Nové téma
Dobrý den, na internetu jsem nalezl tento tutoriál na jednoduchý nákupní košík: http://net.tutsplus.com/tutorials/other/build-a-shopping-cart-in-aspnet/ V článku mají ve třídě Product.cs jen zapsané produkty staticky. Rád bych, aby se produkty načítali z databáze dynamicky. Chtěl bych V...
ASP.NET/IIS, Databáze
anonym
Zdravím! Co musím provést, aby se mi tlačítka ve formuláři Next, Previous, Finish atd. zobrazovala v češtině (Další, Předchozí, Dokončit)? Po spuštění na mém PC jako localhost je to OK, ale na hostitelském serveru se zobrazují uživatelům anglicky. Díky za pomoc Dave
ASP.NET WebForms
Dobrý den, chci se zeptat, co (jaká podmínka) vyvolá customErrors mode, resp. kde mám hledat chybu. Jde o to, že při odesílání odpovědního formuláře na email se uživateli objeví "chyba aplikace", což je OK, ale nevím kde hledat problém... Díky za odpověď
Tomáš Herceg
Vytvořil jsem si program, který kromě jiného umožňuje spouštět aplikace i pod jiným účtem, než aktuálně přihlášeným. Uchovává název účtu a heslo v zašifrované podobě. Ke spouštění využívám třídu Process a její funkci Start, případně API funkci CreateProcessWithLogonW z knihovny Advapi32. V obou ...
VB.NET, Bezpečnost
Dobrý den, mám mdb databázi, a tři tabulky, které jsou na sobě závislé relacemi. (VB 2005) Mám v úmyslu změny ukládat co nejčastěji, aby byla data v databázi mdb co nejdříve aktuální. Tabulky mám zobrazené v komponentách datagridview. Z uvedených důvodů volám při eventu CellEndEdit proceduru, v...
VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze
Jaroslav Rajchl
Nazdar , zaujimal by ma vyznam master page , vedeli by ste mi to niekto opisat ? Docital som sa na tejto stranke ze je to zaclenenie stranky do inej. A koho do koho zaclenujem ? MasterPage do Default.aspx alebo naopak ? a ked surfujem na stranke na ktorej je masterpage ktory sa nemeni tak sa pri ...
Dobrý deň. V jednej aplikácii používam otváranie excelu pomocou: Preinštaloval (formát) som systém(win7, office2007,VS2008-všetko ako som mal aj predtým) a začala mi v aplikácii pri spustení príslušnej procedúry vyskakovať chyba: Knižnica typov je neplatná alebo v starom formáte. (Exce...
VB.NET
Ondřej Linhart
provádím vykreslení do bitmapy. Bitmapa je globální (potřebuji ji v různých metodách) a kreslení volám v samostatné metodě kde vytvářím objekt graphics from image pomocí using. A zde je problém, pokud se vykreslení provede rychle za sebou nebo se volá z více vláken, tak mi to někdy hodí vyjímku,...
VB.NET, WinForms
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jakou klávesovou zkratkou lze vložit do kódu v C# složené závorky: Nepochybuji o tom, že zkratka existuje, jenom se mi ji nedaří nalézt. Zkoušel jsem MSDN i google, bohužel neúspěšně. Nenapadá mě jak správně formulovat dotaz pro vyhledávání. Děkuji za rady ...
C#, Visual Studio
Jindrich Bartosek
Dobrý den. Vytvořil jsem si WCF službu pro přístup k datům. Jakmile selektuju data jen několika málo top řádků (do 20ti řádků), vše funguje dobře. Jakmile chci selektovat více(třeba top 100), dostanu vyjímku CommunicationObjectFaultedException, a nemůžu přijít na to, proč tento problém vzniká. S...
C#, WCF/WS
Tomáš Bezděk
Dobrej, mám Form kde při startu naplním DataTable daty z SQL. Na Formu mám přidány Vlastní Komponenty, v kterých jsou spojeny TextBox(y) a Label(y). Po spuštění Formu zadám data do TextBoxu. Při opouštění tohoto TextBoxu, chci tuto zadanou hodnotu naplnit do DataTable. Jak ale volám Funkci ve ...
Lubor Brabec
Zdravím, stala se mi nemilá věc a na tuto záhadu ne a ne přijít. Vytvořil jsem si toto: Text, kterým naplňuji nadpis při prvním načtení je v pořádku, ale pokud přejdu z tohoto řádku jinam, tak při ztrátě focusu tohoto řádku dojde ke ztrátě hodnoty. Nevíte proč? Díky moc za pomoc.
Už několik dní mám na tomto webu problém s panelem nástrojů kde jsou tlačítka tučně, kurzíva, podtrhnout a označit blok VB kódu. Místo tlačítek se mi v IE8 zobrazují zástupné obrázky (jako když se odkazujete na neexistující obrázek). Ve FF portable se neukážou ani ty zástupné obrázky a jsou tam j...
Offtopic
Honza Dědek
Zdravím, mám dotaz. Mám aplikaci která na W7 x86 běhá bez problému a na stroji W7 x64 padá aplikace na chybu "Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu". Problém je že na tomto stroji nemám VS takže nemůžu ladit ale pomocí PC kde VS mám a postupným umísťováním msgbox abych vedě...
Martin Klain
Nazdar :) , pokúšam sa postaviť ASP.NET chat. Na tomto webe som sa dosť o ASP.NET naučil a napadlo ma stiahnuť si z internetu niaku ukážku aby som videl ako to má vizerať aby to bolo profesionálne :). Stiahol som si projekt zo stránky , ktorú si už nepamätám , ale tu je upload toho .rar archívu s...
Šprici
Zdravim. Zatial sa mi nepodarilo prist na to, ako zapisovat z richtextboxu do txt suboru vzdy do noveho riadku po stlaceni button. Na konci by mali zostat vsetky zadane hodnoty ulozene v txt subore v riadkoch.
ahoj ahoj.. prosím prosím můžete mi napsat kód jak se dá mazat hodnota z tabulky? příklad: mám seznam zaměstnanců v tabulce v excellu... mám combobox, kde vyberu zaměstnance... po kliknutí bych potřeboval, aby se smazal celý řádek,který obsahuje právě jeho příjmení a ostatní se posunuly o jed...
VB6/VBA
Michal Halačka
Dobrý den, nevím si úplně rady, jak stiknutím určitého tlačítka na formu otevřít konkrétní stránku uživatelské nápovědy (*chm)... Ať zkouším u tlačítka i HelpProvideru nastavit cokoli, tak to vůbec nic nedělá... Za jakoukoli radu budu vděčná. EDIT PROBLÉMU: nápověda se zobrazí na správné s...
Alžběta Brychtová
Zdravím, do teď jsem tady hledal způsoby řešení (popis cesty), ale teď jsme se dostal do malého rpoblému: do tabulky s žákama potřebuji dostat k žákovi, jaké kroužky navštěvuje (těch může být neomezeně) a netuším jak toto uložit do tabulky. Aby to nebylo tak jednoduché, tak můźe chodit do spo...
Databáze
Dusan Libo
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, ako to vypadá so seriálom o XNA, ktorý tu je myslím si stále velmi populárny. Chystajú sa ďalšie diely? Ďakujem.
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít