Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 > >>

app.config v Smart device project

koukám se koukám a ve Smart device projectu nemám ve vlastnostech projektu &quot;Settings&quot; a zrovna by se mi dost hodilo. Je to vlastnost a musím to řešit &quot;ručně&quot; ? A ještě mě napadlo, jestli se nedá nějak ošidit instalace Compact Frameworku na PDA. Do CABu by se přidaly všechny r...

VB.NET, Compact Framework

1 odpovědí

06.10.2011 3:59

Ondřej Linhart

Komunikace po sériovém portu

Ahoj, viděl jsem již několikrát omýlané články jak je komunikace na sériovém portu jednoduchá a že se pro ni nemusí zakládat žádný článek, ale to je tak na každém serveru a kakoce žádný článek založený není (nebo jsem jenom špatně hledal). Zkrátka jde mi o to že potřebuji nejak zpracovat data...

VB.NET, Hardware

9 odpovědí

21.07.2010 9:58

Ondřej Ondryáš

Mail app

Dobrý den. Dělám aplikaci pro odesílání mailů. Když chci mail odeslat, tak mi vyskakují různé chybové hlášky: -SMTP.CENTRUM.CZ : Odesílání emailu se nezdařilo Chyba číslo -1 -SMTP.HOTMAIL.COM : To samé -SMTP.SEZNAM.CZ Služba není k dispozici. Kanál přenosu bude uzavřen. Odpověď server...

VB.NET

17 odpovědí

28.04.2010 14:06

Lukas Vlcek

Remote klient IP adresa

Dobrý den, mám 2 dotazy: 1) na vytvořeném serveru potřebuji zjistit veřejnou IP adresu připojeného klienta. Server a připojení je vytvořeno následovně: 2) když se připojený klient sám odhlásí, následující hodnota je True. Jakto? mySocket.Connected (= True pokud se klient sám odpojí) Zk...

VB.NET

4 odpovědí

23.04.2010 9:44

anonym

Chat aplikacia

Dobry den , viete mi niekto poradit v akom jazyku a cez ake protokoli sa da spravit chat aplikacia , ktora by fungovala ako ICQ ?? teda da sa posielat spravy od hociakeho miesta na svete. Skusal som TCP aj UPD chaty a ani jeden sa nechce spojit z rozdielnych IP a funguje iba na jednom systeme a t...

VB.NET

12 odpovědí

17.04.2010 21:14

Ondřej Ondryáš

Broadcast

Zdravím, jsem tu znovu s tim mým slavným broadcastem. Snažil jsem se ho rozchodit, trochu jsem googlil a jsem zmatený ještě víc než na začátku. Udělal jsem si jednoduchý chatovací prográmek, na jedné straně pošlu přes UDP text a ten se mi zobrazí na druhé straně. Pokud zadám IP druhého ...

VB.NET

5 odpovědí

16.04.2010 0:17

anonym

WebBrowser a událost Click ?

Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak docílím zachycení události kliknutí (myši) na komponentě webbrowser. Překvapivě jsem u ní nenašel žádnou událost Click, existuje tedy nějaké jiné řešení ? Děkuji.

VB.NET

7 odpovědí

15.04.2010 15:49

Tomáš Herceg

Spuštění exe souboru z jíného pc na síti

Zdravím mám takvý dotaz potřeboval bych kod do VB6 aby se pri stisku tlačítka provedl naprosto totožný proces jako když napíšu příkaz do windows aplikace spustit. Jedná se mi o vzdálené otevření exe souboru z jiného pc na lokální síti.Vůbec se mi to nedaří dát dohromady. Děkuji za pomoc

VB6/VBA

1 odpovědí

15.04.2010 11:32

Jaroslav Konopásek

login v webconifgu

Zdravím zase po čase, rozhodl jsem se konečně mojí aplikaci zabezpečit, podle návodu zde v tutorialu jsme přidal login ( http://vbnet.cz/article.aspx?id=111 ),ale ve webconfigu nic nemůžu najít (abych mohl přidat vyjímky z pravidel). Je možné že si to VS uloží nějak jinak? Dál by mne zajímalo,...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

15.04.2010 9:23

anonym

Instant Messenger aneb jakou cestu zvolit

Zdravím,chtěl bych pro sebe a své kolegy zkusit vytvořit instant messengera. Jen moc nevím jakou cestou se vydat. Nejde o to že bych neuměl spojit dva počítače po síti a poslat si nějáká data, ale spíš mi jde o to jakou se vydat cestou, abych si nezadělával na problémy. O co se tedy chci pok...

VB.NET

17 odpovědí

14.04.2010 19:52

Honza Dědek

Registrace DLL

Dobrý den, potřebovala bych poradit s následujícím problémem: Tvořím dll knihovnu, která má sloužit jako jakási nádstavba nad hotovým programem (ArcGIS). Pokud výsledek &quot;buildnu&quot; přímo z Visual studia, tak vše běží tak jak má, problém přichází ve chvíli, kdy potřebuji mojí dll zareg...

Visual Studio, .NET

4 odpovědí

13.04.2010 23:06

Alžběta Brychtová

MasterPage a flash menu

Zdravím, mám jeden (možno banálny problém). Vytvoril som webové stránky s masterpage. V masterpage mám umiestnenú flashovú animáciu s menu. Problém je v tom, že keď stránky prechádzam (pri kliknutí na odkaz v menu) sa pri načítaní podstránky spustí flashová animácia od začiatku. Exist...

ASP.NET WebForms, HTTP/HTML

1 odpovědí

11.04.2010 18:10

Tomáš Herceg

GridView

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Podle článku http://www.vbnet.cz/clanek--114-zaciname_s_asp_net_dil_11_piseme_webovou_aplikaci_v_asp_net_krok_za_krokem_cast_4_.aspx v sekci: Jak si nepodříznout větev pod zadkem se pokouším nastavit zobrazení odkazu odstranit a to takto: &lt;asp:CommandField...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

11.04.2010 18:07

Tomáš Herceg

Kód v c#

Dobrý den. Dělám aplikaci v C# a nevím jak mám napsat v C# toto: Existuje pro C# něco podobného? Jestli ano tak co? Za odpověď díky předem. Ondra.

C#, I/O operace

1 odpovědí

11.04.2010 15:26

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Knihy o Visual Basic 6.0 a C++

Dobrý deň. Ak by niekto mal záujem o staršie (ale zachovalé) knihy o Visual Basicu 6.0, C++ a podobne, tak mám zopár titulov na predaj. Zoznam nájdete na linke: www.jarvideostudio.sk/files/knihy.pdf V prípade záujmu napíšte na mail: [email protected]

VB6/VBA

0 odpovědí

11.04.2010 14:58

Róbert Pavlík

Smazat řádek v textovém souboru

Dobrý den, můj problém bude patrně triviální, bohužel jsem ale nikde nenašla, jak ho vyřešit, proto se obracím o pomoc. Mám textový soubor, ve kterém potřebuji vymazat konkrétní řádek. Následující kód sice z řádku vymaže písmenka, ale řádek samotný nezmizí (zůstane prázdný a zabírá původní ...

VB.NET

4 odpovědí

11.04.2010 13:24

Alžběta Brychtová

Poslední zapsané ID do accessu pomocí OLEDB

Zdravím, mám dotaz snažil jsem se hledat ale nějak jsem nenašel nic funkčního :c( Mám databázi v Accessu a pomocí OLEDB ukládám záznam a potřeboval bych po uložení nového záznamu vrátit zpět jeho ID abych s ním mohl dále pracovat? Nakopnete mě někdo prosím??? Moc děkuji :c)

VB.NET

1 odpovědí

11.04.2010 13:10

Martin Klain

listview - po stisknutí klávesy chybný zvuk, jak se ho zbavím?

Zdravím, mám fokus na listview a když stisknu klávesu třeba &quot;S&quot; ta se ozve chybový zvuk - jak se tohoto zvuku zbavím? Mám nastaven KeyDown na některé klávesy a tato funkce se provede, ale ozve se ten zvuk.

Komponenty, .NET

2 odpovědí

11.04.2010 8:59

anonym

timer.interval

Zdravím. Prosím o radu. Mám: timer.Interval = 1; ale je to moc pomalé. chtěl bych tam dát tak: 0.50, ale napíše mi to, že 0.50 není int32. Jak se to dá udělat? Díky

C#

2 odpovědí

09.04.2010 22:15

anonym

(2) smazání položky (kolekce) nákupního košíku

Dobrý den, asi před dvěma dny jsem prosil o pomoc s mazáním celé kolekce nákupního košíku, což mám díky vaší pomoci vyřešeno, ale nyní jsem narazil na zvláštní problém při mazání jednotlivých položek z košíku. Mám následující třídu &quot;ShoppingCart.vb&quot;, ve které mám mimo jiné funkce pr...

VB.NET, ASP.NET WebForms

1 odpovědí

09.04.2010 15:53

David Baroch

<< < 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se