Dobrý den. Snažím se naučit pracovat s asp.net -em a dal jsem si takovy ukol, nyni jiz vim, ze je nad me sily, k reseni jsem se sam neprobral...tak se nyni obracim na Vas s prosbou o pomoc... mam na strance default.aspx 2 checkboxy, a 1 textbox. prvni checkbox ma ID="Ano1" nastavil jsem AutoPostBack="True" druhy checkbox ma ID="Ne1" nastavil jsem AutoPostBack="True" textbox ma ID="Pocet" nsatavil jsem Enabled="False" a ja jsem chtel, aby se mi po zaskrtnuti checboxu Ano1 povolil zapis hodnoty do textboxu Pocet a odskrtnutim se se tento textbox znepristupnil (textbox je ve vychozi hodnote Enabled=false) tak jsem si dvojklikem na chekbox Ano1 otevrel default.aspx.cs a do nej jsem chtel zapsat jednoduchy kod pro to,a tady jsem narazil na problem, tak jsem hledal na webu prochazel knizky,ale nikde nenasel jak menit hodnoty v podminkach if
protected void Ano1_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
{
// Zjistím odesílatele:
CheckBox chbx = (CheckBox)sender;
// Povolim label podle toho zda je zaškrtnut checkbox
if (chbx.Checked)
...
else
...
}
nevim jak tam nastavit aby se hodnota textboxu zmenila na enabled=true abych mohl provest zapis do textboxu a v pripade odskrtnuti opet tento textbox zakazat... Predem dekuji moc za jakoukoliv vypomoc.
|