Nové téma
Dobrý den, rád bych se poradil co může být příčinou, že na jednom počítači je problém s pamětí (vyhazuje to chybu OutOfMemoryException) a na jiných ne ? danný stroj má W7. Předem děkuji
C#
Ondřej Linhart
Zdravím a mám dotaz jestli už vyšlo VS 2010 EE. Nepodařilo se mi to najít. Díky. Jan
Visual Studio
anonym
Mám komponentu odvozenou od TextBoxu s property Minimum a Maximum Jde o to, že pokud nastavím Maximum menší než Minimum, tak se změněná hodnota Minima zobrazí až když se přepnu do políčka hodnoty Minima. Potřebuji aby se hodnota změnila okamžitě, tak jak to funguje u NumericUpDown. Vím, že o p...
VB.NET, WinForms
Pavel Bureš
Ahoj, jsem začinající programator a snažím se už teď něco vytvořit. Mé již vytvořené projekty jsou opravdu jednoduché a tak chci přejít k něčemu složitějšímu. Do teď jsem pracoval jen ve "form" a tak se chci zeptat jaky jak mám udělat tlačítko, aby si po kliknutí form1 změnil na form2. ...
Pavel Hlávka
Nazdar , pokúšam sa už asi dve hodiny presunúť pred CheckBoxList1 viacero TextBox-ou , ale nedarí sa mi to a vždy mi to hodí nižšie. Je to strašne nepohodlné a nedá sa s ničím hýbať lebo Web Devenloper 2010 Ultimate sa mi stále snaží akoby napovedať ako mám a kam presunúť jednotlive komponenty. U...
ASP.NET WebForms
Šprici
Zdravim,mam tu opet nejaky problem,tentokrat jde o program,do ktereho zadam 3 hodnoty - polomer nebo prumer kruznice (v px),a jeji vzdalenost od osy x a y ,a pak vykresli kruznici. Jde o to,ze nevim,jak primo zavolat proceduru,ci jak proste prekreslit cely formular,aby se zde kruznice objevila,to...
VB.NET, WinForms, Grafika
Caw. Program pracuje s databazou sql compact edition, a potreboval by som, aby ak pocet riadkov ktore vyhovuju dotazu na databazu je 0 aby program nespadol, resp. nevyhodil chybu. Dotaz: Pripojenie, vykonanie dotazu a vypis hladanej hodnoty.
VB.NET, Databáze
Martin
Dobrý den, potřeboval bych poradit nějaký článek, návod, web stránku, nebo něco, jak uložit graf do souboru jpeg apod.
Zdravím, mám win form projekt psaný v .Net 2 a chtěl bych ho převést na .Net 3.5 (konečně se u nás ve firmě upgradovalo...) Nastavení jsem změnil následovně: V propertiers projektu jsem na kartě Compile kliknul na tlačítko Advanced Compile option a následně jsem v dialogu nastavil target fr...
.NET
Honza Dědek
Dobrý den , hladám už dlhší čas v googli niaky kód ktorým by som zapisoval do súboru uloženom napríklad v zložke Bin , App_Data (k zložkám by nemal mať prístup bežný užívatel). Našiel som zdrojové kódy , ktoré dokážu čítať a zapisovať do súborov na disku užívatela , ktorý prehliada moju stránku ...
Dobrý den, lze nějak v CF.NET zjistit aktuální velikost referenčního typu. V C# je kl. slovo sizeOf v VB asi není. A i sizeOf zjistí podle dokumentace velikost hodnotového typu ne referenčního. Na netu jsem našel možnost: objekt serializovat a zjistit si velikost streamu, ale v CF není bin...
VB.NET, Compact Framework
Tomáš Herceg
Můžu někoho poprosit o radu jak sečíst a odečíst dvě čísla delší než datavý typ Double a Long? Vypsání bych potřeboval do Inputboxu. Prosím pošlete někdo exe soubor na [email protected] Opravdu nevím jak,zkoušel jsme číslo převést i do typu string :/
VB6/VBA
Dobrý den, vytvářím website ve Visual Studiu 08, programovací jazyk VB a k tomu mám databázi v sql serveru 08. Pomocí formuláře uživatel vyplní parametry stored procedury...viz. ukázka. Problém je, že nevím jak předat parametry z checkboxlistu. Poradíte mi? Ukázka: Dále bych se chtěl...
Dobrý den, mám vytvořený formulář pro odesílání automatického emailu, viz níže. Všechno funguje jak má, jenom se mi nelíbí, že ve web.config je natvrdo nastaveno smtp spojení. Chtěla bych, toto nastavení přemístit do nějakého, nejspíše textového, souboru a pouze tento soubor k formuláři p...
Mám problém,když se soubor z nějakého důvodu nestáhne a příkaz Kill nemá co smazat,tak to vyhodíto hlášku a chce to ukončit aplikaci,je nějaká vyjímka ? aby to ten krok mazani když neni co prostě přešlo dál stačí jen navést.
Zdravím vás, Po nainštalovaní SQL Server Management Studia 2008 sa mi otvoril súbor SQL Server Installation Center a neviem sa pohnúť ďalej. Napadlo ma, že skúsim stiahnuť SQL Server Management Studio 2005, ale moje verzia Web Developer-a je 2008. Máte s tým niekto skúsenosti ?
Offtopic, Databáze
Dobrý den, na síti mám umístěný file, log, do kterého se zapisují zprávy od všech uživatelů. - program otevřen - program zavřen - zapsáno do souboru - .... Potřeboval bych ošetřit přístup do filu tak, aby: - pokuď možno vždy bylo do logu zapsáno - nevznikla žádná kolize. - log mohl být p...
VB.NET
Petr Sedláček
Dobry den. Chcel by som sa opytat, ze: - vytvorim si vo VB2008 Form - umiestnim tam PictureBox - nacitam donho obrazok JPG Da sa za behu programu hybat s danym obrazkom (chytim mysou a posuniem kam chcem) alebo nie, teda je to napevno dane. A ak da, tak ako to zapisat. PS: nemam na mys...
VB.NET, Algoritmy
Dobrý den, chtěl bych vbnet.cz požádat o nemazání této diskuze i když s kódovou pomocí to nemá nic společného.(pokud někoho seženu napíši to zde pro smazání) Hledám schopnějšího člověka se znalostí VB pro opravu klienta herního portálu. Máte-li někdo zájem ozvěte se mi na ICQ: 597 544 116 ...
Offtopic
Jan Riedl
Nazdar , skúšam používať masterpage ,ale vyskytol sa mi pritom problém. Ak vytvorím master page a začlením ho do default.aspx a nastavím aby stránka default.aspx predvolene zobrazovala všetko z masterpage tak už d'alej nemôžem upravovať stánku default.aspx :( a ked' nastavím aby som si st...
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít