Nové téma
Caw. Neviem ako dostnem vysledok vyhladavnia v databaze do labelu. V databáze by to malo vyhladat cislo, a to cislo chcem dat do labelu. Ako mam pokracovat? a ako zmenim ten dataz aby sa tabulka aj stlpce ktore chcem nacitat menili podla premenej v ktorej bude ulozeny nazov tabulky alebo stlpca? ...
VB.NET, Databáze, .NET
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Dobrý den, obracím se zde s prosbou o radu. Předem bych chtěl podotknout, že nežádám po nikom celé vyřešení mého problému, neboť vím, že to by nikdo neudělal a hlavně vím, že "domácí úkoly" tady nikdo neřeší. Mým cílem je vytvořit virtuální souborový systém (VSS), jinak řečeno systé...
Offtopic
anonym
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Mám vytvořenou web site ve Visual Studiu 2008 a v jedné ze stránek potřebuji na základě uživatelem zadaných údajů vybrat data z databáze. Databázi mám v sql serveru 2008, ve které mám vytvořenou proceduru sp.Vystup, která mi zminovaná data vybírá. Nyní mám...
SQL, Databáze
Nazdar :) , mam take nutkanie poslednou dobou a nuti ma naucit sa nieco nove , teda myslim novy jazyk :). Problem je vtom ze neviem aky si vybrat a nechcel by som sa zbytocne zamotat do niecoho zloziteho. Rozmyslal som aj nad jazykmi pre aplikacie aj pre web stranky. K tim aplikaciam sa mi pozdav...
Turista Tomáš
Dobré poledne. Jelikož vyšlo nové VS2010 a procházím si novinky, dostal jsem se i k URL Routingu, kde jsem narazil na drobný problém. Dostat se v kódu na hodnoty parametrů není problém, ale nemůžu přijít na to, jak se dostat přímo na daný parametr a v podmínce zjistit, jestli v URL ten parametr ...
ASP.NET WebForms
Tomáš Bezděk
Ahoj, nebylo by špatné kdyby vlákna na které bude někým odpovězeno aby se ve výpisu řadily nahoru. Protože když někdo odpoví na nějaký starší dotaz třeba na 3 stránce je docela složité pak hledat jestli je tam nová odpověď nebo ne. Prostě když na něco odpovím aby se to ve výpisu dotazů zařadilo ...
Martin Klain
Zdravím. Mám takový problém. Používam Progressbar při generování pole v Label4 by se mi měl ukazovat stav toho generování. Ale je tam pořád původní hodnota a aktualizuje se to až když to doběhne. Pak se tam ukáže Generuji 100%. Tím ale ten Label4 úplně ztací význam. Rád bych aby se ty procen...
C#, Threading
Tomáš Herceg
Zdravim uz je tu tato tema viem ale nieje tam to co ja by som chcel vediet... Export mi funguje normalne len nastal problem ked som chcel exportnut z bunky obrazok... neviem ako nato. Mam tam totizto asi 900obrazkov co treba dat do katalogu...
VB.NET, .NET
Dobrý den, mám vytvořenou třídu s private proměnnými, které se nastavují pomocí vlastností. Dále jsou ve třídě metody, které tyto private proměnné využívají. Chci se zeptat, zda je lepší k těmto proměnným přistupovat v metodách třídy přes vlastnost nebo k nim mohu přistupovat přímo, pokud vlas...
VB.NET
Dobrý den, včera jsem změnil poskytovatele připojení k internetu z původního (O2 adsl) a změnila se mi tedy i IP adresa. Bohužel jsem zjistil, že mi s touto změnou přestalo fungovat Visual studio 2008 respektive MicrosoftSQLServer. (problém je v připojení k databázi uložené mimo lokální počítač)...
Offtopic, Databáze
David Baroch
Zdravim,probirame uz od zacatku roku ve skole Visual Basic,konkretne verzi 2005,dnes jsem dostal za ukol udelat program,co overi,zda-li je rodne cislo platne,program jako takovy funguje,ale na konci mi to vzdycky jeste hodi msgbox s cislem 1,nevite proc? Zde je muj kod programu:
Dobry den, potreboval bych poradit jaky prikaz pouzit kdyz chci priradit k existujicimu tlacitku kde jsou nastavene makra vypnuti pc. To znamena, ze kdyz zmacknu to tlacitko, tak se mi nejdrive provede prikaz ktery je nastaveny a nasledne bych chtel po dokonceni prvni operace spustit shutdown.exe...
VB6/VBA
Dobrý den, chtěl bych si vytvořit vlastní třídu, která bude pomocí svých metod zpracovávat uživatelem vybraný textový soubor. Mám k tomu dvě malé otázky. 1. Výběr souboru chci řešit pomocí OpenFileDialog a zajímalo by mne, zda by se ve třídě měl umístit do konstruktoru, nebo někde jinde. So...
VB.NET, Algoritmy
Hellis
Chci do Listboxu přidat nějaké položky. Napíšu: ListBox1.Items.Add(a), přičemž a je text z textboxu. Po spuštění to vypíše chybu: {"Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu."} Co to znamená a co s tím mám dělat.
Honza Dědek
Zdravím dělám rezervaci vstupenek jako projekt v základech .NET do školy. Co bych potřeboval udělat: dva propojené DropDownListy. První DDL1: DDL1 načítá z datábáze pomocí: To mi do DDL1 vloží čísla stolu. A teď bych potřeboval aby si uživatel vybral např. stůl č.3 a aby se mu v druhém DDL...
ASP.NET WebForms, SQL
Zdravím, vím, že je tady na to článek, ale nějak nemůžu přijít an to jak načíst data do parametru: V tomto případě se dotaz neprovede... Chybu tuším v špatném načtení proměnné do parametru,, nebo špatně složeném dotazu... Díky moc DuSan
VB.NET, SQL, ADO.NET, Databáze
Dusan Libo
Nazdar , robim program ktori casto komunikuje zo SMTP a FTP servermi a hodilo by sa mi nieco cim by som obisiel firewalli ako comodo , zone alarm atd... . Potreboval by som to pretoze ked niekomu vyskoci okno ze moja aplikacia vyuziva sockety a ze je to nebezpecne tak by sa zmensila pouzivanos...
Ondřej Linhart
Dobrý den, Potřebuji udělat takovou vyukovou aplikaci, kdy na formuláři bude doplněný picturebox a v něm obrázek mapy ČR a já bych na ten obrázek potřeboval kraslit - ale do vrstev - horní část formu by obsahovala checkboxy pro zviditelňování jednotlivých vrstev, mohou být vidět všechny, jen něk...
VB.NET, WinForms, Grafika
Dobrý den, chci se zeptat, jestli náhodou někdo nevíte zda jsou někde na netu legálně ke stažení ikony z excelu, wordu 2007 a dalších MS aplikací? Myslím tím ty ikonky, které jsou v ribbonu a které si můžete naskládat například do panelu rychlý přístup o velikosti 16x16 px. Předem díky za odpo...
Offtopic, Grafika, Office
Caute potreboval by som do programu zakomponovat import udajov z excelu do tabulky databazy sdf. Nemam s takymi vecami absolutne ziadne skusenosti. Mozete ma nejako nakopnut? dikes jano
SQL, Architektura, WinForms, Databáze, Office
Ján Holub
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít