Nové téma
Zdravím, potřeboval bych ve VB.NET rozjet přehrávání HD videí. Nainstaloval jsem si proto VLC media player a přidal axvlc.dll jako referenci. Do projektu natáhnout jde, ale při spuštění zahlásí chybu: Třída není zaregistrována (Výjimka na základě hodnoty HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOT...
VB.NET
anonym
Dobrý deň. Pri testovaní aplikácie na Windows 7 Ultimate (Final so všetkými Update aj s nainštalovaným Visual Studio 2010 Ultimate a s .NET Framework 4.0) som narazil na problém pri "registrovaní" aplikácie do systému a to pomocou suborového systému a registrou. Vo windows XP mi vporiad...
VB.NET, Bezpečnost
Dobrý deň ,snažím sa vytvoriť cyklus for each ,ktorý prejde všetky Timeri a zistí či bežia. Skúšam to rôzne ,ale neviem nato prísť. Viete mi poradiť ? Dakujem
Vladimir Petras
Před několika lety jsem psal aplikaci pro tisk ještě pod VB6 a tam jsem vše řešil pomocí API funkcí, včetně zarovnání tištěného textu do bloku. Když chci nyní pro tisk použít funkce DrawText nebo DrawString nemohu najít možnost volby zarovnání tištěného textu do bloku. Někde jsem na to již narazi...
VB.NET, WinForms, Tisk
Dobrý den, ve své aplikaci mám toolstrip a mám tam nastaveny tlačítka s obrázkama (na prvním je šipka v levo a na druhém šipka v pravo) pořeboval bych poradit jak tyto obrázky pomocí kodu změním na jiné a aby se i uložily. Děkuji
VB.NET, Komponenty
Honza Dědek
Hledáme ASP.NET WebForms programátora, ideálně full-time. Praha nebo poblíž Přerova. Spěchá. Kontakt herceg [uzenáč] vbnet [tečka] cz.
Offtopic
Tomáš Herceg
Zdravím vo spolok, pri lokalizácií stránok som narazil na jeden problém. Lokalizované texty mám uložené v súboroch.resx v App_GlobalResources. Všetko funguje ako má, na stránkach je menu, v ktorom sú položky tvorené obrázkom.png (obrázok obsahuje text), ako mám obrázky položiek pre daný jazy...
ASP.NET WebForms
Zdravím, Je možné při psaní textu zjistit výšku textu a počet řádků a podle toho nastavit výšku TextBoxu, aby to bylo přesně? Protože nezjistí výšku textu, ale jeho úhlopříčku (či co, v číslování textu se nevyznám). To samé bych chtěl i s délkou, podle nejdelšího řádku samozdřejmě.
VB.NET, WinForms
Jdou do RichTextBoxu vložit mé komponenty, které mám v UserControlech? Zkusil jsem Ale pokud scrooluji v dokumentu, tak se posouvá jen text, ne UC1 komponenta v něm... Díky za řešení!
Potřebuji nějak vyřešit synchronizaci mezi počítači. Že uživatel zadá přihlašovací údaje a program nahraje data vytvořená z minula na jiném PC do toho, na kterém je. Napadá vás, jak to řešit?
Zdravim, Je nejako mozne zapisat string z materskej .exe aplikacie do mojho Dll tak aby tato hodnota v DLL ostala aj po ukonceni programu ? Moj DLL : Public Shared MojaPremenna as String Public Shared Sub FunkciaX(byval TEXT as String) MojaPremenna = TEXT End Sub //tuto MojaPremen...
Dobrý den, napsal jsem jsi jednoduchý script na odesílaní e-mailů přes SMTP. Bohužel furt dostávám chybové hlášení. The SMTP server requires a secure connection or the client was not authenticated. The server response was: 5.7.0 Must issue a STARTTLS command first. 11sm5169373bkj.23 Kód ...
Dobrý den mám dotaz mám formulář s údaji o osobě. Pokud uživatel vyplní data a klikne na tlačítko uložit, vše je ok, akorát stránka se posune na začátek (odrolují scrolbary). Jde tomu nějak zabránit? Díky.
Zdravím, potřeboval bych aby po kliknutí na tlačítko se hodil focus na určitý řádek a buňku datagridu abych ji mohl rovnou editovat. Tohle jsem zkoušel a nefunguje: Díky
VB.NET, Komponenty, .NET
Roman Zkamene
Dobrý deň, ako je prosím možné že ked otvorím v notepade skompilovaný program vo VB.NET ,tak môžem vidieť všetky názvy komponent , Sub-ou a podobne ? Je mi to dosť nepríjemné a preto by som ocenil niaku radu ,ako to "šifrovať ?" alebo akým spôsobom to skryť. Možno sa mi to len zdá ,...
VB.NET, Visual Studio, Offtopic
Dobrý den, řeším problém jak do cesty dostat na lokálo localhost a na webu s.aspone.cz. Web mám umístěn v F:\Visual Studio 2005\Websites\s. Stejná složka je nastavena jako Default Web Site. Zkusil jsem tyto metody, přidávám i jaké chybové zprávy mi vypisuje IIS: //System.IO.DirectoryNotFoundExce...
C#, VB.NET, ASP.NET WebForms, Architektura
Zdravím, dnes podruhé, potřeboval bych nějaký control do kterého by se dali nějaké další controly a s vnitřkem by se dalo posouvat (pomoci horizontalnich scrollbaru) jako s klasickym HTML iframem... Díky za pomoc
VB.NET, WPF, WinForms
Chci se zeptat, má aplikace načítá nějaká data z externího souboru a podle těch dat se spustí určitý formulář, v tom je ten háček, vždy se nejprve spustí MainForm nastavený v Properties a až poté formulář, který chci... Máte nějaké řešení?
Zdravím, udělejme příklad, po otevření textového souboru z plochy se mi pouze spustí můj program, jaká je podmínka pro detekci otevřeného souboru, tedy pro načtení v TextBoxu? Probůh nemohu nic najít. Díky.
I/O operace, .NET
Ondřej Linhart
Ahoj, chci se zeptat, zda se smí použít volně šiřitelná knihovna ZipForge pro komerční VB projekty? Díky
Petr Koza
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít