Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 > >>

DataGridTableStyle

Dobrý den, CompaktFramework 2.0 mám kolekci list of( třída ) třída obsahuje vlastnosti Name, Value ... u datagridu nastavím dataSource na tuto kolekci. Datagrid zobrazuje všechna data co potřebuji, ale nemá nastavený žádný styl. Když jsem datagridu nastavoval datatable jako datasourc...

VB.NET, Compact Framework

1 odpovědí

20.03.2023 21:57

gBqsPxAZ

zaoblené rohy formuláře, minimalizace

2 jednoduché otázky na které se mi nedaří najít odpoveď. 1.Jak vrátit vlastnost formuláři border style=None, bez ikonek vpravo nahoře, že se nechá minimalizovat s ostatními aplikacemi, klaves. zkratka okno+m? Stiskem nové ikony se form minimalizuje, to umím a funguje: &quot;Me.WindowState...

VB.NET

3 odpovědí

28.04.2010 20:32

Jusepe

Nastavení MS SQL pro vzdálený přístup

Dobrý den, snažím se nastavit MS SQL Server 2008 pro použití přes vzdálený přístup, částečně jsem se řídil podle tohoto návodu: http://www.vbnet.cz/clanek--141-stoparuv_pruvodce_po_databazich_dil_3_sprava_sluzeb_a_komponent_microsoft_sql_serveru.aspx , ale řeším problém s nastavením vlastností...

SQL

9 odpovědí

22.02.2010 16:24

anonym

Odeslání emailu - chyba (graylisting)

Dobrý den, neporadil by mi někdo jak vyřešit neúspěšné odeslání emailu? Dostal jsem následující chybu: System.Net.Mail.SmtpException: Error in processing. The server response was: Please try again later. Greylisting. Posílám email přes: Předem děkuji

C#

4 odpovědí

21.02.2010 20:17

anonym

Zjištění počtu stránek při tisku

Dobrý den, píšu Windows Forms Aplikaci, která by kromě jiného měla umožnit i tisk různých reportů. K tisku využívám komponentu PrintPreviewControl a třídu PrintDocument. Vše funguje k maximální spokojenosti až na jeden drobný problém. Potřeboval bych na každé stránce vytisknout její číslo ve for...

VB.NET, Tisk

4 odpovědí

21.02.2010 8:20

anonym

Screen Recording

Zdravím dělám tento program na snímání obrazovky ale vypisuje mi to chybu u img0 a img1 toto A generic error occurred in GDI+. Nevím co s tím? Form2.PictureBox1.Load(DirectoryA + Frame0 + img0) BMP.Save(DirectoryA + Frame1 + img1)

VB.NET, WinForms, Grafika

15 odpovědí

20.02.2010 17:27

anonym

Záměna dekadických hodnot za hexadecimélní v TextBox

Chtěl bych dekadické hodnoty (jsou jen tyto odělené mezerou) zapsané v TextBox zaměnit (např. stiskem tlačítka) za hexadecimální hodnoty. Jak aplikovat funkci Hex(), aby dekadické výrazy tam nebyly ? Předem děkuji za kód.

VB6/VBA

2 odpovědí

18.02.2010 21:30

anonym

XNA - priehladnost obrazka(Alpha)

Zdravim. Hladal som nieco na nete a nemozem najst ziadny sposob ako by som pomocou XNA vykreslil obrazok priehladne, pricom by som to chcel menit v case. Neviete niekto ako by to co najjednoduchsie slo, robim len 2D grafiku. Zdrojovy kod by som poprosil v C#, VB neviem.

XNA, Grafika

1 odpovědí

15.02.2010 12:20

anonym

Položky v objednávce

Dobrý den. Měl bych jen jeden jednoduchý informační dotaz. V aplikaci mám vytvořenou databázi produktů, které chci přidávat pro zpracování k jednotlivým objednávkám. Když vytvořím novou objednávku v databázi, je možné jí přímo ve stejné tabulce říct, jaké produkty k ní patří nebo vytvořit novou ...

SQL, Databáze

1 odpovědí

15.02.2010 1:40

Tomáš Herceg

Skins v aplikaciach

Rad by som do svojej aplikacie zapracoval moznost menit vzhlad, aby si uzivatel mohol vybrat co sa mu paci. Neviete niekto ako na to, respektive doporucit nejake sikovne komponenty za rozumnu cenu? Dakujem. Rado

VB.NET

3 odpovědí

14.02.2010 20:15

anonym

Seřazení hodnot podle abecedy

Mám combobox, do kterého přidávám názvy procesů. A chtěl bych se zeptat je možné seřadit tento výpis podle abecedy?

VB.NET

3 odpovědí

14.02.2010 19:05

Jiří Sládek

Automatický skript

Dobrý den, Je nejaký způsob jak spustit skript VB/C# ve WebForm tak aby stránka nemusela byt aktivní ? Neco jako skript na pozadi ? Byl jsem nasměrován na třídu Aplication / WebAplication a práci s IIS, ale dál jsem se neprogooglil. Má někdo zkušenosti s daným problémem ? Dekuji za jakykoli...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

14.02.2010 0:33

Tomáš Herceg

Komponenta pro Windows CE

Zdravím všechny, potřebuju vytvořit komponentu pro windows ce. Např. nějaký indikátor, pokud komponentu vytvořím (dle návodu tady na stránkách)klasicky pro windows vše funguje,ale jakmile chci vytvořit komponentu pro windows ce (new/project/smart device/control library) zdrojový kod hned hlásí ch...

C#

4 odpovědí

12.02.2010 16:32

Michal Plško

Okno barev

Dobrý den. Poslední dobou si všímám oken ve kterých si vybíráme barvy. http://application.tym.cz/barvy.jpg Toto okno si musíme ve VB.Net sami vytvořit a naprogramovat nebo je nějaký kód, který ho sám vyvolá (vytvoří)? Mnoho aplikací ho používá a je vždy stejné... Děkuji za odpověď

Komponenty, .NET

3 odpovědí

12.02.2010 14:48

anonym

Deserializace

Je vhodné použít k pársování XML deserializaci? Někde jsem viděl, že se dá z XSD udělat třída a do příslušného objektu pak lze snadno deserializovat dané XML. Má s tím někdo zkušenosti?

C#, XML

4 odpovědí

11.02.2010 23:17

anonym

VB MySQL

caw. Robim program ktory by mal brat informacie z databazy na internete MySql. Problem je ze som v podtate zaciatocnik. Skusal som to podla tohto navodu http://www.youtube.com/watch?v=u1waZnO8PCk a teraz by som potreboval poradit ako napr. spravit výpis hodnot z tabulky. Chapete?

VB.NET, Databáze

2 odpovědí

11.02.2010 18:01

Martin

Přihlašování pomocí SSl

Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat jestli by bylo možně aby se login script zobrazoval takto: Na stránce: http://www.yourwebsite.cz/index Kliknu na přihlásit a přesměruje se mi to na: https://admin.yourwebsite.cz/login.aspx

ASP.NET/IIS

3 odpovědí

11.02.2010 16:06

Michal Jelínek

Posun obrázku při události

Lze ve VB.Netu vytvořit něco obdobného jako v CSS, zde je příklad: http://wellstyled.com/css-nopreload-rollovers.html

WPF, Grafika

2 odpovědí

11.02.2010 14:17

anonym

Automaticky trigger

Je mozne v Mssql nastavit neco jako trigger ktery se odpali kazdou sekundu bez jakykoli akce ? Potrebuji v databazi posouvat datumy, kdyz skonci datum jedneho zaznamu tak at do nasledujiciho zapise novy datum. Pripadne to stejny pro webform aplikaci. Nenasel jsem zadnou moznost jak delat *a...

SQL

1 odpovědí

11.02.2010 11:17

Honza Dědek

ISO, MDF, DDA ap.

Zdravím, dostal jsem nápad vytvořit si (pro sebe, popř. pár přátel) archivační program, který bude hlavně zaměřen na Obrazy CD. Nevíte, kde by se dala sehnat nějakou knihovnu nebo něco podobného pro otevírání těchto formátů (ISO, MDF, DAA ap.) vím, že ne asi bude vše v jedné, ale to nevadí a ješ...

VB.NET, Komponenty

2 odpovědí

10.02.2010 7:43

Hynek Nerad

<< < 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se