Nové téma
Nevíte jak ve Vb6 udělat zkušební verzi programu? Třeba nějak omezit dobu fungování nebo počet zpuštění atd.
VB6/VBA
Ondřej Linhart
Caute da sa asp nejakym sposobom rozbehat aj na apachi, ktory bezi na linuxovom stroji? vdaka cujan
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, ASP.NET/IIS
Hynek Nerad
mužete mi prosím někdo přepsat kod z C# do VB.NET
C#, VB.NET, Offtopic
anonym
Aplikace podstrkuje gridu datasource přes "nějak" vyráběný datatable. Zde bych potřeboval, abych v jednom sloupečku datatable dokázal odřádkovat (dva řádky textu v buňce,vbCrLf to nebere). Hledám už dlouho a nějak se mi nedaří. Dokáže mi někdo pomoci ? Díky
VB.NET, Databáze
Dobrý den, potřeboval bych navésti na správnou cestu, píši aplikaci která podporuje pluginy a mimo jiné spouští programy (též mnou napsané). Pluginy umožnují dosadit do aplikace další programy ktere chce uživatel spustit abych ji nemusel celou znovu přepisovat pokažé.Vycházím z příkladu pod článk...
VB.NET
Ahoj, mám takový problém, použivám StreamReader ktery cte data ze souboru, kdyz uz vsechny radky precetl, potrebuju, aby cetl znovu od shora.
Tomáš Herceg
Dobrý den, zkouším si naprogramovat webovou aplikaci v ASP.NET podle seriálu, pro zobrazeni dat používate Gridview pro přidavani FormView - DefaultMode="Insert" Existuje nejaka moznost předvyplnit pole ve Formview z vybraneho řadku Gridview? - zatím jsou vždy prázdná.
ASP.NET WebForms
Dobrý den na SQL serveru jsem si vytvořil linked server. Je to přilinkovaná databáze mdb. Z enteprise managera se to databáze mohu bez problémů dotazovat jak v edici SQL express tak i v edcici developer. I přes development server ve visual studiu vše běží jak má ale když to spustítm pod IIS tak s...
SQL, Architektura, Databáze
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Nemají být složky: App_Data, App_Themes, Bin apod. chráněné? Jen tak ze srandy jsem se kouknul na zdroják VB.NET.CZ a do složky App_Themes jsem se dostal.
Zdravím, používám dateTimePicker pro vstup data od uživatelů. Uživatel může vybrat jen nějáké datum (u některých akcí je například potřeba aby mohl vybrat jen první den v měsíci atd.) To mám ošetřeno validací před uložením záznamů do databáze, ale napadlo mě, že by bylo lepší a více user friendly...
Honza Dědek
Dobrý den, mám problém s použitím BeginInvoke. Níže uvedená metoda se mi záhadně spouští dvakrát. - metoda je napojena na EventHandler. - EventHandler volá pouze jednou metodu m_interface_ChangedFile - přitom je v této metodě nejdříve dvakrát za sebou voláno (procházeno) BeginInvoke - pot...
C#, Threading
Pokud přidam zaznam pomoci FormView - DefaultMode="Insert" mohu nějak zjistit jaké bylo přiděleno ID novemu zaznamu? Mohlo by to byt v SqlDataSource1_Inserted, ale nenašel jsem to. zvažoval jsem i použít uloženou proceduru, ktera by pomoci select vracela tuto hodnotu - jak ji pa...
ASP.NET WebForms, Databáze
Dobry den, mam fragment z XML, potrebuji pridat element metodou InsertBefore. V kodu mam nasledujici pasaz: Po spusteni se uzel prida na spravne misto ale ve tvaru: Poradte co s tim, neni mi jasny 3.parametr noveho uzlu. Dekuji
VB.NET, Algoritmy
Chtěl bych se zeptat, proč když zvolím videotutoriály odkáže mě to na WWW.MSTV.CZ
Offtopic
Dobrý den, Při použití pro celou třídu a poté v cyklu ve vlastní funkci by mi program měl vykreslit obrázky po celém formu. Místo toho mi ale vykreslí obrázky jen do obdélníku cca 284x268, dál ponechá form takový, jaký byl předtím. Neví někdo, kde dělám chybu? Viz http://mario-hacker.borec...
VB.NET, WinForms
Jak mohu importovat exe soubor do projektu aby byl integrovaný v té aplikaci (v jednom exe souboru) a spouštět ho přes shell?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali správně využívám třídy. Mám vytvořenou třídu "AkceKlubu" všechny funkce vrací kolekci záznamů dat z SQL. Funkce "GET_AkceDleID" vrací jeden řádek s n sloupci. Dále "Partial Class Admin_AkceEditace" inicializuje třídu "Akc...
VB.NET, Architektura
Graňák Pavel
V článku Tomáše Hercega je popsán přístup z .NET windows aplikace k wordovské šabloně. Zkusil jsem upravit jej pro webovou aplikaci, ale nedokážu zaregistrovat knihovnu office. V web.config mám nastavenou assembly: v kódu stránky mám počáteční aktivování: Při spuštění hlásí že nemůže najít k...
Dobrý den, používám providery Altairis a pomocí průvodce CreateUserWizard připravuji stránku pro přidání zákazníků. Jelikož potřebuji od zákazníků větší množství informací, používám i PROFILE providera. Svůj formulář mám rozdělen do tří kroků, kde v prvním kroku (asp:WizardStep) zákazník zadá...
Lubos Blader
Dorý den, jsem začátečník a htěl bych prosím poradit jak deklarovat FW. Když tento zdroják vložím do visual basicu 2008 express edition tak mi to zatrhne FW a vypiše hlášku Name "FW" is not declared. Za každou radu děkuji. Takže do deklarační části tohle Private Declare Function Se...
VB.NET, WinAPI
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít