Nové téma
Dobrý den, tak jsem po několika týdnech vyrobil svoji první hru v XNA. Tak si říkám dám to na svůj web ať si to kámoši můžou stáhnout zahrát,ale po spušťeňí(spíše nespuštění) hry na jiném počítači než na mém se obějeví taková ta tabulka s chybou a jestli chceme ladit a odesílat nebo neodesílat a...
C#
anonym
Dobry Den Mam jeden problem pri kompilacii programu : pouziva kniznicu dll a chcel by som aby mal program iba jeden subor da sa to niako vyriesit ? mam aj zdrojovy kod suboru a je to na glow efekt tlacidiel a dalo by sa ten kod dat niako do exe ? ak ano do coho do modulu ? do triedy ? najl...
C#, VB.NET, Visual Studio, Offtopic
Zdravím, nevíte zda je možné (a pokud ano tak jak) donutit komponentu ListView aby zalamovala řádky? Komponentu používám k zobrazování nějákých novinek v úvodu aplikace a její struktura je následující: komponenta má 3 sloupce. V prvním je zobrazena ikona podle důležitosti zprávy, ve dru...
Komponenty
Dobrý den. Mám problém s označením textu. Někde jsem si našel však tento kód mi označí jen první nalezený výraz. Nevěděl by někdo jak označit všechny výrazy aaa v texu?
VB.NET, WinForms
Robert Breník
Ahoj, mám následující kód, který pod windows funguje (kód pouze stáhne 1 soubor z ftp). Potřeboval bych ho převést na windows mobile, a nějak se mi zatím nedaří. díky Přemek
VB.NET, I/O operace, Compact Framework
Lze nějakým způsobem textový řetězec ve vlasnosti .ToolTipText zalomit na více řádků? Díky za odpověď.
VB6/VBA
Vladimír Tomek
Nazdar Da sa niakim rozumnym sposobom ziskat vypis vsetkych My.Settings ? v programe ich mam naozaj vela a napisat riadok dlhy jak toaletny papier asi nieje rozumne :\ . dakujem za odpoved.
VB.NET, WinForms, .NET
1.) Lze nějak v datagridu nastavit barevné odlišení sudých a lichých řádků bez toho, aniž bych po každé změně datového zdroje musel všechny řádky procházet a pozadí řádků měnit ručně ? 2.) Zdrojem datagridu je DataTable, kde je sloupec deklarován jako Image. Potřeboval bych, aby se kurzor po...
VB.NET
Ahoj. Chtěl bych se zeptat jak by měl vypadat skript na zjištění jestli je připojený USB HDD.
Chtěl jsem se zeptat jestli jde u MSSQL Serveru nastavit default hodnota a jestli existuje u MSSQL Serveru něco takového jako u MySQLu enum('yes','no')
SQL
Tomáš Herceg
Nazdar , len ma tak napadlo - robim dlhy projekt vzdialenej plochy (11 745 riadkov) a ma naozaj vsetky funkcie , na ktore si spomeniete ,ale v udalosti From_Load mam vyse 140riadkov , ktore volaju ine Public Sub-i a tie zasa vykonaju dalsie prikazy a ako to je stim vykonavanim myslite ze sa vykon...
Je možné v GridView umožnit editaci určitého sloupce pouze uživatelům v určité roli?
ASP.NET WebForms
Dobry Den mam malu otazku ci sa da spustit aplikacia vo Visual Basicu s parametrami :\ .. myslim ze uz je tu o tom dizkuzia ale s jazykom C# a ked som sa ju pokusil prevadzat tak mi to moc nepomohlo a ak vie niekto zrychla napisa zdrojak budem vdacny. Myslim parametre ako ked sa spusta naprik...
Dobrý deň. Robím aplikáciu vo VB2008 a office 2007, kde určité údaje exportujem cez COM - Microsoft Excel 12.0 Object library do .xls (.xlsx). Všetko mi ide OK do doby, ak chcem aplikáciu používať na compe s nainštalovaným Office 2003. Je jasné že aplikácia nerozozná Microsoft.Interop.Excel12. na...
Zdravím, mám otázku trochu mimo. Nedoporučili by mi někdo nějáký dobrý program na editaci MP3 tagů? Nejlépe takový, který si i dokáže spolehlivě stáhnout obrázek alba. To co je ve WMP mi něják nefunguje (sice si stáhne všechny informace o skladbě a interpretovi, ale obrázek k albu nepřiřadí i kdy...
Offtopic
Honza Dědek
Dobrý den, měl otázečku. Potřeboval bych k aktuálnímu času, který si zjistím takto: přičíst třeba 5 minut. Zkoušel jsem něco podobného Ale hází mi to chybu. Díky předem za radu.
Jiří Sládek
Zdravím, programuju doma karetní hru (Dominion), zatím mi to jde docela dobře, ale pomalu se začínám dostávat k tomu co uvidí uživatel. Tedy myslím tím hlavně karty v ruce, pokud jde o karty na stole, ty budu vykreslovat pomocí GDI+. Karty na ruce jsem zatím vyřešil tak, že jsem si vytvořil dva ...
VB.NET, WinForms, Grafika
Honza Dufek
Zdravím, poradil by mi prosím někdo, jak udělat aplikaci, která poběží, jako služba (popř. na pozadí, aby nebyla vidět ani v Systray). Jedná se jen o jednoduchou věc, která pustí v určitý čas jeden soubor. Děkuji moc za každou radu
Ondřej Linhart
Dobrý den, potřeboval bych poradit s úpravou scriptu, jeho cílem je povolení DHCP na síťové kartě. Přiložený kód funguje bezproblémů pod WinXP, nepodařilo se mi najít příčinu nefunkčnosti pod Win vista a Win7. Díky za radu
Jan Mohelnický
Ahoj, mám takový problém se svou databází, proto bych Vás chtěl požádat o pomoc, popř. nějaké nasměrování. Moje internetová stránka má celkem rozsáhlou databázi - cca. 40 tabulek a některé mají i několik desítek tisíc záznamů. V databázi jsou ukládany i datové soubory. Databáze ale narostla a z...
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít