Nové téma
Ahoj, mám následující kód na vytištění richTextBoxu který jsem kdesi vygooglil (a přiznám že ne všem řádkům úplně rozumím-stydím se:) Kód je v komponentě printDocument v události PrintPage. Kód funguje, ale narazil jsem na 2 základní problémy. 1) při tisku jsou ignorovány všechny tabulá...
VB.NET, WinForms, Tisk
anonym
Dobrý den, rád bych se poradil jak jde vyřešit možnost spouštět přímo z programu Automatickou aktualizaci. Musím si napsat skript, který sám uzavře aplikaci, stáhnu soubor z internetu, spustí instalaci a potom program znovu spustí? Nebo existuje nějaké předpřipravené řešení? Používám in...
Offtopic
Zdravím, mám problém s providerem, používal jsem Altairis providery, ale házelo mi to chybu, tak jsem zkusil použit defaultní providery ASP.NET. Pokud všechno testuji ve Visual Web Developer Studiu, tak všechno klape bez problémů, ale jakmile stránky umístím na server (IIS 6.0), začne mi to há...
ASP.NET WebForms
Zdravím. VB2008 Na webu jsem se dočetl, že operátor LIKE z SQL lze nahradit metodou Contains. V jednoduchých příkladech mi to fungovalo, pak jsem ale napsal tohle: a tam mi to hlásí chybu, že Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu. a taky Obecný typ Iterator`1 byl p...
VB.NET, LINQ
Petr Vavřinec
Zdravim, potřeboval bych udělat WebBrowser s jádrem Gecko. To je samo o sobě jednoduché, ale nevím si rady se záložkobým systémem na internetu jsem našel toto: Bohužel to nefunguje a je divné že je to závislé na Firefoxu. Hází to chybu: http://upsource.xf.cz/upload/12-9-09-09-54-23_error.JPG...
VB.NET, WinForms
Hynek Nerad
Dobrý den. Nevíte o nějakém návodu na vytvoření CAPTCHY?
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, Algoritmy, HTTP/HTML
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Aplikace typu WinForm spouští v události LoadForm nové vlákno (přes delegáta). Nové vlákno běží po celou dobu aplikace (Thread.IsBackground = True) a počítá nějaké stavy. Nicméně já bych potřeboval, aby za jistých okolností vypsal výsledky do labelů na hlavním formuláři. Jenže když se pokusím v ...
Ondřej Linhart
Dobrý den, potřeboval bych poradit jak zobrazit obrázek z databáze pomocí gridview. Mám udělané gridview, kde zobrazuji seznam knih v databázi je poly typu image a já bych chtěl zobrazit k danému záznamu obrázek pokud existuje. Když jsem si nechal stránku zobrazit tak se mi místo obrázku zobrazil...
Tomáš Herceg
Zdravím, mám 1-dimenzionální pole o velikosti 70 (tedy 0-69) potřeboval bych v něm ověřit zda tam existují určité číselné hodnoty...Pokud ano pak zobrazit zprávu o nálezu, a v případě že ne pak provést Funkci Zkoušel jsem to pomocí cyklu ale to se mi při kontrole každé hodnoty provedla ona fu...
VB.NET
Dobrý den, mám na stránce umístěn FormView a v něm Label ve kterém potřebuji měnit vlastnost Text podle přihlášeného uživatele. Mám vytvořenou událost, kde načítám hodnotu z databáze a porovnávám ji v podmínce a pak přiřazuji Labelu vlastnost Text. Takto: Při spuštění dostávám hlášku &quo...
David Baroch
Ahoj všem, dovoluji si Vás požádat o radu mám db v ms access cz a zákazník požaduje anglické třídění např v seznamu zení, kde se mi v cz například China zobrazuje za h, pomůže anglický access, díky za odpověď.
Offtopic, Office
Dobrý den. Chci se zeptat, proč v mém reklamním systému, nefunguje nastavení defaultvalue asp:parameter. Chyba: Neví někdo co to je? Děkuji předem!!!
Ondřej Ondryáš
Potřeboval bych poradit popřípadě napsat nějaké makro do outlooku aby mi na všech OZNAČENÝCH kontaktech předělal "Zařadit jako" z "Přijímení, jméno" na "Jméno Přijímení" a pak všechny telefonní čísla z "Telefon (domů)" přenesl do "Mobilní telefon"...
VB6/VBA
Zdravím všechny, jsem začátečník a dělám v VB.NET doplněk do Excelu 2007 ve VS2008. Mám 2 problémy: 1. Neumím zjistit CodeName aktivního listu Ve VBA je vypíši: Do .NETu to jaksi přepsat neumím :-( 2. Neumím disable/enable tlačítek v ribbonu. Potřeboval bych to např. v závislosti na přepnut...
Office
Jak lze ve VB2008 nastavit, aby se při změně hodnoty v určité proměnné, zastavil program na řádce, která změnu hodnoty proměnné způsobila ? Ve VB6 bylo něco jako kukátko, kde se dal nastavil stop při každé změně určité proměnné, ale v VB2008 to nemohu najít. Poraďte prosím
VB.NET, Architektura, Algoritmy
Dobrý den. Nemáte někdo, prosím, zkušenost se změnou atributů souboru? (Hidden, System atd.) Podařilo se mi pouze zjistit, že se atribut dá zjistit pomocí příkazu DIR, já ale potřebuji atributy měnit. Příkaz, který by to uměl přímo, se mi nepodařilo nalézt.. Za jakýkoli nápad předem díky.
chtěl bych se zeptat, jak udělat tlačítko na které se klikne a spustí se pískot u které ho bych nastavil výšku (hz) a délku (sekundy)
Dobrý den, jak se dá v C# zjistit jméno právě přihlášeného uživatele? Ve VB jsem tohoto dosáhl prostřednictvím My.User.Name, ale C# jakoby My neznal. Děkuji za odpovědi.
C#, Bezpečnost
Dobrý den, potřebuji vyřešit následující problém: Mám DB vytvořenou v Accessu (mdb). V tabulce plní první pole funkci ID a má nastavenou vlastnost Automatické číslo (v Accessu), resp. Autoincrement v VB. Ve VB je DataGridView, ve kterém při přidávání položek roste hodnota ID (správně). Pak vše...
VB.NET, Databáze, Office
Michal Březina
Prechádzam z VB6 na VB.NET 2008. Dosť som toho prekúsal ale natrafil som na jednu vec. Takto si vytvorím klikaním napr. 6 – labelov. Vo forme niečo napíšem do Labelov, a chem to zapísať do premenných. No netuším, ako jednotlivé vytvorené labely detekovať? Viem, že ak napíšem Private ...
Vladimír Tomek
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít