Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 > >>

System.Runtime .InteropServices.COMException

Zdravím, mám problém s instalací přes ClickOnce na jednom jediném počítači s Win XP. Při instalaci vyhodí program hlášku s oznámením &#39;Aplikaci nelze spustit&#39; nepomohlo ani odinstalování předchozí verze přes kterou se původně měla natáhnout aktualizace. V txt souboru s podrobnostmi o in...

VB.NET

5 odpovědí

28.04.2011 13:03

anonym

MySql a VB

Začínám s Visual Basic a než se zeptám chtěl bych vám moc poděkovat za články které sem píšete. A teď k otázce: Dokáže VB pracovat s MySql databází, která je na internetu? To znamená že když znám IP adresu serveru, přístupové jméno a heslo můžu data z db požít v mojí aplikaci?

VB.NET, Databáze

3 odpovědí

03.06.2010 18:27

anonym

Práce se souborem (*.txt ?)

Dobrý den, jsem začátečník, jak v programování, tak ve VB.net a potřeboval bych poradit. Visual Basic 2008 Express Vytvořil jsem formulář, který obsahuje ComboBox, Button a nějaké labely a textboxy. V souboru *.txt jsou tři typy dat Jméno, Mód a Částka, vždy po trojicích, které se opakují...

VB.NET, Architektura, Optimalizace

9 odpovědí

28.05.2010 19:06

Tomáš Herceg

DataGridWiew

Prosí moc o radu: ve VisualStudiu 2008: mám vytvořenu vlastní dtb v acces/2007 (nebo i akualizované starší verze).Po vytvoření spojení (dataset) a vytvoření ostatních prvků vč. DatagridWiew, mi grid po spuštění vše zobrazí z vytvořené mdb tabulky a načte vše bez chyb. Jakmile však provedu změn...

VB.NET, WinForms, Databáze

2 odpovědí

18.05.2010 18:03

Aleš Potměšil

Tisk ve VB 2010 EE

Zdravím všechny nainstaloval jsem VB 2010 EE. Nejde mi ale vytisknout kód barevně. Což v 2008 chodilo bezvadně. Nemá někdo nějakou radu? Díky Jan

VB.NET, Tisk

6 odpovědí

18.05.2010 14:53

Ondřej Linhart

IO.File.Exists

Dobrý den, mám problém s ověřením dokumentu na síti. 1) Otevřu program a pomocí LoadFile dialogu načtu data. 2) Kliknu na tlačítko, které zobrazí ListView s názvem dokumentu a cestou k němu. 3) Ukončím program, cesta k dokumentu se uloží. 4) Otevřu program, cesta k dokumentu se načte, dokume...

VB.NET, I/O operace

2 odpovědí

18.05.2010 12:02

Petr Sedláček

Ovládání komponenty z jiného formu

Dobrý den, mám poměrně triviální dotaz, ale bohužel jsem na řešení nepřišel.Uvedu příklad ve vb.netu: Mám form1 a form2.Na formu1 mám umístěný textbox.Na formu2 tlačíko, přičemž v tlačítku je následující kód. Form1.TextBox1.text= &quot;blabla&quot;. Otázka zní: Jak mohu přistoupit v jazyce C# ke...

C#, Komponenty

3 odpovědí

18.05.2010 10:44

Tomáš Herceg

Zápis dat do SQL table

dobrý den, měl bych následující dotaz. Mám v provozu webovou aplikaci ASP.NET do které se uživatel musí autentifikovat přihlášením. Potom může z aplikace vybrat data a stiskem tlačítka je z těchto dat následně vytvořen PDF document, který lze buď uložit na disk nebo přímo tisknout. Chtěl bych ...

ASP.NET WebForms, Databáze

4 odpovědí

18.05.2010 9:05

anonym

Dá se nějak vypnout zaokrouhlení ?

Zdravím, mám problém s automatickým zaokrouhlením. Potřebuji vydělit celé číslo stem abych dostal dvě desetinná místa a ono mi to vyhodí vždy číslo celé. Zkoušel jsem taky ale nefunguje. Neví někdo jak na to? Pavel

VB.NET

4 odpovědí

18.05.2010 7:05

Pavel Hlávka

Práca so súbormi

Tuto na vbnet.cz som bohužial nenašiel tutoriál o práci so súbormi pomocou ASP.NET + VB.NET. Učím sa ASP.NET a jeden z prvých projektov ma napadlo spraviť niečo ako WebDeleteOperatingSystem cez ktorý by sa dalo získať prístup na disk používatela ktorý prehliada web stránku. Do TextBox-u by napísa...

ASP.NET WebForms

7 odpovědí

17.05.2010 15:41

Šprici

Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě

Musím se s váma podělit cennou o jednu zkušenost i když se netýká přímo programování:) Včera jsem potřeboval na jednom PC v práci zazálohovat na DVD nějaké věci. Nevěděl jsem jestli je PC vybaveno DVD vypalovačkou nebo jen čtečkou, tak jsem vlezl do správce hardware, našel si typové označení ...

Offtopic

3 odpovědí

17.05.2010 10:43

Šprici

Visual Basic 2008 EE - instalace

Používám VB 2005 EE a MSSQL 2005. Potřeboval jsem nainstalovat i VB 2008 EE, abych mohl otevírat a testovat některé hotové projekty. Hned na počátku instalace se mi však objeví hláška:Requirements and Software Prerequisites Visual Studio 2008 Service Pack 1 An earlier version of Microsoft Visu...

VB.NET, Visual Studio

6 odpovědí

17.05.2010 9:50

Jaroslav Rajchl

Settings a vlastní objekt ?

Dobrý den, rád bych se zeptal jestli je možné do Settings ukládat i vlastní objekty? Děkuji

C#, .NET

2 odpovědí

16.05.2010 18:39

anonym

Chyba parsování XML: Nenalezen žádný prvek

Dobrý večer. Nainstaloval jsem si Win Server 2008 R2, nastavil jsem práva na složce C:\inetpub\wwwroot kam jsem nahrál svou aplikaci, ale jakmile ji chci spustit, dostanu hlášku : Chyba parsování XML: Nenalezen žádný prvek Adresa: http://localhost/Taskmanager/Default.aspx Číslo řádku 1, sloup...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

15.05.2010 18:59

Tomáš Herceg

Cesta ke složce "Po spuštění"

Zdravím, potřeboval bych zjistit cestu ke složce &quot;Po spuštění&quot; Jde mi o to že chci automaticky spouštět moji aplikaci po startu, ale bohužel nemůžu využít spouštění pomocí zápisu do registru... Dokážu bez problému zjistit cestu ke složce s programy v nabídce start: Za touto vrác...

VB.NET

1 odpovědí

14.05.2010 17:40

Ondřej Linhart

Aktualizace formuláře

Dobrý den, nemohl by mi někdo poradit, jak zobrazit formulář až teprve potom, co jsou všechny komponenty načtené a aktualizované? Při spuštění programu je to doslova porod, než se formulář konečně zobrazí tak jak má. Nejdříve tam některé komponenty chybí, místo nich je průhledné okénku skrz něj...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

12.05.2010 23:28

Ondřej Linhart

Okno WPF

Dobrý den potřeboval bych pomoc s otevřením WPF okna(XAML) tento kód mi nefunguje .-( Děkuji za radu.

VB.NET, WPF

1 odpovědí

12.05.2010 13:17

Tomáš Herceg

Navázání da.fill

Dobrý den, mám následující problém s naplněním DataTable pomocí fill. připojuji se přes GPRS T-mobile k DB. Z nějakého důvodu se spojení po cca 20-30 sekundách ukončí z důvodů zaslání RST segmentu (to nevím proč). Pokud da.fill(tabulka) stihne tabulku naplnit, je vše OK. Bohužel u pár tabul...

VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze

1 odpovědí

11.05.2010 14:03

Ondřej Linhart

SQL dotaz - nejbližší vyšší hodnota

Zdravím. Potřebuji z MySQL databáze vybrat nejbližší vyšší hodnotu v daném sloupci (jenom jednu) - v tomto případě datum. Jak zní takový SQL dotaz? Děkuji.

VB.NET

2 odpovědí

11.05.2010 13:55

anonym

SQL dotaz do proměnné

Zdravím, našel jsem si tento kód: Jde mi hlavně o část label2.text= výsledek z databáze, ale nějak se v tomto ztrácím potřebuji to bez OleDbDatarer (ani nevím čím to u sebe nahradit :)))

VB.NET, SQL

1 odpovědí

11.05.2010 9:10

Petr Mašek

<< < 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se