Nové téma
Dobry den, robim software, a potrebujem aby sa mi automaticky aktualizoval, viem ze sa tu toho nieco ohladom toho popisalo ale moj problem: ak si dam aplikaciu nainstalovat pomocou Build - Publish tak spustena aplikacia reaguje na nove updaty. Ale ak si vytvorim z aplikacie instalacny balik pomo...
VB.NET, Visual Studio
Ondřej Šrytr
Zdravím, nainstaloval jsem si Visual Basic 2010 Express, bohužel v něm neotevřu projekty vytvořené ve VB 6, existuje nějaký modul, který to umožní nebo si musím nainstalovat ještě VB 6? Má s tím někdo zkušenosti? Michael
VB.NET, VB6/VBA
Ondřej Linhart
Zdravim, jsem začátčník s Visual Basic.NET. Ztroskotal jsem hned při řešení prvotního požadavku na aplikaci a tím je vícenásobné spuštění. Chci aby se nedal exe soubor spustit vícekrát než jednou a pokud je apliakce minimalizovaná aby se při zavolání exe souboru (jiným programem) maximaliz...
VB.NET
Mám hotové spínání motoru s výstupem přez COM port. Problém je, že je řešen přez 2 vlákna -> přivlastní si 50% procesoru (AMD Athlon X2 4000+). Jak ho mám předělat, aby si vzal minimum CPU. (pro prodlevu jsem použil "DELAY" z knihovny "Port.dll") Celý projekt VB.NET 2010:...
VB.NET, Hardware
anonym
Dobrý den, pokouším se načíst data do DataListu, jenže se mi pořád objevuje následující chyba: The type specified in the TypeName property of ObjectDataSource 'ObjectDataSource1' could not be found. Lokálně mi ale vše funguje v pořádku. Chyba se objevuje jen když se stránku snažím zob...
ASP.NET WebForms
Tomáš Herceg
Dobrý den, řeším problém: plugin má jednoduchý učel a to že na základě podmínky spustí "něco" ...ale narazil jsem na problém se single, přepsal sem jej všude ale přesto mi to hází chybu že text neni single.. Sice jsem nakonec přišel na to že jsem přehlédl jeden podstatnej řádek ale při ...
Zdravím, snažím se upravit kód na čtení HID usb , jedna z funkcí vypadá takto : , target form je třída běžícího formuláře aplikace. Chtěl by ale posílat zprávy do jiné jednodušší třídy která bude mimo hlavní form a z ní se pouze budou aktivovat eventy (přes ně i nějaká ta hodnota) jen nevím jak...
VB.NET, Hardware, WinForms
Nenašel by se někdo, kdo by přeložil, na co jsou různý slovíčka před Sub, Function... Vím jen, že Private nelze vyvolat z jiných souborů.
Vytvořím metodou Line nepravidelný mnohoúhelník a chtěl bych ho vybarvit. Nemohu přijít na to jak. Díky za radu.
VB6/VBA, Grafika
Plním ručně buňce gridu položky do comboboxu : Někde dále pak potřebuji zjistit, kakou položku uživatel vlastně vybral a chci převzít přímo objekt MojePolozka. Jenže mi to spadne na chybě, že vybranou položku typu String naní možné přetypovat na MojePolozka. Díky za nějaké trknutí nebo radu
VB.NET, WinForms, Databáze
Dobrý den, dělám editor map ve Windows Form ke hře v XNA 4.0. Proto jsem ve Windows Form přidal referenci na Xna projekt, abych mohl používat třídy v projektu XNA. Avšak když ve projektu Windows Form začnu psát name space XNA hry tak mi to tam vůbec nenašeptává třídy v XNA projektu a ani když j...
C#, XNA, Grafika
Petr Geiger
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak můžu nějak jednoduše zobrazit formátovaný text z databáze, který je uložen i s html tagy. Jde mi jen o jednoduché zvýraznění textu, odřádkování, případně odstavec. Děkuji za odpověď
Zdravím. Mám takový pěkný problém s Invalidate(). Do Timer1_Tick jsem napsal podmínku která určuje kam se má daný objekt vykeslit. Těch podmínek je tam několik, ale vždycky se má vykreslit jeden a ten sám objekt. Problém je také v tom, že se má tento objekt vykreslit nad PictureBox aniž by do ně...
VB.NET, WinForms
Zdravím, potřeboval bych radu. Pro svůj program potřebuji použít jednu průmyslovou kameru, na webu výrobce k ní dodávají SDK s API funkcemi pro kameru, bohužel je to v jazyku C, zde je základní definice z manuálu (MUCam_Handle se používá skoro ve všech dalších funkcích např. MUCam_openCamera(MUCa...
Zdravím, Chci se zeptat, jak udělat, aby se vždy automaticky opravila velikost prvního písmena na začátku věty v TextBoxu? Například místo: visual Basic je snažší, než C#! vědí to všichni. říkejte si ale, co chcete. Aby to vypsalo toto: Visual Basic je snažší, než C#! Vědí to všichni....
Dobrý den. Napsal jsem si vlastní provider. U každého uživatele si ukládám datum založení účtu. V metodě CreateUser dám do proměnné s časem založení aktuální čas: CreationTime = DateTime.Now; ale když si potom čas vypíšu na stránce, je o dvě hodiny pozadu? Nevíte prosím někdo co s tím? Díky
Zdravím, mám teď menší technický problém. Mám jednu vlastnost ve strukture a rád bych testoval jestli ji byla přiřazena nějaká hodnota a to včetně nuly. Můžu samozřejmě natypovat vlastnost jako object a testovat IsNot Nothing ale přijde mi to jako prasárna. Díky za odpověď
VB.NET, .NET
Roman Zkamene
Dobrý den, doposud jsem běžně ve VB6 používal řetezce velké délky, ale najednou mi Basic zobrazuje pouze první cca 250 znaků. Ale v paměti je uložen celý řetezec. Např. pokud zadam right(rezezec,5) tak mi vypíše opravdu posledních pět znaků řetězce. Problém mi to dělá hlavně při zadávíní UR...
VB6/VBA
Jaroslav Konopásek
Dobrý den, rád bych se poradil jestli nemá někdo typ, jak řešit vkládání záznamů do OneNote a to podobným způsobem jako to například řeší Outlook, kde to jde rovnou z emailu pomocí kontext.menu. Předem děkuji
C#
Alexx
Dobrý den, měl bych otázku. Lze nějakým způsobem se načíst obsah složky na jiném PC, který je v síti, přes lokální účet toho PC? Něco jako je we Win připojit síťovou jednotku, pak zadat login a heslo a pak jí procházet. Děkuji za odpověď
Petr Šlapák
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít