Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 > >>

číslování seznamu pořadí/rok (zámky, transakce, SQL)

Chtěl bych se zeptat zda existuje varianta nastavení primárního klíče (automatického generování na úrovni databáze )ve tvaru pořadí/rok ( pořadí vždy od 1 na každý rok ). Nebo je to nutné udělat pomocí procedury v APS.NET , která bude údaj při insertu nového záznamu zapisovat do databáze ( údaj b...

ASP.NET WebForms, SQL, ADO.NET, Databáze

14 odpovědí

20.03.2011 2:19

anonym

Vypnutí / restart

Zdravím. Mám smyčku, na konci smyčky 5 vteřinovou pauzu (sleep(5000)), potom opakování. Program běží jako &quot;Windows Service&quot;. Jak se vyhnu tomu, aby Windows při odhlašování / vypínání PC zobrazoval klasický dialog pro ukončení aplikace, která neodpovídá (dá se přenastavit interval uk...

VB.NET

12 odpovědí

31.01.2010 17:19

Radek Červinka

Cesta ke složce webové aplikace

sanžím se o toto: Měl jsem představu že soubor se vytvoří ve složce kde běží webová aplikace, ale ejha, hlásá mi to chybu &quot;Access to the path &#39;c:\windows\system32\inetsrv\soubor.xml&#39; is denied.&quot; Jak mám aplikací říct že má ukládat do své složky na servru a né do nějaké v sys...

VB.NET, XML

7 odpovědí

23.11.2009 10:56

Aleš Stárek

Mazání v XML

Zdravim, mám problém s mazáním v xml, vlastně nevím jak na to moje xml vypadá takto: A já potřebuju programově smazat &lt;kdo jmeno=&quot;Petr Pil&quot;&gt;(nebo jiné které zaškrtnu v ListBoxu) i se vším co je uvnitř (adresa, kontakt, filmy...) zkoušel jsem zapsat Ale to bohužel nefunguje Z...

C#, VB.NET, XML

6 odpovědí

14.11.2009 18:19

Tomáš Herceg

ASP.NET CMS - XML nebo SQL

Zdravím. Dělám webové cms, a chtěl bych se zeptat, jestli by bylo lepší použít databázi nebo xml. Už nad tím dlouho uvažuji. S xml to bude pro uživatele jednoduší při instalaci, nebude muset mít na serveru povolenou databázi,.. Ale proti tomu databáze je prostě databáze. Prosím o radu D...

ASP.NET WebForms, XML, Databáze

17 odpovědí

12.11.2009 20:00

anonym

Propojení s databází

Dobrý den, mám takovej menší problem. Pokouším se vytvořit databázi s tabulkami od ACCES. Na formuláři mám komponenty TextBox do kterých vkládám naměřená a vypočtená data a ty potřebuju uložit do vytvořené tabulky tak abych po vložení prvního řádku tabulky mohl po zadání dalších dat vložit druhý...

VB.NET

2 odpovědí

09.11.2009 12:59

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Odkazy

Ahoj všichni mohu vás poprosit o radu??? Ptám se jestli se dá v ASP.NET obarvit odkaz na nějakou stránku a hlavně jestli to jde udělat bez toho podtržítka. Předem děkuji za radu.

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

08.11.2009 19:04

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Přehrávání multimediálních souborů pomocí MCI

Dobrý den. Dostal jsem se do situace, kdy potřebuju přehrát mp3/avi soubor. To jsem docela bezproblémů vyřešil přes MCI. Jenže potřebuju z těchto formátů dostat při přehrávání nějak signál (sílu signálu třeba vzorkováním) kterou pak budu zapisovat do excelu a dál s tím pracovat. Jenže nevím jest...

WinAPI

6 odpovědí

08.11.2009 17:58

Tomáš Bezděk

Page.Header.Title

Dobrý den, mám jeden dotaz, vždy když píšu MasterPage.master tak mám problém s Page.Header Title vypíši jej takto: ale jakmle dám uložit tak se mi oběví tohle: prosím poraďte mi jak to mám opravit, píši to ve Visual Web Developer 2008 Express Edition Předem děkuji

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

08.11.2009 17:34

Michal Jelínek

Nákupní košík

Dobrý den, s pomocí fóra jsem vytvořil webovou prezentaci a úspěšně ji umístil na server www.aquacoolers.com. Tato prezentace však nabízí funkce prohlížení produktů, možnosti registrace uživatelů, ale nemám dodělaný nákupní košík. Zatím po kliknutí na ikony pro vložení do košíku, předkládám uživ...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

08.11.2009 17:11

David Baroch

presmerovanie IP a portu na inu IP:Port (Visual Basic 6)

Ahojte, potreboval by som spravit aplikaciu, ktora by presmerovala komunikaciu inej aplikacie na urcitu IP a port. Priklad: Nejaky program pouzije na komunikaciu 127.0.0.1 a port 444. Moj program musi odchytit poziadavku tejto aplikacie a presmerovat jej komunikaciu na 111.000.000.111 a ...

VB6/VBA

3 odpovědí

08.11.2009 15:47

Tomáš Herceg

XML

Zdravim, mám problém, nemůžu přijít na to jak udělat aby se mi do XML souboru přidalo nad poslední tag další elementy Potřebuji vytvořit nad &lt;/dvder&gt; vytvořit element &lt;kdo jmeno=&quot;František Upad&quot;&gt; &lt;adresa&gt;...&lt;/adresa&gt; ... &lt;/kdo&gt; a vůbec nevím jak na to

VB.NET, XML

2 odpovědí

07.11.2009 22:05

Hynek Nerad

Override GotFocus event

Dobrý deň, Mám veľkú registračnú formu na ktorej je celá horda TextBoxov. Chcel by som, aby sa ten, ktorý je focused zvýraznil [napríklad pre GetFocus evente sa zmení backgroundcolor na yellow, pri LostFocus zase na Default] Viem, že by sa dalo x-krát copy pastovať a napísať to pre každý Te...

VB.NET, Komponenty, Grafika

3 odpovědí

07.11.2009 14:44

Ondřej Linhart

Ako zistim proces ktory drzi konretny subor

Dobry den, poradte mi prosim s problemom. Mam spustenych niekolko xls suborov a jedne z nich potrebujem uzavriet pripadne pockat na uzavretie. Je nejaka moznost ako zistit na zaklade cesty k suboru o ake id procesu ide? Voprad dakujem.

VB.NET

2 odpovědí

07.11.2009 0:04

anonym

Sharepoint - programová úprava práv webu

Zdravím všechny na fóru. Začínám vyvíjet pro Sharepoint 2007, pár webpartů jsem už napsal, ale nyní jsem se zaseknul na následujícím: vytvořil jsem webpart, kde si uživatel po zadání názvu může stiskem tlačítka nechat vygenerovat nový web (Meeting prostor pro sdílení informací k projektu). ...

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, ASP.NET/IIS

1 odpovědí

06.11.2009 7:11

anonym

Vlozenie obrazka do databazy

Caute pouzivam sdf databzu. Na forme mam picturebox do ktoreho potrebujem nacitat obrazok z disku a potom ho vlozit do tej databazy? Ako nato? inac v databaze mam tabulku a vnej pole obrazok co je typu image. vdaka cujan

VB.NET

1 odpovědí

05.11.2009 10:22

Tomáš Herceg

Vymazání položky z Array vlastní struktury

Zdravím, ve VB2008 teprve začínám neb jsem se rozhodl přejít z VB6 a mám takový dotaz. Mam vytvořeno poleno vlastní struktury a potřeboval bych z tohoto pole určitý řádek na určité pozici (indexu) vymazat tak aby se pole posunulo celé nahoru od místa vymazání a posléze zase na nějakou jino...

VB.NET

9 odpovědí

04.11.2009 18:53

Tomáš Herceg

MouseDown a MouseWheel

Zdravim, lze nějak docílit toho aby se mi vykonávalo MouseDown při přetahování Drag&amp;Drop a zároveň sem mohl kolečkem myší událostí MouseWheel posouvat panelem? Když nepřetahuju tak kolečko funguje ale v okamžiku když chytnu objekt tak nemůžu posouvat kolečkem. Lze to nejak vyrešit? Přede...

WinForms

0 odpovědí

04.11.2009 14:52

Martin Klain

Funkce MAX v update dotazu

Zdravím, mohl by mě prosím někdo popostrčit? Zasekl jsem se na triviální věci a už pro stromy nevidím les:( Mám dvě tabulky a na první volám UPDATE. Je v ní sloupec id_rs který je PK a pak sloupec pocatek_obdobi do kterého potřebuju doplnit datum z druhé tabulky. V druhé tabulce je taky slou...

SQL

2 odpovědí

04.11.2009 8:53

Honza Dědek

Podprogramy

Dobrý den, jak lze udělat aby např. vlastnost měla podvlasnost. Tak že potom napíšu: Díky předem. Ondra.

VB.NET, Architektura

4 odpovědí

03.11.2009 16:17

Ondřej Linhart

<< < 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se