Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 > >>

Kolize RichTextBoxů

Zdravím, Mám dotaz, zda nejde vymazat pozadí RTB? Při kolizi je druhý text těžce čitelný. Červeně jsem vyznačil okraje. http://img228.imageshack.us/img228/4471/beznzvuyy.png Díky.

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

16.11.2010 10:06

Honza Dědek

UserControl - funkcionalita kontejneru

zdravím, tento dotaz navazuje na tento příspěvek: http://www.vbnet.cz/forum-tema--4303-mouse_enter_event_na_cel_233_m_usercontrolu.aspx Jde o toto: 1) Vytvořil jsem si userControl který má fungovat jako kontejner (např. panel) a má nějakou svoji vnitřní funkcionalitu (zajíždění panelu kvůli...

VB.NET, Komponenty

2 odpovědí

25.10.2010 14:30

anonym

Vykreslení grafu během dlouhotrvajícío výpočtu

Dobrý den, Při dlouhotrvajících výpočtech chci znázornit graficky změny proměnných. V přiloženém prográmku jsem neuspěl ani s akcí, ani s timerem. Jsem samouk a nemám se koho zeptat. V MSDN jsem podobný příklad nenašel. Graf by se měl objevit buď po skončení vnitřní smyčky nebo za určitý čas...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

17.10.2010 13:40

anonym

MS SQL na webu

Ahoj Jsem začátečník v ASP.NET, takže, jestli napíšu nějakou hloupost, tak na mě prosím nenadávejte :D. U free hostingu Cabrnoch-Host jsem si zaregistroval hosting, který má podporu .NET , MS SQL,PHP a mnoho dalšího...Když jsem tam stránky vytvořené v ASP.NET nahrál,vše fungovalo bezproblémov...

ASP.NET WebForms, SQL, ASP.NET/IIS

2 odpovědí

16.10.2010 14:22

Milan Suk

Zobrazení Labelu přes ImageButton

Dobrý den, dotaz je spíše na CSS. Když nastavím CSS, tak aby se Label přesunul na ImageButton, tak se to zobrazuje v každém prohlížeči jinak. Neví někdo prosím, co s tím? Děkuji Martin

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

14.10.2010 9:22

anonym

Webhosting na WCF Services

vytvoril som si nejaké WCF services a potreboval by som ich niekam umiestniť online ale neviem kam. potrebujem na to nejaký špecializovaný hosting? alebo čo k tomu potrebujem?

Entity Framework, Azure, WCF/WS, Databáze

1 odpovědí

11.10.2010 10:01

Tomáš Herceg

Pořadí v Listu podle polohy

Zdravím, je možné při každé změně pozice komponent přes WndProc, setřídit pořadí komponenty v Listu podle pozice Y? Díky.

VB.NET, Komponenty, Grafika

32 odpovědí

06.10.2010 15:23

anonym

Rychlé naplnění dvojrozměrného pole

Mám dotaz potřebuji hned v deklaraci pole ho naplnit asi 45 slovy po 9 sloupcích a v 5 řádcích. Jak naplnit jednorozměrné pole je jednoduché klasicky jak to bylo v serialu: to je mi jasné. Chápu taky jak vytvořit dvojrozměrné pole, jak do něj vkládat hodnoty, ale přes cyklus For je to zbytečné pr...

VB.NET

6 odpovědí

06.10.2010 8:12

Antonín Marko

XYZ graf ve VB.NET

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda někdo neví o nějaké knihovně, nebo nástavbě vb.net, která by uměla vykreslovat XYZ grafy. Brouzdal jsem po netu již poměrně dlouho a nic vhodného a zdarma jsem bohužel nenašel. MS Charting nabízí 3D vizualizaci grafů nikoliv však vykreslení XYZ grafu. Předem...

VB.NET

9 odpovědí

05.10.2010 8:01

Róbert Pavlík

Přenos programu z notebooku na PC - chyba

Dobrý den, mám problém s přenositelností programu. Vše funguje jak má do chvile než začnu chtít otevřít soubor programem, přesněji databázi. chyba je : The database file has been created by an earlier version of SQL Server Compact. Please upgrade using SqlCeEngine.Upgrade() method. Nejprve jsem...

VB.NET, Databáze

5 odpovědí

03.10.2010 16:58

Tomáš Herceg

RadioBox, ComboBox - User Modified?

Zdravím, volně navazuji na toto téma: http://vbnet.cz/forum-tema--4204-ud_225_lost_textchanged.aspx Potřeboval bych udělat stejnou funkci i u RadioBoxu a SelectBoxu, ale u nich vlastnost modified chybí. Díky

VB.NET, WinForms

15 odpovědí

03.10.2010 16:50

Tomáš Herceg

Duplicity ve vyhledávání na webu

Zdravím všechny, Po delší době jsem zavítal opět na tento web kvůli článku o T4 šablonách a když jsem do normálního vyhledávání (ne vyhledávání google) zadal dotaz &quot;t4&quot;, zobrazil se mi článek třikrát pod sebou. Doporučuji přidat kontrolu na duplicity do vyhledávání nebo zjistit, o...

Offtopic

0 odpovědí

03.10.2010 12:07

Petr Mánek

Podmíněná instalace aplikace pomocí InnoSetup

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda tu někdo neřešil podmíněnou instalaci aplikace s využitím InnoSetupu. Potřeboval bych nějak ověřit, zda již na daném PC neexistuje novější verze aplikace než ta, kterou právě instaluju. V tom případě bych rád uživateli zobrazil o této skutečnosti info dialog ...

Offtopic

4 odpovědí

02.10.2010 18:58

anonym

Poslední otevřené - kam s tím?

Zdravím, mám jednoduchou otázku, jak se většinou řeší když chci vypsat posledně otevřené soubory. Kam se ta informace ukládá? Díky

VB.NET

5 odpovědí

30.09.2010 21:56

Roman Zkamene

Program pro jednoduchý LED zobrazovací panel.

Ahoj, předem dávám najevo že jsem &quot;hardwerář&quot; a s VB mám malé zkušenosti. Dal jsem dohromady malý LED zobrazovací panel, 80x16 bodů R+G. (202x47cm) postavený na posuvných registrech, řízený P89V51RD2. Krmení přes USB port (modul UMP1B (Asix)). Hledám nadšence, který by byl ochoten pomoc...

VB.NET, Hardware

2 odpovědí

30.09.2010 18:00

anonym

Chatroom

Dobry den, potreboval by som radu. Vytvoril som nieco ako CHAT ROOM aplikaciu pomocou TCP spojenia. Teraz by som tuto aplikaciu chcel rozsirit o nieco ako Web modul, tzn. vytvorit web stranku s flashom, vnutri ktoreho by som videl obsah chatu -teda bez spustenia klienta.exe To co chcem je ...

VB.NET

2 odpovědí

30.09.2010 17:05

Jan Novák

Databaze - Chyba při potvrzení nazvu tabulky

Dobrý den, mám problem se založením databaze... Hází mi to chybovou hlášku: TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio Express ------------------------------ Create failed for Database &#39;Knihovna&#39;. (Microsoft.SqlServer.Express.Smo) For help, click: http://go.microsoft.com/fwlin...

SQL

1 odpovědí

30.09.2010 12:41

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Mrznutie aplikácie

Dobrý deň, používam vo Windows Forms Application WebService a aj posielanie Email-u. Problém je vtom ,že pri prvom spojení trvá odpoved od webservice aj 14sekund a pri dalších je to 80-&gt;350 milisekund. (90% 80ms , 10% 350ms). Teda ak je aplikácia v režime že často tahá a posiela dáta (každých ...

VB.NET, Threading, WinForms

2 odpovědí

29.09.2010 8:05

anonym

Enter\Leave obrázek v Properties

Zdravím, mám Usercontrol fungující jako tlačítko a Mám dotaz - je možné do Properties dialogu vložit dialogy obrázků EnterImage a LeaveImage?

VB.NET, WinForms

0 odpovědí

28.09.2010 19:53

anonym

Dědění , tvorba vlastnéí komponenty

Dobrý den, Pokouším se vytvořit komponentu Tool a tak jsem jí přidal vlastnost Button(poppřidání komponenty do projektu se ve vlastnostech vybere již existujcí button) a proměnou typu bool isActive, abych zjistil jestli je komponenta zrovna aktivní. IsActive se změní na true právě, když kliknu n...

C#, Komponenty, Architektura

5 odpovědí

28.09.2010 19:09

Petr Geiger

<< < 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se