Dobrý den, nejdříve musím poděkovat, zejména za práci, kterou si autoři webu nadělili a za sdílejí svých vědomostí.Dík.Programuji občasně, když není zbytí, tak se vždy po čase znovu učím. QBASIC, VB do verze 6 a nyní, po delší době VB.NET VS 2008. Myslím, že se standardními věcmi si poradím, ale narazil jsem na jeden problém a než ho prohlásím za neřešitelný, rád bych se v jeho neřešitelnosti utvrdil. O co jde? K dispozici mám zkompilovanou DLL Class (Framework 2.1), u které je zásadní, že vyvolává událost. Omezení je v tom, že argumenty se předávají již při vytvoření instance:
Imports NDde.Client
Public Class MainForm
Private WithEvents client As New DdeClient("excel", "sheet1", Me)
Private Sub ....
Hodnoty argumentů, ale neznám při psaní kódu, jsou dynmické a načítají se až za běhu programu. Zkoušel jsem najít informace po netu, zkoušel jsem různá řešení, ale na nic jsem nepřišel. (Navíc, instancí "client" mohou být stovky, ale už jsem se smířil s faktem, že v této verzi VS mi indexy nepomohou.)Poznámka: K uvedené DLL existuje zdrojový kód v C#.NET. Doplnění DLL určitě je cesta, ale to je až záložní řešení. Tedy otázka: Lze nějakým způsobem dynamicky doplnit argumenty při vytváření instance třídy, když vyžaduje výše uvedenou syntaxi? Budu rád i za odpověď, že toto vyřešit nelze. Případné doplňující informace rád poskytnu. Dík předem za odpověď.
|