Nové téma
Dobrý den, v "CreateUserWizardu" přidávám níže uvedeným způsobem vlastnosti do tabulky UserProfiles. Používám providery Altairis. web.config v kódu stránky v tabulce UserProfiles jsou tyto sloupce typu nvarchar(50) Až sem není žádný problém ... Nyní jsem však do tabulky User...
ASP.NET WebForms
Stano Klanduch
Zdravím, používám šablony excelu (.XLT) pro vytváření reportů z mé aplikace. Narazil jsem zde na problém, že ten excel zůstane viset v procesech ve správci úloh i pokud ho uživatel zavře. ukázka vytváření excelu: Pokud ale uživatel excel zavře, proces se neukončí. A to ani tehdy, po...
VB.NET, Office
Honza Dědek
Náhodou jsem objevil tenhle zajímavý zdroj. Obsahuje stovky různých ukázkových kódů různých technik pro C#/VB. Je to velice dobře udržované. Po zběžném prohlédnutí zdrojových kódů člověk zjišťuje, že snad pokrývají skoro vše co člověka může napadnout. http://cfx.codeplex.com/
Office
Petr Žižka
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli neexistuje nějaká jednoduchá funkce, která by mi k aktuálnímu datumu přidala např. 6 měsíců, abych nemusel vytahovat aktuální den a měsíc a k nim přičítat hodnoty a kontrolovat např. jestli výsledné datum 31.11.2010 je korektní. Mám namysli něco jako: D...
VB.NET, Algoritmy
David Baroch
Dobry Den viete mi poradit aka skola je potrebna na programovanie ? myslim tim pracovne teda aby som bol programator potrebujem aj niaku vysoku skolu alebo staci gymnazium - stredna skola ? ak ano viete mi poradit cim sa zaobera tato skola , je tam aj matematika . fyzika a ine predmety ?
Ondřej Linhart
Zdravím, mám dotaz už hledám a zkouším hodně dlouho a nemůžu se dopátrat řešení :c( Používám TreeView do něhož si vygeneruju nějakou strukturu stromu. Když různě procházím stromem tak si ukládám na který větvi aktuálně jsem a když program ukončím a znovu spustím tak bych chtěl aby se mi rovnou ...
VB.NET, WinForms
Vítězslav Ott
Dobry den, mam mensi problem: V XNA generuji teren pomoci vyskove mapy(obrazek, textura.....), pote co si vytvorim urcitou kolekci vertexů, vertexbuffer,indexbuffer a vertexdeclaration prejdu k vykreslovani pomoci device.DrawIndexPrimitive .... vse je v poradku az do te doby nez vyberu obraz...
C#, DirectX
anonym
Zdravím všechny, nainstaloval jsem si na můj notebook systém Windows 7 Ultimate v 64 bitové verzi. Pracuji teď na jednom projektu, kde používám DLL komponentu třetí strany. Před změnou OS všechno fungovalo správně, leč po přechodu na nové Windows mi přestala fungovat zmíněná komponenta (k chybě ...
VB.NET
Tomáš Herceg
Mohl by mi prosím někdo poradit, jak ve VB 2008 zjistím aktuálně nastavené rozlišení. (640x480, 800x600, apod.) Používám , ale to vrací pouze velikost pracovní plochy. A ta může být zmenšená o hlavní panel windows. Ať už je panel umístěn vodorovně, nebo svisle. A nebo jak zjistit, jestli je...
Libor Válka
Dobrý den. Potřeboval bych pomoci s problémem, který se týká VBA, konkrétně MS ACCESS 2007. Potřeboval bych zjistit pozici kursoru myši. Mám otevřený nějaký formulář, na něm je komponenta obrázek (PrintScreen vzdáleného PC). Dejme tomu, při kliknutí na obrázek bych potřeboval zjistit nějaké s...
VB6/VBA
Radek Červinka
Dobrý den, měl bych otázku na IO.StreamReader a IO StreamWriter. Přes streamreader otevírám txt soubor pro čtení a zahauju ve while jeho výpis po řádcích, dále mám ve while podmínku že pokud nějaký z těch řádků se bude roven nějakýmu textu tak se to zapíše do toho samého souboru. Nicméně s tímto...
VB.NET, I/O operace
Jiří Sládek
Dobrý den. Poradil by mi prosím někdo, jak mám ve VB 2008 provést Printscreen, aby obsahoval i kursor myši? Používám tento kód:
Dobrý den, s vb6 teprve začínám a zajímal by mě jaký je příkaz ve VB pro spuštění jiné aplikace. Předem díky za odpovědi
Dobrý den, protože nejsem programátor, ale pouze obyčejný uživatel, potřebuji pomoct. Nemám se ptát emailem, tak píšu sem. Mám následující problém: Mám na SharePointu 2007 založenou knihovnu dokumentů na šabloně Word 2007. V této knihovně jsem definoval metadata (vlastnosti uložené na serveru)d...
Offtopic, Office
Visual Basic 2008 mi náhle od určité doby při pokusu o publish hlásí následující chybu: "Unable to read manifest 'My Project\app.manifest'. Configuration system failed to initialize" Navíc nadává při otevírání configu apod., tedy u každého souboru XML, který je součástí pr...
Dobrý den, rád bych se zeptal na názor, čemu dát přednost. Jestli při vývoji nové aplikace použít Ribbon panel nebo klasické menu? Přdem děkuji za názory
C#
Alexx
Vzhledem k tomu, že část firmy přechází na terminálové řešení (citrix), vyvstala nutnost jednu mojí aplikaci publishnout pomocí clickOnce (vytvoří si to web stránku ze které se kamsi stáhne aplikace a vše bez problémů beží i na virtuální mašině). Jedná se o starší záležitost a narazil jsem na pro...
Ahoj, mohu prosím požádat o radu, jak otevírat soubory různých typů např .doc, .xls, .png z aplikace, respektive čemu předhodit soubor včetně cesty tak aby se soubor zobrazil, popřípadě se otevřelo dialogové okno windows nabízející čím daný soubor otevřít. Předem moc děkuji, jsem troch v časo...
VB.NET, WinAPI
Ahoj řeším tento problém: Ukádám obrázky z FileUploadu do databáze a potřeboval bych změnit jejiv velikost(z MB na KB) a rozměry(třeba na 200x200) Upload jsem vyřešil takhle: Ale nevím si rady se změnami rozměrů
Ondřej Brožek
ahoj robil som nieco ako stranku vo vb08 asp.net a chcel som tam spravit nieco ako chat dal som ze mi to uklada do premennej myslel som ze ten server bezi stale tak mi to tam ostane ale uz ked aktualizujem stranku tak mi to zmyzne chcem som to teda spravit ces textovi dokument .txt ako normalny p...
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít