Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 > >>

Z čoho sa učiť

Nazdar , začal som sa venovať ASP.NET a Silverlight. O cvhvílu mi končí školský rok a budem mať viac času na učenie ,ale neviem cez čo sa mám učiť. Ked som sa učil VB.NET ako 13 ročný používal som tutorial videá na youtube.com alebo som sa učil z hotových projektov na internete. Myslíte že tak...

Offtopic

6 odpovědí

08.12.2010 14:45

Jakub Šust

Play mp3 z Resource MCI

Dobrý den, je nějaký způsob jak přehrát hudbu ve formátu mp3 z resource pomocí API MCI? Mám mp3 písničku a potřebuju ji nějak chránit, aby ji jen tak nebylo snadné získat a napadlo mě ji jednoduše dát do resource, ale nedaří se mi ji přehrát. Přehrávání provádím:

VB.NET

15 odpovědí

28.06.2010 17:33

anonym

Silverlight - Posielanie dát v Session

Dobry den , zaujala ma technológia Silverlight. Potreboval by som niakim spôsobom posielať údaje a napadlo ma že sa tomu podobá chat a tak som skúsil niečo nájsť v google. Našiel som toho naozaj vela ale vsetko je pisane v C# :(. To posielanie dat by som potreboval v Session ,teda nevydia tie uda...

VB.NET, Silverlight

3 odpovědí

15.06.2010 17:29

Tomáš Herceg

detekce Linux

Zdravím všichni, měl bych jednu šťouravou otázku. Existuje ve VB .NET způsob, jak na vzdáleném PC zjistit distribuci linuxu? Diky za pomoc

VB.NET

8 odpovědí

09.06.2010 13:34

Martin Kuranda

DatagridView a skrývání sloupců

Zdravím, přidávám uživatelům možnost aby si v mé aplikaci zvolili které sloupce v DGV se jim zobrazí. Mám 2 různé na sobě nezávislé DGV, sloupce v nich skrývám přes: Uživatel si zvolí sloupce, ty se schovají-to je ok. Ale když načtu znovu data tak se mi v jednom DGV zobrazí zase všechn...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

09.06.2010 8:53

Honza Dědek

Soucasny beh 2 aplikaci

Pratele, mam aplikaci.exe a v win xp bezi ok. Potrebuji jich vsak spustit nekolik a to uz se mi nedari pokud jiz jedna bezi. To ani pokud aplikaci.exe zkopiruji a prejmenuji. Poradite cim to muze byt? V programu, ve windows? Dekuji. PH

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

08.06.2010 14:28

anonym

VS 2005 C# DirectX SDK

V knize Programujeme 3D hry v C# jsou na dodaném cd zdrojové kódy jedné hry. když je spustím, VS vypíše chybu

VB.NET

1 odpovědí

07.06.2010 21:34

Tomáš Herceg

Nastavení pozadí označené položky v listboxu

Jal nastavit pozadí označené položky v listboxu?

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

07.06.2010 19:57

Michal Plško

Označení itemu v selectboxu pravým tlačítkem

Potřeboval bych aby se když kliknu pravým tlačítkem na nějakou položku v listboxu tak aby se označil normálně jako když kliknu levým.

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

07.06.2010 19:25

Michal Plško

Barva tříd

Dobrý den, lze nějak ve VS08 ve VB nastavit podobné barvy jako má C# ? chtěl bych světle modrou barvou zvýraznit třídy. Děkuji za nápovědu

VB.NET

2 odpovědí

07.06.2010 17:46

Honza Dědek

Auto klik

Dobrý den, mám dotaz ohledně naprogramovaného kliku, ani tak neřešim pozici cursoru to už nějak zvládnu ale nemám potuchy jak napsat kod který prostě klikne myší nic víš, děkuji mnohokrát za rady.

C#, VB.NET, WinForms

8 odpovědí

07.06.2010 16:12

anonym

User control ve WPF

Zdravím, trošku jsem pokročil ve WPF co se týká grafické podoby controlů a tak jsem si chtěl pomocí UserControl vytvořit svoje tlačítko. Vložil jsem tedy do projektu userControl se jménem UButtonStandart a nastavil vzhled. Potud je vše ok. Problém je však s nastavením některých property. P...

VB.NET, WPF

2 odpovědí

07.06.2010 14:10

Honza Dědek

XNA - Draw

Ahoj, muze mi nekdo napsat, jak se nastavuje prusvitnost nejake barvy v 2D obrazku? Chci vykreslit na obrazovku panacka a bile okoli nechci, aby se uplatnilo. Pak mam jeste jeden obrazek a ten ma zase cerny okoli. Da se tedy pro kazdy obrazek nejak urcit, ktera barva se nema uplatnit pri vykresl...

XNA

2 odpovědí

05.06.2010 14:29

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Silverlight 4 - podniková aplikace

pluskovecDobrý den, chtěl bych se zeptat na pár otázek ohledně Silverlight 4 dále jen S4. Chtěl bych vytvořit podnikovou aplikaci v S4, která by měla tuto strukturu. 10-15 modulů A každý z těchto modulů by měl (+- 20 až 50) formulářů. Dále bych chtěl využít vlastní User Controly například ve...

ASP.NET WebForms, Silverlight

17 odpovědí

05.06.2010 11:23

Šprici

CreateUserWizard s javascriptem

Dobrý den, mám funkční formulář pro vytvoření nového účtu, kde po vyplnění, kde ve druhém kroku (asp:CreateUserWizardStep) zadá zákazník UserName, Password, ConfirmPassword a Email (umístěné v ContentTemplate) a kliknutím na tlačítko (umístěné v CustomNavigationTemplate) vytvoří účet. Vše fungo...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

03.06.2010 13:32

David Baroch

Editor s výstupem HTML

Potřebuji udělat velmi jednoduchý editor. Ve formuláři mám v současné době textbox pro nějaký popis. Potřebuji, aby bylo možné popis psát tučně, kurzívou a možná změnit barvu a velikost písma. Problém je, že výsledný text bude aplikace exportovat do nějaké cizí webové aplikace na web a tudíž jim...

VB.NET, WinForms, HTTP/HTML

1 odpovědí

03.06.2010 11:20

Tomáš Herceg

Pridať riadok

Dobrý deň , natrafil som na ,pre mňa velký &quot;otáznik&quot; a to ten ,že pri použití kódu : Na riadku : S použitím Environment.NewLine sa nepridá nový riadok. Skúšal som to s použitím : ale aj : Riadok sa nechce pridať a neviem prečo :/ . Skúšal som aj vbNewLine , ale nič nepomohlo...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

03.06.2010 11:14

Tomáš Herceg

Objekt jako DataSource - výběr

dobrý den, rád bych se poradil jak vyřešit výběr položky např. ListBoxu pokud je napojen na data přes DataSource? Musím předávat info a sám ošetřovat výběr konkrétní položky nebo toto lze nějak přímo? a obráceně, jak dostat zpět informaci o vybrané položce po zavření dialogu? Nebo to musím ...

C#

1 odpovědí

02.06.2010 21:19

Ondřej Linhart

Archív s ikonami

Existuje nějaký archív s ikonami, který by se dodával v rámci Visual Studia? Kde berete standardní ikony (open, save...) do svých aplikací?

Offtopic

2 odpovědí

02.06.2010 13:30

Ondřej Linhart

TCP sockety

Dobrý den, mám funkční program pro TCP client/server připojení a posílání dat. potýkám se s vlastní neznalostí jedné věci. Nejde mi po ukončení spojení funkcí Close() úspěšně znovu spojení vytvořit. Hlásí mi to exception, že mySocket již existuje. Nerozumím tomu, kdy se ukončují jednotlivé proce...

VB.NET, Threading, I/O operace

2 odpovědí

01.06.2010 16:38

anonym

<< < 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se