Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 > >>

Kliknutí

Zdravím Mám v aplikaci (konsole) menu a potřeboval bych zjistit, jak v podmínce napsat, že jsem stiknul nějaké tlačítko, např. - &quot;k&quot; ? Mělo by to tedy vipadat nějak takto : A za to - &quot;stiknuta kl....&quot; se má dosadit ta pomínka, s kterou potřebuji poradit... Díky

C#

5 odpovědí

01.12.2024 23:36

Denisa Mirkova

Protokol událotí je plný

Zdravím při propojování databáze se mi zobrazuje hláška &quot;Protokol událostí je plný&quot;. Neví někdo jak to odstranit ? Díky Jan

WinForms

7 odpovědí

08.10.2013 12:34

anonym

otočení formuláře ve WinMobile

Zdravím Po dlouhé době řeším další problém. Potřebuji, aby se při spuštění aplikace otočil formulář do vodorovné polohy. Myslel jsem, že bude stačit u Designeru otočit Skin o 90°, ale očividně to nestačí. Když si aplikaci spustím v telefonu, neotočí se, ale objeví se posuvníky. Díky za pomoc

VB.NET

10 odpovědí

25.05.2011 9:31

Antonín Marko

LinkButton ve vlastní komponentě

Ahoj. Mám vlastní komponentu, ve které dynamicky vytvářím LinkButton a přidávám jí nějakou událost: a dále mám událost: Když ale kliknu na ten LinkButton, přesměrování nenastane. P.S.: Vím že by se tu víc hodil HyperLink, ale tohle je jenom test té události. Když tam dám něco jiného, ...

ASP.NET WebForms

30 odpovědí

21.12.2010 10:17

anonym

Dynamické generování obsahu filtru pro GridView

Zdravím, mám tento problém. Potřebuji filtrovat zýznamy v GridView pomocí několika DropDovnlistů. Problém mám s jejich naplnění při pužití některého z filtrů. Chci aby obsahovali jen relevatní informace k daným záznamům v GridView. Dropdownlisty plním pomocí SqlDataSource a to něčím takovým O ...

C#, ASP.NET WebForms, Komponenty

3 odpovědí

09.12.2010 10:23

anonym

OutOfMemoryException

Dobrý den, jsem začátečník a rád bych se zeptal proč může vznikat chyba &quot;OutOfMemoryException was unhandled&quot;. Tuto hlášku to vždy ukáže cca po 10-15 min od spuštění aplikace. Četl jsem podobná témata a myslím že s mojí 4gb pamětí by problém být neměl, žádné obrázky v aplikaci nemám (...

VB.NET

11 odpovědí

08.12.2010 15:17

anonym

Controls.Add

Ahoj. Mám problém. Na stránce web user control a v něm tlačítko, které mi po stisknutí přidá do datové složky soubor. Při načítání stránky, procházím foreachem datovou složku, a pro každý soubor vytvořím komponentu. Problém: Pokud stitknu tlačítko, soubor se vytvoří, ale komponenta se zo...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

07.12.2010 4:33

anonym

DropDown

Ahoj, jak u DropDown udělat aby se id zobrazeného názvu kategorie zapsalo do druhé tabulky???

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

05.12.2010 22:48

Michal Jelínek

Zobrazenie dat v textboxoch

Dobrý den! Chcel by som vas poprosiť o radu: Mam rozpracovany program, kde som si vytvoril formular ktory je určeny k tisku. Mam tam hodne textboxov ktore zobrazuju data ktore sa na danom HW nameraju, potreboval by som tieto data uložiť do suboru zo všetkych textboxov pripadne comboboxov pr...

VB.NET, WinForms

0 odpovědí

05.12.2010 21:43

Peter Hajlík

V As Xml.XmlNode In Data.SelectNodes nesmí být nula?

Dobrý den, metodou &quot;pokus/omyl&quot; jsem pochopil, že např zde: není možné použít uvnitř proměnné nulu (a je jedno jestli je na začátku, uprostřed nebo na konci). Proč tomu tak je a jak se to dá obelstít? Pokud je Promenna2 jako string s hodnotou D32, tak je to OK (neobsahuje 0), ale pok...

VB.NET, Algoritmy, XML

3 odpovědí

05.12.2010 20:19

Tomáš Herceg

Výpis učitého počtu znaků

Zdravím Potřeboval bych poradit,ja bych mohl z buňky, v níž mám nějaký text, o délce více než 2000 znaků, vypsat prvních (například) 200 znaků ? Úplně nejlepší by bylo, kdyby šlo vypsat určitý počet slov, ale přemýšlel jsem, aby něco takového vůbec bylo. Díky za odpovědi...

SQL

2 odpovědí

04.12.2010 15:02

Milan Suk

Autosave

Dnes ještě jeden dotaz. Mám napsanou třídu, která mi zajišťuje ukládání. Chtěl bych aby probíhalo i automatické ukládání např. po deseti minutách do vlastního souboru pro případ výpadku proudu, či uživatelské chybě, že aplikaci zavře bez uložení (i když je varován) Jelikož se bude aplika...

VB.NET, WinForms

7 odpovědí

03.12.2010 22:59

Tomáš Herceg

static void Main()

Klíčové slovo void říká, že metoda Main nevrací žádnou hodnotu. Prosim jestly by mi to nemohl nekdo upresnit

C#

2 odpovědí

03.12.2010 21:25

Michal Plško

Otevírání souboru přetažením na ikonu programu

Dobrý den, mám soubor s MEZEROU v názvu a u něj mám nastaveny při otevírání: &quot;C:\...\cesta\program.exe&quot; %0 Kliknu, vše se provede, jak má, ale když chytnu soubor a přetáhnu jej na ikonku programu, tak se zobrazí chyba: Illegal characters in path. Oddělám, mezeru a je to v pohodě. ...

Offtopic

6 odpovědí

03.12.2010 19:13

anonym

2 × FK do jedné tabulky

Ahoj all, prosím nevíte jak udělat abych mohl mýt 2× Foreign Key v jedné tabulce prostě potřebuju aby se vypisovalo jak ID kategorie tak i ten nadpis

SQL, Databáze

15 odpovědí

03.12.2010 16:55

Michal Jelínek

Problémy s hide/show u panelů

Dobrý den, mohl byste mi prosím někdo vystvětlit proč níže uvedený kód funguje, při kliknutí na RadioButton1 a přikliknutí na RadionButton2 již nefunguje? Na formuláři je celkem 8 radiobuttonů, kterými se takto přepíná, který panel bude aktivní. S žádným jiným panelem kromě prvního není problém...

VB.NET

4 odpovědí

03.12.2010 13:29

anonym

pridanie zaznamu access

Caute toto je kod ktorym pridavam zaznam do access databazy ale insert nefunguje lebo hlasi mi chybu: Index alebo hlavný kľúč nemôžu obsahovať hodnotu Null. nechapem ved ja tam v tej tabulke mam jediny PK a to je stlpec ID, ktory jednak cez insert nezadavam lebo ho mam nastaveny na aut...

SQL, ADO.NET, Databáze

2 odpovědí

02.12.2010 23:09

Ján Holub

Přerušení zavírání aplikace při kliknutí omylem na "X"

Dobrý den Prohledával jsem usilovně a dlouho i zkoušel googlit, ale nejsem úspěšný. Když zavírám aplikaci přes menu, tak si ošetřím kliknutí hláškou, že neuložené informace budou ztraceny a pokud kliknu na cancel button, tak ukončení aplikace přeruším. Ale pokud kliknu na &quot;X&quot; v...

WinForms, .NET

1 odpovědí

01.12.2010 13:04

Radek Heil

Comapct framework - Icon Reisze

Dobry den, uz par dni sa bortim s resizovanim ikon v .NET CF... nepoznal by niekto nahodou nejaky sikovny sposob akym zmenit velkost ikony napriklad z 32x32 na 16x16 aby zostala zachovana transparentnost ? [v nasom projekte vyuzivame haldu ikon a nie kazda z nich je nakreslena pre vsetky rozme...

VB.NET

2 odpovědí

01.12.2010 12:37

anonym

parametr pro insert z metody v C# kódu

Zdaravím, mám na stránce formview a jako jeden parametr pro insert bych potřeboval návratovou hodnotu z metody, kterou mám v C# kódu a pořád nemůžu najít jak to zapsat. Někde jsem našel že do definice parametru přidám To mi ale nefunguje, nevíte jak by se to dalo zapsat?

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

30.11.2010 21:19

Tomáš Herceg

<< < 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se