Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 > >>

Regional and language option

Dobrý den, místo databáze používám XML. Do XML ukládám string ve formátu dd.MM.yyyy HH:mm:ss. Pro tento účel používám &quot;Format&quot; Když datum a čas opět načítám, používám TryParseExact, do stejného formátu tedy opět do dd.MM.yyyy HH:mm:ss Vše mi funguje bez problému do té doby, do...

VB.NET, XML

11 odpovědí

07.10.2009 14:13

Petr Vacula

Spuštění aspx bez vyvolání stránky

Zdravím, potřeboval bych z jednoho serveru (z aspx stránky) spustit jinou aspx stránku na jiném serveru, tak aby se spustil jen kód stránky (tj provedlo to něco na tom jiném serveru) a běh stránky která jí volá to neovlivní, tj nepřesměruje jí na ní ani naotevře okno s volanou stránkou. Jde to vů...

ASP.NET WebForms

6 odpovědí

07.10.2009 10:55

Aleš Stárek

Koncova aplikacia - SQLite

Zdravim, musim pri koncovej aplikacii vyuzit MSSQL? Alebo mi staci (alebo mi dovolite pouzit) obycajny SQLite?

18 odpovědí

05.10.2009 18:18

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

query

Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit s odkazem na políčko ve formuláři v query. Pracuji s databází MS Access a Visual Studio 2008. Potřeboval bych do query dát filtr WHERE kde by se odkazovalo na políčko TEXTBOX1 ve FORM1. Podobný dotaz jsem tu našel, ale bohužel ne odpověď. Děkuji

SQL, Databáze, Office

5 odpovědí

05.10.2009 17:34

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Ověření IP adresy

Potřeboval bych ověřit, jestli uživatel zadal do TextBoxu reálnou IP adresu. Původně jsem to chtěl udělat přes regulární výraz:^[0-9]{1,3}\.[0-9]{1,3}\.[0-9]{1,3}\.[0-9]{1,3}$ Jenže pro něj je platné např. i: 092.399.292.256 a to moc reálná IP adresa není. Nevíte někdo, jak na to? Buď přes ten ...

VB.NET, Regulární výrazy, .NET

2 odpovědí

04.10.2009 15:28

Jaroslav Rajchl

Nová verze NetBombing

Na adrese http://soutez.vbnet.cz/NetBombingEngine.zip je nová verze enginu. Byl opraven bug v simulátoru, který padal při testu bez umělých inteligencí s nastaveným nenulovým počtem soutěžných týmů. Na bug upozornil Ondřej Linhart, děkujeme.

2 odpovědí

04.10.2009 10:01

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

AI - tymova spolupraca?

Pri zadani AI, som nevycital zo zadania, ci je nutna kooperacia v jednom AI tyme, a vlastne ci jeden tym bude obsahovat viac hracov.

1 odpovědí

03.10.2009 16:33

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Složená proměnná/objekt

Ve VB 2008 Express mám Checkboxy s parametrem name: E#_Allow kde # je číslo od 1 do 10 (je jich deset). Potřeboval bych to projít cyklem, který vyhodnotí u každého z checkbobu, jestli je zaškrtnutý a podle toho se provede akce. Jenže nevím, jak vytvořit &quot;složenou proměnnou&quot;, se ktero...

VB.NET

11 odpovědí

03.10.2009 13:48

Ondřej Linhart

Chyba serveru

Prosím o radu, jak vyřešit tentop problém při rozjetí aplikace psané v ASP.NET, respektivě VB.NET odkaz na obrázek zde: http://gold.asp2.cz/chyba_serveru.jpg

ASP.NET/IIS

7 odpovědí

03.10.2009 10:57

Ondřej Ondryáš

Jak nejlépe přenášet proměnné?

Zdravím, jak je nejlepší přenášet proměnné 1) v rámci formu mezi Procedurama 2) mezi Formy 3) jak volat proceduru použitou v jiném formu (tohle se asi řeší zápisem procedury někam jinam než do formu, že?)

VB.NET, Architektura

8 odpovědí

02.10.2009 20:43

Ondřej Linhart

Jádro

Dobrý den. Mám zase problém z hláškou &quot;Odkaz není nastaven na instanci objektu&quot;. Píšu vlastní značkovací jazyk pro jednoduché psaní webu. Napsal jsem si jádro: SSS (XML) struktura: Použil jsem to takto (procedura form1_load): Za odpověď budu vděčný. Po vydání této verze bude ke ...

VB.NET, XML

4 odpovědí

02.10.2009 19:50

anonym

Master pages nebo MultiView

Stavim novou stranku, ktera je pomerne dost clenita tzn. volim v menu, objevi nove menu + nejaka data a tom menu se opet musi vybrat. Celkem se takto prochazi az tri urovne a zajimalo by me zda je vyhodnejsi pouzit nekolik zanorenych master pages nebo nekolik multiview. Jak je to s rychlosti tak...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

02.10.2009 13:54

Tomáš Herceg

Soutěž

Neuspořádali by jste nějakou soutěž? Třeba: Napište článek o psaní triviální aplikace, pošlete ho na adresu [email protected] abudete mít možnost psát články (po dobu 1 měsíce) na tento web.

Offtopic

6 odpovědí

01.10.2009 17:18

anonym

Jak číst data z databáze?

Zdravím Vás všechny, jelikož včerejší dotaz jsme vyřešil, tak se vrátím k jiné ptázce: pokud mám na Formu DataGriedView a nějaké Labley/Textboxy, tak jak načtu vybraný řádek (kliknutím do buňky) do těchto Labeů? Zkuste mne aspoň navést na správnou cestu... díky moc Dušan

VB.NET, Algoritmy, Databáze

8 odpovědí

01.10.2009 15:32

anonym

Hledání free komponent

Zdravím, nemáte někdo tip na nějaký katalog/vyhledávač free .NET komponent (WinForm i ASP.NET)? Občas by se mi nějaká hodila a zkouším je hledat, ale nenarazil jsem na žádný větší portál, kde by byly nějak přehledně, s hodnocením, obrázkama apod. Zkouším vždy samozřejmě google, ale ten mi p...

Offtopic, Komponenty

3 odpovědí

01.10.2009 8:37

Petr Mašek

Načtení xml

Ale vždy nastane chyba na tomto: Xml_Document_1.Load(File_Path); Píše to, že odkaz na obějk není nastaven na instanci oběktu. Poradte mi prosím, co mám udělat aby to fungovalo... Díky moc

C#, XML

3 odpovědí

30.09.2009 22:41

anonym

Přidání dll do projektu na webu

Používám komponentu staženou z webu (tj. mam dll). Normálně jsem ji přidal do projektu a vše fungovalo. Nyní jsem project vystavil na webu a při předkompilaci mi to hlásí: &quot;error ASPCONFIG: Nelze načíst soubor nebo sestavení *.*.* nebo jeden z jejích závislých prvků. Systém nemůže nalézt uve...

ASP.NET/IIS

0 odpovědí

30.09.2009 14:44

anonym

prosím o pomoc se začátečnickým příkladem

ahoj, jelikož už si fakt neumím se zadáním poradit sám tak prosím o radu zde na fóru, jsem úplný začátečník a řeším příklad: vypište na prvním řádku jednu hvězdu, na druhém dvě...atd až do desátého. měl bych asi použít dvakrát příkaz FOR ale uz u prvního jsem skončil na tom že hvězdy vypisuje...

VB6/VBA

5 odpovědí

30.09.2009 9:59

Tomáš Herceg

Blocky jako v PHP

Mám jeden dotázek, dají se v ASP.NET dělat blocky jako v PHP??? Jestli ano tak jakým způsobem??? Předem děkuji

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, ASP.NET/IIS

2 odpovědí

29.09.2009 20:25

Ondřej Brožek

Aktualizace DataGridView za béhu aplikace

Zdravím všechny, potřeboval bych po vyplnění formuláře (form2) a jeho zavření aktualizovat na form1 data gridView. Určitě na to existuje velice jednoduchý kód... Mimochodem k práci s datbázemi ve winform jsem toho moc nenašel (npř. jak po vybrání položky v gridview aktualizovat labely a textb...

VB.NET

1 odpovědí

29.09.2009 16:53

Dusan Libo

<< < 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se