Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 > >>

Nákupní košík C#

Dobrý den, na internetu jsem nalezl tento tutoriál na jednoduchý nákupní košík: http://net.tutsplus.com/tutorials/other/build-a-shopping-cart-in-aspnet/ V článku mají ve třídě Product.cs jen zapsané produkty staticky. Rád bych, aby se produkty načítali z databáze dynamicky. Chtěl bych V...

ASP.NET/IIS, Databáze

4 odpovědí

11.05.2010 9:51

anonym

wizard step

Zdravím! Co musím provést, aby se mi tlačítka ve formuláři Next, Previous, Finish atd. zobrazovala v češtině (Další, Předchozí, Dokončit)? Po spuštění na mém PC jako localhost je to OK, ale na hostitelském serveru se zobrazují uživatelům anglicky. Díky za pomoc Dave

ASP.NET WebForms

8 odpovědí

10.05.2010 13:48

anonym

customError

Dobrý den, chci se zeptat, co (jaká podmínka) vyvolá customErrors mode, resp. kde mám hledat chybu. Jde o to, že při odesílání odpovědního formuláře na email se uživateli objeví &quot;chyba aplikace&quot;, což je OK, ale nevím kde hledat problém... Díky za odpověď

ASP.NET WebForms

14 odpovědí

10.05.2010 11:14

Tomáš Herceg

Spouštění aplikace pod jiným účtem

Vytvořil jsem si program, který kromě jiného umožňuje spouštět aplikace i pod jiným účtem, než aktuálně přihlášeným. Uchovává název účtu a heslo v zašifrované podobě. Ke spouštění využívám třídu Process a její funkci Start, případně API funkci CreateProcessWithLogonW z knihovny Advapi32. V obou ...

VB.NET, Bezpečnost

6 odpovědí

07.05.2010 19:40

anonym

update command a Narušení souběžného zpracování: Událost UpdateCommand ovlivnila 0 z 1 očekávaných záznamů.

Dobrý den, mám mdb databázi, a tři tabulky, které jsou na sobě závislé relacemi. (VB 2005) Mám v úmyslu změny ukládat co nejčastěji, aby byla data v databázi mdb co nejdříve aktuální. Tabulky mám zobrazené v komponentách datagridview. Z uvedených důvodů volám při eventu CellEndEdit proceduru, v...

VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze

1 odpovědí

06.05.2010 10:50

Jaroslav Rajchl

MasterPage

Nazdar , zaujimal by ma vyznam master page , vedeli by ste mi to niekto opisat ? Docital som sa na tejto stranke ze je to zaclenenie stranky do inej. A koho do koho zaclenujem ? MasterPage do Default.aspx alebo naopak ? a ked surfujem na stranke na ktorej je masterpage ktory sa nemeni tak sa pri ...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

05.05.2010 20:40

Tomáš Herceg

Chyba Workbooks

Dobrý deň. V jednej aplikácii používam otváranie excelu pomocou: Preinštaloval (formát) som systém(win7, office2007,VS2008-všetko ako som mal aj predtým) a začala mi v aplikácii pri spustení príslušnej procedúry vyskakovať chyba: Knižnica typov je neplatná alebo v starom formáte. (Exce...

VB.NET

4 odpovědí

05.05.2010 15:59

Ondřej Linhart

Kreslení do bitmapy

provádím vykreslení do bitmapy. Bitmapa je globální (potřebuji ji v různých metodách) a kreslení volám v samostatné metodě kde vytvářím objekt graphics from image pomocí using. A zde je problém, pokud se vykreslení provede rychle za sebou nebo se volá z více vláken, tak mi to někdy hodí vyjímku,...

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

05.05.2010 14:45

Ondřej Linhart

Klávesové zkratky pro C#

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jakou klávesovou zkratkou lze vložit do kódu v C# složené závorky: Nepochybuji o tom, že zkratka existuje, jenom se mi ji nedaří nalézt. Zkoušel jsem MSDN i google, bohužel neúspěšně. Nenapadá mě jak správně formulovat dotaz pro vyhledávání. Děkuji za rady ...

C#, Visual Studio

4 odpovědí

05.05.2010 10:20

Jindrich Bartosek

CommunicationObjectFaultedException

Dobrý den. Vytvořil jsem si WCF službu pro přístup k datům. Jakmile selektuju data jen několika málo top řádků (do 20ti řádků), vše funguje dobře. Jakmile chci selektovat více(třeba top 100), dostanu vyjímku CommunicationObjectFaultedException, a nemůžu přijít na to, proč tento problém vzniká. S...

C#, WCF/WS

2 odpovědí

04.05.2010 19:48

Tomáš Bezděk

Platnost dat v DataTable

Dobrej, mám Form kde při startu naplním DataTable daty z SQL. Na Formu mám přidány Vlastní Komponenty, v kterých jsou spojeny TextBox(y) a Label(y). Po spuštění Formu zadám data do TextBoxu. Při opouštění tohoto TextBoxu, chci tuto zadanou hodnotu naplnit do DataTable. Jak ale volám Funkci ve ...

VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze

4 odpovědí

04.05.2010 19:06

Lubor Brabec

Mizející hodnota při překrytí procedury Paint

Zdravím, stala se mi nemilá věc a na tuto záhadu ne a ne přijít. Vytvořil jsem si toto: Text, kterým naplňuji nadpis při prvním načtení je v pořádku, ale pokud přejdu z tohoto řádku jinam, tak při ztrátě focusu tohoto řádku dojde ke ztrátě hodnoty. Nevíte proč? Díky moc za pomoc.

VB.NET

0 odpovědí

04.05.2010 11:09

anonym

Chybna panelu nástrojů při psaní příspěvku

Už několik dní mám na tomto webu problém s panelem nástrojů kde jsou tlačítka tučně, kurzíva, podtrhnout a označit blok VB kódu. Místo tlačítek se mi v IE8 zobrazují zástupné obrázky (jako když se odkazujete na neexistující obrázek). Ve FF portable se neukážou ani ty zástupné obrázky a jsou tam j...

Offtopic

2 odpovědí

04.05.2010 8:08

Honza Dědek

Nelze přistoupit do registru ve W7 64bit

Zdravím, mám dotaz. Mám aplikaci která na W7 x86 běhá bez problému a na stroji W7 x64 padá aplikace na chybu &quot;Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu&quot;. Problém je že na tomto stroji nemám VS takže nemůžu ladit ale pomocí PC kde VS mám a postupným umísťováním msgbox abych vedě...

VB.NET

19 odpovědí

03.05.2010 22:35

Martin Klain

Web Project Component not installed

Nazdar :) , pokúšam sa postaviť ASP.NET chat. Na tomto webe som sa dosť o ASP.NET naučil a napadlo ma stiahnuť si z internetu niaku ukážku aby som videl ako to má vizerať aby to bolo profesionálne :). Stiahol som si projekt zo stránky , ktorú si už nepamätám , ale tu je upload toho .rar archívu s...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

01.05.2010 13:38

Šprici

Richtextbox -> *.txt

Zdravim. Zatial sa mi nepodarilo prist na to, ako zapisovat z richtextboxu do txt suboru vzdy do noveho riadku po stlaceni button. Na konci by mali zostat vsetky zadane hodnoty ulozene v txt subore v riadkoch.

VB.NET

1 odpovědí

01.05.2010 12:41

anonym

mazání záznamu z tabulky

ahoj ahoj.. prosím prosím můžete mi napsat kód jak se dá mazat hodnota z tabulky? příklad: mám seznam zaměstnanců v tabulce v excellu... mám combobox, kde vyberu zaměstnance... po kliknutí bych potřeboval, aby se smazal celý řádek,který obsahuje právě jeho příjmení a ostatní se posunuly o jed...

VB6/VBA

0 odpovědí

30.04.2010 15:12

Michal Halačka

HelpProvider

Dobrý den, nevím si úplně rady, jak stiknutím určitého tlačítka na formu otevřít konkrétní stránku uživatelské nápovědy (*chm)... Ať zkouším u tlačítka i HelpProvideru nastavit cokoli, tak to vůbec nic nedělá... Za jakoukoli radu budu vděčná. EDIT PROBLÉMU: nápověda se zobrazí na správné s...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

29.04.2010 21:06

Alžběta Brychtová

Neomezeňe variant k záznamu

Zdravím, do teď jsem tady hledal způsoby řešení (popis cesty), ale teď jsme se dostal do malého rpoblému: do tabulky s žákama potřebuji dostat k žákovi, jaké kroužky navštěvuje (těch může být neomezeně) a netuším jak toto uložit do tabulky. Aby to nebylo tak jednoduché, tak můźe chodit do spo...

Databáze

5 odpovědí

29.04.2010 13:01

Dusan Libo

Seriál XNA

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, ako to vypadá so seriálom o XNA, ktorý tu je myslím si stále velmi populárny. Chystajú sa ďalšie diely? Ďakujem.

Offtopic

1 odpovědí

29.04.2010 9:55

Tomáš Herceg

<< < 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se