Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 > >>

ukládání hesel do databáze

Mám aplikaci asp, která umožňuje přístup registrovaným uživatelům k datům uloženým v SQL 2005. Poradí někdo nějaký link - jakým způsobem se řeší ukládání hesel uživatelů v databázi (v šifrované podobě) a zda je to nutné v případě zabezpečení na úrovni aplikace ? Děkuji

SQL, Optimalizace, ASP.NET/IIS, Databáze, Bezpečnost

10 odpovědí

05.01.2010 11:49

anonym

Ako z pola bajtov vybrat 64bit integer

Ahoj, všetkým. Potrebujem poradiť ako vybrať z pola bajtov číslo 64bit integer. Pole ma napríklad túto štruktúru: TransID od bajtu 0 dlžka 2, MessageEnc od bajtu 2 dlžka&#9;4, DeviceID od bajtu 6 dlžka 8. Z neho vyberiem a rozdelím do premenných: Ďakujem

VB.NET, Algoritmy

2 odpovědí

28.12.2009 12:26

Tomáš Herceg

Windows 7 + IsDBNull

Zdravím. Pokud jsem dřív (pod Windows XP) zkontroloval prázdnost pole v databázi (MySQL nebo Firebird) přes IsDBNull, všechno fungovalo. Pokud teď v tom samém programu provedu tutéž kontrolu pod Windows 7 a pokud je dané pole v databázi opravdu prázdné (v případě, že prázdné není, je to OK), ...

VB.NET, Databáze

8 odpovědí

25.12.2009 16:56

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Zavolání již spuštěného programu.

Dobrý den, zajímalo by mě jak detekovat volání v již spuštěném programu. Tzn.: 1) Spustím program A.exe. Ten běží pouze v jedné instanci. 2) Zavolám program &quot;A.exe parms&quot;. Potřebuji, aby spuštěný program detekoval, že ho něco volá, převzal parametry a reagoval. Předem díky za p...

VB.NET

11 odpovědí

17.12.2009 16:15

Ondřej Linhart

Jak nemá vypadat otázka ve fórech?

Zdravim vespolek, mam dotazek ... snazim se vytvorit si stranky v asp.net-u a chtel jsem abych na strankach mel download ,tzn. na server si umistim do slozky _down nejake souboty, trebas dokument &quot;el_konverze_dokumentu.pdf&quot; mno a chtel jsem na webu udelat to, ze clovek klikne na na...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

17.12.2009 13:35

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

LoginForm - helso

Zdravím, ve VB10EE jsem chtěl použít loginForm pro zadání hesla a username, ale nedaří se. Nemá někdo zkušenost či odkaz? Díky

VB.NET, WinForms

8 odpovědí

15.12.2009 19:50

Petr Sedláček

Footer v GridView

Zdravim Mam gridview + accessdatasource. Řešili jste nekdo problém s prázdnými daty ?, protoźe chci do footer dat vkládací řádek, ale ten zmizne kdyz nejsou zadna data v datasource. C# řešení je na webu hafo, ale zadne s accessem.

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

14.12.2009 23:30

Tomáš Herceg

Grafy

Zdravím, asi před měsícem tady proměhl hovor o nových grafech ve VB. Byla nezávazně vyslovena možnost, že by se mohl objevit nějaký článek o grafech. Tak se jen chci zeptat jak to s ním vypadá? Jan

Offtopic

1 odpovědí

14.12.2009 23:22

Tomáš Herceg

Simulace zdávání z klávesnice

Zdravím! mám trochu problém se &quot;zadáváním&quot; z klávesnice... teda ve hře (konkrétně openttd ve verzi pro win) bych potřeboval přes VB otevřít konzolu... standartně &quot;;&quot; (klávesa pod ESC) ...a zkoušel jsem to přes SendKeys.Send() i potom přes API http://www.vbnet.cz/clanek--104-...

VB.NET, I/O operace

2 odpovědí

11.12.2009 16:47

anonym

Odznaky

ůžu se zeptat proč nefunguje automatické přidělávání odznaků? Už mám 100+ příspěvků a nemám nic (viz. diskuse nové odznaky na blogu)

Offtopic

3 odpovědí

11.12.2009 14:58

David Kitner

Vynulování proměnné každou hodinu

Zdravím. V mém programu se určitá proměnná roste po dobu 8 hodin a druhá proměnná roste současně s ní, ale každou hodinu začíná opět od nuly (Celkové počítadlo a hodinové počítadlo). A každou novou hodinu se hodinové počítadlo vynuluje. Zatím to řeším tímto způsobem: Pokud však během první minut...

VB.NET

2 odpovědí

11.12.2009 13:47

anonym

podminka if

Dobrý den. Snažím se naučit pracovat s asp.net -em a dal jsem si takovy ukol, nyni jiz vim, ze je nad me sily, k reseni jsem se sam neprobral...tak se nyni obracim na Vas s prosbou o pomoc... mam na strance default.aspx 2 checkboxy, a 1 textbox. prvni checkbox ma ID=&quot;Ano1&quot; nastavil ...

ASP.NET WebForms, Komponenty, ASP.NET/IIS

8 odpovědí

11.12.2009 11:30

anonym

Ošetření události OnMouseLeave(EventArgs e)

Mám vlastni komponentu, na které mám další vizuální prvky. Potřeboval bych, aby událost OnMouseLeave reagovala pouze v případě, že opustím hranice komponenty, a ne když jen najedu na nějaký prvek v ní. Prosím o nějaké řešení.

C#, WinForms

1 odpovědí

11.12.2009 4:31

Tomáš Herceg

DataGridView DragDrop

Zdravím V desktopové aplikaci (VB2005) mám na Formu DataGridView, ve kterém chce uživatel přehazovat řádky pomocí metody Drag and Drop. Nagooglil jsem nějaký příklad, který mi ovšem nefunguje. Zde je kód: Událost MouseDown nastane a po ní též událost MouseMove. V této události se vykoná ...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

11.12.2009 0:27

Jaroslav Rajchl

schování URL adresy

Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak bych měl udělat skovávání URL adres... PR: http://localhost/xxx/Objednavka.aspx a ja bych potreboval aby to vypadalo takto: http://localhost/xxx/Objednavka na internetu jsem si nasel nejaky scriptik, ktery toto skryval,ovsem funguje jenom pod win...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

10.12.2009 19:07

Tomáš Herceg

Osa grafu

Ahoj, vytvářím ve visual Basicu 6 aplikaci, kde potřebuju vytvořit vlastní graf a mám problém s nastavením os. Tak třeba Osu x mám definovanou body Ax,Ay a Bx,By. na ose x budu vynášet hodnoty napětí a protože to jsou desetinné čísla potřeboval bych Bx nastavit jako nejbližší vyšší celou hodnotu ...

VB6/VBA

1 odpovědí

09.12.2009 16:53

anonym

Skrytí událostí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li jdou skrýt události objektu, případně jak? Mám třídu děděnou od userControl a chtěl bych u ní skrýt některé původní události, které jsem nahradil vlasními s jinými názvy. Děkuji za odpověď

VB.NET, Komponenty

1 odpovědí

08.12.2009 18:27

Ondřej Linhart

Předaní dat mezi dvěma formuláři

Prosím o mírné nakopnutí, určitě se to tady řešilo, ale nemohu to najít, mám dva formuláře a na na každém pro příklad jeden textbox z formulaře F1 otevřu F2 a do textboxu zapisu ahoj a po tlacitku ok jsem predpokladal ze se mi to zapise do texboxu na F1 nasledujicim kodem ale bohuzel určitě js...

VB.NET, Algoritmy

2 odpovědí

08.12.2009 13:25

anonym

COM (OCX) prvek - nastavení PARAM

Dobré ráno, pár dní už řeším problém s COM komponentou (OCX). Po vložení do projektu mi okamžitě zahlásí chybu: Což naprosto chápu. Ovšem nikde jsem se nedočetl kde ty html parametry nastavit. V HTML je to easy, takto: Ovšem v C# jsem na te komponentě žádnou takovou funkci nenašel (něco j...

C#

0 odpovědí

08.12.2009 9:02

anonym

Tvorba WMF

Jako základ mám soubor DXF (text) a potřebuji, bez autocadu a různých placených programů, převézt jednoduchý 2D obrys do WMF formátu. Zkoušel jsem to ve VB6 přes picturebox vykreslit a pak uložit jako WMF, ale ukládá se mi stále prázdný soubor. Call Picture1.Cls Picture1.Line (100, 200)-(250...

I/O operace, VB6/VBA

2 odpovědí

07.12.2009 14:12

anonym

<< < 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se