Nové téma
Visual basic 2008 Express Dobrý den, používám ve své aplikaci DataGridView a potřeboval bych vytisknout stránku na šířku, dá se to nastavit nějakým kódem aby mi tiskárna tiskla automaticky na šířku? Za všechny rady a odpovědi děkuji, jsem začátečník a chtěl bych se trochu přiučit. Petr Fiala
VB.NET, WinForms, Tisk
anonym
Zdravím, na serveru, kde mám práva administrátora a mohu měnit nastavení IIS bych potřeboval donutit server, ať mi soubor s nestandartní příponou spracuje stejně jako soubor s příponou *.ashx. Pokud možno, nechtěl bych to dělat přes redirect. Zkoušel jsem jednu věc, přidal jsem mu tuto příp...
ASP.NET WebForms, ASP.NET/IIS
Ahoj vývojáři, potřeboval bych radu z oblasti vývoje počítačových her. Jelikož nemám v dané oblasti žádné zkušenosti, ocením, když mi dáte jakoukoliv myšlenku, která by mě nasměrovala správným směrem:-) (Jak jste postupovali, když jste začínali? Jaké technologie jste používali? Jaký je asi tak ...
Offtopic, Grafika
Tomáš Herceg
při reinstalování Visual Studio 2005 professional edition se mi objevilo toto zdělení Setup Failed. Use the following links to research the source of the failure: There were errors during setup. Although the components were installed successfully, some setup errors were detected. V...
Visual Studio, Offtopic
Zdravím, dělám si RSS kanál pro svou stránku a když generuji RSS, tak mi to u některých českých znaků nic nevrací :-( Resp. nejedná se o české znaky, ale o jejich entity. Například mám Jedné se o písmenko "é" ... ovšem nic mi to nevygeneruje a vrátí "Internet Explorer cann...
ASP.NET WebForms
Zdravím, tentokrát se můj dotaz vůbec netýká programování. Jedná se spíš o hypotetický dotaz. Dočetl jsem se, že při vstupu do USA vám mohou zkontrolovat přenosná média (včetně mobilu) zda se tam nenachází nějáký nelegálně získaný obsah. A protože plánuji USA navštívit, chtěl jsem se zeptat zda ...
Offtopic
Honza Dědek
Dobrý den. Mám ve formu tři TextBoxy. Dva jsou nabindované na položky v databázi, z toho jeden je Enabled=False, protože hodnota v něm se mění z nějaké funkce po stisku nějakého buttonu nebo při přechodu na další položku databáze (čili není možné ho editovat přímo). Druhý nabindovaný je mož...
VB.NET
Jan Novák
Vo svojom projekte mám Combobox1, Combobox2, database1.mdf s tabuľkami Table1 a Table2. Table1: IdTbl1 Itemtbl 1...........a 2...........b 3...........c Table2: IdTbl2 ItemTbl1 ItemTbl2 1...........a...........aa 2...........b...........ba 3...........a...........ab 4..........
Lubos Blader
Mám textové pole o obsahu např.: "Ahoj<b>Pokus</b>", chtěl bych z tohoto textu odstranit veškeré znaky které jsou mezi ostrými závorky<>, aby mi tedy zbylo "AhojPokus", je to nějakým způsobem možné?
Zdravím. Dělám si fotogalerii v ASP.NET, a chtěl bych ke každé fotce přidat informace třeba: Jakým fotákem byla vytvořená, jaké ohnisko, atd... Jak na to prosím? Zkoušel jsem System.IO.FileInfo, ale žádný atribut tomu podobný jsem nenašel. Díky
Zdravím, narazil jsem na potřebu porovnat v T-SQL dvě data, ale bez ohledu na rok. Tzn. vezmu sledované datum a porovnám z něj měsíc a rok s aktuálním datem. A potřebuju vědět pouze to, zda je aktuální datum větší nebo rovno, nebo zda je menší. vymyslel jsem toto: Snažil jsem se pracova...
SQL, Databáze
Zdravím. Načítám xml soubor: string Category a ID jsou ve query stringu. Ale hlásí to chybu 403. Co se s tím dá dělat? Díky
Zdravím. Řeším problém jak odeslat pomocí webové aplikace screenshot klientské obrazovky na servet(do databáze). Nevíte někdo o způsobu řešení. díky
Zdravím. Potřeboval bych poradit s query stringem. Když mám něco třeba default.aspx?neco=Něco s mezerami a čárkami, tak se problém, že to ASP.NET nějak zakóduje jinak a já s tím nemůžu pracovat. třeba: if(Reguest.QeryString["neco"] == "Něco s mezerami a čárkami") Dá s...
Zdravím, zajímalo by mě, zda jde nastavit ve VS 08 virtual path při spouštění projektu. VS sám vytvoří VS cesto například já bych potřeboval, aby virtual path byl jen Nějak nemohu nastavení najít :-( lze to nějak?
Visual Studio
v microsoft Visual Studio 2005 mi okno toolbox zobrazuje ovládací prvky v šedé barvě tak že nejdou použít. poraďte mi prosím v čem že je chyba. díky
Zdravím Mám takový problém při práci s datem. Používám funkci: a na řádku Dim rs As DataView = sds.Select(DataSourceSelectArguments.Empty) mi to napíše chybu Incorrect syntax near '.2009'. Data v SQL mám ve formátu datetime tedy například 31.7.2009 0:00:00 Uvítám jakoukoli r...
Zdravím pánové, napřed bych chtěl poděkovat za výborné stránky a fórum, mnohokrát jsem zde již našel co jsem potřeboval nebo chtěl vědět. Nyní k mým dotazům: Pracuji s VB.NET 2008 EE a SQL Serverem CE Chtěl bych vědět, jestli je možné načíst obsah sloupce z tabulky v databázi(*.sdf) do comb...
VB.NET, WinForms, Databáze
Róbert Kuszala
Dobrý den. Chci se zeptat, je - li možné pomocí VB.NET shodit proces běžící aplikace na lištu. Detekce, výběr procesů, jejich start nebo ukončení,to jsem už dělal, ale jen tak mě napadlo, jestli by šlo udělat i tohle. Uvažoval jsem o použití API GetWindowThreadProcessId, ale nejsem si jistý, jest...
WinAPI
Dobry den, jak by bylo mozne vybrat obsah z record setu (obsahujici OLE-objek) a ten ulozit do temporary Word-souboru? dekuji! (bez diakritiky, cestina neni nainstalovana)
VB6/VBA
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít