Nové téma
Zdravím, Mám dotaz, zda nejde vymazat pozadí RTB? Při kolizi je druhý text těžce čitelný. Červeně jsem vyznačil okraje. http://img228.imageshack.us/img228/4471/beznzvuyy.png Díky.
VB.NET, WinForms
Honza Dědek
zdravím, tento dotaz navazuje na tento příspěvek: http://www.vbnet.cz/forum-tema--4303-mouse_enter_event_na_cel_233_m_usercontrolu.aspx Jde o toto: 1) Vytvořil jsem si userControl který má fungovat jako kontejner (např. panel) a má nějakou svoji vnitřní funkcionalitu (zajíždění panelu kvůli...
VB.NET, Komponenty
anonym
Dobrý den, Při dlouhotrvajících výpočtech chci znázornit graficky změny proměnných. V přiloženém prográmku jsem neuspěl ani s akcí, ani s timerem. Jsem samouk a nemám se koho zeptat. V MSDN jsem podobný příklad nenašel. Graf by se měl objevit buď po skončení vnitřní smyčky nebo za určitý čas...
Ahoj Jsem začátečník v ASP.NET, takže, jestli napíšu nějakou hloupost, tak na mě prosím nenadávejte :D. U free hostingu Cabrnoch-Host jsem si zaregistroval hosting, který má podporu .NET , MS SQL,PHP a mnoho dalšího...Když jsem tam stránky vytvořené v ASP.NET nahrál,vše fungovalo bezproblémov...
ASP.NET WebForms, SQL, ASP.NET/IIS
Milan Suk
Dobrý den, dotaz je spíše na CSS. Když nastavím CSS, tak aby se Label přesunul na ImageButton, tak se to zobrazuje v každém prohlížeči jinak. Neví někdo prosím, co s tím? Děkuji Martin
ASP.NET WebForms
vytvoril som si nejaké WCF services a potreboval by som ich niekam umiestniť online ale neviem kam. potrebujem na to nejaký špecializovaný hosting? alebo čo k tomu potrebujem?
Entity Framework, Azure, WCF/WS, Databáze
Tomáš Herceg
Zdravím, je možné při každé změně pozice komponent přes WndProc, setřídit pořadí komponenty v Listu podle pozice Y? Díky.
VB.NET, Komponenty, Grafika
Mám dotaz potřebuji hned v deklaraci pole ho naplnit asi 45 slovy po 9 sloupcích a v 5 řádcích. Jak naplnit jednorozměrné pole je jednoduché klasicky jak to bylo v serialu: to je mi jasné. Chápu taky jak vytvořit dvojrozměrné pole, jak do něj vkládat hodnoty, ale přes cyklus For je to zbytečné pr...
VB.NET
Antonín Marko
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda někdo neví o nějaké knihovně, nebo nástavbě vb.net, která by uměla vykreslovat XYZ grafy. Brouzdal jsem po netu již poměrně dlouho a nic vhodného a zdarma jsem bohužel nenašel. MS Charting nabízí 3D vizualizaci grafů nikoliv však vykreslení XYZ grafu. Předem...
Róbert Pavlík
Dobrý den, mám problém s přenositelností programu. Vše funguje jak má do chvile než začnu chtít otevřít soubor programem, přesněji databázi. chyba je : The database file has been created by an earlier version of SQL Server Compact. Please upgrade using SqlCeEngine.Upgrade() method. Nejprve jsem...
VB.NET, Databáze
Zdravím, volně navazuji na toto téma: http://vbnet.cz/forum-tema--4204-ud_225_lost_textchanged.aspx Potřeboval bych udělat stejnou funkci i u RadioBoxu a SelectBoxu, ale u nich vlastnost modified chybí. Díky
Zdravím všechny, Po delší době jsem zavítal opět na tento web kvůli článku o T4 šablonách a když jsem do normálního vyhledávání (ne vyhledávání google) zadal dotaz "t4", zobrazil se mi článek třikrát pod sebou. Doporučuji přidat kontrolu na duplicity do vyhledávání nebo zjistit, o...
Offtopic
Petr Mánek
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda tu někdo neřešil podmíněnou instalaci aplikace s využitím InnoSetupu. Potřeboval bych nějak ověřit, zda již na daném PC neexistuje novější verze aplikace než ta, kterou právě instaluju. V tom případě bych rád uživateli zobrazil o této skutečnosti info dialog ...
Zdravím, mám jednoduchou otázku, jak se většinou řeší když chci vypsat posledně otevřené soubory. Kam se ta informace ukládá? Díky
Roman Zkamene
Ahoj, předem dávám najevo že jsem "hardwerář" a s VB mám malé zkušenosti. Dal jsem dohromady malý LED zobrazovací panel, 80x16 bodů R+G. (202x47cm) postavený na posuvných registrech, řízený P89V51RD2. Krmení přes USB port (modul UMP1B (Asix)). Hledám nadšence, který by byl ochoten pomoc...
VB.NET, Hardware
Dobry den, potreboval by som radu. Vytvoril som nieco ako CHAT ROOM aplikaciu pomocou TCP spojenia. Teraz by som tuto aplikaciu chcel rozsirit o nieco ako Web modul, tzn. vytvorit web stranku s flashom, vnutri ktoreho by som videl obsah chatu -teda bez spustenia klienta.exe To co chcem je ...
Jan Novák
Dobrý den, mám problem se založením databaze... Hází mi to chybovou hlášku: TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio Express ------------------------------ Create failed for Database 'Knihovna'. (Microsoft.SqlServer.Express.Smo) For help, click: http://go.microsoft.com/fwlin...
SQL
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Dobrý deň, používam vo Windows Forms Application WebService a aj posielanie Email-u. Problém je vtom ,že pri prvom spojení trvá odpoved od webservice aj 14sekund a pri dalších je to 80->350 milisekund. (90% 80ms , 10% 350ms). Teda ak je aplikácia v režime že často tahá a posiela dáta (každých ...
VB.NET, Threading, WinForms
Zdravím, mám Usercontrol fungující jako tlačítko a Mám dotaz - je možné do Properties dialogu vložit dialogy obrázků EnterImage a LeaveImage?
Dobrý den, Pokouším se vytvořit komponentu Tool a tak jsem jí přidal vlastnost Button(poppřidání komponenty do projektu se ve vlastnostech vybere již existujcí button) a proměnou typu bool isActive, abych zjistil jestli je komponenta zrovna aktivní. IsActive se změní na true právě, když kliknu n...
C#, Komponenty, Architektura
Petr Geiger
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít