Nové téma
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak se odevzdává hotové řešení soutěže. Jestli na mail [email protected] nebo přes nějaký formulář na webu, který já jsem nenašel nebo na nějaký jiný mail. Děkuji.
anonym
Dotaz toho to topicu v posledním příspěvku tohoto topicu.
ASP.NET WebForms
Petr Geiger
Ahojte, začínam programovať v VS2008 a potrebujem pomocť s nasledovným problémon Na formulári mám button ktorým otváram stránku v webbrowser Stiahnutie stránky prebehne ale až po ukončení tejto procedúry Chcem tam dať kód ktorý pozastaví vykonavanie dokedy nieje stránka stiahnutá. Je to vôbe...
VB.NET, WinForms
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je způsob, jak publikovat hry na XBLIG i z ČR. V oficiálně podporovaný zemích to není, ale jestli je tam cesta, rád bych se o ní dověděl, děkuji.
XNA
Potřebuji pracovat s UserName již při prvotním zobrazení stránky, ale ať vyzkoušim jakýkoliv z příkazů je při načítání stránky nepoužitelný, či prázdný. když je dám pod tlačítko, všechny tři fungují, ale jak pracovat s username při načtení stránky? dávál jsem to od load až po unload a všude st...
Tomáš Herceg
Potrebuji vytahnout data z databaze a pracovat s nimi, abych se dobral nejakeho sveho vysledku. Vytvoril jsem si tabulku Test , v ni mam sloupce TestId a Cislo. Na jedne strance potrebuji vytahnout Cislo z me tabulky Test a pracovat s vysledkem jako promennou, kde napisu treba neco jako &...
Ahoj. V treeView chci využívat možnost označení položky pomocí CheckBoxů. Bohužel nějak nejsem schopen z kolekce označených položek vydolovat value. Na webu jsem našel tento kód, který kolekci cpe to DataListu, ale to já nechci. Chci z kolekce pouze ty value položek a metoda pokusu omylu u jed...
VB.NET, ASP.NET WebForms
Zdravim, mam celkem velky problem,prohledal jsem snad cely web,ale nenasel jsem nikde uspokojivou odpoved na muj dotaz... tak tedy muj dotaz, mam aplikaci pod ASP, ta aplikace dostava potrebne data pro web pomoci "agenta" a ten ta data "vysosava" a opet "vklada" do...
Daniel Moch
V projektu mám vlastní SiteMapProvider. Funguje v pořádku... Jenže, když jsem si chtěl vytvořit počítadlo online návštěvníků a vložil do projektu soubor Global.asax, tak se mi objevuje chybová hláška:Configuration Error Description: An error occurred during the processing of a configuration file ...
Dobrý den. Chci se učit XNA a stutduji seriál na tomto webu. Ale mám jednoduchý problém: Do složky Content dám soubor ball.png a potom ve třídě game. ale podtrhne se řádek který načítá ten ball že není soubor k dispozici. Předem díky. PS: Mám XNA 3.1 a vše jsem znovu referencoval.
VB.NET
Díval jsem se na generovaný HTML z jednoho mého projektu a je tam hodně dlouhý řetězec : VIEWSTATE" value="/wEPDwULLTE0NTE3NDI4ODIPZBYCZg9kFgICAw9k................ a několik stránek . Můžete mi poradit co s tím ? Díky
V okne aplikácie mam niekolko textBoxov, ListBoxov, Labelov a CheckBoxov. Pomocou nich nastavujem recepturu. Pomocou Microsoft ReportViewer chcem tlacit report, ktory bude naplneny stavom jednotlivych vyssie uvedenych komponentov. Ako si mam vytvorit report? Nejako sa mi nedari dostat hodnoty...
SQL
Dobrý den. Protože mi to nejde ve VB.NET, tak zkouším dělat hry v XNA v C#. Mám tento problém: Já si "převádím" věci se zdejšího tutoriálu o VBNET do C#. Ale v pasáži, kde se míčky (1.díl) mají hýbat, jsem udělal pole ballX a ballY jako double, a to mi jde v proceeduře update, ale ja...
C#, XNA, .NET
Zdravím, mam dvě aplikace jednu server a druhou klient který mezi sebou komunikují přes TCP. Komunikace mi funguje, ale mám problém že když spustím klientskou aplikaci z nasdíleného síťového disku tak se mi na server aplikaci nepřipojí a napíše chybu o SocketPermission, ale když ten exe soubor z...
Martin Klain
Dobrý den, pokouším se vyvinout jednu aplikaci, která bude víceméně klient pro jednu internetovou službu. Chci zde dát několik tlačítek, které budou mít jako pozadí online obrázek. Chtěl bych, aby v podstatě toto tlačítko bylo online, a obrázek (velmi jednoduchý, pár kilo) byl aktualizován při ka...
zdravím, zaujímalo by ma či sa dá zistiť nad ktorím bodom [x, y] sa nachádza kurzor myši nad bitmapou v pictureboxe, ja som to vyriešil tak že zistím polohu formu na obrazovke potom polohu pictureboxu a pozíciu kurzora a s toho to vypočítam, no zaujímalo by ma či sa to nedá vyriešiť jednoduchš...
WinForms, .NET
CF 3.5, VS08 Pro Dobrý den, měl bych dotaz(prosbu) potřeboval bych setřídit data v DataTablu. Jelikož CF nemá nějako třídící funkci jako listOf (.Sort) pro DT, nebo o ní nevím, zkoušel jsem si napsat něco vlastního. Řádky tabulky jsem načetl do pole řádků, porovnal dle potřeby a chtěl j...
Michal Plško
Zdravím. Mám takový problém. Pomocí různých článku ve forech a něco z VB6, co jsem si pamatoval, jsem si chtěl napsat prográmek, který přes cmd otevře telnet a sním se připojí do linux distribuce a pošle jí sekvenci znaků. Pak okno uzavře. To by mi všechno fungovalo, ale při spuštění se mi otvír...
Jiří Lokvenc
Zdravím, ve své aplikaci používám komponentu WebBrowser a rád bych skrze ní vyplňoval textboxy na načtené webové stránce. Pokud stránka neobsahuje rámy, jde to velice jednoduše takto Pokud stránka obsahuje pojmenované rámy a v nich textboxy, dá se nějakým způsobem dostat k jednotlivým textb...
Dobrý den. Poraďte mi prosím, jak udělat, aby když uživatel roztahuje form, se vše na tom formu taky roztahovalo. Díky předem. A.M.
VB.NET, Visual Studio, WinForms, .NET
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít