Neviditelnost WebBrowseru dokud se web nenačte   zodpovězená otázka

VB.NET, WinForms

Dobrý den,

Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo neví jak (pokud to vůbec jde) docílit toho, aby než se načte web (popřípadě nastavit nějaký timer) aby se vůbec nezobrazoval? Než se mi totiž načte web ve formuláři, vypadá formulář nepěkně.

Děkuji za odpověď.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Nepěkně? Vypadá uplně stejně jako když se načítá v Internet Exploreru nebo Firefoxu - dvou nejrozšířenějších prohlížečích. Tudíž na to musí být uživatelé zvyklí a nemá cenu to řešit.

nahlásit spamnahlásit spam -1 / 1 odpovědětodpovědět

No, ono jde o to, že hned pod tím mám normální obrázek jako background a když se načítá ta stránka (na stránce je jakoby ten samý background), tak je tam místo toho bílý obdélník, proto bych chtěl nějako udělat, aby se to buď ze začátku nezobrazovalo, nebo zobrazilo až chvíli po otevření formuláře (a mezitím, co by to nebylo zobrazené, by se stránka načítala).

Tohle bych asi neřešil. I když budete otevírat stránky např. microsoftu s pomalym připojením, bude to dělat stejné problemy. Uživatelé jsou na to zvyklí.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Dobře. A jen tak pro zajímavost, existuje nějaká funkce, která zjistí, zda je web načtený?

Událost WebBrowser.DocumentCompleted

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Ano, děkuji. I když jsem to vyřešil chvíli před vaší odpovědí :).

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback