Dobrý deň. Pri testovaní aplikácie na Windows 7 Ultimate (Final so všetkými Update aj s nainštalovaným Visual Studio 2010 Ultimate a s .NET Framework 4.0) som narazil na problém pri "registrovaní" aplikácie do systému a to pomocou suborového systému a registrou. Vo windows XP mi vporiadku zapíše súbor (konkrétne jadro programu do System32) a zapíše do CurrentVerison\Run položku aby sa pri každom štarte spustilo jadro ,ktoré slúži ako TrayIcon a je prispôsobené aby malo nulové zaťaženie procesoru a pamäte. Problém je ,že UAC mi odopre prístup nielen do System32 ,ale aj do StartUp zložky ... a to už nehovorím o registroch. Asi nebude moc dobré snažiť sa obísť túto ochranu (čo mi príde aj dosť ťažké a možno aj nemožné ,lebo neprebehne žiadny kód kím to nepovolí užívatel) a bol by som velmi vdačný ak by mi niekto poradil či neexistuje niaký klúč v registroch ktorý sa dá editovať ,tak aby slúžil ako CurrentVersion\Run na spúšťanie súborov pri štarte. Skúšal som aj WinLogon ,ale všetko je pod UAC. Predom dakujem za odpovede. PS: ak nikoho nenapadá múdre riešenie ,tak precalen podstúpim aj niake drastické ak je možné ...
|