Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 > >>

Jak na MIDI vstup ve VB express edition

Dobrý den, rád bych se naučil ve VB2008 Express Edition přijímat MIDI data. Zatím to nejlepší co jsem na toto téma našel je ukázkový projekt MIDI tester - http://www.btinternet.com/~jolinton/JollySoftware/ Z tohoto kódu je výborně čitelné otevírání/zavírání MIDI portu a MIDI výstup, ale MIDI vst...

VB.NET

2 odpovědí

18.01.2010 12:23

Tomáš Herceg

TimeZone - uložení časového pásma

Dobrý den, potřebuji ukládat informaci o časových pásmech (včetně různých jazykových verzí). Mám tedy nějaký datum+čas a potřebuji současně s touto hodnotou uložit informaci o jaké časové pásmo se jedná. Nedoporučil by mi prosím někdo nějaký vhodný postup? Jednou z variant by mohlo být p...

Architektura, .NET

13 odpovědí

17.01.2010 10:52

Alexx

gridview button click

Dobrý večer, chtěl bych požádat o pomoc s následujícím problémem: Na stránce mám gridview ve kterém se mi zobrazuje ID,jméno a příjmení. Do gridview jsem si přidal Button a potřeboval bych aby se po button_click uložilo do nějaké proměnné ID daného řádku se kterým budu dále pracovat.

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

14.01.2010 15:16

Petr Šindel

Problém s instalací aplikace

Dobrý den, mám takovýto problém - vytvořila jsem aplikaci v VB.net 2005. Problém nastal, když ji chci nainstalovat na další počítače (kde naní vývojové prostředí). Po klepnutí na setup se objeví hlášení o tom, že je nutý .netFramework (i přesto, že na počítači naistalovaný je). A tlačítka Instal...

Offtopic

3 odpovědí

13.01.2010 15:19

Ondřej Linhart

Práce se složkami a soubory

Dobrý den, narazil jsem na menší problém, který se podobá jedné z řešených situací na tomto fóru. Šlo o vypsání podsložek z určité složky pomocí fukcí System.IO a cyklu For Each. Úkolem bylo, aby see dané položky v ListBoxu vypisovaly tzv.: bez své cesty tedy jenom konkrétní název dané složky. K...

VB.NET, Algoritmy

7 odpovědí

13.01.2010 14:28

Tomáš Herceg

Sdf a vnorenen selecty

Caute daju sa robit nad sdf databzou vnorene selecty? cujan

SQL, Databáze

1 odpovědí

13.01.2010 14:19

Tomáš Herceg

Formát jména a telefonního čísla

Ahoj všem, obracím se na Vás s prosbou, potřebuji do aplikace udělat podobnou fičurku jako má Outlook pro zadání - Celé jméno, a pro zadání telefonního čísla - přes externí formulář, nějak jsem se s tím částečně popral - přes sčítání řetězců a mezer a trimů, ale mám pocit že to není ono, můžete ...

VB.NET, Algoritmy

4 odpovědí

13.01.2010 14:14

Tomáš Herceg

Vyhlazení čar v PictureBoxu

Zdravím všechny, mám takovej menší problém. Když vykresluju graf pomocí funkce line jako v příkladu, je možné nastavit nějakou vlastnost tak aby ta čára byla hladká? Abych nemusel používat cyklus For To Step?

VB6/VBA

2 odpovědí

12.01.2010 18:51

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Excel ve VB projektu

Zdravím, v mé aplikaci potřebuji udělat nějáké přehledy a excel se jeví jako nejsnažší způsob (nemusím se starat o grafickou stránku). Udělal jsem si tedy potřebné &quot;šablony&quot; (soubory .xls) které jsem přidal do projektu. Chci aby výsledná aplikace byla jeden exe soubor, takže bych do něj...

VB.NET

6 odpovědí

12.01.2010 15:04

Ondřej Linhart

prístup do resources

zdravím, v projekte mám v resources obrázok jpg, ale neviem prísť na to ako k nemu mám pristúpiť napr.: Me.PictureBox1.image = súbor_z_resources poradí niekto?

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

12.01.2010 14:33

David Kitner

Dynamické pole

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, v aplikaci VB6 mám 12 textboxů jako pole tU(Index) a potřeboval bych pomocí ComboBoxu za běhu aplikace nastavit počet aktivních členů tU, tzn. při změně textu v ComboBoxu nebo aby se nastavila valstnost tU visible na True nebo False a aby se to promítlo i v poli tU, kd...

VB6/VBA

4 odpovědí

12.01.2010 13:21

anonym

Tree View

Ahoj, nevíte kde ve VB6 můžu najít komponentu TreeView? Potřebuju ji na procházení databází. Hledám, hledám ale najít nemůžu.

VB6/VBA

2 odpovědí

12.01.2010 13:04

anonym

Uložení null do databáze

Ahoj, mám nasledující problém: do databáze ukládám informace o filmech(název, rok vydání,..). K ukládání využívám uloženou procedutu ale potřeboval bych když se nenáhrává žádný obrázek aby se uložila do databáze hodnota NULL. Obrázek je v datábázi typu image. Zatím jsem to vyřešil tak že jse...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

11.01.2010 21:25

Ondřej Brožek

VB6 vs. Office 2007

Ahoj, mám dotaz. Programuju aplikaci ve VB6, která bude nějakým způsobem zaznamenávat a zpracovávat data a ukládat je do databáze. Rovněž mám vytvořený protokol o měření v Microsoft Excel 2007, protože se dá lépe přizpůsobit než ten starej. A chci se zeptat, jestli je možné pomocí programu vytvoř...

VB6/VBA

1 odpovědí

11.01.2010 16:13

Ondřej Linhart

Vyhodnocení maxima grafu a přidružené hodnoty

Ahoj, mám takovej malej problém s vyhodnocením grafu. Mám dvě pole prvku (textboxu) tUod(Index) a tTU(Index). V tTU mám čas a tUod napětí. Průběh napětí v daném čase je takový, že v daném okamžiku dojde k jeho vyvrcholení a pak klesá. No a já si dokážu určit maximální hodnotu napětí, ale už nevím...

VB6/VBA

0 odpovědí

11.01.2010 13:51

anonym

SDF a vnorene selecty

Caute daju sa v databze SDF robit vnorene selecty? vdaka cujan

Databáze

0 odpovědí

11.01.2010 9:23

Ján Holub

MDF databza

Caute da sa pouzit v aplikacii databaza typu mdf lokalne (bez nutnosti sql servera) podobne ako napr. accdb alebo sdf? vdaka cujan

SQL, Databáze

1 odpovědí

10.01.2010 23:43

Ondřej Linhart

Javascript a zápis

Dobrý den. Jak lze pomocí javascriptu (nebo php) vytvořit html soubor a zapisovat do něj? Za odpověď díky předem.

Offtopic

3 odpovědí

10.01.2010 22:01

Ondřej Ondryáš

Zadávání údajů

Dobrý večer, pokouším se vytvořit aplikaci (VB.net 2005) a potřebovala bych poradit. V mé aplikaci by se měly při prvním spuštění automaticky zobrazit okna, pro zadání několika údajů - to jsem vyřešila InputBoxem. Ale problém je v tom, že bych potřebovala zařídit, aby se tato okna spustila pouze ...

VB.NET

5 odpovědí

10.01.2010 21:05

anonym

Objekty control a jejich pole (array)

Mám problém u starších verzí VB byla možnost že jsem si dal stejné názvy u objektů myPictureBox a on mi je automaticky dal do pole takže jsem si je mohl volat třeba takto: Je i nějaká taková možnost ve VB.net?

VB.NET

2 odpovědí

09.01.2010 21:20

anonym

<< < 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se