Nové téma
Dobrý den, CompaktFramework 2.0 mám kolekci list of( třída ) třída obsahuje vlastnosti Name, Value ... u datagridu nastavím dataSource na tuto kolekci. Datagrid zobrazuje všechna data co potřebuji, ale nemá nastavený žádný styl. Když jsem datagridu nastavoval datatable jako datasourc...
VB.NET, Compact Framework
gBqsPxAZ
Dobrý den, neporadil by mi někdo jak vyřešit neúspěšné odeslání emailu? Dostal jsem následující chybu: System.Net.Mail.SmtpException: Error in processing. The server response was: Please try again later. Greylisting. Posílám email přes: Předem děkuji
C#
anonym
Zdravím všechny, potřebuju vytvořit komponentu pro windows ce. Např. nějaký indikátor, pokud komponentu vytvořím (dle návodu tady na stránkách)klasicky pro windows vše funguje,ale jakmile chci vytvořit komponentu pro windows ce (new/project/smart device/control library) zdrojový kod hned hlásí ch...
Michal Plško
Zdravim vsetkych. Potreboval by som poradit ako sa pripojim na server a dostanem vypis adresarov. Ak zadam \\Server1 tak my vyhlasi chybu. Pouzivam IO. Dakujem.
VB.NET
Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat jestli by bylo možně aby se login script zobrazoval takto: Na stránce: http://www.yourwebsite.cz/index Kliknu na přihlásit a přesměruje se mi to na: https://admin.yourwebsite.cz/login.aspx
ASP.NET/IIS
Michal Jelínek
Lze ve VB.Netu vytvořit něco obdobného jako v CSS, zde je příklad: http://wellstyled.com/css-nopreload-rollovers.html
WPF, Grafika
Je mozne v Mssql nastavit neco jako trigger ktery se odpali kazdou sekundu bez jakykoli akce ? Potrebuji v databazi posouvat datumy, kdyz skonci datum jedneho zaznamu tak at do nasledujiciho zapise novy datum. Pripadne to stejny pro webform aplikaci. Nenasel jsem zadnou moznost jak delat *a...
SQL
Honza Dědek
Dobrý den, Ve firmě používáme několik servisních NB, u kterých se potřeba komunikace přes RS232. Nové NB, které se v poslední době koupily mají instalovány Visty a 7čky (bussines). Na nich se nejde k některým zařízením připojit, skončí to modrou obrazovkou a výpisem paměti. NB mají možnost ...
Offtopic, Hardware
Dobrý Den! Zdravím a pozdravuji. Chtěl bych požádat o radu týkající se funkce pro zipování a unzipování souboru ve VB2008. Vlastně ani nevím, jak začít.
Tomáš Herceg
Zdravím, dostal jsem nápad vytvořit si (pro sebe, popř. pár přátel) archivační program, který bude hlavně zaměřen na Obrazy CD. Nevíte, kde by se dala sehnat nějakou knihovnu nebo něco podobného pro otevírání těchto formátů (ISO, MDF, DAA ap.) vím, že ne asi bude vše v jedné, ale to nevadí a ješ...
VB.NET, Komponenty
Hynek Nerad
Dobrý den, rád bych požádal o pomoc s následujícím (předpokládám, že banálním problémem). Mám vytvořenou následující komponentu REPEATER, do níž některé hodnoty načítám z databáze, ale položky lbl_SumCena a lbl_SumCenaDPH potřebuji pro jednotlivé řádky vypočítat z načtených hodnot. Děkuji ...
ASP.NET WebForms, Komponenty
David Baroch
Dobré den všem, potřeboval bych poradit s jedním nápadem (problémem). Mám aplikaci vytvořenou jakožto WindowsForm a na něm je PictureBox. PictureBox načte obrázek (ať už z MS SQL, tak třeba ze souboru) a uživatel má možnost označit jednotlivé součásti obrázku a pojmenovat je. V současnosti je ...
C#, WinForms
David Burel
Ahoj, potřeboval bych pomoci s GridView, nenačte se mi skin a přitom jsem udělal vše podle video tutoriálu, nevím co s tím. Přikládám kódy: GridView - vypsaný ve stránce GridView - Skin GridView - StyleSheet
ASP.NET WebForms
Zdravím. Mám dotaz. Potřebuji na webu ashx handler, který bude mít v querystringu nějakou adresu stránky (handler.aspx?page=stranky/Page.aspx). A nyní k problému. Potřebuji, aby mi tento handler načetl "výsledný html kód" dané stránky a provedl s ním nějaké operace. Jednoduše řeče...
mám toto dále mám cyklus, kde pokud přečtená hodnota je 6 což je identifikátor pro příšeru tak se provede tento kód, který by měl přida do pole monster data o kokrétní příšeře ale ukazuje mi to chybu u monster(mmm).x = 123 se zněním "Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu.&...
VB6/VBA
Ondřej Linhart
Dobré odpoledne. Vytvořil jsem si webové stránky, kde kvůli úpravám uživatele jsou veškerá data a navigační menu vytahovaná z databází. Do MasterPage.master vložil: Jen teď nevím, jakým způsobem dostat do jednotlivých stránek(šablon) v direktivě Page do Title hodnotu z databáze. Jestli to jde p...
Tomáš Bezděk
Dobrý den, mám malý dotaz. Mám vytvořený nějaký soubor a v něm nesouvislý text. Však v souboru jsou ukryty slova "textbox1.text" (od 1 do 11). Dokáže VB.Net nahradit slovo "textbox1.text" v souboru za nějaký plnohodnotný údaj z pravého textboxu? Jak by se to dalo udělat? D...
VB.NET, I/O operace
Zdravím, mám dotaz. Mám konzolovou aplikaci ze které volám ext. konzolovou aplikaci pomocí process.start s tím že následně čekám na její dokončení a pak pokračuje moje konzola. To vše mi jde, ale potřeboval bych skrýt to konzolové okno tý externí aplikace. Lze to nějak udělat? Hledal jsem ale za...
Martin Klain
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda v .NETu existuje nějaká funkce pro zjištění objemu přenesených dat přes síťovou kartu. Nikde to totiž nemohu najít. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, našel jsem tenhle kod pro vb6 na generovani licencniho cisla na zakladne kodu aplikace a jména: Vevb.net mi to hodí několik opravitelných errorů, ale výsledek createkey je vždy "&&&&-&&&&-&&&&-&&&&". Prosím o ...
VB.NET, VB6/VBA
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít