Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 > >>

Tisk RichTextBoxu

Ahoj, mám následující kód na vytištění richTextBoxu který jsem kdesi vygooglil (a přiznám že ne všem řádkům úplně rozumím-stydím se:) Kód je v komponentě printDocument v události PrintPage. Kód funguje, ale narazil jsem na 2 základní problémy. 1) při tisku jsou ignorovány všechny tabulá...

VB.NET, WinForms, Tisk

10 odpovědí

31.08.2010 13:37

anonym

Aktualizace programu (použ. Inno Setup)

Dobrý den, rád bych se poradil jak jde vyřešit možnost spouštět přímo z programu Automatickou aktualizaci. Musím si napsat skript, který sám uzavře aplikaci, stáhnu soubor z internetu, spustí instalaci a potom program znovu spustí? Nebo existuje nějaké předpřipravené řešení? Používám in...

Offtopic

7 odpovědí

23.09.2009 21:51

anonym

Chyba Provideru

Zdravím, mám problém s providerem, používal jsem Altairis providery, ale házelo mi to chybu, tak jsem zkusil použit defaultní providery ASP.NET. Pokud všechno testuji ve Visual Web Developer Studiu, tak všechno klape bez problémů, ale jakmile stránky umístím na server (IIS 6.0), začne mi to há...

ASP.NET WebForms

11 odpovědí

21.09.2009 10:40

anonym

Náhrada operátoru LIKE v LINQ

Zdravím. VB2008 Na webu jsem se dočetl, že operátor LIKE z SQL lze nahradit metodou Contains. V jednoduchých příkladech mi to fungovalo, pak jsem ale napsal tohle: a tam mi to hlásí chybu, že Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu. a taky Obecný typ Iterator`1 byl p...

VB.NET, LINQ

1 odpovědí

18.09.2009 16:13

Petr Vavřinec

WebBrowser Gecko

Zdravim, potřeboval bych udělat WebBrowser s jádrem Gecko. To je samo o sobě jednoduché, ale nevím si rady se záložkobým systémem na internetu jsem našel toto: Bohužel to nefunguje a je divné že je to závislé na Firefoxu. Hází to chybu: http://upsource.xf.cz/upload/12-9-09-09-54-23_error.JPG...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

16.09.2009 20:33

Hynek Nerad

CAPTCHA

Dobrý den. Nevíte o nějakém návodu na vytvoření CAPTCHY?

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, Algoritmy, HTTP/HTML

3 odpovědí

15.09.2009 13:44

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Threading

Aplikace typu WinForm spouští v události LoadForm nové vlákno (přes delegáta). Nové vlákno běží po celou dobu aplikace (Thread.IsBackground = True) a počítá nějaké stavy. Nicméně já bych potřeboval, aby za jistých okolností vypsal výsledky do labelů na hlavním formuláři. Jenže když se pokusím v ...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

15.09.2009 12:36

Ondřej Linhart

Zobrazení obrázku z grid view

Dobrý den, potřeboval bych poradit jak zobrazit obrázek z databáze pomocí gridview. Mám udělané gridview, kde zobrazuji seznam knih v databázi je poly typu image a já bych chtěl zobrazit k danému záznamu obrázek pokud existuje. Když jsem si nechal stránku zobrazit tak se mi místo obrázku zobrazil...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

15.09.2009 9:12

Tomáš Herceg

existence hodnoty v Poli

Zdravím, mám 1-dimenzionální pole o velikosti 70 (tedy 0-69) potřeboval bych v něm ověřit zda tam existují určité číselné hodnoty...Pokud ano pak zobrazit zprávu o nálezu, a v případě že ne pak provést Funkci Zkoušel jsem to pomocí cyklu ale to se mi při kontrole každé hodnoty provedla ona fu...

VB.NET

5 odpovědí

14.09.2009 14:56

Tomáš Herceg

FormView - předání hodnot

Dobrý den, mám na stránce umístěn FormView a v něm Label ve kterém potřebuji měnit vlastnost Text podle přihlášeného uživatele. Mám vytvořenou událost, kde načítám hodnotu z databáze a porovnávám ji v podmínce a pak přiřazuji Labelu vlastnost Text. Takto: Při spuštění dostávám hlášku &quo...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

14.09.2009 7:43

David Baroch

MS ACCESS Trideni

Ahoj všem, dovoluji si Vás požádat o radu mám db v ms access cz a zákazník požaduje anglické třídění např v seznamu zení, kde se mi v cz například China zobrazuje za h, pomůže anglický access, díky za odpověď.

Offtopic, Office

1 odpovědí

13.09.2009 0:49

anonym

Odkaz není....

Dobrý den. Chci se zeptat, proč v mém reklamním systému, nefunguje nastavení defaultvalue asp:parameter. Chyba: Neví někdo co to je? Děkuji předem!!!

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

12.09.2009 20:48

Ondřej Ondryáš

Makro pro kontaky outlook 2003

Potřeboval bych poradit popřípadě napsat nějaké makro do outlooku aby mi na všech OZNAČENÝCH kontaktech předělal &quot;Zařadit jako&quot; z &quot;Přijímení, jméno&quot; na &quot;Jméno Přijímení&quot; a pak všechny telefonní čísla z &quot;Telefon (domů)&quot; přenesl do &quot;Mobilní telefon&quot;...

VB6/VBA

5 odpovědí

12.09.2009 7:28

anonym

VB.NET a Excel 2007

Zdravím všechny, jsem začátečník a dělám v VB.NET doplněk do Excelu 2007 ve VS2008. Mám 2 problémy: 1. Neumím zjistit CodeName aktivního listu Ve VBA je vypíši: Do .NETu to jaksi přepsat neumím :-( 2. Neumím disable/enable tlačítek v ribbonu. Potřeboval bych to např. v závislosti na přepnut...

Office

0 odpovědí

11.09.2009 14:47

anonym

Kukátko

Jak lze ve VB2008 nastavit, aby se při změně hodnoty v určité proměnné, zastavil program na řádce, která změnu hodnoty proměnné způsobila ? Ve VB6 bylo něco jako kukátko, kde se dal nastavil stop při každé změně určité proměnné, ale v VB2008 to nemohu najít. Poraďte prosím

VB.NET, Architektura, Algoritmy

3 odpovědí

11.09.2009 14:30

Tomáš Herceg

Atributy souboru

Dobrý den. Nemáte někdo, prosím, zkušenost se změnou atributů souboru? (Hidden, System atd.) Podařilo se mi pouze zjistit, že se atribut dá zjistit pomocí příkazu DIR, já ale potřebuji atributy měnit. Příkaz, který by to uměl přímo, se mi nepodařilo nalézt.. Za jakýkoli nápad předem díky.

VB6/VBA

2 odpovědí

11.09.2009 14:22

anonym

pískot

chtěl bych se zeptat, jak udělat tlačítko na které se klikne a spustí se pískot u které ho bych nastavil výšku (hz) a délku (sekundy)

VB.NET

4 odpovědí

11.09.2009 12:23

Ondřej Linhart

zjištění username

Dobrý den, jak se dá v C# zjistit jméno právě přihlášeného uživatele? Ve VB jsem tohoto dosáhl prostřednictvím My.User.Name, ale C# jakoby My neznal. Děkuji za odpovědi.

C#, Bezpečnost

4 odpovědí

10.09.2009 18:31

anonym

Access a VB2005 autoincrement problém

Dobrý den, potřebuji vyřešit následující problém: Mám DB vytvořenou v Accessu (mdb). V tabulce plní první pole funkci ID a má nastavenou vlastnost Automatické číslo (v Accessu), resp. Autoincrement v VB. Ve VB je DataGridView, ve kterém při přidávání položek roste hodnota ID (správně). Pak vše...

VB.NET, Databáze, Office

2 odpovědí

10.09.2009 14:09

Michal Březina

VB.NET 2008 práca s novovytvorenými objektami

Prechádzam z VB6 na VB.NET 2008. Dosť som toho prekúsal ale natrafil som na jednu vec. Takto si vytvorím klikaním napr. 6 &#8211; labelov. Vo forme niečo napíšem do Labelov, a chem to zapísať do premenných. No netuším, ako jednotlivé vytvorené labely detekovať? Viem, že ak napíšem Private ...

VB.NET

1 odpovědí

08.09.2009 19:59

Vladimír Tomek

<< < 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se