Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 > >>

chyba OutOfMemoryException jen na některém počítači

Dobrý den, rád bych se poradil co může být příčinou, že na jednom počítači je problém s pamětí (vyhazuje to chybu OutOfMemoryException) a na jiných ne ? danný stroj má W7. Předem děkuji

C#

9 odpovědí

12.05.2010 23:31

Ondřej Linhart

VS 2010 Express

Zdravím a mám dotaz jestli už vyšlo VS 2010 EE. Nepodařilo se mi to najít. Díky. Jan

Visual Studio

13 odpovědí

12.05.2010 20:49

anonym

Aktualizace hodnoty property

Mám komponentu odvozenou od TextBoxu s property Minimum a Maximum Jde o to, že pokud nastavím Maximum menší než Minimum, tak se změněná hodnota Minima zobrazí až když se přepnu do políčka hodnoty Minima. Potřebuji aby se hodnota změnila okamžitě, tak jak to funguje u NumericUpDown. Vím, že o p...

VB.NET, WinForms

4 odpovědí

12.05.2010 10:17

Pavel Bureš

Přidání formu

Ahoj, jsem začinající programator a snažím se už teď něco vytvořit. Mé již vytvořené projekty jsou opravdu jednoduché a tak chci přejít k něčemu složitějšímu. Do teď jsem pracoval jen ve &quot;form&quot; a tak se chci zeptat jaky jak mám udělat tlačítko, aby si po kliknutí form1 změnil na form2. ...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

12.05.2010 7:10

Pavel Hlávka

Nervy z Designu ASP.NET stránky

Nazdar , pokúšam sa už asi dve hodiny presunúť pred CheckBoxList1 viacero TextBox-ou , ale nedarí sa mi to a vždy mi to hodí nižšie. Je to strašne nepohodlné a nedá sa s ničím hýbať lebo Web Devenloper 2010 Ultimate sa mi stále snaží akoby napovedať ako mám a kam presunúť jednotlive komponenty. U...

ASP.NET WebForms

11 odpovědí

11.05.2010 15:30

Šprici

Problem s dynamickym vykreslovanim (VB 2005 Express)

Zdravim,mam tu opet nejaky problem,tentokrat jde o program,do ktereho zadam 3 hodnoty - polomer nebo prumer kruznice (v px),a jeji vzdalenost od osy x a y ,a pak vykresli kruznici. Jde o to,ze nevim,jak primo zavolat proceduru,ci jak proste prekreslit cely formular,aby se zde kruznice objevila,to...

VB.NET, WinForms, Grafika

2 odpovědí

10.05.2010 23:39

anonym

sqlce - zabezpecenie proti padu

Caw. Program pracuje s databazou sql compact edition, a potreboval by som, aby ak pocet riadkov ktore vyhovuju dotazu na databazu je 0 aby program nespadol, resp. nevyhodil chybu. Dotaz: Pripojenie, vykonanie dotazu a vypis hladanej hodnoty.

VB.NET, Databáze

1 odpovědí

10.05.2010 19:55

Martin

MS Charts

Dobrý den, potřeboval bych poradit nějaký článek, návod, web stránku, nebo něco, jak uložit graf do souboru jpeg apod.

ASP.NET WebForms

0 odpovědí

10.05.2010 17:20

anonym

Konverze projektu .Net 2 -> .Net 3.5

Zdravím, mám win form projekt psaný v .Net 2 a chtěl bych ho převést na .Net 3.5 (konečně se u nás ve firmě upgradovalo...) Nastavení jsem změnil následovně: V propertiers projektu jsem na kartě Compile kliknul na tlačítko Advanced Compile option a následně jsem v dialogu nastavil target fr...

.NET

2 odpovědí

10.05.2010 14:46

Honza Dědek

Zápis do súboru na ASP.NET Serveri

Dobrý den , hladám už dlhší čas v googli niaky kód ktorým by som zapisoval do súboru uloženom napríklad v zložke Bin , App_Data (k zložkám by nemal mať prístup bežný užívatel). Našiel som zdrojové kódy , ktoré dokážu čítať a zapisovať do súborov na disku užívatela , ktorý prehliada moju stránku ...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

10.05.2010 13:08

Šprici

SizeOf referenčního typu

Dobrý den, lze nějak v CF.NET zjistit aktuální velikost referenčního typu. V C# je kl. slovo sizeOf v VB asi není. A i sizeOf zjistí podle dokumentace velikost hodnotového typu ne referenčního. Na netu jsem našel možnost: objekt serializovat a zjistit si velikost streamu, ale v CF není bin...

VB.NET, Compact Framework

4 odpovědí

10.05.2010 11:28

Tomáš Herceg

Velké číslo

Můžu někoho poprosit o radu jak sečíst a odečíst dvě čísla delší než datavý typ Double a Long? Vypsání bych potřeboval do Inputboxu. Prosím pošlete někdo exe soubor na [email protected] Opravdu nevím jak,zkoušel jsme číslo převést i do typu string :/

VB6/VBA

3 odpovědí

10.05.2010 11:16

Tomáš Herceg

Parametry procedury

Dobrý den, vytvářím website ve Visual Studiu 08, programovací jazyk VB a k tomu mám databázi v sql serveru 08. Pomocí formuláře uživatel vyplní parametry stored procedury...viz. ukázka. Problém je, že nevím jak předat parametry z checkboxlistu. Poradíte mi? Ukázka: Dále bych se chtěl...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

10.05.2010 10:50

Tomáš Herceg

Automatický email

Dobrý den, mám vytvořený formulář pro odesílání automatického emailu, viz níže. Všechno funguje jak má, jenom se mi nelíbí, že ve web.config je natvrdo nastaveno smtp spojení. Chtěla bych, toto nastavení přemístit do nějakého, nejspíše textového, souboru a pouze tento soubor k formuláři p...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

10.05.2010 10:47

anonym

Problem s ukončením aplikace

Mám problém,když se soubor z nějakého důvodu nestáhne a příkaz Kill nemá co smazat,tak to vyhodíto hlášku a chce to ukončit aplikaci,je nějaká vyjímka ? aby to ten krok mazani když neni co prostě přešlo dál stačí jen navést.

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

10.05.2010 10:44

Tomáš Herceg

SQL Server Management Studio

Zdravím vás, Po nainštalovaní SQL Server Management Studia 2008 sa mi otvoril súbor SQL Server Installation Center a neviem sa pohnúť ďalej. Napadlo ma, že skúsim stiahnuť SQL Server Management Studio 2005, ale moje verzia Web Developer-a je 2008. Máte s tým niekto skúsenosti ?

Offtopic, Databáze

3 odpovědí

10.05.2010 10:34

Tomáš Herceg

zápis do filu na síti

Dobrý den, na síti mám umístěný file, log, do kterého se zapisují zprávy od všech uživatelů. - program otevřen - program zavřen - zapsáno do souboru - .... Potřeboval bych ošetřit přístup do filu tak, aby: - pokuď možno vždy bylo do logu zapsáno - nevznikla žádná kolize. - log mohl být p...

VB.NET

3 odpovědí

10.05.2010 9:16

Petr Sedláček

hybanie s obrazkami

Dobry den. Chcel by som sa opytat, ze: - vytvorim si vo VB2008 Form - umiestnim tam PictureBox - nacitam donho obrazok JPG Da sa za behu programu hybat s danym obrazkom (chytim mysou a posuniem kam chcem) alebo nie, teda je to napevno dane. A ak da, tak ako to zapisat. PS: nemam na mys...

VB.NET, Algoritmy

2 odpovědí

10.05.2010 8:27

anonym

Hledám programátora VB

Dobrý den, chtěl bych vbnet.cz požádat o nemazání této diskuze i když s kódovou pomocí to nemá nic společného.(pokud někoho seženu napíši to zde pro smazání) Hledám schopnějšího člověka se znalostí VB pro opravu klienta herního portálu. Máte-li někdo zájem ozvěte se mi na ICQ: 597 544 116 ...

Offtopic

0 odpovědí

09.05.2010 15:53

Jan Riedl

Master Page Problém

Nazdar , skúšam používať masterpage ,ale vyskytol sa mi pritom problém. Ak vytvorím master page a začlením ho do default.aspx a nastavím aby stránka default.aspx predvolene zobrazovala všetko z masterpage tak už d&#39;alej nemôžem upravovať stánku default.aspx :( a ked&#39; nastavím aby som si st...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

07.05.2010 14:52

Šprici

<< < 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se