nastaviť prehliadač EXPLOER v systeme Vista, aby mi umožnil tvorbu a odskušanie web stranok? Vysvetlím o čo ide: Mam naištalovaný VB 2008, vytvorím novy jednoduchý WEB projekt , chcem spustiť tento projekt explorer mi napíše že nie možne stranku zobraziť pretože chýba spojenie. ...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

28.08.2009 20:47

Lubos Blader

Grid View - insert, edit, delete

Ahoj. Chtěl bych se zeptat, když mám SQL zdroj a grid view, tak mám možnost vygenerovat tlačítka insert, edit, delete. Je tato možnost nějak i u XmlDataSource ? Díky

ASP.NET WebForms, SQL, ADO.NET, XML

2 odpovědí

28.08.2009 13:17

anonym

DirectX a picturebox

zdravím, potrebujem vykresliť štyri obdĺžniky do pictureboxu pomocou directX, všetky tutoriály používajú fullscreen alebo vykreslenie na formulár, ak mi vie niekto odporuciť nejaký www link budem vdačný, alebo nejaký príklad. bury

VB.NET

8 odpovědí

28.08.2009 10:54

Tomáš Herceg

ASP.NET: html output

Zdravím všechny. Prosím o radu: Mám celkem velký web. Tím myslím, že výsledný html kód, je strašně roztahaný. Tj.: obsahuje spoustu zbytečných mezer, prázdných řádku, a podobně. Chtěl bych vědět, jestli nějak jde udělat, (kódem), že místo: &lt;p&gt; Něco &lt;/p&gt; by se vyrendro...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

28.08.2009 10:09

Tomáš Herceg

Sorting ListView

Dobrý den. Prosím o radu, zda je možné v ListView v režimu Details sortovat položky i podle dat v jiném než prvním sloupci? Uvítal bych seřazení položek po klepnutí na příslušný header (když už má možnost být clickable). Díky.

WinForms

1 odpovědí

27.08.2009 17:51

anonym

Úprava automaticky odeslaného e-mailu

Zdravím, prosím o pomoc s formátováním automaticky odeslané zprávy. Výše uvedeným kódem odesílám po registraci uživatele potvrzovací e-mail. Rád bych však, aby tato zpráva vypadala trochu elegantněji (tj. např upravit pozadí, vložit obrázek atd.) Může prosím někdo poradit jak na to, neví...

VB.NET, I/O operace, .NET

5 odpovědí

25.08.2009 13:09

David Baroch

Použití "LoginName" jako parametru v SQL příkazu

Ahoj, používám komponentu LoginName a potřeboval bych použít přihlašovací jméno přihlášeného uživatele v SQL příkazu. Projel jsem X různých diskusních for a i když jsem našel nějaké návody, tak nic nefunguje. Má někdo nějaký zaručený návod jak by to mělo fungovat? Díky za odpovědi. Sele...

ASP.NET WebForms, Databáze, Bezpečnost, .NET

3 odpovědí

24.08.2009 23:34

anonym

Problém se stránkováním a indexy

Ahoj, mám takový menší problém. Mám stránku se správou uživatelů, kde vypíšu všechny uživatele z databáze. Inspiroval jsem se jedním článkem ze seriálu o ASP.NET, takže kody jsou docela podobné těm ze seriálu. Fungovalo to v pohodě do té doby, dokud jsem nedal na tuto stránku stránkování. Prot...

C#, ASP.NET WebForms

0 odpovědí

24.08.2009 23:15

anonym

programovací jazyky

Jakými jazyky mimo VB.Net či C# se programuje v Asp.Net? Díky

ASP.NET/IIS

6 odpovědí

24.08.2009 11:33

Tomáš Herceg

dva dotazy

dobrý den, chtěl bych se zeptat na dvě věci... byl jsem zvyklý ve VB 6.0 před spuštěním aplikace provádět různé úkony a k tomu jsem používal sub main v modech, ve VB 2008 už sub main není? a můj druhý dotaz je jak mám použít res soubory, pro multijazykový program? abych nemusel používat stringy a...

VB.NET, .NET

1 odpovědí

24.08.2009 10:50

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

GridWiev v GridView

Zdravím . řeším problém jak v jednom sloupci GridView1 zobrazovat GridView2, která bude zobrazovat data týkající každého řádku GridView1.(v DataSource GrisView2 bude podmínka odkazující se na aktuální řádek GridView1)- toto propojení se mi nepodařilo rozchodit. Nevíte někdo jak na to? dí...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

21.08.2009 8:09

Ondřej Brožek

RichTextBox-formátování textu

Zdravím, rozhodl jsem se použít komponentu RichTextBox pro jednoduchou prezentaci některých výsledků mimo jiné proto, že zde mohu některé důležité věci zvýraznit apod. Text se do komponenty doplňuje programově a zde jsem narazil na problém JAK změnit font, barvu pozadí apod. Umím to udělat u ozn...

VB.NET, WinForms

4 odpovědí

21.08.2009 7:24

Honza Dědek

<< < 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se