Simulace kliku   zodpovězená otázka

VB.NET, WinForms

Dobrý den, potřebuji poradit. Jak lze docílit kliku myši na libovolný bod na formuláři (jestli to vůbec lze) ? Např.já mám určený bod(point) = souřadnice na formuláři. Potřebuji nějak systémově vyvolat klik na tento bod, ovšem bez toho, aniž bych musel myší na tento bod najet, viz. způsob, u kterého je potřeba aktuální souřadnice myši:

.
.
.
mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTDOWN, 0, 0, 0, GetMessageExtraInfo())

Já nechci uživateli "ukradnout" kurzor a přesunout ho na formulář, ale vlastně vyvolat klik na předem zvolené souřadnice bez potřeby myši. Uživatel by tedy nebyl o pozici kurzoru "ukraden". Jestli mě někdo pochopil, poraďte prosím.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

K čemu takovou hloupost potřebujete?

No, mám webbrowser a do něho načítám flash aplikace. Žádný problém. Jenže tyto aplikace se spustí jakmile kliknete na tlačítko, v té flash aplikaci. A já je potřebuji spuštět automaticky i když má třeba uživatel moji aplikaci zminimalizovanou. A proto chci vyvolat jakoby virtuální klik, aby o tom ani uživatel nevěděl a aplikace se sama spustila. Vím, že to zní divně, ale jiné řešení mě nenapadá :-(

Už je vše v pořádku. Uvědomil jsem si, že by to vyvolalo více problémů než užitku. Děkuji a můžete lock.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback