Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 > >>

[VBA] Spuštění po kliknutí ....

Dobrý den, mám kalendář, který se spouští klávesovou zkratkou: .. jak změním kód aby se kalendář spustil po kliku do buňky naformátované jako &quot;datum&quot;? Díky

VB6/VBA

11 odpovědí

19.04.2010 15:23

anonym

Mazání všech položek v ListView bez označení

Zdravím všechny programátory. Narazil jsem na problém. Můj prográmek má komponentu ListView jako dočasné úložiště dlouhých řetězců, které se postupně plní dle potřeby. Má to však jeden háček. Pokud chci vymazat všechny položky a načíst jiný soubor, vymažou se pouze asi čtyři položky a nastane c...

VB.NET

6 odpovědí

15.04.2010 15:53

Tomáš Herceg

Smazání celé kolekce nákupního košíku

Dobrý den, můžete prosím někdo pomoci ... mám vytvořenou třídu ShoppingCart.vb a třídu CartItem.vb zajišťující funkcionalitu nákupního košíku Nyní se snažím přidat na stránku Shopping.aspx tlačítko, které by zajistilo smazání všech položek v košíku, ale nevým jaký argument mám funkci...

VB.NET, ASP.NET WebForms, .NET

4 odpovědí

09.04.2010 7:25

David Baroch

Použítí sql:variable v xml query

Dobrý den. Měl bych dotaz jestli někdo náhodou neví jakým způsobem se dá použít sql:variable v xml query. Popř. jakým jiným způsobem by to šlo udělat. Jde o to, že mám vytvořenou SQL funkci, která mi z xml vytáhne text v určité řeči. Možnost složení celého selectu jako stringu a následné zavol...

SQL

3 odpovědí

08.04.2010 18:09

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Záhadná chyba v jednoduchém výpočtu

Netušíte, proč mi tento výpočet v C# vychází 0, když to musí podle kalkulačky vyjít 1: Už si s tím nevím rady...

C#, Algoritmy, .NET

7 odpovědí

07.04.2010 17:51

anonym

Deklarace pole polí (jagged array)

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda lze najednou nadeklarovat velikost pole a velikost všech polí v něm v případě, pokud je velikost všech polí v poli stejná. Tedy něco takového: VB takovýto způsob deklarace nepovoluje. Prozatím jsem přišel na to, že řešit to lze buď jako vícerozměrné pole neb...

VB.NET

2 odpovědí

07.04.2010 8:05

Hellis

Jak z Inno Setupu podmíněně spustit jiný instalátor

Zdravím všechny, měl bych dotaz ohledně Inno Setupu. Potřeboval bych, aby při instalaci aplikace měl uživatel možnost dle svého uvážění nainstalovat i jinou aplikaci (např. PDF tiskárnu). Ideální by bylo, kdyby měl možnost po spuštění instalátoru kromě samotné aplikace zvolit instalaci i t...

Offtopic

6 odpovědí

06.04.2010 20:29

anonym

Generovanie cisiel

VB.2008 Ako zamedzim aby sa nahodne vygenerovane cisla neopakovali?

VB.NET, Algoritmy, WinForms

2 odpovědí

06.04.2010 19:54

Lukas Str

Napisat " ako znak

Dobry den narazil som na problem , ked sa mi aplikacia updatuje tak vytvara Davkovy subor (.bat) , ktory ukonci proces starej aplikacie a zmaze ju , potom nakopiruje do zlozky novy subor a spusti ho. Problem je v tom ze ked aplikacia vytvara vhodny subor aby prebehol update bez chyby tak cesty...

VB.NET

3 odpovědí

06.04.2010 16:39

Martin Klain

login

Ahoj mam problem z prihlasovanim ... no registraciu som spravil cez datalist a ted sa nevim pohnout z prihlasovanim jak to bude fungovat aby to skontrolovalo meno a heslo ?? ako sa spravi aby bol uzivatel prihlaseny na master page?mozem pouzit i textbox ci musi to bit ta komponenta login ??

SQL

17 odpovědí

06.04.2010 14:44

p4to 5

IP

robil som stranku podobnu ako v tych videotutorialoch a tam bolo spomenute ze pri registracii sa da zapisat IP aby se jeden uzivatel nemohl registrovat vice krat tu som si nasiel dake kody na ziskanie ip ked som ich chcel pouzit tak akosi som nevedel ako lebo som pouzil tu komponentu na r...

Databáze

1 odpovědí

06.04.2010 12:54

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Skratenie kodu

Dobry den , robim posledne upravy v programe a narazil som na dlhy kod a pripada my napisany zbytocne zdlhavo : Dost sa za ten kod hanbim lebo je naozaj decky. Pisal som to este ked som bol v zaciatkoch , ale pravdu povediac ani teraz ma nenapada nic ako by som to vyriesil kratsim kodom. Da...

VB.NET, Algoritmy, Optimalizace

1 odpovědí

06.04.2010 12:20

Tomáš Herceg

Zabezpečení connectionString

Jak zabezpečit password v connectionString? I když je zkompilován s kódem, dá se k němu dostat přes refrlector. Jak se řeší tato problematika? Děkuji

C#, Bezpečnost

1 odpovědí

05.04.2010 21:56

Ondřej Linhart

Služba

Dobrý den. Učím se pracovat s Windows Comunication Foundation (či jak) (WCF) a dělám podle tutoriálu na MSTV.cz který je ale v C# Když jsem to psal v C#, tak mi to fungovalo, ale teď píšu hostovací aplikaci ve VB a nevím jak mám přeložit toto: host = new ServiceHost(typeOf(Chat.MyChat)) ...

C#, VB.NET, WCF/WS, .NET

3 odpovědí

05.04.2010 8:02

Ondřej Ondryáš

Tvorba jednoducheho programu

Zdravim vsetkych nadsencov VB. Potreboval by som radu nakolko som zaciatocnik hladam najjednoduchsie riesenie pre program, ktory bude nahodne vyberat obrazky umiestnene v napr.My pictures, ku ktorym chcem priradit ciselne hodnoty napr.52,1755 a tieto hodnoty chcem porovnavat s hodnotou napisano...

Offtopic

2 odpovědí

04.04.2010 12:45

Lukas Str

Kniha ASP.NET

Zdravím, nemáte někdo knihy asp.net v pdf formátu na stáhnutí? Díky

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

03.04.2010 1:22

Tomáš Bezděk

Pole v ArrayListu

Zdravím, mám vytvořen Arraylist, do kterého přidávám jednorozměrná pole typu Long. Problém nastává, když chci zkopírovat a zkonvertovat vybrané pole v ArrayListu do nového pole typu String. Zkoušel jsem již několik způsobů ale pořád se nemohu dokousat ke správnému řešení. Stačil by nástřel jak...

VB.NET

1 odpovědí

02.04.2010 13:08

Tomáš Herceg

Insert

Zdravím, omlouvám se asi za trapnou otázku, ale jsem začátečník tak vše zkouším, každou chvilku narazím na problém a potom si nevím rady. Abych popsal problém. Mám databázi, v ní dvě tabulky, které jsou propojené pomocí ID_Zakaznici. 1 tabulka zákazníci 2 tabulka kontaktní osoby Když...

ASP.NET WebForms, .NET

10 odpovědí

02.04.2010 13:02

Tomáš Herceg

visual studio na disku D - nelze nainstalovat XNA game studio

Dobrý den, mám takový menší problém naistaloval jsem visual studio na disk D: , to je ok. Ale potom jsem chtěl nainstalovat XNA game studio , ale po instalaci Game studia se ve visual studiu nezobrazuje. Trochu jsem zkoumal a zjistil jsem že se XNA naistalovalo na disk C: , nevím jsetli to je ch...

XNA, Visual Studio, Offtopic

7 odpovědí

02.04.2010 12:57

Petr Geiger

Zobrazení JavaScriptu

Zdravím. Začínám se učit ASP.NET podle Vašich stránek. Mnohokrát je napsáno, že určité to či ono zajišťuje JavaScript. Zajímá mě jestli jsem schopen tento JS někde zobrazit (používám Visual Web 2008 Expres Edition). Jde mi o to jak je kód napsán či zda ho lze třeba i změnit (myslím přímo kód...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

01.04.2010 15:47

anonym

<< < 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se