Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 > >>

Skušební verze

Nevíte jak ve Vb6 udělat zkušební verzi programu? Třeba nějak omezit dobu fungování nebo počet zpuštění atd.

VB6/VBA

10 odpovědí

22.07.2011 15:37

Ondřej Linhart

ASP a linux

Caute da sa asp nejakym sposobom rozbehat aj na apachi, ktory bezi na linuxovom stroji? vdaka cujan

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, ASP.NET/IIS

25 odpovědí

21.07.2010 9:51

Hynek Nerad

c# do vb.net

mužete mi prosím někdo přepsat kod z C# do VB.NET

C#, VB.NET, Offtopic

3 odpovědí

28.12.2009 0:38

anonym

DataGRID (snad naposledy)

Aplikace podstrkuje gridu datasource přes &quot;nějak&quot; vyráběný datatable. Zde bych potřeboval, abych v jednom sloupečku datatable dokázal odřádkovat (dva řádky textu v buňce,vbCrLf to nebere). Hledám už dlouho a nějak se mi nedaří. Dokáže mi někdo pomoci ? Díky

VB.NET, Databáze

1 odpovědí

01.07.2009 12:32

anonym

Plugin

Dobrý den, potřeboval bych navésti na správnou cestu, píši aplikaci která podporuje pluginy a mimo jiné spouští programy (též mnou napsané). Pluginy umožnují dosadit do aplikace další programy ktere chce uživatel spustit abych ji nemusel celou znovu přepisovat pokažé.Vycházím z příkladu pod článk...

VB.NET

6 odpovědí

23.06.2009 12:05

anonym

StreamReader vrácení "cursoru" nahoru

Ahoj, mám takový problém, použivám StreamReader ktery cte data ze souboru, kdyz uz vsechny radky precetl, potrebuju, aby cetl znovu od shora.

VB.NET

12 odpovědí

17.06.2009 18:35

Tomáš Herceg

Naplnění dat pro Formview

Dobrý den, zkouším si naprogramovat webovou aplikaci v ASP.NET podle seriálu, pro zobrazeni dat používate Gridview pro přidavani FormView - DefaultMode=&quot;Insert&quot; Existuje nejaka moznost předvyplnit pole ve Formview z vybraneho řadku Gridview? - zatím jsou vždy prázdná.

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

17.06.2009 8:24

Tomáš Herceg

Linked server

Dobrý den na SQL serveru jsem si vytvořil linked server. Je to přilinkovaná databáze mdb. Z enteprise managera se to databáze mohu bez problémů dotazovat jak v edici SQL express tak i v edcici developer. I přes development server ve visual studiu vše běží jak má ale když to spustítm pod IIS tak s...

SQL, Architektura, Databáze

1 odpovědí

16.06.2009 21:10

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Chráněné složky

Nemají být složky: App_Data, App_Themes, Bin apod. chráněné? Jen tak ze srandy jsem se kouknul na zdroják VB.NET.CZ a do složky App_Themes jsem se dostal.

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

16.06.2009 13:42

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

dateTimePicker - výběr dnů

Zdravím, používám dateTimePicker pro vstup data od uživatelů. Uživatel může vybrat jen nějáké datum (u některých akcí je například potřeba aby mohl vybrat jen první den v měsíci atd.) To mám ošetřeno validací před uložením záznamů do databáze, ale napadlo mě, že by bylo lepší a více user friendly...

VB.NET

2 odpovědí

15.06.2009 15:42

Honza Dědek

BeginInvoke - dvakrát vyvolává událost

Dobrý den, mám problém s použitím BeginInvoke. Níže uvedená metoda se mi záhadně spouští dvakrát. - metoda je napojena na EventHandler. - EventHandler volá pouze jednou metodu m_interface_ChangedFile - přitom je v této metodě nejdříve dvakrát za sebou voláno (procházeno) BeginInvoke - pot...

C#, Threading

2 odpovědí

14.06.2009 23:41

anonym

ID zaznamu

Pokud přidam zaznam pomoci FormView - DefaultMode=&quot;Insert&quot; mohu nějak zjistit jaké bylo přiděleno ID novemu zaznamu? Mohlo by to byt v SqlDataSource1_Inserted, ale nenašel jsem to. zvažoval jsem i použít uloženou proceduru, ktera by pomoci select vracela tuto hodnotu - jak ji pa...

ASP.NET WebForms, Databáze

10 odpovědí

14.06.2009 22:53

Tomáš Herceg

XML

Dobry den, mam fragment z XML, potrebuji pridat element metodou InsertBefore. V kodu mam nasledujici pasaz: Po spusteni se uzel prida na spravne misto ale ve tvaru: Poradte co s tim, neni mi jasny 3.parametr noveho uzlu. Dekuji

VB.NET, Algoritmy

2 odpovědí

14.06.2009 15:31

anonym

Co videotutoroály

Chtěl bych se zeptat, proč když zvolím videotutoriály odkáže mě to na WWW.MSTV.CZ

Offtopic

2 odpovědí

14.06.2009 10:52

anonym

vykreslování

Dobrý den, Při použití pro celou třídu a poté v cyklu ve vlastní funkci by mi program měl vykreslit obrázky po celém formu. Místo toho mi ale vykreslí obrázky jen do obdélníku cca 284x268, dál ponechá form takový, jaký byl předtím. Neví někdo, kde dělám chybu? Viz http://mario-hacker.borec...

VB.NET, WinForms

15 odpovědí

14.06.2009 10:14

anonym

import exe souboru

Jak mohu importovat exe soubor do projektu aby byl integrovaný v té aplikaci (v jednom exe souboru) a spouštět ho přes shell?

VB.NET

5 odpovědí

12.06.2009 20:26

Ondřej Linhart

Ve třídě A mám proceduru, která z třídy B převezme data a umístí je do textboxů. Je tento postup správný?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali správně využívám třídy. Mám vytvořenou třídu &quot;AkceKlubu&quot; všechny funkce vrací kolekci záznamů dat z SQL. Funkce &quot;GET_AkceDleID&quot; vrací jeden řádek s n sloupci. Dále &quot;Partial Class Admin_AkceEditace&quot; inicializuje třídu &quot;Akc...

VB.NET, Architektura

5 odpovědí

12.06.2009 19:33

Graňák Pavel

Přístup k Wordovským dokumentům z webu

V článku Tomáše Hercega je popsán přístup z .NET windows aplikace k wordovské šabloně. Zkusil jsem upravit jej pro webovou aplikaci, ale nedokážu zaregistrovat knihovnu office. V web.config mám nastavenou assembly: v kódu stránky mám počáteční aktivování: Při spuštění hlásí že nemůže najít k...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

12.06.2009 15:32

Tomáš Herceg

Create User Wizard - úprava tlačítka

Dobrý den, používám providery Altairis a pomocí průvodce CreateUserWizard připravuji stránku pro přidání zákazníků. Jelikož potřebuji od zákazníků větší množství informací, používám i PROFILE providera. Svůj formulář mám rozdělen do tří kroků, kde v prvním kroku (asp:WizardStep) zákazník zadá...

ASP.NET WebForms

9 odpovědí

11.06.2009 19:55

Lubos Blader

Skrytí tlačítka start

Dorý den, jsem začátečník a htěl bych prosím poradit jak deklarovat FW. Když tento zdroják vložím do visual basicu 2008 express edition tak mi to zatrhne FW a vypiše hlášku Name &quot;FW&quot; is not declared. Za každou radu děkuji. Takže do deklarační části tohle Private Declare Function Se...

VB.NET, WinAPI

2 odpovědí

11.06.2009 8:38

Tomáš Herceg

<< < 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se